Vägra barnvagn

  

Var ute och gick lite med Devin idag. Han har ju börjat vägra barnvagnen för att han vill gå istället, är ju såå mycket roligare tydligen. Liksom ska jag bara bära honom till bilen från lägenheten gallskriker han hysteriskt om han inte får gå den biten själv, han blir skogstokig haha. Fast det är ju iofs bra för mig om han går eftersom jag inte får bära honom så mycket längre, men jobbigt är det när man ska gå långt och han inte vill åka vagnen. Envis som en gammal get... eller som sin mamma kanske!?



Var så kul när han var ute och gick idag för rätt va det var så gick han ju rakt över en vattenpöl och det lät ju annorlunda, så när han gått över den stannade han och vände sig om för att kolla vad tusan han gått på. Haha såg skitkul ut! Sen sprang han fram och tillbaka och hoppade i den och var hur nöjd och glad som helst. Vattenpölar är KUL!

Brunnar fanns det ju också och de var han tvungen att kolla in varenda en!! Stod länge och väl och trampade på dem och lyssnade när det ramlade ner någon sten som pluppade i vattnet där i. I vissa brunnar lät det som det rann vatten också och det gick knappt slita honom från dem för de var jättefascinerande. Min lilla upptäckare ;)



Gunga gjorde vi också och som det syns på bilden så har han hoppat i vattenpölar!! Jag vet att han inte hade gummistövlar på sig, men jag trodde inte han skulle hoppa så mycket juh.. men som tur är så blev han inte så blöt om fötterna ändå. Han tyckte iaf det var skitkul att gunga i detta kalla väder.

Imorn blir det som sagt säfsen och då blir det att åka pulka och pulsa i snö (hoppas jag).

//S

Kommentarer:
Postat av: Amy

söt pojk :).. ha en trevlig resa nu :)

Postat av: malin

Ha det så kul :)

2008-12-17 @ 20:12:30
URL: http://alicesmamma.blogg.se/
Postat av: Marie

haha ja lika envis som mor sin kan ajg intyga. hoppas ni får de kalas bra nu:D

2008-12-17 @ 22:41:12
URL: http://sezzan85.blogg.se/

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits