Barndomsvän

Spenderat dagen tillsammans med Mikaela, vilket varit riktigt trevligt. Bra länge sen man såg henne eftersom hon nästan aldrig är här hemma i stan längre.
Vi har varit ute och gått, från henne och hem till mig och en massa mer -kul- Devin har charmat hennes föräldrar totalt och försökt pilla sönder deras stereo och radio -fniss- Tur han inte lyckades, han ska ju pilla på ALLT som har knappar. Fick tillslut ta tv-kontrollerna och pilla på dem istället.
Mikaela gjorde jättegod mat till mig, hon är ju kock.


Gunga är skitkul!!

När vi var ute och gick första gången var vi på jakt efter en lekpark som hade bebisvänliga gungor. Gick till tre stycken, var verkligen tredje gången gillt. Inte ens på dagiset hade de bebisvänliga gungor!? Bara såna skitstora däck så ungen inte ser ett skit om man skulle sätta i den där. Devin blev iaf jättenöjd när vi väl hittade stället med gungorna så att han fick gunga lite, han ÄLSKAR att gunga.

Mikaela och Devin

Devin upptäckte ju att de hade en jättekul trappa där. Han har aldrig klättrat i trappor förut, men jävlar i gatan var snabb han var!! Jag hann knappt reagera så var han på tredje/fjärde trappsteget. Fort gick det uppåt och han var hur duktig som helst på att klättra upp där.. Neråt var lite besvärligare, men han kom på att man kunde hasa på rumpan. En full kissblöja var ju stötdämpare liksom haha!

Var iaf en trevlig dag.

Nu väntar jag bara på att Devin ska kunna somna också, såhär länge brukar han aldrig vara vaken.. men skönt om han sover längre imorn. Sovmorgon är aldrig fel =)

//S

Kommentarer:
Postat av: J

Var har du köpt mössan? Den är så himla söt :)

2008-08-24 @ 14:57:08
Postat av: marie

trevligt:D


Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits