GÖTEBORG

HERE WE COME!!!

Nu drar vi till Göteborg och kommer nog inte tillbaka förrän på torsdag nästa vecka, kommer inte ha internet där borta men kanske hittar en dator iaf så att jag kan uppdatera.. det lär märkas.

Nu ska vi ha det lattjolajbans iaf!!

//S

Kraken

Usch idag har jag bytt 7 bajsblöjor minst. Devin är heelt röd av allt bajsande i rumpan och när vi skulle bada honom förut bara skrek han för att det sved så, kraken. Har smörjt in massor med inotyol nu och hoppas att det kommer hjälpa, vill inte att han ska ha ont juh. Tror verkligen att det är tänder på G nu alltså, eller så är det värmen som gör honom lite konstig för han spydde massor när det var så varmt i stockholm också.. fast nu skiter han ist. Vill i vilket fall som helst inte att han ska ha ont.

//S

Leka



Jag och David försökte komma på massor med olika saker att göra förut idag, men vi kom verkligen inte på någonting bra eller kul som vi kunde göra.. så det blev tillslut som vanligt att vi gick och roade oss på varsitt håll. Jag åkte till Elin och David åkte till Henrik. Hos Elin var även Jossan med sin son Oscar, så det var tre busglada pojkar där som fick leka av sig lite. Så kul att se dem! Trots att Devin är yngst är han störst och tidigast av dem. Oscar klättrade över Devin fram och tillbaka flera gånger haha, men Devin brydde sig inte nämnvärt mycket. Kevin stod mest och hoppade vid någon av oss och var allmänt charmig =)
Kul när barnen får leka av sig med jämnåriga som är på samma ställe i utvecklingen, ser så kul ut när de försöker med en massa saker som de egentligen inte klarar av men gett sig fan på att kunna. -haha-

//S

Eget rum

Angående det med eget rum åt Devin så vill vi få det iordning där inne först och jag har inte fått allt som jag beställt till rummet än. Det är inte ens skickat från butiken -suck- Men det skulle ju ta en 10-14 dagar och jag la beställningen den 22 juli så det borde ju komma nu till veckan? Hoppas det.

Kommer bli lite läskigt att ha honom i eget rum eftersom jag är en sån hönsmamma som vaknar flera gånger per natt bara för att höra honom andas. Kanske väntar lite till ändå med att flytta in honom dit för jag vet inte om jag vågar eller vill ha honom på annat ställe än =) Han är ju min lilla bebis ännu.

//S

Jaha

Hmm vad blir det idag då? Verkar inte vara lika fint väder idag som de andra dagarna denna veckan.. men det kanske bara är skönt.
Mina grabbar ligger och sover nu båda två. Så söta så =) David skulle bara lägga Devin men somnade han också. Sötnosarna.
Jag sov på soffan inatt för Devin bökade så i sängen så jag fick ingen ro, men sen sov jag som en stock minsann. Hatar att jag är så himla lättväckt. Minsta lilla och jag blir typ klarvaken. Han bökade så i sin säng alltså, han sover inte i våran. Men jag kunde ändå inte somna för det lät ju en massa. Han brukar ibland krypa runt runt tills han hittar en skön sovställning i sömnen, ungefär som en hund haha.

Nej nu ska man nog ta sig lite frukost, magen kurrar.

//S


VALPAR

Lissma fick såklart sina valpar när jag var i stockholm, hur typiskt som helst. Men jag åkte dit igår för att kolla på de små liven och det var ju nästan det sötaste jag sett. Fan farligt att kolla på valpar, man blir så sugen själv. Vi har iaf bestämt att vi inte ska skaffa någon hund förrän vi bor i hus och någon av oss jobbar i stan så vi kan gå hem och gå ut med dem på lunchen. Eller om vi har en stor gård så vi kan bygga en egen hundgård kanske.. den dagen..


Lissma - den stolta modern


Blev 6 hanar och 2 tikar


Söööööööt eller vad?

Shit alltså. Finns det något sötare än små bebisar eller? Djurbebisar är sjuuukt söta, spelar nästan ingen roll vilket djur det är för alla är så snuttiga. När jag läste psykologi och utvecklingspsykologi i Australien så läste vi lite om varför djur ser så söta ut. Det kallas puppy syndrome och det är när alla djur är så runda och gulliga i formerna för att inga rovdjur ska ta dem, just för att de är så himla gulliga. Var ganska intressant att läsa om eftersom när djuren blir äldre så rätas ju deras ansikten ut mer och mer och är inte sådär runda och snuttiga längre. Iaf, sjukt söta är de.

//S

Skärgårn

Var till skärgårn förut för att ta oss en glass i denna värmen. Vi parkerade på en plats en bit ifrån och sen gick vi resten. Hur varmt som helst verkligen, fläktade fan inte ens där ute. -puh- Gott med glass var det iaf och Devin han kröp runt på gräsmattan och rastade sig =) Var dock sjukt mycket getingar där så vi fick bege oss därifrån ganska snabbt. David är ju livrädd för de små randiga djuren -fniss-

Innan idag var vi ute och gick i två timmar. Var lite blåsigt när vi gick så vi trodde det skulle vara ganska skönt att gå, men sen bara försvann all vind och man blev stekt. Haha. Var ute och gick mellan 12-14.. när det är som varmast nästan. Var iaf skönt att röra på sig.

//S

Hemska kräk

Hemska kräk till människa att skriva till mig att min son är ful som stryk. Hoppas du brinner i helvetet, din idiot!!



Han är det finaste som finns, och jag vet att du egentligen bara är avundsjuk för att jag har en perfekt son. Liksom även om du står på tå, kommer du aldrig nå upp till vår nivå.
Patetiska kräk.

//S

Leker tittut



Devin och William leker tittut.
Sötungar!!

//S

Pannkaka

Idag har Devin fått smaka pannkaka för första gången. Det var verklgien en hit!! Han åt upp nästan en hel pannkaka själv faktiskt, så himla duktig.

Sen har vi vart på middag hos mina föräldrar idag. Min bror var där så vi firade honom och mig med lite tårta för att vi fyllt år. Inte så gott, men men.. slank ner en bit iaf.

Devin vart övertrött efter det och gallskrev konstant i en timme.. fanns ingenting som var bra nog. Skitjobbigt och frustrerande.. jag HATAR när han gör så. =/ Nästan så jag också börjar grina bara för att ingenting funkar för att lugna honom. Som tur är är detta nog andra gången bara som han blivit övertrött. Nu somnade han precis iaf och jag ska göra det samma!

//S

Minirockers

    
Världens sötaste rockgrabbar =)


Badar och har kul tillsammans

    
Alla sötnosar

Har verkligen haft det superkul där i Stockholm. Synd att de inte bor närmre, eller att man själv skulle göra det. -typiskt-

//S

Trosorna gick sönder

Haha efter vi ätit klart på max igår så gick vi på toaletten. William och Becca gick in först och jag och Devin väntade utanför, så plötsligt hör jag "Sandrah är du själv?". Jag var själv där utanför och Becca öppnade sakta dörren och skrattade som en tok och bara "mina trosor gick av". HAHA! Hur lyckas man? En ring som höll ihop dem hade gått sönder och flugit iväg så jag fick rycka in och laga. Så jävla kul, dog fan typ av skratt. Vi fick ta en nyckelring för att laga ihop dem igen! Kommer man ju inte direkt glömma.

Iaf nu är vi hemma i Kristinehamn igen och här var det inte direkt svalare. Vi åkte ut till Davids mamma så han och Devin kunde bada.. jag själv gick i till låren men mer visar jag inte -suck-

På vägen hem förut i bilen så gjore jag ett konstigt ljud med munnen och Devin skrattade så han kiknade. Synd att jag inte hade filmkameran med, för han skrattade hela vägen hem. Så jävla sött så jag blev tårögd!! Så länge och högt har han aldrig skrattat förut, min lilla pluttunge.

//S

Ännu varmare

Idag var det verkligen ännu varmare ute -puh- Men vi tog oss ut iaf och gick på stan lite och käkade mat på Max -mums- Sen orkade vi verkligen inte vara där mer för det var sjukt, äckligt kvavt och varmt mellan byggnaderna och allt folk som sprang omkring. Tokar!! Borde ligga på stranden ju, eller vara inne.. hehe. Jag och Becca hann dock in på Bluefox innan vi tog pendeln hit igen och köpte tröjor och strumpor till våra söner =) Har bilder på det som kommer upp imorn när jag kommer hem.
Skulle träffa Pontus idag också, men det blev tyvärr inte av för de skulle på poolparty och det blev inte riktigt som han tänkt sig. Men vi ses ju snart ändå hoppas jag!! Devins farbror ju.

Devin och William har jagat varandra här i lägenheten och på balkongen. Lekt tittut har de gjort med varandra också och det lyckades jag faktiskt få med på film, sååå söta!! Kommer nog också upp imorn på bloggen om jag orkar lägga ut den då. -hihi-

Nu är de utslagna hjältar här i varsin säng. Sötnosarna.

Imorn bär det av hemåt igen då, lite tråkigt faktiskt för jag har haft det så kul här nu. Men jag saknar verkligen David en hel massa. Det gör nog Devin också för han går och säger "pappa" lite då och då, sen blev han skitglad när han fick prata med pappa i telefonen förut.

Nu ska vi slappa lite här innan läggdags.

//S


Dagen

Imorse var vi till lekplatsen så Devin och William fick leka lite med Signe. Devin satt i en sandlåda för första gången och han tyckte det var lite äckligt faktiskt, men tillslut så vågade han röra sig. Sen gungade de lite och kröp runt en del, eller ja, Devin kröp och de andra två gick omkring =)

Efter det tog vi pendeltåget bort till jakobsberg och gick runt och kikade lite i deras lilla shoppingcenter där. Vi orkade verkligen inte kolla något seriöst, för det var alldeles för varmt.. Vi tog och käkade kinabuffé och det var hur gott som helst! Jag verkligen älskar kinamat!! Det är nog fan min last i livet eller något det. -mums-

Tog pendeln tillbaka hem till Beccis igen och väntade på att Emil skulle komma hit för att hämta William och ha honom i 2 timmar. Devin sov och lekte själv under den tiden.. är juh så kul med alla Williams balla leksaker som han inte har hemma.

När William tillslut kom tillbaka hem igen så badade killarna och de tyckte det var hur skönt som helst. Värmen tar verkligen på de små liven, helt utmattade. Fast det är jag och Beccis också, helt slöa här i soffan -puh- Är ruskigt varmt och imorn ska det blir ännu varmare, galet!!

Nu sover iaf Devin som en liten stock här i sängen, somnade så sent som 19:50 för han och William busade så och hade så kul så han glömde nog bort att han vart trött långt innan dess. William ligger i sängen och äter sin välling och vi hoppas att han också ska somna.. men det märks.

Nu ska jag fan ta något att äta innan kvällsfilmen på femman.

//S

Vaaaarmt

Det är så sjukt jävla varmt!!! Känns nästan som att vi åkt utomlands här faktiskt haha, man storknar ju nästan!
Devin är jätteslö nu i värmen och sover en hel massa, kraken.

Han och William har iaf kul med varandra här och leker som tokar och skrattar åt varandra. De är så söta.

Nej nu orkar jag faktiskt inte skriva något mer, är alldeles för slö.

//S

Stockholm

Idag bär det av mot storstan då. Det ska bli kul!!

Det märks om bloggen blir uppdaterad under tiden jag är där, annars är jag tillbaka på lördag eller söndag.

//S

Dagen

Var iväg till Sofi förut med Devin. Han kröp omkring på gräsmattan som en tok, struntade totalt i vad hans mamma sa minsann. Kröp jättelångt bort för att kolla vad Sofis mamma pysslade med. Sen hittade han stenarna och de var ju jätteintressanta! Han var skitsnabb med att försöka stoppa in dem i munnen, jag var dock snabbare ;) haha.

Efter det kom David och hämtade oss och vi skulle hämta vår bil som varit på service hela dagen -dyrt- Men det är välbehövligt när man tänkt ha bilen ett tag. Drog iväg till hans mamma efter det för att lämna bilen som vi lånat under tiden vår var på service idag. Fick nachos som jag längtat efter hela dagen!! De måste vara tankeläsare eller något, så jävla gott!!

Nu håller jag på att packa för fullt för imorn drar jag och Devin iväg till Stockholm en svänga. Ska till Beccis och hälsa på, ska bli skitkul, var ett tag sen man såg henne nu. Devin och William ska få busa järnet :) Sen ska jag få känna på hennes bebismage och bebisen som sparkar där inne -hihi- Inte lite avis jag är då!

//S

Tänderna

'

Här på den här bilden så ser man hans båda små tänder. -hihi- Så himla sött!! Känns nästan som den ena tanden där uppe är på väg också, men får se om den vill poppa fram.
Detta är för övrigt hans rocker-min =) Han övar redan nu.

//S

Borsta tänderna



Devins första tandborstning. Den andra tanden syns ju knappt än, men den första har kommit upp en bit nu, så nu kan man borsta den. =)

//S

Devin går lite



//S

Det jag beställde

Just det.. Kan ju lägga upp bilder på det som jag beställde till Devins rum.



Skitsnygga grejer om jag får säga det själv. Han ska få ett piratrum -hihi-

//S

Förklaring

Fick en fråga på kommentarer om varför jag förklarar mig för att han ramlar. Jag gör det för att det kanske ser otäckt ut när han ramlar rakt ner i golvet så, men det var liksom ingen fara.
De som inte har bebisar som läser kanske tycker det ser jättehemskt ut, men som sagt, alla bebisar ramlar ju ibland för att lära sig. Han har blivit mycket försiktigare nu, just för att han ramlat några gånger ;)

//S

Video



En liten video på killarna från igår. Devin kollade på den nu och skrattade som en tok åt att jag sa "tittut" åt Neo. -haha- Devin ramlar på slutet, men det gjorde inget ont och han blev glad igen på 5 sekunder typ. Han blev nog mest chockad över att det var så långt till soffan så han missade kanten när han skulle gå dit =) Kan ju inte vara bäst jämt.

//S

Beställde

Jag beställde massor med grejer till Devins rum nu istället för att gå omkring här i stan och leta och sy själv. Hade antagligen inte blivit så snyggt då ;)
Nu beställde jag iaf:
  • Gardiner
  • Taklampa
  • Matta
  • 2 kuddar
  • Påslakanset
Skulle komma inom 2-3 veckor, men jag vill ha det nu juh!!! Kommer få coolaste rummet av alla -hihi-

//S

Lite IKEA shopping.

På eftermiddagen igår tog jag och Devin vagnen och knallade bort till Marie, Tony och Neo. Tony skulle iväg och golfa med Maries bror Andreas så det blev bara hon, jag och ungarna kvar. Devin klättrade runt och härjade överallt som vanligt och Neo han satt och var glad som vanligt =) Jobbigt bara när Devin försöker klättra på Neo också haha. Lilla klätterapan.
Marie bjöd på jättegod rabarberpaj med vaniljsås som hennes farmor gjort -mums- Jag trodde inte jag skulle gilla rabarberpaj, men det var ju gott juh!!


Neo och Marie.

David kom och hämtade mig där efter han slutat jobbet och då körde vi raka vägen för att lämna Devin en sväng hos sin farmor för vi skulle till Rusta och IKEA. Inget kul för honom att sitta i bilen ända dit och sen hem igen ju + att vi inte skulle fått plats med hyllan vi köpte till honom då. Vi lånade Kenths bil för i vår kom vi på att man inte kunde fälla fram baksätet eftersom bilstolen är ivägen, så det var snällt att vi fick ta den istället.
Vi var på Rusta först och där köpte vi jalusier (stava?) till fönstren så solen inte ska kunna komma in. Den är nämligen på besök här inne varje dag mellan klockan 13-21 cirkus. Jag hade tänkt köpa en matta där också, men den fanns inte som jag ville ha.. så får beställa en liknande på internet istället.
När vi ändå var på Rusta gick vi in på Willys också och där hade de sjukt billiga blöjor så vi köpte med det också. Sen en skitstor ost som Davids mamma skulle ha. Haha.
Gick över gatan sen för att ta en titt inne på Barnens Hus. Där köpte vi nya nappar till Devins flaskor. Ganska nödvändigt faktiskt.
Sen bar det av till IKEA. Där köpte vi en expedit (hylla) till Devins rum, lådor som han kan ha i hyllan, hörnskydd så han inte springer in i något hörn (som han redan gjort), sån där hyllgrej som man sätter i garderoben och lite annat smått och gott. Jo, just det.. en kattbädd köpte vi minsann också. Får ju inte glömma av de små liven.


Mammas älskling.

Det var nog dagen igår det. Idag ska jag ner till stan och leta efter tyg så jag kan sy om kuddar till Devins rum =)

//S


Gravid igen

Jag längtar verkligen tills jag är gravid igen. Trodde aldrig att jag liksom skulle sakna den stora magen, men det gör jag verkligen!! Alla mysiga sparkar, att lyssna på hjärtat hos barnmorskan, att känna att det är en bebis som lever i magen är ju helt fantastiskt! Någonting som växer i en som du och din älskling skapat, så underbart.

    

Detta var Devins hus i 9 månader. Snart har han varit på utsidan i 9 månader och man kan verkligen inte förstå var tiden tar vägen. Många sa att det skulle gå fort efter man fått barn, men inte fan trodde jag att det skulle gå såhär jävla fort.

Jaja, nu ska jag sluta kolla mina gamla magbilder.. blir ju nästan deprimerad för jag vill ju vara gravid igen juh! =) -mys- Hihi. Men det dröjer nog ett tag till om man har otur.

//S

Barnomsorgen

Förut när mamma var här så hjälpte hon mig fylla i ansökan om barnomsorg, så nu har jag skickat iväg den. Känns lite sådär läskigt att han "snart" kommer börja på dagis/dagmamma, men det är ju bra för barnen att leka lite med andra barn också. Sökte att han skulle börja från 1 mars, men man vet ju inte om man får någon plats eller så heller.. men vi får se vad som händer framöver. Var skitsvårt att veta hur många timmar man skulle fylla i på ett ungefär också för David jobbar ju skift.. Jaja, nu är det iaf ansökt.

//S

Besök

Min mamma och pappa var nyss här på besök. De hade med sig lite glass som vi åt och pratade lite.
De tyckte det var en väldans fart på Devin nu alltså, han for som en raket här över golven och gick minst 10 varv runt bordet bara för att visa dem att han kunde. -haha- Såg verkligen ut som han ville visa dem allt han lärt sig och gjorde alla sina "trick" på en gång. Tog lära-gå-vagnen på en promenad också för att visa att han kunde hämta den själv och gå med =) De trodde inte heller det var långt kvar nu tills han kommer gå själv, men den som lever får se.

Jag har börjat klistra in alla bilder i ett album nu och det har gått åt typ 1 limtub, 1 rulle med dubbelhäftande tejp och 3 rullar med "rull-lim" hittills och jag är bara på början av bilderna från februari. David skulle köpa alla rullar med rull-lim som de hade på coop sen för det kommer garanterat att gå åt -fniss- Blir iaf fint, och albumen som jag beställde är jättefina.

//S

Puh

Åhh jag hoppas denna jävla huvudvärk försvinner snart. Känns som det sitter ner i nacken nu också -blö- Men jag mumsar min "goda" penicillin och hoppas allt blir bra snart!!

//S

Färg i håret?

Jag börjar få lite ångest eller snarare identitetskris (igen) eller något liknande. Jag ska ju färga eller slinga håret snart hos frisören och jag var helt inställd på att göra det ljusare, typ blonda slingor. Men nu är jag inte lika säker på att jag vill det längre. Jag vill göra mitt hår svart och rött, men då känns det som man är barnslig? Eller? Typ alla som kallas för emo skulle säkert kunna ha något liknande.. jag är inte emo tror jag. Haha.
Jag vill se ut som jag gjorde förut då jag hade mina svarta kläder och nitar och allt vad det innebär, men kan man ha det nu som mamma!? Eller är jag barnslig då? Känns som man måste vara så vuxen nu liksom, men man behöver väl inte se ut som det? Fast vem säger att man inte kan se vuxen ut fast man har sån stil?
Jag har beslutsångest iaf. Behöver hjälp ^^
Vill komma i mina kläder igen också, men det lär ju inte ske detta urhundrade -suck-

//S

Härjat



Lilla stjärnan härjade så imorse så han somnade tillslut i gåstolen. Inte lite slut man måste vara då da -söt- Han kröp fram och tillbaka hur många gånger som helst, han blev till och med andfådd. Tillslut fick han springa lite i gåstolen istället och rätt va det var så var det knäpptyst.. Då står han framför tvn och sover. Lilla sötnosen!!

//S

Röntgen

Igår ringde jag tillslut till sjukvårdsrådgivningen och där tyckte de att jag skulle åka till Karlskoga sjukhus för att göra mer tester. Vi åkte och lämnade Devin hos Micke och Maja och sen bar det iväg. Jag var fan livrädd för på henne på sjukvårdsrådgivningen lät det ungefär som jag skulle dö närsomhelst. Hon sa att jag skulle ta med mig mobilen ifall vi var tvugna att ringa 112 på vägen så ambulansen fick hämta mig. Usch!
Vi kom iaf dit och det är ju alltid världens jävla väntetider på akuten, fattar inte vad som går så jävla segt, men ändå. De tog blodprov på mig, blodtryck, ekg och massa andra konstiga tester. Alla visade att jag var frisk som en nötkärna ungefär, men jag känner mig allt utom frisk liksom. De beställde en röntgen av min skalle för att se om det kanske är någonting allvarligt. Jag fick fan dödsångest nästan. Iaf så skjutsade de dit mig i rullstol och jag fick ta av alla smycken och lägga i en burk som David fick hålla i utanför dörrarna där han fick stå. Jag la mig på någon äcklig madrass och de spännde fast mitt huvud och skjutsade in mig i den där röntgenapparaten -urk- Hade de skjutsat in mig längre än så hade jag fått ren panik och det sa jag till dem! Jag HATAR att vara i trånga utrymmen, speciellt om man är fastspänd också. Blundade hela tiden för att slippa se hur långt inne jag var och VIPS var det klart -puh-
Nu rullade de ner mig i stolen igen och jag ville inte vara på något rum utan vi satte oss i väntsalen istället och kollade på en film medan vi väntade på läkaren som inte var där ens. De skulle ringa på röntgenläkaren för han hade gått hem för dagen -suck- Satt väl och väntade lite mer än en timme innan han kom tillbaka och sa allting såg jättebra ut och var normalt. Inte lite lättad jag vart då!!! Enda som han såg var att jag hade käkhålsinflammation som man kan få om man haft öroninflammation och ont i halsen, precis som jag hade förut alltså. Det är den inflammationen som gör så jag får så satans ont i huvudet så han skrev ut lite medicin och skit till mig som jag ska ta i 10 dagar och hoppas på att det går över.
Nu vill jag bli frisk!!!!
Jag har typ aldrig vart sjuk i hela mitt liv, klart jag ska få typ allt nu -suck-

Iaf är jag glad över att det inte var något allvarligt.

Vi hämtade Devin hos hans farmor innan vi åkte hem och han sov som en liten prins. Vaknade inte ens fast vi bar ut honom i bilen och sen in här till spjälsängen.

//S

ONT!

Idag är det om möjligt ännu värre med huvudet. Jag kan knappt röra mig, nu är typ första gången jag är uppe idag. Känns verkligen som hjärnan är lös där inne -aj- Tabletterna hjälper inte ett skit heller =(

//S

Sjukhuset

Davids mamma tvingade iväg mig till sjukhuset förut eftersom jag har sån extrem huvudvärk så jag knappt kan göra något. Där kollade de blodtryck, tog blodprov, jag fick följa doktorns finger och han kollade i ögonen och massa sånt och allting var hur bra som helst. Hjälpte alltså inte mig så himla mycket att gå dit ^^ Men han tyckte inte det var bra att jag hade så ont i huvudet så han skrev ut några migräntabletter till mig som jag skulle ta.. om det inte går över efter de två tabletterna så ska jag ringa dit igen så skickar de remiss till ett annat sjukhus där de kan göra mer tester -urk- Jag vill må bra!!!

//S

Välling



Devin har börjat dricka välling igen!!! Jag gjorde en flaska nu idag bara för att se om det kanske möjligen skulle gå i honom och han drack allting -chockad- Trodde han skulle spotta och kasta iväg flaskan, men inte. Nu kanske jag kan få i honom iaf fyra mål om dagen istället för tre om detta inte bara var en engångsföreteelse förståss. Det lär ju märkas. Iaf hans första välling på över en månad nu =)

//S

Huvudvärk

Har sån sjuk huvudvärk, känns liksom som hjärnan är lös och man måste röra sig jätteförsiktigt annars så åker den omkring där inne i huvudet och det gör skitont >_< Haft så i några dagar nu och jag brukar aldrig ens ha huvudvärk. Jag får juh typ värsta nojjorna och tror det är något allvarligt, men det är det förhoppningsvis inte!!
Störande som fan är det iaf att ha så jävla ont.

//S

Fy

Fy för att gå upp tidigt på morgonen alltså, jag är verkligen ingen morgonmänniska. Imorse stod Devin och hoppa i spjälsängen redan vid halv sex på morgonen -suck- Försökte ignorera honom men då började han prassla och banka med våtservetterna igen. La honom ner och gav honom nappen men han studsa upp som en jojo. Jag gjorde om samma sak några gånger ocht illslut somnade han igen.. i en HEL kvart. Var ju bara att gå upp sen det -gäsp- Jag vill ju soooova. Hade gärna sovit minst tre timmar till faktiskt. Fattar inte hur de kan vara så pigga på morgonen!?

Jaja, det är så det är.

//S

Glad unge



Jag har en riktigt glad unge!!

Iaf idag har vi vart ute och ätit med Veronica, Emil och Mia. Det var trevligt och gott för vi käkade buffé på thai -mums- Var med när de skulle väga och mäta lilla Emil också. Kul att se hur mycket de små växer juh :) Han väger väl ca 1,8kg mindre än Devin och är 5 cm kortare.. Ganska kul för han var större när han kom hihi. Men alla har vi ju olika gener och sådär och det är ju tur det så alla inte ser likadana ut. Thank god! Hoppas han lär sig krypa och så snart så han kan vara med och busa och klättra med Devin. Han blir så rastlös fort nu för tiden om man inte hittar på någonting. Dåligt att öppna förskolan inte är öppen hela sommaren, hade behövts nu!!

Jaja, sova nu..

//S

Devin



Världens sötaste ♥
Denna video är från igår eller förrgår eller något, men inte orkat lägga upp förrän nu.

//S

Haha

Man kan ju bara skratta åt er patetiska människor som inte har annat för er än att snacka skit och försöka få andra folk att må dåligt? Liksom tål ni inte att andra har det bra eller? Helt sjukt.

//S


Långpromenad

Blev en låååång promenad tillsammans med Veronica och Emil igår. Vi började gå runt klockan ett och var inte hemma förrän kvart i fem igen. Helt galet mycket gick vi, men det glömmer man bort när man är ute och går och bara pratar en massa =) Så det var inte jobbigt ens. Så borde man göra varje dag för att få en massa motion.
Devin och Emil var jättesnälla i sina vagnar, Emil pratade typ hela vägen och Devin satt och lyssnade mest eller sov. jobbigt att få en tand ju.


Emil och Devin ute i skärgårn.

När vi kom hit igen så hade Charlie, Veronicas hund, hur mycket fästingar som helst på sig. Det var helt sjukt, för det kryllade i hela pälsen på honom. Jag har värsta fobin för småkryp så jag kasta typ av mig strumpor och skor för att kolla om jag hade några där ^^ det hade jag inte som tur var. Veronica hann plocka 14 fästingar under den korta stunden hon stod utanför vår lägenhet för att Charlie skulle få vatten. Helt galet, aldrig sett så många och hoppas jag slipper se så många igen!! -blä-

Veronica plockar fästingar från Charlie.

Var jävligt gött med mat när man kom hem efter den långpromenaden kan jag lova. Blev ris och majsschnitzel för min del -mumma-

//S

Bättre

Idag mår jag mycket bättre, fast känner mig inte helt bra än.. Men det var nog tabletterna som jag åt som gjorde att jag mådde skit för jag slutade ta dem och nu mår jag redan bättre.

Ingen aning vad det blir idag, men blir nog en promenad med Devin sen för att få tiden att gå tills David kommer hem från jobbet. Han jobbar världens sämsta tider nu när nästan alla på hans jobb har semester. 7-16 som en vanlig svensson och jag hatar det!! Han är inte heller så förtjust, men men..

Jag har lust att hitta på något, men vad?

//S

Gunga



Devin bara älskar att gunga!!
Skrattar som en tok varje gång ♥

//S

Bläää

Jag är så trött på folk!!!!

Hoppas det blir vecka 31 fort så man kan dra till göteborg och slippa all jävla skit!!!!!!!!

//S

Asså fy fan

Jag mår verkligen inget bra. Tror nog jag mår bättre än jag gör så jag gick ut på en långpromenad med Devin, borde jag nog inte gjort. Blev helt kallsvettig, fick ännu mer ont i huvudet än jag redan hade, mer ont i magen och mår illa. -urk- Vad är det som hänt mig? Har iaf ingen feber idag som tur är. Något som är bra iaf..

//S

Trött

Jag är så sjukt trött nu för tiden, fattar inte vad det är med mig. Jag har fått sova bra nu i några dagar men ändå är jag nästan dödstrött. Skulle kunna somna i vilken ställning som helst känns det som.
Ont i magen som fan har jag också, känner mig helt uppblåst och konstig.. som om jag skulle käkat en massa luft eller något.
Jaja, det går väl över.

Jobbigt nu när Devin kan ställa sig i spjälsängen för han vill juh hellre stå än ligga och sova då. Spelar ingen roll hur trött han än är så SKA han absolut stå upp. Så man får först söva honom i famnen vilket är hur mysigt som helst, sen får man försöka lägga ner honom jätteförsiktigt så att han inte vaknar vilket inte är så lätt alla gånger.

Jag vill sooova!!

//S

Feber

Orkar inte skriva något just nu..
Mår fortfarande inte så bra sen jag svimmade och nu har jag fått feber också.
Sov ca 12 timmar i natt men det verkar inte som det hjälpte, är hur trött som helst ändå.

//S

Första tanden

Devin har fått sin första tand!!!! =)
Igår när jag kände så kände jag ingenting, men nu när jag satt och matade honom så tyckte jag att jag såg något litet vitt sticka upp. Kände och där var en liten sylvass tand på väg. Vad sött!! Trodde han skulle få senare, har knappt märkt något på honom att tand varit påväg. Där ser man.. De kommer när man minst anar det =)

Hihi.

//S

Svimma

Usch imorse när jag satt och åt frukost så svimmade jag och ramlade av stolen och hamnade under köksbordet. Skitläskigt. Satt och drack mjölk och satte i fel strupe eller svalde massor med luft samtidigt eller något för ont som fan gjorde det. Jag sa aj höll mig för bröstet och sen kände jag mig helt svimfärdig. Innan jag svimmade hann jag att säga att jag tror jag kommer svimma. Sagt och gjort, jag föll ner på golvet. David blev livrädd och sprang fram till mig.. Jag var inte borta så länge, men det var äckligt nog att jag verkligen svimmade -usch-

Kännt mig helt konstig hela dagen efter det, så blir nog i säng tidigt ikväll.

//S

Bilder

Igår kom min pappa hem med alla mina bilder som jag framkallat på mediamarkt. Blev cirka 650 bilder för inte ens 60 kronor, helt klart värt det. Var jättebra kvalité på bilderna också =)
Idag blir det till att sortera dem i datumordning och sen köpa album och börja sätta in i!! Kul att ha en massa bilder i ett album också och inte bara på datorn. Skulle gå under om min externa hårddisk krashar med allting på -fy- Men nu har jag iaf från han föddes tills han är 7 månader att sätta in i album. Hade nämligen redan framkallat alla från nov-jan innan jag hittade det där superbilliga erbjudandet.

//S

Gå runt bordet



Han har blivit så stor så han tar sig fram själv, kan till och med gå runt bordet utan problem nu för tiden. Imorse hade han från att stått vid bokhyllan tagit sig över till gåstolen och kom gåendes med den (utan att sitta i den) till mig. Min stora lilla stjärna alltså. Fattar inte riktigt hur man kan älska en sån liten människa så himla mycket ♥ Känns som att han alltid funnits, fast ändå inte. Kan inte ens förklara.

//S

8 månader



Idag blir min lilla älskling hela 8 månader gammal!! Tiden går helt galet fort och har kommit på att man snart måste anmäla till barnomsorgen och sånt. Jag vill inte tillbaka till jobbet -ångest-
8 månader gammal så kan han en hel massa saker, trodde inte han skulle växa upp så fort. Han ska ju vara min lilla bebis länge. Fick rensa ur alla 62/68 samt alla 68 kläder han hade i lådan idag. Nu ligger bara 74 och 74/80 där. När man kollar på de kläderna han hade i storlek 50 som han nästan drunknade i som bebis så kan man inte riktigt fatta det liksom.. har han haft de kläderna på sig?? Galet.
Min lilla stjärna växer upp.

Imorse väckte han sin mamma och pappa genom att ställa sig i sängen och fick tag på ett paket våtservetter att banka och prassla med. Han kan ställa sig i sängen själv!!! Var ju nyss som han låg där bara och inte ens kunde vända sig till mage. Puh, jag hänger inte riktigt med i svängarna.

Grattis stjärnan.

//S


Full rulle

Hemma är det full rulle nu för tiden. Devin tycker inte hans leksaker är roliga så då får man hitta på en massa andra saker så som vattensprutor, burkar med tabletter, tidningar, cd-skivor och sånna saker. De är också roliga i en kvart eller något men det är iaf en lugn kvart då. Sen är det full fart igen för att hitta på nya bus.



Han kryper ruskigt snabbt nu alltså, så det räcker med att man vänder ryggen till i 5 sek så kan han vara borta och i något annat rum här hemma. -haha- Får lite motion nu när man ska jaga honom hela tiden så man kanske kan gå ner lite extra i vikt ;)

//S

GRATTIS

Grattis till min bror som idag blir hela 21 år!! Kan inte fatta att han redan blivit så gammal så han kommit ikapp mig i ålder -fniss- Du ska ju vara liten ju, ca 4-5 år ungefär. Grattis iaf!!!


The Crüxshadows - Birthday
//S

Mensvärk

Fy fan för mensvärk och mens och hela det kittet!! Jag hatar det verkligen!!!

//S

Mammas pojke

Devin har blivit ganska mammig och pappig nu på senare tid. Han blir jätteledsen om vi inte är i samma rum som honom eller om vi går ifrån honom. Han ska klättra på oss hela tiden och helst sitta i knät. Han är en mysprick helt enkelt. Hoppas det bara är en fas, för blir ju jobbigt om man skulle behöva lämna bort honom någon gång och han är jättelängtig efter mamma och pappa.



Klättrar på mamma hela tiden



Kollar katterna, men kommer och klättrar på mamma sen istället

Han är vår älskade lilla gosefis!!

//S

BVC

Idag var vi till bvc med Devin igen. Dags för vägning och mätning, lika kul att se hur mycket han vuxit varje gång.
Nu är han hela 74 cm lång och väger så lite som 9085 gram. Inte ens gått upp 200 gram denna månad alltså, men det är nog för han kryper så mycket och inte vill äta mer än 3-4 gånger per dygn. Det var iaf inget konstigt för han hade fortfarande gått upp i vikt och allt såg bra ut. Han är nu lite under normalkurvan på vikten och sen är han en hel kurva över på längden. Han är lång och ståtlig min son. Han fick massor med beröm av barnmorskan också som tycker han är jättetidig med det mesta. Så härligt att höra det för man liksom sträcker på sig automatiskt och tar åt sig som en svamp och blir riktigt stolt. Jag skulle vara precis lika stolt om han var senare också, bara att se sitt barn utvecklas gör en så himla glad och stolt. Han är snart åtta månader nu, sjukt vad tiden går fort.


Gunga är så kul.

//S

Döda hundar

Just det.
När jag och Fanny var påväg hem från Arvika så åkte det en ambulans framför oss hela vägen och helt plötsligt så stannar den mitt i vägen intill en annan bil som stannat vid väggrenen. Där står en tjej med en liten hund i famnen. Jag och Fanny kollar runt och försöker fatta vad som hänt och ser då en annan likadan hund kuta runt som en dåre där på E18. Hur fan kan den vara lös? Iaf så fortsätter vi sakta på vägen där och DÄR ligger det två döda hundar på andra sidan.Vi höll nästan på att börja grina båda två och kunde verkligen inte få ihop hur fan hundra kunde hamnat lösa där.

Nu har det stått i tidningen att det var någon idiot som hade stannat där vid GoKartbanan för att rasta sina hundar. Hur fan kan man ens komma på tanken att släppa lös en massa hundar vid E18!? Okej om de är kopplade, men fan inte annars.
Stackars stackars små djur!!

//S

Lista

Vad heter du?: Sandrah
Ålder: 23
Längd: 169
Vikt: På tok för mycket för mig iaf
Hårfärg: Mörkbrunt för tillfället
Ögonfärg: Grönbruna
Beroende av: Min familj/kärlek och mat
Hur mycket smink använder du dagligen?: Ingenting typ, men jag borde
Vad har du ätit idag?: Mackor, nudlar, knäckebröd, makaroner, vegschnitzel
Dagens klädsel: Jeans och linne
Glädje just nu?: Tanken på hur mycket min son utvecklats sen han föddes
Irritation just nu?: Att jag inte får fixa mitt hår förrän imornkväll
Senaste låt du hörde?: The Crüxshadows - Sophia tror jag
Senaste inköp?: Var nog något på maxi igår, typ mat
Vilka hårfärger har du haft?: Brunt, svart, rött, blont
Brukar du äta frukost?: Nej
Vad gör du om helgerna?: Äter skräpmat
Gillar du att få uppmärksamhet?: Nej inte direkt, fast jag vill inte vara osynlig heller
Din största talang?: Jag har nog ingenting speciellt som jag är bra på, är bra på allt ;) -fniss-
Husdjur: Katter
Hur är ditt hår?: Rakt och blankt
Brukar du bädda sängen?: Nej  det är för jobbigt
Har du mest skivor eller filmer?: Är nog ganska jämt på den fronten
Favoritaffär?: Ingen aning
Vad har du på väggarna?: Inte så mycket eftersom vi bor hos Linnés
Hur gammal var/kommer du vara när du flyttar hemifrån?: 16 år
Hur många timmar sover du per natt?: 6-7
Beskriv dig själv med tre ord?: Trött, rund och lat
Vem betyder mest för dig?: Min familj
Föredrar du att vara singel?: Nej verkligen inte
Är du singel?: Nej
Senaste hångel?: David
Är du nöjd med dig själv?: Nej verkligen inte, har massor jag skulle vilja fixa
Hur mår du just nu?: Trött som bara den
Senaste program du såg på?: Mythbusters
Senaste film?: Var nog filmen igår om en ung mamma på 16 år som lämnade bort sin 5 månaders son och jag grääät 
Vad var det senaste du sa?: So here I am, för jag sjöng lite halvt
Hur ofta tvättar du ansiktet?: Oftast på morgonen och kvällen, men ibland är jag lat
Vem vet mest om dig?: Ingen egentligen.
Vad har du i ditt fönster?: Kaktusar
Vem var den senaste personen du umgicks med?: Sofi om man ska räkna utanför familjen
Hur dags gick du och la dig igår?: Runt tio
Och klev upp?: Innan fem -gäsp-
Vad behöver du mest just nu?: Sova
Har du fler kort på dig själv än dina vänner? Nej det tror jag knappast
Har du bra minne?: Ibland
För eller emot plastikoperationer?: För, alla får väl göra som de vill?
Vad ska du göra ikväll?: Sova? Vad brukar man göra?
Svårt eller lätt för att sitta still?: Om jag sitter still av fri vilja är det lätt som en plätt, men om jag måste så är det svårt
Brukar du se ner på andra människor?: Det händer
Är du enkelspårig?: Nej, men mig kan livet byta riktning ganska fort
Hur vill du avsluta det här?: Good night, sleep tight

//S

Duktig kille



Idag ställde sig Devin upp själv vid bordet fast att vi tagit bort skivan under det just för att han INTE skulle kunna ställa sig upp där något mer. Tji fick vi, han kan allt om han vill!!
Han klättrar verkligen på ALLT nu förtiden och är överallt också för den delen. Det är inte stillasittandes i många sekunder här hemma längre vill jag lova. Full rulle =) Idag ställde han sig dessutom själv vid sin gåvagn och började gå med den -haha- Den stod dock ganska nära väggen så han kom inte så långt, men när jag vände på den så fick han en välldans fart med den. Han är så duktig ♥
Tror inte det kommer dröja så himla länge till innan han går, men det får vi se. Jag gick ju när jag var 9 månader, jag tippar på att Devin går när han är ca 10 månader. Fast helst så får han gärna skippa det ett litet tag till ;)

//S

Läkaren

Fick tid hos läkaren nu klockan tio. Hoppas vi får lite bättre grejer denna gången för jag vill inte att han ska vara kletig i ögonen längre =( Så hemskt att se honom så.

//S

Sådär

Nu är jag inte så irriterad längre och kan skriva lite mer sansat kanske.
Jag ger inte Devin något skit, men jag vill inte att någon annan ska tro det heller, så blev så arg igår när jag fick den "anklagelsen" på mig.
Gör ingenting om man ger barn lördagsgodis eller så i rimlig mängd till disneydags eller vad som nu för tiden går på tvn. Men det är när det blir mitt i veckan och ganska ofta som verkligen stör mig.

Uppe tidigt är man idag då för Devin är pigg som en tok -gäsp- Han har fått tillbaka ögoninflammationen och var helt igenklibbad imorse igen. SUCK!! Stackars älskade barn. Vill verkligen inte att han ska vara sjuk mera nu =( Blir att ringa till sjukhuset sen klockan åtta när de öppnar för att be om nytt recept på ögondroppar. Så svårt att få bort ögoninflammation eftersom han hela tiden gnuggar sig vid näsan och ögonen och får snor dit. Går inte att bara säga till heller att man inte ska göra så :( Blir så ledsen att se hans fina ögon rinna så.

//s

Stör mig

Herregud Devin är en bebis, ett barn och jag skulle aldrig ge honom skräpmat eller godis. Inte festis heller för den delen. Han vet ingenting om det där och får han inte smaka på det så saknar han det inte heller. När jag var liten fick jag smaka på godis första gången när jag var 6 år. Är inte så svårt att låta bli om man verkligen vill liksom.
Jag fattar inte sånna som ger sina små barn under 5 år pizza, mat från McDonalds, godis, läsk och sådant skit ofta. Inte äldre barn än så heller för den delen. Är väl inte så jävla svårt att laga något till en liten unge? Vill man äta sånt där själv så kan man väl göra det efter barnet gått och lagt sig då?! Visst att det är okej om de får smaka någon gång, men det ska ju knappast bli en vana. I Jämförelse till sånt där är en festis ingenting. Men jag har inte gett min son någon festis heller!! Hur kan man ens tro det!?

Jaja, nu är jag bara jävligt irriterad och skriver typ helt osammanhängande bara för jag blir så putt.

Jag älskar min son, och jag vill att han ska må bra. Inte få diabetes innan han är 3!!!

//S

Frisören

Nu idag har jag varit hos frisören och det gick hur bra som helst!! Mitt hår blev verkligen spikrakt för det var rakpermanent jag skulle göra =) Skulle göra slingor också, men när rakpermanenten var klar orkade jag verkligen inte sitta still mera så jag bokade in en annan tid istället. Frisören klippte av det som var schletet och sen klippte hon upp det lite också.
Nu får jag inte tvätta håret på två dagar och sen blir det kul att se om det fortfarande är såhär rakt efter duschningen. Jag tvivlar, men hon påstod att det kommer vara det. -spännande- För bra för att vara sant om det verkligen fungerar för då kommer det vara rakt tills det växer ut =)

Yaay.

//S

Äter lite?

Devin äter bara tre gånger om dagen nu och det känns verkligen som att det är för lite. Han äter gröt på morgonen med en efterrätt till, sen burkmat med efterrätt och sen gröt innan han lägger sig igen. Sen går det 13-14 timmar tills han vill äta på morgonen igen. Är det normalt? Man blir faktiskt lite orolig, speciellt som han kryper runt så himla mycket nu och borde vara extra hungrig tycker man. Men han gnäller ingenting och är glad som vanligt. Han sover ju hela nätterna utan problem liksom. Dessutom skiter han ca 2 gånger om dagen så han får väl i sig tillräckligt ändå?

Ska till bvc på onsdag o väga och mäta, så får väl fråga där om det är normalt eller inte.

//S

Hemligheten

I morgon kväll kommer min hemlighet att avslöjas om vad jag har gjort med mitt hår!!! För det är klockan 14 som förvandlingen börjar och jag hoppas verkligen att det blir bra!!! =)

//S

Arvikafestivalen -08

SOL, SOL och åter SOL har man ju haft så det har inte varit ett dugg fel på vädret förutom att det möjligtvis varit en aning för varmt. Brun har jag blivit fast att jag försökt gömma mig undan solen, den fann mig ändå där i skuggan och bet sig fast i mig =)


Tält, tält, täääält.

Obligatoriska festivalskavsår har jag fått och fick gå till sjukstugan ca tre gånger för att få nya blåster på mina blåsor -aj aj- Mina fötter var typ döda redan på torsdagen så jag fick be Hardin köpa med tofflor åt mig från intersport när han var i stan och badade, och snäll som han är så gjorde han det -tack- Hade inte kunnat gå annars.


Häva öl på G.

Folket i vårt camp och campet bredvid var hur bra som helst, vi tältade på grus, men med bra folk så går allt!! Några hade med sig en ölhävgrej så de hävde ju öl efter öl med den där och tillslut satt nästan alla och var apkalas och SOV.. Hur kul är det då?! Haha. Låg och sov och det sprutade svett om dem där i värmen. Tur jag är mer sansad än så ;) Fast de fick ju kul när de vaknade iaf, för de var ju inte direkt nyktra då heller + lite solsting. Kristinehamnarna hade med sig en 150 kilos stereo så det spelades musik nästan dygnet runt. Tills vakterna kom och sa till att det skulle sovas lite iaf.. så det var bara att plugga in öronproppar och låtsas som att man inte hörde något när man skulle försöka sova där på gruset ^^ Inte ens lätt att göra det även om det skulle varit tyst.


Fredrik, Lund och Hardin.

Det enda bandet som jag egentligen åkte dit för att se var ingen besvikelse alls. Det var den bästa konserten i hela mitt liv!! Alla deras konserter har varit det ;) Jag stod längst fram och kämpade för att få luft samtidigt som man stod och sjöng/skrek med i deras låtar och bara häpnades över hur jävla bra de faktiskt är!!! Underbara The Crüxshadows i mitt hjärta alltså.


The Crüxshadows - Foreverlast

Förutom dem så såg jag även lite på Robyn, Assemblage 23, The Hellacopters, Hardcore Superstar, Håkan Hellström, Kent (ofrivilligt, jävla skitband), Volbeat och säkert något mer som jag inte kommer ihåg just nu. Så det var verkligen en toppenfestival med toppenväder och toppenvänner!!

Det bästa var nog nästan att vi hann packa ihop och dra oss hemåt innan det började ösregna och översvämmade hela festivalen HAHAHA!! Vi drog redan på lördag eftermiddagen och sen då på kvällen öste verkligen regnet ner och det låg sen en dm vatten på backen. Flyt vi hade som bestämde att vi skulle hemåt den dagen ist för dagen efter. Hade fan inte pallat en natt till på backen för att sen köra bilen hem. -urk-


Vatten i apollotältet. (bild från Jimmy eftersom vi åkt hem då)

Jag är nöjd att jag åkte dit även fast det blev några tårar då jag ringde hem och pratade med David och Devin. Devin gjorde glädjetjut när han hörde min röst och då bara forsade tårarna ner för kinderna på mig.
Men jag klarade nästan hela festivalen och det var kul!!

//S


I am back!!

Jag har haft det helt UNDERBART superkul!!!! Varit så sjukt bra väder och kul folk, jag är nöjd. Dock är jag inte nöjd med hur man sov för jag har blåmärken på revbenen och höftbenen nu som stötte i backen -aj aj- Men det är väl så det är antar jag. Nästa gång blir det fan luftmadrass!!!

Orkar inte skriva mer just nu, men jag lever iaf och jag är tillbaka. Kommer bilder och filmer senare.

Puss

//S

Imorn

Imorn då jävlar bär det av!! Åker runt tiotiden mot säffle först för att plocka upp Hardin och alla hans grejer och sen vidare mot festivalen. Är tydligen redan en himla massa folk där, men jag hoppas att vi får plats på huvudcampingen iaf. Jimmy skulle försöka breda ut sig så gott det gick så vi kunde tälta bredvid det gänget!!

Just nu känns det som det ska bli ganska kul faktiskt, men känslorna går ju upp och ner hela tiden. Kommer vara sååå jävla jobbigt att åka ifrån min lilla prins. Inte lämnat honom någonting sen han föddes i princip och nu ska jag vara borta flera dagar -snyft- Nog mest jag som kommer bry mig om det för han är inte så himla mammig tror jag.

Jaja, tror jag packat det mesta.. men har väl ändå glömt hälften som vanligt.

//S

Packa

Shit, idag måste jag verkligen packa!! Har inte packat en enda grej än. Tvätta måste jag också, så får antingen åka till min mamma eller Davids mamma och göra det för här finns fan inte tvätt-tid förrän 15 juli!
Måste leta upp en spegel att ha med också för detta året har jag ju inte dreads i håret, hur fan ska detta gå!? Jag kommer se ut som ett monster efter bara en dag. -urk- Iofs är ingen speciellt vacker på en festival utom några få som är födda vackra ^^
Lite panik har jag också för Hardin tycker jag ska ta mig till Säffle och hämta upp honom och jag hatar att köra bil dit jag inte hittar. Jag kommer köra vilse och få en panikångestattack eller något. Men det värsta är nog att jag inte vet hur man tankar -fniss- Jag har ändå haft körkort i över 4 år!!! Skrattretande. Men aldrig behövt brytt mig om det, så varför lära sig då?

//S

hits