Vägra välling

De sista dagarna nu har Devin vägrat välling. Det går inte få i honom det. Så han äter sista målet runt sju på kvällen och det är gröt, sen vägrar han helt enkelt äta något mer förrän runt åtta på morgonen igen. Så himla skönt för oss att slippa ge mat på natten =) Behöver han inte, så behöver han juh inte. Går som sagt inte tvinga honom.
Han har vaknat någon gång på natten och jag har automatiskt gått upp och gjort välling, det vill han dårakt inte ha. Nappen duger och sen sover han som en prins igen. Skönt. Fast det känns som han äter så lite.. Han äter gröt på morgonen, sen blir det en burk med mat som lunch, sen något mellanmål och sen gröt igen på kvällen. Är juh efterrätter till också, men annars är det bara sådär.
Jaja, ska väl inte klaga. han mår juh bra =)

//S

Kommentarer:
Postat av: hanna

det är nog ingen fara.. Algot äter mindre än så och kräker upp det till på köpet.. men det verkar ändå vara tillräckligt =).. skönt när de slutar äta på natten ja!! Algot äter oxå 7 på kvällen o sen 8 på morgonen hihi.. gjort i ett par veckor, så nu skulle man nog bli galen om han började käka på natten igen! hihi

2008-06-30 @ 21:43:28
Postat av: Elin

Lite han äter. Fast mår han bra så är det toppen :)

Postat av: marie

äh dom väljer ju själva hur myxket dom vill ha och blir nöjd på de då spelarm demverkligen ingen roll

2008-07-01 @ 09:17:13
URL: http://sezzan85.blogg.se/

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits