Resan

Nu är vi hemma igen från Göteborg. Var meningen att vi skulle stannat längre egentligen, men det var sånt trist väder och sen skulle jag hämta ut ett paket på posten som visade sig att det var fel så det hade inte kommit än iaf -suck- Åkte liksom hem för att hämta ut det så de inte skulle skicka tillbaka det.

    
Djur på Universeum

Vi har iaf haft det jättetrevligt och mysigt på vår lilla minisemester tillsammans. Vi har varit på Universeum, Liseberg, Ullared, Naturhistoriska Muséet och dessutom har vi träffat Amy, David och deras lilla son Oliwer och sen också självklart Sara, Tobias och deras dotter Ebba.

    
Leka med Oliwer är kul

Devin åkte massor med karuseller på liseberg tillsammans med Ebba. Han skrattade som bara den!! Jag trodde inte han skulle uppskatta det så mycket, men han verkade tycka det var hur kul som helst. Ebba tyckte det var så roligt att hon började gråta och hålla sig fast när turen var slut. Sötungar!!

    
Åker lite karuseller med Ebba

Blivit en del shopping i Göteborg också. Det mesta blev såklart till Devin som vanligt, till mig blev det en munkjacka och det var liksom allt. Jag vill inte köpa kläder till mig nu när jag är så fet, känns inte kul för fem öre eftersom jag SKA bli smal. Hoppas jag.  Köpte i storlek 80 till Devin för tänkte han skulle ha det lite senare, men det passade perfekt nu. Han är ingen bebis längre!!! Köpte några i 86/92 också, 6 t-shirtar och de kan han iaf inte ha ännu -fniss-

När vi åkte till Ullared regnade det sjukt mycket så det var tur att vi slapp stå i någon kö in. När vi kom ut regnade det fortfarande lika mycket och var jättelång kö in -puh- Regnade hela vägen till Göteborg och det slutade inte där heller. De sa sen på vädret på tvn att det regnat 70mm längs västkusten. Inte undra på då.
Det är förresten farligt att åka dit för man blir fan ruinerad!! ;)


Står själv nu

Devin har lärt sig att stå själv nu också. Förut kunde han kanske någon sekund innan han trillade ihop så det tycker jag inte riktigt räknas. Men nu står han faktiskt ett bra tag om han har någonting att pyssla med. Det är som han glömmer bort att han står själv då.. för när han kommer på det igen sätter han sig ner med raketfart. Lilla gosefisen. -stolt-

    
Sötnosen i bilen

Devin har varit helt underbar i bilen trots att vi kört ganska långt. Han är lugn och glad om han är vaken och kollar lite på utsikten och sitter och pratar med sakerna som åker förbi, eller så sover han som en stock. Såå skönt att ha en unge som gillar att åka bil så man slipper stanna en gång i timmen för att underhålla.

That's all for now I think.

//S

Kommentarer:
Postat av: marie

härligt att ni haft de bra! :)

Postat av: marie

bara för att de låter så jävla sött:D

2008-08-06 @ 08:37:26
URL: http://sezzan85.blogg.se/
Postat av: Hanna

ni verkar haft det riktigt bra. synd att vi inte var hemma när ni var där. Ja visst e de skönt med ungar som gillar åka bil! :) undrar hur man skulle orka åka någonstans överhuvetaget annars. Vad härligt att Devin kan stå nu :D..går nog ungefär samtidigt som sin mor gjorde då kanske. Algot har varit på några sekunder stadiet några veckor nu. Händer inte mer där för han är alldeles för feg haha :)..samt att han helt enkelt inte är intresserad. Han e för nöjd med att krypa tihi..

2008-08-06 @ 13:26:28

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits