Babysim

Idag började babysimmet igen, som vi har längtat. Devin älskade det ju sist så det skulle bli kul hur han reagerade idag. Han blev helt galen när han såg bassängen och ville i den direkt och sen när han väl kom i den så var han glad och skrattade och plaskade konstant i en halvtimme!! Så kul att se honom så lycklig, han kanske ska bli simproffs? =)



Ska verkligen försöka fortsätta på babysim tills han blir mycket äldre, kanske inte heter babysim då.. men barnsim då =)
Han är så glad i bassängen och älskar det.

//S

Barnvaktning



Blev att spela lite fotboll med Stig för att rasta honom. Han tyckte det var hur kul som helst och skrattade så han kiknade när David låtsades vara en dålig målvakt för att Stig skulle få göra lite mål. Så underbart med barnskratt!!



Efter fotbollsspelandet så byggde jag och Stig ett sandslott. Vi gjorde vallgrav och bro och allting, men jag glömde ju ta kort på det när det blev klart sen ju. Han tyckte det var jättekul iaf och det var ju huvudsaken! =) Fast jag kan ju erkänna att jag också tyckte att det var roligt -hihi-



Devin han satt och kollade på och räknade först fotbollsmålen, men sen när vi började bygga sandslott så var det för tråkigt så han somnade istället. Sötunge!!

//S

Barnvakt

Ska som sagt var vara barnvakt åt lilla Stig idag, blir ju en upplevelse. Kommer sova där ute i skärgårn eftersom de troligen inte kommer hem förrän riktigt sent/tidigt.. beror på hur man ser det.

Övning ger färdighet.

//S

Grekisk sallad

Mums idag gjorde jag och David egen grekisk sallad till lunch och jävlar så gott det var!!! Trodde inte det skulle bli så gott som det blev, men det blev mycket bättre faktiskt. Kommer vi absolut att göra igen. Nyttigt också ju!

Förmiddagen slappade vi här hemma mest och sen på eftermiddagen tog vi oss till Davids mamma. Pontus hade ju kommit hem nu så kul att hälsa på lite. Han klippte hur många som helst under tiden vi var där.. imorn blir det Davids tur att bli klippt =) Jag ska nog inte klippa mig på ett tag, ska spara nu!

Imorn ska vi vara barnvakt åt lille Stig där ute för alla folk ska på bröllop. Blir ju en utmaning ;)

//S

Slapp dag

Varit en riktigt slapp dag idag, varit så himla trött eftersom Devin vaknade tre i natt och gallskrek och var helt otröstlig. Jag var vaken från tre till halv sju för han somnade i vår säng och då far han ju runt så himla mycket så jag kunde inte somna om. Bar in honom tillslut iaf så jag fick sova lite... till åtta då han vaknade och ville upp igen.
David har varit duktig och tvättat, var inte så mycket idag eftersom vi tvättade förra fredagen också.. eller jag ska inte säga VI, för det är HAN som sköter tvätten =)



Devin hamnade i tvättkorgen och där stortrivdes han. Han skrattade som en tok när David svingade lite lätt med den så den gungade. Var kul att se, älskar att se honom så glad!! =)

Vi var ner till stan också och kollade lite på hemligheter hihi, som David chockade mig med. Helt crazy -fniss-

//S

Fika & Öppnis



Först idag blev det en fika på café paus tillsammans med Veronica och hennes lille Emil. Var ett tag sedan vi sågs nu, men det var trevligt som vanligt. Emil var lite rädd för Devin och ville inte att han skulle röra honom så han drog in händerna i tröjan och gömde dem -haha- Våra små sötnosar. Kan verkligen inte fatta att de snart är 10 månader, helt galet!!!

  

Efter det så gick jag och Devin till öppna förskolan där vi väntade in Jossan och lille Oscar. Devin sov just då så Oscar fick leka själv ett tag först, för vi var först på plats. Han sov dock inte så länge så sen var han med i fighten om alla leksaker. Det dundrade in hur mycket folk som helst efter ett tag och Devin stortrivdes. Han försökte dock hela tiden krypa till "pölen" där alla små bebisar låg och försökte sno deras nappar ^^ Var skitmycket nykläckta som kom dit idag. Så söööta!! Inte lite man längtar då då!! =)



Devin kröp som en galning fram och tillbaka i tunneln och klättrade på allting var jättecharmig och glad. Så kul att se honom där för han ser alltid så busig och glad ut. Det är kul!!

//S

Monster

Usch vilket monster jag var imorse när Devin vaknade klocka tjugo över fem! Jag var inte det minsta glad kan jag lova och ungen vägrade ju somna om. Jag var så trött så jag bara ville grina >_< Gjorde lite ersättning som jag gav honom iaf och sen smög jag ut därifrån, dröjde inte många minuter förrän man hörde UÄÄÄÄÄ där inifrån igen -suck- Gick dit och la ner honom igen och gav honom en napp i munnen samt en i varsin hand, han älskar att pilla på dem.. Jag gick och la mig igen och var nästintill gråtfärdig.. men han somnade om!!!! YAAAAY!! Sov till kvart över åtta och det är inte helt illa. Drömde massa svinsjuka drömmar gjorde jag också..


Mammas lilla tröttis igårkväll.

//S

Storhandling

Blev till att åka till maxi för att storhandla när David vaknat till. Hade verkligen ingenting hemma, så det var verkligen välbehövligt. Handlade för över 1000 kronor, det är nog rekord. Iofs köpte vi blöjor och sånt också och det är ju ganska dyrt, men ändå.. dyrt med mat!! Men vi har gjort ett matschema nu som vi tänkte vara duktiga att följa, för denna månad är vi inte så rika eftersom David fick så dålig lön nu när han jobbat 7-16 ist för skift. Gäller att planera -puh- Inte min starka sida. Gillar att vara mer spontan och sådär..
Iaf idag gjorde jag stuvade makaroner med falukorv (till David) och veg nuggets till mig. Blev hur gott som helst =) Jobbigt bara att det tar sån jävla tid att göra det..

//S

Tröttare än tröttast

Usch vilken natt.. David har jobbat så bara jag har ju varit hemma. Klart att Devin vaknar och skriker en massa på natten då -suck- Tror det är för det gör så ont i tänderna för den ena framtanden är nästan framme nu, dröjer inte länge alls tills den kikar ut. De bredvid är också påväg, kraken.
Sen har man ju varit uppe och sprungit på toa minst 4 gånger och skitsvårt att somna om så imorse när Devin vaknade så kunde jag inte ta upp honom. Så fort jag ställde mig snurrade det bara och kändes som jag skulle svimma, fy sjutton. Låg kvar ca 20 min till innan jag kunde gå upp och ta upp honom, men det var knappt då också. Så fort jag matat honom och bytt blöja var jag tvungen att slänga mig på soffan. Kunde inte ens sitta upp -blöö-
Som tur var somnade Devin om sen igen och sov två välbehövliga timmar till, iaf för min del ;)

//S

Öppna förskolan



Just det. Varit på öppna förskolan på förmiddagen idag för att rasta Devin. Han tycker det är hur kul som helst där, massa nya leksaker som inte finns hemma och framförallt en massa roliga barn man kan klättra på och leka med!! Var meningen att jag skulle dit med Jossan, men det blev inte så. Gör ju ingenting att gå själv till öppna förskolan eftersom det ändå är en massa andra föräldrar där med sina barn. Devin lekte idag mycket med en liten kille som heter Samuel. Favoriten var att krypa genom en tunnel även om det samtidigt var lite läskigt så var det kul när man kom ut ur den. De jagade varandra där igenom fram och tillbaka. Rutschkanan som de har inne var också skitkul idag, Devin skrattade så han kiknade innan jag ens hann dra ner honom för den. Jag han bara säga nu åker vi och han gapskratta. Så himla go, skrattet charmade många mammor där inne -hihi-

Gick till min mormor och morfar efter det så de fick klämma lite på min goding också. De blir så glada när vi kommer =) Jag blir också glad när jag träffar dem faktiskt. Mormor skickade ner mig till café paus för att köpa mat till oss alla. Blev potatisgratäng med rostbiff till dem och en grekisk sallad till mig. Kände mig äckligt nyttig för en liten stund där. Gott var det iaf.

David kom och mötte mig när jag sen gick därifrån och tog med Devin på en barnvagnspromenad med en av sina kompisar.

//S

Mat + p-böter

Mikaela ville att jag skulle med ner och äta, och eftersom jag var jättehungrig så nekade jag ju knappast. Devin fick stanna hemma med pappa under tiden så man fick lite barnledigt. Vi hade tänkt äta på café paus, men där hade de plockat undan all mat så vi gick istället till blå valvet, men där hade de ingenting i vår smak direkt. Gick till the pub istället och satte och och hade beställt, men då kommer servitören ut och säger att de inte kunde göra något vegetariskt. SÄMST!! Vi gick därifrån, knallade till maxim för att kolla, men det såg så dött ut så vi strunta i att ens gå in.. -suck- Hur svårt ska det vara att få mat liksom?? Blev tillslut att vi knallade till roma och där beställde vi varsin pasta provencale -mums- En vegetarisk och en vanlig. Mums vad gott det var!! Vi snackade om en massa saker, bland annat min förlossning med Devin och hon skrattade så hon nästan grinade haha. Ja, det är ju kul att man kan roa när hon egentligen är ledsen -hihi-
Efter vi ätit och var ruskigt mätta, sagt hejdå och sådärså gick jag till bilen och vad fan är det där på rutan!?!? Jo en jävla p-böter!! Jag HATAR p-böter.... Blev dyr middag idag då med tanke på att den gick på 250 spänn sen också.. urk. Nu är jag fattig som en kyrkråtta tills den 20e. Lite träligt eftersom den 20e nyss var, men får man en csn-räkning att betala blir man snabbt fattig.

Jaja.. det var trevligt att komma iväg lite och inte bara vara mamma även om det kändes ensamt utan Devin. Kändes som jag hade tappat bort honom så Mikaela påminde mig vid ett tillfälle när jag kollade runt efter honom att han var med sin pappa. HAHA!

//S


Stå

Att stå själv är nya innegrejen för Devin det. Han står själv ganska mycket nu och långa stunder. Blivit en hejare på att hålla balansen helt enkelt. Jag är såklart stolt över honom, som alltid -hihi- Så kul att se hur de utvecklas, de små liven. Han har börjat försöka ställa sig upp själv nu också, sitter typ på huk och balanserar och försöker komma upp. Går inte så himla bra än, men han försöker och det är roligt att se hans misslyckanden innan det kommer att gå helt och hållet. Nu menar jag såklart mitt på golvet utan någonting att hålla sig i.. annars kan han ställa sig upp lätt som en plätt. Börjat släppa taget för att försöka gå till en annan grej också, går inte så bra än men skam den som ger sig -fniss-
Duktig är han iaf!!

//S

Skitgris

Dagen igår tillbringades hos farmor ute i skärgårn. Där ville han absolut inte vara på gräsmattan, utan det var gruset som gällde. Där satt han sen och var skitnöjd och kraffsade och pillade med stenarna. Fick stoppa in nappen i munnen på honom för att han inte skulle käka upp halva grusgången haha. Kan lova att han var ganska lortig sen efter att ha kraffsat upp ett hål och lagt allt i knät på sig själv och krupit några varv där, men det är så det ska vara. Skitiga barn är friska barn hörde jag två gånger, bara igår.

Älskar min lilla familj ♥

//S

Villervalla

Är några nu som frågat mig om Devins mössa var den är ifrån, och den köpte vi när vi var i Göteborg på affären Villervalla. De har även en hemsida som är: http://www.villervalla.se/

De har massor med snygga kläder till hyffsade priser med tanke på den bra kvalité som de har.

//S

Vill bara skrika

Vill bara skrika ut till hela världen, men samtidigt absolut inte.

//S

Barndomsvän

Spenderat dagen tillsammans med Mikaela, vilket varit riktigt trevligt. Bra länge sen man såg henne eftersom hon nästan aldrig är här hemma i stan längre.
Vi har varit ute och gått, från henne och hem till mig och en massa mer -kul- Devin har charmat hennes föräldrar totalt och försökt pilla sönder deras stereo och radio -fniss- Tur han inte lyckades, han ska ju pilla på ALLT som har knappar. Fick tillslut ta tv-kontrollerna och pilla på dem istället.
Mikaela gjorde jättegod mat till mig, hon är ju kock.


Gunga är skitkul!!

När vi var ute och gick första gången var vi på jakt efter en lekpark som hade bebisvänliga gungor. Gick till tre stycken, var verkligen tredje gången gillt. Inte ens på dagiset hade de bebisvänliga gungor!? Bara såna skitstora däck så ungen inte ser ett skit om man skulle sätta i den där. Devin blev iaf jättenöjd när vi väl hittade stället med gungorna så att han fick gunga lite, han ÄLSKAR att gunga.

Mikaela och Devin

Devin upptäckte ju att de hade en jättekul trappa där. Han har aldrig klättrat i trappor förut, men jävlar i gatan var snabb han var!! Jag hann knappt reagera så var han på tredje/fjärde trappsteget. Fort gick det uppåt och han var hur duktig som helst på att klättra upp där.. Neråt var lite besvärligare, men han kom på att man kunde hasa på rumpan. En full kissblöja var ju stötdämpare liksom haha!

Var iaf en trevlig dag.

Nu väntar jag bara på att Devin ska kunna somna också, såhär länge brukar han aldrig vara vaken.. men skönt om han sover längre imorn. Sovmorgon är aldrig fel =)

//S

Duktig

14290 steg
10,821 km
589,7 kcal

Visst är jag duktig?

//S

Promenad

Steg 8315
Kcal 415,2
Km 6,975

Ganska bra iaf.

Varit hos Marie största delen av dagen. Innan jag och Devin tog oss dit var jag till ett ställe och lämnade in en jobbansökan. Kan bara hoppas nu på att man får jobbet, skulle faktiskt vara skoj =)

//S

Min duktiga

Devin har blivit jätteduktig på att stå själv nu. Var iväg till köket en svänga för att hämta lite majskrokar till honom och när jag kommer tillbaka står han själv på golvet och grejar med en leksak med båda händerna!!! Blev liite chockad måste jag medge. Han är så duktig!!!



Gav honom majskrokarna och dem kunde han minsann stå upp och äta själv också =) Jag är så stolt över honom. Han är ingen bebis längre nu, han är ett barn. Kommer bli ännu mindre bebis när han börjar gå också -puh- Fast iofs, han är min lilla bebis iaf, min gosebebis.

//S

VIDRIGT!!!



Igår skulle vi äta potatis tänkte vi, så vi hade dagen innan handlat färskpotatis på Coop. Mums eller hur, men när vi tog fram den var de mögliga och helt ruttna.. PÅ EN DAG!? Fattar inte, för man plockar ju inte deras de potatisarna som ser äckligast ut när man står där och väljer. Vi kastade den iaf och åt annat. Idag köpte David med sig ny färskpotatis men från Maxi denna gången som vi tänkte äta idag. Han stod och skalade dem och helt plötsligt ser han detta som är på bilden!? FY FAN VAD ÄCKLIGT!!!!! Vi kastade allting och åt pasta istället kan jag ju lova. Kommer INTE bli potatis här på bra länge nu. -urk- Jag satt med kväljningar i en kvart minst för att inte spy, för det var väääldigt nära att jag gjorde det. Tänk om vi kokat med skalet på som man kan med färskpotatis och suttit med det där på tallriken. URK, jag hade spytt upp allting och lite till och aldrig mer ätit potatis igen kan jag ju lova.
NEJ FY FÖR DÅLIG POTATIS COOP OCH MAXI!!

//S

Lättad

Känns så himla skönt nu efteråt. Det var ju ingenting att vara nervös för, för allt var kalas ♥

Tack Malin och Marie!!

//S

Nervös

Jag är sååå nervös.
Hoppas det är bra nu iaf!!

Usch måste gå nu -puh-

//S

Sanningens ögonblick

Utvalda frågor från "Sanningens Ögonblick" .. Här finns ingen lögndetektor, men va ärlig ändå.

Kan dina vänner lita på att du behåller en hemlighet? Ja, det kan de
Om du vann en stor summa pengar, skulle du dela med dej till dina vänner då? Beror på hur stor summa pengar, men klart jag inte hade varit snål
Har du någon gång snokat i en kompis handväska? Mina kompisar brukar inte ha någon handväska, men skötväska
Händer det att du köper kläder som du egentligen inte har råd med? Nja, inte direkt ofta iaf
Är du rädd för att du ska se ut som din mamma när du blir äldre? Ja, det är jag verkligen
Har du lämnat en kompis på krogen och smugit hem med en kille? Ja, det har nog hänt
Tvättar du alltid händerna efter du varit på toaletten? Ja självklart
Har du brist på toapapper någon gång torkat dig med en gästhandduk? Nej det tror jag inte
Har du någongång satt in en kontaktannons? Nepp
Har du haft sex med en kompis pojkvän? Men nej!!
Har du någonsin känt dig sexuellt attraherad av en tjejkompis? Nae, fast det finns ju sjukt snygga tjejer ändå
Har du haft sex med fler än två män på en dag? Ne, lite slampigt
Skulle du kunna donera en njure för att rädda din mamma? Ja, det skulle jag om jag vågade
Har du haft sex med en av samma kön? Nej
Anser du att du är bra i sängen? Klart
Har du någongång haft snuskiga fantasier om en kompis pappa? Haha nej!!
Har du tagit droger under dom senaste 6 månaderna? Nej
Har du nångång medvetet repat en bil? Nej
Har du någonsin skällt ut någon för att personen kört dina kläder i fel tvättprogram? Ja flera stycken
Har du i vuxen ålder gråtit när du sett en tecknad film? Ja, här är det översvämning ofta
Är du avundsjuk på någon av dina vänners kroppar? Det finns mångas kroppar jag är avundsjuk på, men de flesta har inte fått barn, så jag får tänka så
Har du snokat i någon av dina vänners föräldrars privata lådor? Vet inte, kanske någon gång
Har du roligare utan din flickvän/pojkvän när du går ut på krogen?Jag brukar inte tycka krogen är speciellt kul överhuvudtaget längre
Gillar du din bästa väns föräldrar? Har ingen bästa vän
Har du någongång lurat din kompis på pengar? Nej
Finns det något som dina vänner borde få veta, men som du inte vågar säga? Ja eller nej.. vet inte
Brukar du jämföra din killes kropp med andras på badstranden? Nej inte jämföra direkt, mer konstatera
Har du tjuvläst din killes mail eller sms? Haha jaa
Har du som vuxen någon gång låst in dig på toaletten och vägrat komma ut? Jepp
Har du någongång skällt ut en lapplisa? Nej
Om du hittade en stor summa pengar på gatan, hade du lämnat det till polisen då? Beror på hur stor summa
Skulle du polisanmäla din vän om hon gjorde ett allvarligt brott? Ja, om det var riktigt allvarligt

Jag utmanar alla som VÅGAR att göra denna!

Malin

Du är en riktig pingla du. Tack!!
Jag hade aldrig vågat.

//S

Promenad

Idag har jag vart rätt duktig för idag var första gången som min stegräknare gick över 10000 steg.

Har gått:
13079 steg
11,132 km
670,5 kcal

Och då räknar den ändå inte med alla småsteg som jag gått under dagen så jag har säkert iaf gått 14000 minst -duktig- Släpat på en barnvagn hela tiden också.

//S

Bada lite

Devin verkligen älskar att bada, så det ska bli kul nu 31 augusti när babysimmet drar igång igen. Kul att se hans reaktion när han kommer dit denna gången, för nu var det ju ett tag sedan vi var på badhuset även fast vi sa att vi skulle försöka ta oss dit även fast det inte var babysim under sommaren.



Här plaskar han på för fullt iaf. Helt galen i att bada, så himla kul att skvätta och ha sig ju =)

//S

Äta själv



Tänkte att Devin skulle få testa att äta själv idag och få kladda hur mycket som helst.
Gick inte så bra som det var tänkt för han blev ju helt förtvivlad när han inte visste hur man skulle göra riktigt.
Gick bra där i början, men sen ville han minsann ha hjälp för att få det att gå snabbare.
Sötnosen min.

//S

Rottisvalpar till salu

  

  

Är de inte underbara??
Erkänn att du skulle vilja ha en?
Vill du det och har tid och ork så finns det 7 stycken till salu, för en av de 8 valparna är redan tingad.
Finns 6 hanar och 1 tik kvar.

//S

GRATTIS

GRATTIS PAPPA PÅ 50-ÅRSDAGEN!!!

Nu har du allt blivit en riktig gammal gubbe -fniss-

//S

SÄMST

Så jävla sämst!!

Jag är skitarg!!! -morr-

//S

Leker



Den här filmen är egentligen från Göteborg nu när vi var där, men hade visst glömt bort att jag filmat. Här har Devin iaf precis fått sin nya fisher-price leksak som han tycker är skitkul. Han var hur glad som helst när han jagade den där bollen/kulan eller vad det nu ska föreställa. Lättroad liten snutt vi har =)

//S

Trååååk

Blä vad uttråkad jag är idag. Trött som fan också även fast Devin somnade om i vår säng enda till halv elva imorse =) Han knuffade dock ut mig så jag fick ligga hälften i sängen och hälften utanför -bussigt-

Vart hos Davids mamma en svänga också, men de skulle bort nu så nu har man tråkigt igen. Usch!

//S

Graviditetlista

När fick du reda på att du var gravid? I början på mars -07
Blev det en chock? Nej det blev det inte eftersom det var planerat
Hur gammal var du? 21
Hade du mycket halsbränna? Nej, knappt någon alls
Spydde du mycket? Nej inte en enda gång förrän på förlossningen
Hade du mycket foglossning? Inte mycket kanske, men så det räckte
Ditt sf mått som störst? 36 cm
Har du fått bristningar? Mest på höfterna, rumpan och låren
Trodde du att det var en pojke eller flicka? Pojke på en gång, men vid rutin-UL sa de att det var en tjej, men sen på 3D-ul visade det sig att det minsann var en pojke iaf
Vad hoppades du på? Ett friskt barn
Gick du över tiden? Nej, fick på bf
Födde du för tidigt? Nej, fick på bf
Hur var förlossningen? Långdragen och knappt någon smärtlindring
Blev du sydd? Japps, vet dock inte hur många stygn
Dragen med sugklocka? Ja
Hur många var inne i förlossningsrummet? Tre stycken förutom jag och David, tror jag
Hade du någon nära med dig? Ja, barnets far
Vilket BB födde du på? Karlskoga BB
Hur stor var bebisen? 3875 gram och 49 cm lång
Blev det en pojke eller flicka? Pojke
Vad fick den heta? Devin
Var allting värt det? Absolut, även fast jag direkt efter sa att jag aldrig mer ville ha några fler barn

//S

Jobbig natt

Denna natten har vart hemsk! Devin har vaknat ca varannan timme och gallskrikit, jag fattar inte varför. Han skriker verkligen som om hela jorden gått under. Går knappt att trösta honom, men tillslut somnar han om och sen vaknar han igen.. och så har det hållt på hela natten -puh- Jag är såååå trött!!

Jag måste verkligen få sova lite på dagen idag sen annars kommer jag börja grina som en småunge eller något.

//S

Trött

Uhh vad trött jag är nu för tiden!!!
Skulle kunna sova länge på morgonen, sen en powernap mitt på dagen och sen ändå lägga mig tidigt.  Haha.

Ja, Devin sover nu iaf som en liten ängel i sin säng så jag ska dra mig till min säng o sussa jag också.

//S

Husvisning

Var nyss på husvisning på detta huset och det var ju hur fint som helst såklart. Mycket finare än det ser ut på bilderna faktiskt så man blev ju verkligen jättesugen, men det var alldeles för litet om man ska tänka lite långsiktigt. Det bör man ju göra om man ska skaffa ett hus, även om det rycker lite i fingrarna på en.

Blir iaf inte så att vi ska ha det. Vi kommer hitta något annat senare som passar oss bättre. Blir att vi bor kvar i denna lägenheten något år till iaf så får vi se vart vi hamnar sen =)

//S

Sovmorgon & barnvakt

Imorse vaknade inte Devin förrän ca 08:40 och det var så himla skönt att hela familjen sov så länge -mys- Man blir på bättre humör helt enkelt. Vi var inte uppe så länge förrän Devin somnade på min mage i soffan och det var sjukt mysigt. Vi låg där enda tills Oscar kom och skulle lämnas. 

 Devin och Oscar lekte fint på golvet tillsammans och jagade katten. Han var lite reserverad i början för han tyckte att David var lite läskig, men det glömde han snabbt bort när barnmusiken och leksakerna kom fram. Var inga som helst problem att vara barnvakt åt honom.
Han var jätteduktig på att stå själv faktiskt som hans mamma och pappa sa att han inte kunde än. Joda, utan problem faktiskt. Han kommer nog gå snart han.




//S

BLOD!

Usch förut när David skulle iväg och hämta sin mat så stod Devin här vid dörren och kollade vart han gick. När David väl gått så vänder sig Devin om för att komma mot mig och då trillar han, och nappen som han håller i får han rakt upp i tandköttet så den där strängen ovanför framtänderna mellan läppen och tandköttet gick av. Gissa om han blödde. Jag blev hlt livrädd när jag tog upp honom och det bara rann blod!! Aldrig sett honom blöda förut så jag tog upp honom och sprang till telefonen och ringde David som kom tillbaka in igen. Fy jag fick ju en chock ju, min lilla krake. Lyckades trösta honom rätt fort och han sköljde munnen med lite vatten och fick alvedon sen ringde jag sjukvårdsupplysningen utifall att. Jag vet ju inte och bättre att ta det säkra före det osäkra. Det var iaf ingen fara som tur var, hon hade fått flera likadana samtal under dagen idag. Det skulle läka ihop och så, men vi skulle ge alvedon som vi redan gjort. -puh-

Dessutom imorse så halkade Devin på en tröja när han stod vid vår sängkant och lekte tittut. Han åkte framlänges ner med huvudet i sängkanten, var precis under ögat som träffade kanten och det blev svullet och blått på en gång. Ingen bra dag för min älskling idag inte =(


Lite blå under ögat, men glad ändå.

//S

BVC och lek

Var iväg till bvc förut idag klockan ett för att väga och mäta. Annika som vi brukar ha var på semester så vi fick gå till Kristina, men det gjorde ju ingenting. Devin väger nu 9660 gram och är 74,5 cm lång. Jag trodde faktiskt inte han skulle gått upp såpass som han ändå gjort för han har ju spytt och skitit som en fontän här hemma!! Men bra att han vuxit iaf, min lilla prins.

Efter det mötte vi upp Jossan och hennes son Oscar på café paus. Tog oss lite käk och sen gick vi ut och gick och hamnade tillslut här hemma hos oss. Killarna busade som två vildar här hemma och jagade varandra och hade skoj. Ska ju vara barnvakt åt Oscar imorn så det var bra att träffa honom lite nu innan så han inte blir rädd imorn eller något. Men han verkade inte ha några bekymmer med andra människor inte.

Devin har faktiskt börjat bli lite rädd för andra män. Han storgrät igår när han såg Tony och idag började han gråta igen när Oscars pappa kom och skulle hämta hem dem. Lite ängslig sådär nu.. lite gulligt haha.

  
Killarna leker jagalek.

//S

Gallskrik

I natt runt ett-tiden så började Devin bara gallskrika helt utan anledning. Vi sprang såklart in till honom och han var helt otröstlig, ingenting vi gjorde funkade för att trösta honom. Vi bar in honom till oss så han kanske kunde lugna ner sig, men det gjorde han inte. Då bara tänkte jag att shit såhär är det att ha ett barn med kolik. Devin gallskrek i ca en timme och det var snudd på att jag också började gråta faktikst, lite sympatiskt sådär. Tillslut så lugnade han ner sig och då gav vi honom lite ersättning faktiskt och sen somnade han som en stock i vår säng.. men eftersom han är som värsta propellern i sängen så bar vi in honom till sig igen annars hade jag inte fått mycket sömn och då blir jag ett monster!

Fick iaf sova till sju -yaay-

Idag ska Devin vägas och mätas, lika spännande varje gång.

//S

Orka?

Haha hur orkar vissa människor lägga ner så mycket tid på andra som de påstår sig hata!? Sjukt beteende. Minst sagt.

Iaf idag har jag haft en bra dag. Var hos Marie och hälsade på lite och käkade chokladbollar och oliver, men inte tillsammans ;) haha.

Sen har vi vart hos min mamma på kräftskiva, men jag åt juh såklart inga sånna saker för det är inge gott. Ser inte ens gott ut och luktar inte gott. -urk- Jag åt majskolvar.

Min mormor är synsk.


//S


MOAHAHHAA

Måste bara får skratta lite.

Moahahahahahah! :D

Sådär, nu ska jag sova.

//S

Älskling



Nio underbara månader med dig, sötnos!!
Du är verkligen det bästa som hänt.
Älskar dig ♥

//S

9 månader!!

Devin är hela 9 månader idag, helt otroligt!! Nu har han varit ute lika länge som han var inne i magen eftersom han faktiskt kom exakt på beräknat datum -duktig kille- Fattar fortfarande inte hur det kan gå så jävla fort.
Han fick en 9-månaderspresent igår av min mamma och pappa, ett fisher-price tåg var det som Devin gillade jättemycket. Vi glömde det dock där så han får väl leka med det hemma hos dem när han är där =)

//S

Farligt!!

Imorse vaknade jag av att Devin gallskrek klockan halv 7 på morgonen och det brukar han aldrig göra så jag for ju upp som ett skott. Inte konstigt att han gallskrek! Hela sidan på sängen hade brakat rakt ut när han stått där så han hängde liksom mellan spjälorna för sidan hade som tur var ramlat mot gunghästen o fastnat där så han inte ramlat rakt ner i golvet!! Herregud!!! Fattar verkligen inte hur den kunnat lossna för den sitter ju skithårt, helt jävla livsfarligt. Tänk om han ramlat rakt ner och slagit huvudet i någon kant eller något. Nej fy fan!! =( Tog in honom till oss och han somnade om i min famn, min lilla gosnos!!

//S

Motalaskoj



Såhär fint var det när vi var ute och gick den ruskigt långa promenaden igår. Var jättetrevligt och det kändes faktiskt inte som så långt när man hade så trevligt sällskap att gå med. Borde vara ute och gå mer med folk som man kan prata massor med så tiden bara försvinner liksom. Göttans!!

    

Alice och Devin kom hur bra som helst överrens även om Devin var ett yrväder jämfört med Alice som tog det betydligt mer försiktigt med saker och ting. Så himla söta. Devin blev kär i Alice rosa napp som hon hade och skulle minsann ha den till typ varje pris. Han plöjde genom det mesta för att få tag på den =)



Idag åkte vi och handlade ingredienser till nachos som vi skulle äta. Det regnade ju en hel del ute så inte direkt skoj att hitta på saker då. Blev iaf jävligt gott och alla blev proppmätta. Matkoma värre.
Efter det var jag, David och Devin tvungna att åka hemåt =/
Haft jättekul iaf!!



På vägen hem från motala ringde min mamma och frågade om vi ville komma och käka mat när vi kom hem. Hmm vi var ju egentligen fortfarande ruskigt mätta, men va fan.. gratis mat ju, klart man inte säger nej. Så vi åkte dit och där hade de letat fram den gamla bobbycaren som jag och min bror åkt på när vi var små. Devin gillade den skarpt och skrattade som tusan när vi körde runt runt i vardagsrummet och köket =)
Vi fick allt i oss mer mat än vi trodde också bara för det var så gott.

Nu är jag skittrött och borde lägga mig, men jag är datanörd så måste sitta här iaf en liten stund till innan sängen kallar på allvar.

//S

Motala

Nu är vi i Motala och hälsar på Malin, Ante och Alice lite. Vi var jätteduktiga förut och gick 9421 steg tillsammans längs kanalen och tillbaka. Killarna fick dra barnvagnarna den längsta biten såklart =)
Devin och Alice är så söta och försöker ta varandras nappar hela tiden och lära varandra olika bus som de kan.

Skitkul, synd man inte bor närmre bara =/

//S

Trött

Usch Devin ville upp innan klockan sex idag -gäsp- Jag är sjukt trött för jag la mig mycket senare igår än jag brukar eftersom vi hade spelkväll här som var jävligt rolig =) Speciellt när Tony skulle rimma på Lotta och skrev snoppa. HAHAHA! I alla fall så försökte jag få Devin att somna om med en flaska ersättning, som han aldrig får annars.. men han vägrade. Han drack upp allting men sen ville han leka -suck- Bara ta sig upp det. Kan man inte ställa in en sovtimer på dem? Fatta vad bra det hade vart! Att de sover mellan 19-10 varje dag ;)

Jaja.

//S

Trist

Fy fan vilket trist väder det är ute idag då. Knappt vart ute någonting alls, mer än till bilen och tillbaka typ ;) -lat-
Imorse fick jag sovmorgon till tio, David hade tagit Devin och gått ut på en promenad innan trist vädret drog in. De var och köpte rosor till mig som jag fick när de kom hem =) Så himla sööött!! -glad-

Annars har vi vart hos Davids mamma lite idag där testade jag GuitarHero som var skitkul ju!! Aldrig testat det innan, men fan va kul det var. Jag var skitbra och klarade första låten jag spelade på en gång -yaay-

Ikväll kommer Marie, Tony och Sofi hit och vi ska ha spelkväll. Ska bli lajbans!!

//S

Spricker snart

Åhh jag spricker snart av glädje!! Jag är så GLAD!!

Idag var jag och Devin ner till stan för att käka lite med Marie och Neo. Det var hur gott som helst med nachos kan jag lova, jag bara ääälskar deras vitlökssås där på Café Paus. -yum- Träffade några andra som vart med på babysim och babyrytmiken som också var nere och fikade, trevligt. Men ännu trevligare att prata med Marie och Neo.
Följde med dem hem efter det och var där ett tag till Devin blev trött och jag knatade hemåt igen.

Gått 7696 steg idag på promenaden. Räknar ju tyvärr inte med alla andra småsteg man gör under dagen för jag glömmer alltid sätta igång klockan. Så vet ju iaf att det är mer jag gått egentligen =) 405 kcal var det iaf. -bra-

//S

Det gick bra

Det gick verkligen hur bra som helst i natt. Devin sov som en liten prins inne på sitt rum, han vaknade inte någonting, inte ett pip hördes. Jag var uppe på toa och passade på att kolla till honom och han sov som en stock verkligen. Så skönt att det gick bra! Imorse så stod han bara där i sängen och kollade och sa ingenting då heller. -puh- Känns dock tomt i vårt sovrum nu när spjälisen flyttade ut och man kan längs vår sänggavel utan problem haha.

//S

Steg

Köpte mig förresten en stegräknarklocka på ullared som jag använde idag när jag och David var ute och gick med Devin. Gick 7506 steg på den promenaden vilket var 6,643 km och 414 kalorier. Är ju inte helt illa.
Det sämsta med klockan är att man måste sätta på stegräknarfunktionen när man ska gå så man missar ju alla småsteg som man tar under dagen, men på promenader och sånt är den ju iaf utmärkt.

//S

Rummet

    

Devins rum. Inte helt klart än, men på god väg iaf. Jag tycker att det blir riktigt bra.
Som ni ser så har vi ställt in spjälsängen där nu så han ska få sova där i natt för första gången. Är nog mer nervöst för mig än för honom för jag tror inte direkt han kommer bry sig. Men vi köpte en bra babyvakt på ullared så jag kan iaf höra honom om han vaknar och sådär. Det känns lite bättre då iaf.
Kommer kännas så konstigt att vakna och inte se hans säng stå där den brukar.. men vi kommer kanske alla sova bättre tillslut när vi vant oss. Han bökar ju så i sömnen och jag är mest lättväckt i hela världen känns det som.



Vi är iaf nöjda med hur det börjar se ut där inne.
Han är så stor nu min gosse och större blir han =) -hihi-

//S

Wiiiieee

Vilken underbar början på en dag!!!
Sanndrömmar och sen kom paketet på posten idag så nu kan vi grejja iordning i Devins rum! Hur bra som helst =)

//S

Resan

Nu är vi hemma igen från Göteborg. Var meningen att vi skulle stannat längre egentligen, men det var sånt trist väder och sen skulle jag hämta ut ett paket på posten som visade sig att det var fel så det hade inte kommit än iaf -suck- Åkte liksom hem för att hämta ut det så de inte skulle skicka tillbaka det.

    
Djur på Universeum

Vi har iaf haft det jättetrevligt och mysigt på vår lilla minisemester tillsammans. Vi har varit på Universeum, Liseberg, Ullared, Naturhistoriska Muséet och dessutom har vi träffat Amy, David och deras lilla son Oliwer och sen också självklart Sara, Tobias och deras dotter Ebba.

    
Leka med Oliwer är kul

Devin åkte massor med karuseller på liseberg tillsammans med Ebba. Han skrattade som bara den!! Jag trodde inte han skulle uppskatta det så mycket, men han verkade tycka det var hur kul som helst. Ebba tyckte det var så roligt att hon började gråta och hålla sig fast när turen var slut. Sötungar!!

    
Åker lite karuseller med Ebba

Blivit en del shopping i Göteborg också. Det mesta blev såklart till Devin som vanligt, till mig blev det en munkjacka och det var liksom allt. Jag vill inte köpa kläder till mig nu när jag är så fet, känns inte kul för fem öre eftersom jag SKA bli smal. Hoppas jag.  Köpte i storlek 80 till Devin för tänkte han skulle ha det lite senare, men det passade perfekt nu. Han är ingen bebis längre!!! Köpte några i 86/92 också, 6 t-shirtar och de kan han iaf inte ha ännu -fniss-

När vi åkte till Ullared regnade det sjukt mycket så det var tur att vi slapp stå i någon kö in. När vi kom ut regnade det fortfarande lika mycket och var jättelång kö in -puh- Regnade hela vägen till Göteborg och det slutade inte där heller. De sa sen på vädret på tvn att det regnat 70mm längs västkusten. Inte undra på då.
Det är förresten farligt att åka dit för man blir fan ruinerad!! ;)


Står själv nu

Devin har lärt sig att stå själv nu också. Förut kunde han kanske någon sekund innan han trillade ihop så det tycker jag inte riktigt räknas. Men nu står han faktiskt ett bra tag om han har någonting att pyssla med. Det är som han glömmer bort att han står själv då.. för när han kommer på det igen sätter han sig ner med raketfart. Lilla gosefisen. -stolt-

    
Sötnosen i bilen

Devin har varit helt underbar i bilen trots att vi kört ganska långt. Han är lugn och glad om han är vaken och kollar lite på utsikten och sitter och pratar med sakerna som åker förbi, eller så sover han som en stock. Såå skönt att ha en unge som gillar att åka bil så man slipper stanna en gång i timmen för att underhålla.

That's all for now I think.

//S

hits