25 sep 2005

Misär vad tråkigt jag har haft det i helgen. Jag har verkligen inte gjort någonting vettigt alls. Har säkert sovit minst tolv timmar om dygnet och de resterande tolv timmarna har jag bara vart allmänt trött. Tycker jag borde vart pigg nu ja, men icke.

Jag kommer inte ens ihåg vad jag gjorde i fredags så den dagen var säkert riktigt tråkig antar jag. Jo just det alla andra var ute och festa ja och jag satt hemma och skulle försöka plugga, men jag fattar ingenting så det gav jag upp med ganska snabbt.

På lördagen fick Johan, Andreas och Erling för sig att antingen dra till Sydney eller Cairns iaf, så jag slipper ju dom. -Lycka- Anders och Rune åkte iväg på motocykel till något av de ställena också tror jag. Ensam sitter jag här och gör ingenting förutom sover bort mitt liv haha.

Idag fick jag nog av att vart inne så länge så jag gick ut en liten sväng. Gick förbi China town och kollade på fina saker de sålde mitt ute på gatan, men jag hade lämnat pengarna hemma som tur är -smart- Var väldigt varmt idag också, men jag kollade vädret och det ska bli massa med varmare snart :) Iaf när jag nästan var på min gata igen så såg jag en misshandel :/ Men polisen var snabbt på plats som tur är, annars kanske det gått illa. Men jag tror vi alltid har en polisbil här i närheten pga att vi har alla uteliggare och konstiga abourginer som går omkring här och tigger saker.

Well.. Nu ska jag nog sova.. Igen!

Bye..

Kommentarer:
Postat av: marcus

Hoppas snubben som blev slagen klarade sig. Men det gjorde han nog iom att polisen kom så snabbt.

Glöm inte att börja skriva nu, du har ej många dagar kvar innan det är dags att sticka på the dreaded semester :S

skönt att du har lägenheten ifred nu iaf :)

saknar dig´,

2005-09-26 @ 00:46:03

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits