Bajsmannen

Devin är jättegnällig idag och bajsar typ hela tiden. Så fort jag bytt blöja så bajsar han en ny till mig, schysst. Till och med klockan tre inatt så fixade han en bajsblöja till mig -gäsp- Sover gör han också mycket, fjärde gången han sover nu sen han vaknade klockan 7 imorse. Han sover juh upp till en timme varje gång också, vet inte vad det är med honom. Kanske är för att det är så varmt som han är helt slut kraken.
Jag försöker hälla i honom så mycket vatten jag bara kan, men det är lite svårt när han verkligen inte gillar vatten!! Får liksom spruta in i munnen på honom och hoppas att han sväljer och inte spottar ut det. Liten kamp. Vatten som är så gott! Hoppas han inser det snart, för det är inte hållbart att han dricker så lite när det är så varmt.

//S

Kommentarer:
Postat av: Hanna

exakt de "symtomen" hade Algot dagen innan hans första tand kom.. håll utkik =)...jobbigt att han inte gillar vatten, din lilleman.. Algot kan inte få nog med det!

2008-06-03 @ 12:10:00
Postat av: malin

Kan ju vara tänderna.. :)

2008-06-03 @ 14:17:25
Postat av: Anonym

du kan ju ge extra mycket ersättning med om han inte gillar vatten. vilgot vill inte dricka vatten alls så jag får amma honom extra istället när det är varmt.


Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits