BVC och lek

Var iväg till bvc förut idag klockan ett för att väga och mäta. Annika som vi brukar ha var på semester så vi fick gå till Kristina, men det gjorde ju ingenting. Devin väger nu 9660 gram och är 74,5 cm lång. Jag trodde faktiskt inte han skulle gått upp såpass som han ändå gjort för han har ju spytt och skitit som en fontän här hemma!! Men bra att han vuxit iaf, min lilla prins.

Efter det mötte vi upp Jossan och hennes son Oscar på café paus. Tog oss lite käk och sen gick vi ut och gick och hamnade tillslut här hemma hos oss. Killarna busade som två vildar här hemma och jagade varandra och hade skoj. Ska ju vara barnvakt åt Oscar imorn så det var bra att träffa honom lite nu innan så han inte blir rädd imorn eller något. Men han verkade inte ha några bekymmer med andra människor inte.

Devin har faktiskt börjat bli lite rädd för andra män. Han storgrät igår när han såg Tony och idag började han gråta igen när Oscars pappa kom och skulle hämta hem dem. Lite ängslig sådär nu.. lite gulligt haha.

  
Killarna leker jagalek.

//S

Kommentarer:
Postat av: marie

hehe jag blev rädd för sin gudfar;)


Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits