Storhandling

Blev till att åka till maxi för att storhandla när David vaknat till. Hade verkligen ingenting hemma, så det var verkligen välbehövligt. Handlade för över 1000 kronor, det är nog rekord. Iofs köpte vi blöjor och sånt också och det är ju ganska dyrt, men ändå.. dyrt med mat!! Men vi har gjort ett matschema nu som vi tänkte vara duktiga att följa, för denna månad är vi inte så rika eftersom David fick så dålig lön nu när han jobbat 7-16 ist för skift. Gäller att planera -puh- Inte min starka sida. Gillar att vara mer spontan och sådär..
Iaf idag gjorde jag stuvade makaroner med falukorv (till David) och veg nuggets till mig. Blev hur gott som helst =) Jobbigt bara att det tar sån jävla tid att göra det..

//S

Kommentarer:
Postat av: Hanna

ja, det känns hårt i plånboken när man handlar så mycket :).. vi handlade me mat för över 1000 spänn igår. Men egentligen sparar man nog på det i längden, för man småhandlar inte massa skit =).. man får inte 80% av lönen när man har semester, man får ju 13% MER än vanligt.

2008-08-26 @ 20:43:16
Postat av: Linda

Oj, nu blev det många kommentarer för mig idag. Skulle förstås skrivit allt i samma. Men jag är visst lite förvirrad.

Om negativa tvilling-kommentarer; vi får ju såklart positiva också. Men jag är förvånad (och besviken) över att det är så många negativa antaganden. Har folk inte något bra att säga så kan de lika gärna hålla tyst tycker jag.

Postat av: Linda

Ja just det.. skulle ju svara på det där om chipsen också. Nej, jag fick de inte gratis. Den gången hade jag kortet med mig. Det var gången innan (samma dag) jag hade glömt det och då lyckades jag skramla ihop lite små pengar. Fy va pinsamt. Men nu har jag skärpt till mig i stället. Fast glömmer och köpa saker i stället och springer till konsum typ 4 gånger per dag.

2008-08-26 @ 21:35:11
URL: http://mina2hjartan.blogg.se/
Postat av: marie

härligt att fylla på skafferiet. gott med stuvade käkade vi i förrgår:D de är smiddigt att göra mat schema har vi haft länge nu

2008-08-27 @ 08:52:03
URL: http://sezzan85.blogg.se/
Postat av: sara

men vad har ni för konstig lön. man får ju mer lön på semestern

2008-08-27 @ 10:04:29
URL: http://saraseal.blogg.se/
Postat av: dess

oj 1000 kr är ju inget alls;) vi åker o handlar för runt 2500 v<arenda lön och nu har vi mat blöjor och allt hela månaden=)

2008-09-01 @ 14:04:04
URL: http://www.metrobloggen.se/theasmamma

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits