Jobbig natt

Denna natten har vart hemsk! Devin har vaknat ca varannan timme och gallskrikit, jag fattar inte varför. Han skriker verkligen som om hela jorden gått under. Går knappt att trösta honom, men tillslut somnar han om och sen vaknar han igen.. och så har det hållt på hela natten -puh- Jag är såååå trött!!

Jag måste verkligen få sova lite på dagen idag sen annars kommer jag börja grina som en småunge eller något.

//S

Kommentarer:
Postat av: matilda

God morgon, vad ska du göra i dag?

Postat av: Linda

Så där har Nadja börjat göra. Det var två nätter som var riktigt hemska. Men nu har vi haft 2 ganska bra. Då skrek hon bara när vi la henne. Men sov sedan bra.

Vi har aldrig haft några sömnproblem med någon av dem så detta var verkligen en överraskning. Men jag tror att det handlar om någon typ av kris, typ separationsångest. Vi brukar gå in och lägga ner henne om och om igen tills hon lugnar ner sig och somnar. Tar vi upp henne så skriker hon bara ännu värre när vi lägger ner henne igen. Synd bara att Elly få försöka sova i oljudet.

2008-08-15 @ 10:36:34
URL: http://mina2hjartan.blogg.se/
Postat av: Veronica HÄLL

Jag vet pecis hur det är. Inge kul alls. Jag har hållit på så där i nästan 5 månader. Detslutade en sväng och jag vart över lyckelig, men nu har det börjat igen. Jg är uppe och springer en gång i timmen och ger honom nappen, mat och allt. Det verkr som de inte får någon ro... :S Jag är van nu men det är ju jobbigt iaf, så jag vet precis hur du har det nu. Det är skit jobbigt verkligen. Hoppas för din skull att han inte börjar med det varje natt nhu eftersom han varit så snäll och lugn i flera månader.. För börjar han med det nu, är det inte kul vill jag lova dej.. =(

2008-08-15 @ 10:43:21
URL: http://veronicahall85.webblogg.se/

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits