Det var rätt skönt..

Det var ändå rätt skönt innan de började krypa även om man inte ville annat då än att de just skulle lära sig att krypa. Devin har blivit en riktigt arg kille sen han började krypa. Han bara skriker och gråter och allt är pest och pina för honom =( Skitjobbigt för mig som mamma. Ingenting duger. Dessutom blir han hur arg som helst om jag säger "ajaj" och sen tar bort honom från det han gör om det är något olämpligt för en bebis, han blir otröstlig. -snyft-
Sen om han är jättetrött och verkligen behöver sova så vägrar han för han vill bara krypa. Det går inte, jag får ligga och sjunga "nu i ro, slumra in" minst 100 gånger i rad för det är bara då han är lugn. Lilla envisa älskade bebis.

//S

Kommentarer:
Postat av: malin

Alice har ju med en sån period, det brukar gå över ganska fort.

2008-06-21 @ 15:42:55
Postat av: Sara

När vi försökte igen så fick jag veta att han knullade en annan tjej samtidigt som han sa att han älskade mig och vill att det skulle bli vi igen! han säger att de inte är tillsammans men de träffas iaf.

Postat av: Veronica

Då vet du hur jag har haft det i 3 månader nu. William har varit sån sedan han föddes, skit jobbigt.. Han har ju blivit lite bättre men det är ju fortfarande mycket ilska i honom.. Han är arg jämt..

2008-06-21 @ 20:55:00
URL: http://veronicahall85.webblogg.se/
Postat av: marie

de låter som du har fullt upp

2008-06-24 @ 17:47:00
URL: http://sezzan85.blogg.se/

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits