Trött

Jag är så sjukt trött nu för tiden, fattar inte vad det är med mig. Jag har fått sova bra nu i några dagar men ändå är jag nästan dödstrött. Skulle kunna somna i vilken ställning som helst känns det som.
Ont i magen som fan har jag också, känner mig helt uppblåst och konstig.. som om jag skulle käkat en massa luft eller något.
Jaja, det går väl över.

Jobbigt nu när Devin kan ställa sig i spjälsängen för han vill juh hellre stå än ligga och sova då. Spelar ingen roll hur trött han än är så SKA han absolut stå upp. Så man får först söva honom i famnen vilket är hur mysigt som helst, sen får man försöka lägga ner honom jätteförsiktigt så att han inte vaknar vilket inte är så lätt alla gånger.

Jag vill sooova!!

//S

Kommentarer:
Postat av: Veronica

Så jobbigt! :S Jo jag provar lite olika till William och han äter det så det är ju bra. =) Gröt till frukost och kvällsmat och annan mat till lunch och middag. =) Det ska börjas i tid. ;P

Postat av: Hanna

ja, det är verkligen en kamp att somna de små liven nu för tiden! puh! ...svimmat o supertrött, med uppblåst mage, kanske gravid igen!? ;) :D

2008-07-14 @ 10:45:01
Postat av: sara

ja. ibland vill man bara skära av benen på dom små liven..



testa att köpa lite proviva för magen eller miniform. sittupps funkar rätt bra med för att få ut luften. eller en link tablett! eller allt ihop.

2008-07-15 @ 21:33:32
URL: http://zasata.blogg.se/
Postat av: Ritha

Du gumman. Är det inte dax att gå till doktorn nu?

Kramar om!!!

2008-07-16 @ 21:34:14

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits