27 juli 2005

I natt sov jag över hos Anders, Rune och Marianne. Jag följde med dem hem igår och kollade på en norsk humor serie som faktiskt var riktigt rolig :) De skulle bland annat kolla om en tant på 87 år var snygg när hon var ung, och för att få bort rynkorna blåste de henne i ansiktet med en stark blå. Det var inte bara rynkorna som försvann, även håret :D -humor-

 

Det har annars varit jävligt fint väder denna veckan och hur varmt som helst faktiskt, vilket är riktigt skönt mot kylan som varit :p

 

Var på psykologi förut och det var riktigt skoj och intressant. Vi pratade om peronligheter, mycket intressant. Men iaf, när jag satt och väntade på att komma in i salen så kom en jättesöt ödla o la sig i solen bredvid mig :) Hade tagit med den om den inte blivit så rädd för mig..

 

Efter skolan så stack jag och tränade. Jag SPRANG på gångbandet idag på Fat Burning grejen. Det var SÅ himla jobbigt. Jag sprang på ren vilja för jag var faktiskt trött efter två minuter, men jag gav mig fan på att klara det, och det gjorde jag också även om jag nästan tuppade av efteråt. Men efter jag slutat att nästan tuppa av så cyklade jag en bit på en cykel o sen gick jag massa trappsteg på en trappmaskin. Det var också riktigt jobbigt, men säkert bra :)

 

Nu när jag gick hit till datasalen såg jag något i buskarna. Jag trodde det var katter, men det var opossums eller vad de nu heter. Den ena av dem hade stoppat huvudet i en mugg och var jättesöt när han sprang omkring helt förvirrad in i saker tills han fick av muggen igen :)

 

Ja det var allt för dagen tror jag.

Bye..

 


Kommentarer:

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits