HAN KRYPER!!

Min älskade lilla gosse lärde sig idag att krypa på riktigt!! Jag är så stolt!! Det roliga är att vi satt och snackade om det just då, att han inte kan krypa än och att jag kanske får det som födelsedagspresent att han börjar krypa på riktigt. Icke! Typ sekunden efter att vi sa det så börjar han krypa på riktigt med siktet på en leksak som låg vid Neos babygym. Kul att de (Marie, Tony o Neo) fick vara med och se första gången han lärde sig krypa också -hihi- Han är så stor nu min lilla gosse.



Det var denna som lilla stjärnan var ute efter. Han var helt koncentrerad på den när han började krypa. Såg så kul ut när han flyttade armarna, för det var rakt ut i luften och sen verkligen som han slog till golvet när den for ner igen. Men nu kan han, inte fort än, men han kan.. på alla fyra, på riktigt! Nu kommer det väl bli fullt ös medvetslös hemma hos oss!! -fniss-

Jag är stolt!

//S

Kommentarer:
Postat av: marie

nu kommer ni inte få en lugn stund ska ni se när han fått hum om hur man ska göra;)

Postat av: maria

Jadu, när han lär sig krypa så bra att han får upp farten kommer du inte ha en lugn stund. När han sedan dessutom kryper fram till allt och ställer sig upp och sedan börjar gå efter kanterna har du VERKLIGEN inte en lugn sekund. Det är såå kul med framstegen, men ibland tänker man tillbaks på den där tiden då han satt stilla i sin babysitter och undrar varför man inte insåg hur luuungt man hade det då ;)

2008-06-18 @ 08:33:05
URL: http://lillaviggo.blogg.se/

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits