30 sep - 2 okt 2005

Har varit på min första motorcykeltripp nu. Det var skitläskigt i början, men sen vande man sig rätt snabbt, och det var skitkul. Åkte massa fort tyckte jag. -wiiee-

Vi åkte iaf till Noosa och bodde på ett ställe som hette Koala Beach Resort. Det var väl ett helt okej ställe liksom, men man fick inget täcke alls. -dåligt- Vi slappade där tills Jens och John kom, sen började killarna supa innan vi gick och åt mat så jag höll ju på att svälta ihjäl. Men jag fick kinamat och det var såå gott. Mums!
Efter maten gick grabbarna iväg och festade och raggade på tjejer och jag gick och la mig och sov, tills klockan blev halv fem och de kom hem igen. Alla tre snarkade ikapp -jobbigt-

Gick upp klockan halv nio på lördagen och fick typ hoppa på Anders för att få liv i honom. Inte mitt fel att han la sig så sent. Upp skulle han iaf för han hade lovat att hänga med mig på zoo =)
Vi kom fram till zoo typ klockan tio och jag var nästan hyperglad. Vara på zoo och strålande väder liksom, inga fel där inte! Billigare än väntat var det också även om man inte kan påstå att det var speciellt billigt att gå in.
Vi lämnade väskan i ett skåp och sedan gick vi och käkade frukost. Efter det satte vi oss på läktaren och väntade på att showen med ormar, tigrar, fåglar och krokodiler skulle börja. De hade plats för över 5000 personer där, inte illa faktiskt.
Var iaf en skitball show -nöjd-
Sen gick vi fritt inne på zoo och klappade koalor, ormar och kängurus =) Massa skojigt faktiskt!

När vi var trötta på zoo drog vi hem, eller det var meningen iaf. Vi fick bensinstopp på vägen. Men Anders lyckades stoppa en snäll gubbe som körde honom till en bensinmack så han fick med sig en dunk bensin, och sedan fick han skjuts tillbaka. -snällt-

Väl på Koala Beach Resort igen somnade vi som två klubbade sälar. Eller iaf Anders gjorde. Jag halvsov bara lite..
John och Jens hade vart på stranden hela dagen för de pallade inte gå upp i tid för att ta bussen till zoo.
Jag åt kinamat idag igen.

Killarna tänkte väl supa och gå ut och ragga igen, men John och Jens somnade på sängarna och Anders fick dra ut själv -haha- Jag sov som en hamster på sängen redan ja.

Idag så drog iaf John och Jens iväg till zoo tidigt och jag och Anders fick sovmorgon till typ nio, för klockan tio skulle man vara utcheckad. Vi drog ner till stranden och låg där till klockan ett, tog en glass innan vi åkte hem och kom hem till Brisbane ca klockan halv fyra.

Nu har jag duschat, packat och städat lite i rummet som Hanna ska få. Ikväll blir flytten äntligen av -härligt-

Har iaf haft ett hyffsat okej lov nu och har allt fått mig lite färg!

Bye..

Kommentarer:

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits