Mat + p-böter

Mikaela ville att jag skulle med ner och äta, och eftersom jag var jättehungrig så nekade jag ju knappast. Devin fick stanna hemma med pappa under tiden så man fick lite barnledigt. Vi hade tänkt äta på café paus, men där hade de plockat undan all mat så vi gick istället till blå valvet, men där hade de ingenting i vår smak direkt. Gick till the pub istället och satte och och hade beställt, men då kommer servitören ut och säger att de inte kunde göra något vegetariskt. SÄMST!! Vi gick därifrån, knallade till maxim för att kolla, men det såg så dött ut så vi strunta i att ens gå in.. -suck- Hur svårt ska det vara att få mat liksom?? Blev tillslut att vi knallade till roma och där beställde vi varsin pasta provencale -mums- En vegetarisk och en vanlig. Mums vad gott det var!! Vi snackade om en massa saker, bland annat min förlossning med Devin och hon skrattade så hon nästan grinade haha. Ja, det är ju kul att man kan roa när hon egentligen är ledsen -hihi-
Efter vi ätit och var ruskigt mätta, sagt hejdå och sådärså gick jag till bilen och vad fan är det där på rutan!?!? Jo en jävla p-böter!! Jag HATAR p-böter.... Blev dyr middag idag då med tanke på att den gick på 250 spänn sen också.. urk. Nu är jag fattig som en kyrkråtta tills den 20e. Lite träligt eftersom den 20e nyss var, men får man en csn-räkning att betala blir man snabbt fattig.

Jaja.. det var trevligt att komma iväg lite och inte bara vara mamma även om det kändes ensamt utan Devin. Kändes som jag hade tappat bort honom så Mikaela påminde mig vid ett tillfälle när jag kollade runt efter honom att han var med sin pappa. HAHA!

//S


Kommentarer:
Postat av: Sara

Jävla trist med p-böter, var stod du då?

Postat av: Veronica

Bra att ni går till Roma ;D Ni måste juh gynna Emils farfar :D Vart stod du parkerad då om du fick böter ???

2008-08-26 @ 12:18:36
URL: http://flickan1985.blogg.se/
Postat av: Hardin

Ett äventyr varje gång du sätter dig bakom ratten

2008-08-26 @ 16:53:21

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits