Gravid igen

Jag längtar verkligen tills jag är gravid igen. Trodde aldrig att jag liksom skulle sakna den stora magen, men det gör jag verkligen!! Alla mysiga sparkar, att lyssna på hjärtat hos barnmorskan, att känna att det är en bebis som lever i magen är ju helt fantastiskt! Någonting som växer i en som du och din älskling skapat, så underbart.

    

Detta var Devins hus i 9 månader. Snart har han varit på utsidan i 9 månader och man kan verkligen inte förstå var tiden tar vägen. Många sa att det skulle gå fort efter man fått barn, men inte fan trodde jag att det skulle gå såhär jävla fort.

Jaja, nu ska jag sluta kolla mina gamla magbilder.. blir ju nästan deprimerad för jag vill ju vara gravid igen juh! =) -mys- Hihi. Men det dröjer nog ett tag till om man har otur.

//S

Kommentarer:
Postat av: marie

sån otroligt upplevelse att vara gravid såå underbart

Postat av: Nina

Längtar massor jag med!!!



http://snostjarna.blogspot.com

2008-07-21 @ 12:09:52
Postat av: Ritha

Hmmm.. Gumman, ska ni ha en till så här fort??? =) Du som gnällde så över att va tjock, hihi! Men jag håller med: Det är suuupermysigt!!

2008-07-21 @ 12:15:12
URL: http://rijo.blogg.se/
Postat av: Erica

Men om ni nu försöker få ett till barn, vrf sätta Devin på dagis då för? Du kmr väl ändå vara hemma lr ska du börja jobba några månader bara?

2008-07-21 @ 14:18:05
URL: http://ericaekera.blogg.se/

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits