Ang gran

Jag har alltid förr satt fram granen dagen innan eller kanske två dagar innan julafton. Så detta är lite väl tidigt för mig också.. MEN det är ju Devins första riktiga jul (förra var han så liten så han fatta inget) så då får han njuta av granen riktigt länge. Eller också var det så att David orka inte gå ner med granen i förrådet för att sen ta fram den igen om några veckor så han plocka upp den idag!

//S

Granen står så grön..

..och grann i stugan, granen står så grön och grann i stugan trallalalalalaa -sjunga-

  

Ja, nu har vi alltså satt upp granen. Den var inte alls gles och ful som jag trodde, faktiskt jättefin. Den är inte färdigpyntad ännu för vi hade köpt för lite glitter att ha runt och sen ska det ju vara en lysande stjärna i toppen också!! Har även typ 20 pynthjärtan att hänga upp också men just nu orkar jag inte sitta och trä tråd i dem, får bli senare projekt. Jättemysigt är det här nu!! Den är tusen gånger finare i verkligheten än på bilderna -suck-
Devin har gått och plockat ur alla pyntgrejer längst ner så där kommer vi väl inte få ha några sen haha. Katterna är också väldigt nyfikna på vad det är för något som vi släpat in i lägenheten.

Jag kan alltså rekommendera granngårdens julgran. Den var lite jobbig att "puffa" upp.. men det blev ju bra tillslut iaf!!

//S

CHOKLAD

Shit jag tror jag fått tillbaka mitt enorma chokladsug som jag hade när jag väntade Devin!! Har inte ätit choklad sen han föddes förrän i förrgår typ och jävlar vad sugen jag är nu. Jag MÅSTE nog till affären sen och köpa mer choklad.. tur det är en bit att gå dit om jag inte går till den närmsta då. Jag vill ju inte gå upp 35 kg som jag gjorde sist liksom, får försöka hålla mig med choklad till helgerna iaf isf om det nu ska bli samma visa igen haha.

Usch på mig som får sånt sug så jag inte ens kan hålla tillbaka det. Känns inte som det är jag som styr över min egen kropp då. Är som en knarkare, fast på choklad ist då.

//S


Julgran

Köpte julgran idag på granngården. Var halva priset på den fick vi veta när vi kom till kassan så det var ju skitbra!! På coop kosta den glesa fula granen 299 och den lyxigare varianten hela 499 jävla spänn -urk- Blev typ 124,5:- för vår gran som vi köpte nu.. undra bara hur den ser ut. Hon sa att man var tvungen att "fluffa" upp den lite.. aja vi får se den dagen vi sätter upp den. Jag vill ju NU, men får iaf vänta någon dag.

//S

Sju

Jag har ju glömt att berätta att Devin nu har 7 små tänder!! Den sjunde kom bara två dagar efter att den sjätte ploppade fram. Tror det är en åttonde påväg också, men den syns inte än. Lär väl ska märkas om inte annat :)

Nu sover han gott iaf, han sov till halv tio idag!! -sovmorgon- Sen ska vi åka till farmor för hon längtade så efter honom.

//S

Lingon&Blåbär

Blev lite stressigt förut för jag hade totalt glömt bort att jag skulle iväg på ett lingon&blåbär-party. Egentligen skulle David varit hemma så jag kunde ta bilen och Devin kunde sova, men nu fick ju David byta skiftlag så nu blev det ju heltokigt. Inte fick jag tag på någon som kunde komma över hit heller och hon som skulle ha partyt var lite ledsen över att så många helt plötsligt hoppat av.. jag vill inte vara en avhoppare!! Frågade henne om någon där kunde hämta mig isf och det fanns det, så det var bara att ta tag i Devin som låg i spjälsängen och precis somnat och trä på honom en overall och dra. Som tur är har Devin ett toppenbra morgonhumör så han sken ju som en sol. Han busade på under hela partyt faktiskt med tjejerna som var där.
Beställde ett par byxor till Devin, tyckte inte det fanns så mycket som föll mig i smaken just nu. Men en sak blev det iaf.

Kom hem halv tio ungefär och Devin somnade på två sekunder i sängen =)

//S

Busunge



Devin gick och hämtade min tröja och det var tydligen skitkul att gå omkring med den på huvudet och knappt se någonting. -haha- Han höll på bra länge med den vill jag lova. Bar omkring på den och skrattade som en tok sen. Sötnosen!

//S

Säga upp sig?

Just nu är det en sån stund som man har god lust att säga upp sig som mamma faktiskt. Devin vaknade och fick såklart uggleögon så fort jag kom upp på översta trappsteget och skulle kliva innanför dörren -suck- Inte sovit länge då inte och somnade inte förrän strax efter halv två idag för dagens vila. Nu har jag försökt få honom somna om i EN TIMME och han bara skriker och skriker. -blää- Han är skittrött verkligen och jag har gett honom välling och klappat på honom, men så fort han somnat och jag tar ett steg därifrån bara vaknar han och gallskriker. Jag orkar inte med. Han SKA sova liksom för jag orkar inte med en trött unge halv fem redan och försöka hålla honom vaken till sju sen. Nej fy fan.

Jag ger upp.

//S

Adventsmys

Kunde inte hålla mig och har idag satt upp adventsljustake i köket och i Devins rum. Eftersom vi redan har röda gardiner i köket så struntade jag i att byta där, men bytte iaf till röda med typ renar på i vardagsrummet och det blev supermysigt. Nu vill jag ha en gran att pynta och ställa upp också, men det känns ju lite väl tidigt faktiskt :/ Får vänta någon vecka kanske. Sen ska jultomtar och allt juligt mysigt komma upp också. -längtar-

//S

Ullaredsfeeling

Var på invigningen av Netto idag och jädrar vad folk det var. Hade tydligen varit ännu mer tidigare på dagen, men det var ändå kö in när vi kom!! Kö ut också för den delen. Så det var verkligen lite ullaredsfeeling över det hela minsann. Vi hade bara tänkt kolla lite vad de hade och sådär och det slutade med att vi hade handlat för typ 700 kronor -haha- Blev blöjor, datastol, toapapper, frukt och massa annat bra att ha. Blöjorna har vi redan börjat testa förresten och de verkar faktiskt helt okej, billiga var de också.



Kö in på Netto

Verkade iaf som en trevlig affär och all frukt såg ju fruktansvärt fräsh ut. Köpte massor med bananer och clementiner till Devin. Han älskar verkligen frukt!! Idag när vi kom in på öppna förskolan hade de hällt upp frukt i en stor fruktskål och när Devin såg den så kutade han dit och stod och pekade och ville ha banan -sötunge-

//S

Bergvik

Efter öppna förskolan, fika på café paus med Veronica och hennes bror, och efter lek hemma hos Vera så kom David och hämtade oss och ville absolut till Bergvik i Karlstad för att köpa macka på Subway. Haha man kan nästan tro att det är han som är gravid som får sånna mega cravings -fniss- Vera skickade snabbt med beställning på vad hon och Björn skulle ha för mackor och sen bar det av.
Blev knallade på Ikea också såklart och handlade lite julgrejer och gardiner och sånna där saker. -mys- Bara längtar efter att sätta fram allting nu! Var köper man plastgran? En GRÖN alltså. Har hittat svart, rosa, blå, vit, röd och alla andra färger än.. men ingen grön.
Iaf så käkade vi på Subway, men jag blev inte mätt för fem öre så jag åt två pizzaslice på Ikea också -mumma- Köpte med mat till Vera och Björn och nu är vi hemma här igen.

Jag är trött som en gnu, men måååste ju se på Grey's Anatomy sen!

//S

Magen v.21



Min mage nu idag. Den växer iaf -hihi-

//S

Vecka 21

Vecka 21

Kroppen: Vissa kvinnor får vattenansamlingar under den senare delen av trimestern, det kan man avhjälpa genom att dricka mycket. På så sätt rensas kroppen från slaggprodukter. Halsbränna och sura uppstötningar är också ganska vanligt. Unvik fet eller starkt kryddad mat. Mindre mål och miniralvatten kan lindra. På apoteket finns det tabletter och flytandemedicin som neutraliserar magsyran.

Fostret: Nu överförs antikroppar från mammans blod till fostrets för att skydda det vid födseln.

//S

Öppna

Varit på öppna förskolan största delen av dagen som vanligt. Devin tycker iaf det är skitkul där med alla barnen, så varför inte gå dit liksom? Han är sånt energiknippe så han behöver rastas!!

Var även in till bvc en svänga för att fråga om varför Devin kissar så enormt mycket nu för tiden. Han dricker ju inte mer än innan.. snarare mindre, men kissa det kan han!! Fick med en liten påse som man skulle klistra fast och ha i blöjan så han kunde kissa i den. Gick jättebra och redan efter en timme var den helt proppfull så jag hällde över till röret som jag fick och stoppade i kylen, så ska iväg med det imorn. Är nog inget allvarligt, men bra att kolla upp iaf.

Jag är skittrött!

//S

SPARKAD

Nu har även David blivit sparkad av pyret i magen!! Hann han känna en liten spark innan bebben slutade igen. Lite blyg kanske? Hihi.
David blev iaf glad att han fått känna lite.

Nu har jag även gått 140 dagar av 280!! 140 to go.

//S

Rytmiken

Det var avslutning på rytmiken idag, så det var bara att knalla dit i snöstormen. Inte lite avis jag var på Devin som satt och hade det mysigt under regnskyddet i vagnen då? FUSK!
Vi kom iaf dit och jag såg väl ungefär ut som en frusen snögubbe vid den tiden -haha- Mysigt med snö iaf!! Jag kunde faktiskt tagit bilen, men valde att gå nu medan jag kan. Vet ju hur det var förra graviditeten liksom.. blev inte mycket gåendes då inte!
Devin var skitglad och söt på rytmiken. När vi sjöng "två små fåglar" och sträckte fram pekfingrarna så härmades han och gjorde samma. SÖTA UNGE!!
Blev lite fika efteråt och även lite lek på öppna förskolan där innan vi knallade hem till min mormor och morfar. Där fick jag middag och Devin tog sig sin middagslur i deras sängar -mys-
Gick ner till källan en stund efter det också innan David kom och hämtade oss :)

Helt okej dag, men fan vad trött jag är runt fyra på eftermiddagen. Bara jag blundar till lite för länge så somnar jag ju nästan.

//S

Julklappar

Hihi nu har jag beställt lite julklappar och juldukar och det känns så himla kul och mysigt =) Julen närmar sig!!! Hoppas det kommer vara en vit jul, mycket snö och myspys.

Häromdagen så slog jag in lite julklappar som jag köpt till Devin och han var minsann mäkta nyfiken sen när de var inslagna och klara. Han har varit och pillat på dem flera gånger redan eftersom de än så länge ligger här på byrån -hihi- Han längtar nog också till julafton även om han inte vet om det än =)

Inte länge kvar nu.. snart advent!

//S

Badhuset

Som vanligt på söndagar så har vi varit iväg till badhuset idag. Devin blir ju tokglad så fort vi svänger in mot badhuset nu för tiden, skitkul att se! Direkt jag släpper av honom inne på golvet där vid omklädningsrummet så kutar han mot duscharna innan han ens klätt av sig. Jag springer och hämtar honom, hinner ta av mig typ en strumpa själv sen måste jag springa och hämta honom igen när han kutar där i full speed -haha- Han är så go. Skitkul att han verkligen älskar badhuset! Blir ju dock mycket spring efter honom nu för tiden eftersom han är vrålsnabb och verkligen SKA in till bassängen till varje pris. Även när han badat klart så vill han springa tillbaka dit. Sötnosen.

  

Blev mycket åkande i kanan, plaska och simma själv idag. Han var faktiskt jätteduktig på att simma själv med ringarna runt armarna bara. Lite väl ivrig ibland kanske, men han tycker ju det är så himla kul. Han vet verkligen om att han är duktig också, lyser stolthet i hans ögon när han sprattlar runt där i poolen.

David hann knappt sätta honom i bilen sen förrän han höll på att somna. Helt slut verkligen. Jag försökte dock hålla honom vaken den lilla biten hem från badet så han skulle hinna få i sig lite mat först innan han fick sova igen. Han sover fortfarande nu och vi kom väl hem lite efter 12 ungefär hihi.

//S

Tjejkväll

Igår hade vi lite tjejkväll tillsammans och spelade ölspelet och jag har aldrig. Var riktigt trevligt faktiskt även om man inte drack någonting annat än julmust -fniss- Jag och Tove (som också är gravid och ska ha i slutet av mars) bestämde att vi får göra om detta men när vi också kan vara med och dricka lite!!
Kul att komma ut och göra någonting fast att jag mest var sugen på att sitta hemma och mysa. Tur David tvingade ut mig iaf annars hade jag ångrat mig!
Jag åkte hem när de andra drog iväg till korgen, så det blev inte en allför sen kväll iaf, men bara bra det eftersom Devin ville upp ganska tidigt imorse.

     

  

Kul var det iaf och det måste göras om vid ett senare tillfälle!!

//S

Tänder



  1. 13/7-08
  2. 21/7-08
  3. 13/9-08
  4. 7/10-08
  5. 12/10-08
  6. 22/11-08
Sen är det en på G där nere nu också bredvid tand nummer 2.

//S

Gnällspik

Usch Devin har varit ganska gnällig och jobbig hela förmiddagen idag (förutom när vi var ute) och nu kom jag nog på varför. Ser att han fått en tand till uppe och dessutom är en påväg där nere också. Gör nog ont på kraken så han är lite kinkigare än vanligt :/ Jag kommer ju tyvärr inte ihåg själv hur det känns att få tänder.

Devin sov 20 minuter förut idag runt klockan 11 för det tyckte David verkade som en bra idé. Han har ju annars nu bara sovit 1 gång per dag de senaste dagarna på ca 45 min - 2 timmar och klarat sig utmärkt på det. Nu har han ju varit aspigg idag och somnade inte förrän precis nyss för sin eftermiddagslur. Neej nu blir det enbart EN GÅNG om dagen för denna lilla energiraketen!! -puh-

//S

Snööö!

  

Jag blev som en barnunge igår när det började snöa och ville typ ut och leka direkt!! Snön ligger faktiskt kvar idag och Devin har varit ute och kännt på den och knallat omkring lite i den. Så söta pyttefotspår har han lämnat här ute :) Han blev lite förvånad när allting var vitt och det samtidigt snöade lite till förut när vi var ute, men han verkade glad iaf. Måste fixa en pulka så vi kan åka lite -hihi-

Hoppas det är snö under jul också!! Och absolut när vi är till SÄFSEN! -längta-

//S

Massa sparkar

Åhh nu ikväll har det verkligen varit fullt ös i magen vill jag lova. Sparkar hela tiden nästan! ♥ Undrar om den fått en sockerkick där inne av all min julmust som jag hällt i mig eller om den bara är glad och go -hihi- Så himla mysigt är det iaf!

//S

Klappönskningar

Nappade på en lite rolig utmaning hos snöstjärna, jag utmanar härmed alla som vill ;)

Tre hårda klappar
- En bra färgskrivare
- En tvättmaskin med torktumlare
- En diskmaskin

Tre mjuka klappar
- Nya sängkläder
- Snygga underkläder
- En mjuk och skön bäddmadrass till sängen

Tre viktiga klappar

- Att min lilla bebis i magen mår bra och är frisk
- Att alla jag bryr mig om har det toppen och är krya
- En underbar framtid för vår lilla familj!

//S

GLAD!

Jag pratade med min chef förut och det var inga som helst problem att fortsätta vara mammaledig, hon skulle bara skicka några papper jag skulle skriva på. Hon blev även glad att höra om den nya graviditeten och önskade oss all lycka!! -skönt- Härigt att ha det där bakom mig nu -pusta ut-

Pratade även med försäkringskassan förut eftersom jag bara tagit ut lägstadagar hittills och inte fattat mig på det där riktigt, så slog dem en pling. Visade sig att jag hade mer dagar att ta ut än jag använt + att jag kommer få dubbelt så mycket utbetalt genom sjukpenningdagarna -yaaay- Helt underbart ju! Nu kan jag verkligen vara mammaledig vidare med gott samvete och bara njuuuta!

//S

Köpte

Jag köpte klänningen förut, den fanns i min storlek och passade jättebra!! Extra bra passar den nu när man har lite mage också eftersom klänningen verkligen är rymlig. Nu får jag även användning för mina snygga röda leggings som jag inte ens hunnit använda än =) -yaay-

//S

Klänning

Tror jag ska köpa mig denna klänning faktiskt. Den skulle passa urbra till mina röda leggings och min växande mage. Sen skulle den ju passa kalas till jul och nyår också och den är inte speciellt dyr heller. Bara en massa fördelar ju. Hoppas den finns i min storlek imorgon så ska jag slå till!!

//S



Nöjd

Nu känner jag mig nöjd. Jag och Devin tog en promenad förut och skickade tillbaka bilderna till önskefoto så det blev gjort. Jag har nu beställt nya ifrån fujidirekt och det blev bara 100 kronor mer och då vet jag att resultatet blir bra också! Sen har jag även mailat min chef att jag faktiskt vill fortsätta vara mammaledig tills nästa barn kommer i april. Jag har sån enorm ångest för att gå tillbaka till jobbet och inte ens få en tjänst som jag vill sitta på, bara för att få jobba där nu, så nu tänker jag på MIG SJÄLV lite och bestämmer att jag vill vara mammaledig istället. Jag blev sjukskriven med Devin ifrån v.27 ungefär och kunde då bara jobba halvtid. Blir det samma denna gången så vill jag inte åka fram och tillbaka den biten för att sitta på ett jobb jag inte gillar och få pisslön. Nej tack. Nu ska jag ta hand om mig själv och må bra istället, inte bra att må skit när man är gravid för det kanske påverkar bebben mer än man tror. Ska vila upp mig och inte stressa på ett jobb. Sista veckorna med Devin kunde jag inte sova alls och var istortsett som en zombie.. vill inte ha det så denna gången. Är jag hemma hinner jag ta hand om mig mer än om jag ska pendla och jobba!
David vill också att jag ska må bra och han kan vara pappaledig när nästa barn kommer i några extradagar istället, eller till sommaren.. behöver inte ta det JUST NU.

That's it och jag hoppas det blir såhär.

//S

Sådär

Nu har jag pratat med dem på önskefoto och jag får skicka tillbaka beställningen (de står för portot). Han jag pratade med var jättetrevlig faktiskt och beklagade så mycket. Synd att det blev såhär, men jag vill vara nöjd med det jag beställer faktiskt! Jag blev jättenöjd med canvastavlan som jag beställde ifrån dem, så ska jag ha fler sånna kan jag beställa där igen utan problem.

Jag vill bara inte betala en massa för något som jag inte alls är nöjd med och som jag vet skulle kunna bli såå mycket bättre bara man gjort rätt.

//S

Fotografen

Ja, idag bar det som sagt var iväg till fotografen.. när vi kommer dit så sitter en lapp på dörren där det står "är på kundbesök, åter kl 11.30". Jag blev lite putt och kollade på David och nästan skriker åt honom "men va faaan, det är väl den 19e idag eller?". Nej, det är ju inte det. Vi hade tagit fel på dag -suck- Jag var helt insnöad på att det var torsdag den 19e som vi skulle dit, men han hade väl bara sagt fel på dagen och inte datumet. Kanske ska börja snöa in mig på datum istället för på dagarna. Iaf så åkte vi dit klockan 11.30 igen och berättade som det var och han misstänkte nästan att det var så, så vi fick fota idag ändå :) Devin verkligen VÄGRADE att stå stilla, gick inte i en sekund ens. Han skulle springa runt och pilla på alla andra balla saker som fanns runt om i hela studion. Sitta gick som tur var bra när vi satte honom uppe på en tunna, blev en riktigt bra bild tycker jag även om jag nog faktiskt skulle kunna ta en bättre själv... men men.


Fick våra kalendrar som vi beställt också och jävlar vad besviken jag blev!!! Förra året beställde jag från fujifilm och de blev verkligen kanon, hur bra som helst. Nu beställde jag från önskefoto och de var typ utskriva med färgskrivare på vanliga A4 papper, något som jag skulle kunna gjort hemma alltså. -suck- Ska fan maila dem sen och klaga för jag blev INTE nöjd alls. Kommer aldrig mer beställa därifrån iaf. Dyrt och fult.

Igår fick vi iaf julkorten som vi beställt från extrafilm och de blev kanon!! Så ska nog kanske beställa några till bara för de blev så bra.

Nej nu ska jag maila önskefoto.

//S

Devin <3

Devin är helt underbar nu för tiden. Han kommer och vill kramas, pussas och mysa. Värsta gosegrisen alltså!! Man får väl passa på att njuta nu när det är så antar jag. Om man frågar honom om man kan få en puss så kommer han och öppnar munnen och man får en riktigt blöt och gosig bebispuss ♥ Finns ju nästan ingenting bättre.


Ute och leker lite.

Imorn ska vi på ettårsfotografering med honom. Hoppas det blir bra och kommer gå bra. Han är ju ganska van vid kamera så det borde ju inte bli några problem.. frågan är väl mest hur man ska få honom att vara still haha. Jaja det ordnar sig =)

//S

Sparkad

Underbart!! Igårkväll kände jag första riktiga sparkarna utanpå magen -wiiee- Imorse kom det några till och sen nu i eftermiddags. Helt underbart!! Att man redan kan älska någon som man inte ens träffat alltså. Är ju såå mysigt med bebbe i magen som sparkas och har sig :)

//S

Magen med Devin



Här är magen med Devin i samma vecka +1 dag.
Nu börjar de faktiskt vara ganska lika stora :)
Magen med Devin bara exploderade ju efter vecka 19 och växte i raketfart.
Får se hur det blir med denna nu då som var stor i början istället ^^

//S

Magen v.20



Såhär ser magen ut nu halvvägs :)

//S

Vecka 20

Vecka 20

Kroppen: Nu har halva graviditeten gått och det börjar synas att du är gravid även utanpå kläderna. På vissa börjar naveln sticka ut en aning. På de rutinmässiga barnmorskebesöken brukar man göra en del undersökningar för att följa fosterutvecklingen och för att se några avvikelser i mammans hälsa. Vid vissa av besöken kontrollerar man vikten, blodtryck, blodvärdet, urinprov och blodsocker.

Fostret: Fostret växer mycket under den här tiden och är cirka 25 cm långt och väger runt 250 g. Huden utvecklar nu ett gelélikande lager som kallas vernix, det skyddar huden från fostervattnet. Under mjölktänderna bildas de permanenta tänderna. På flickor formas vagina och äggstockarna innehåller vid den här tidpunkten över sex miljoner ägg, men reduceras till 300-400 ägg innan hon blir fruktbar. Pungen är fortfarande tom på pojkar.


JAG ÄR HALVVÄGS!!

//S

Vem? Var? Vad?

VEM
Vem är i rummet med dig? David och katterna
Vem fick du senaste sms av? David
Vem tänker du på nu? Devin som sover
Vem pratade du senast i telefon med? David
Vems hus var du senast i? Davids mammas hus
Vem önskar du var med dig nu? Inte någon speciell faktiskt
Vem är din favoritsläkting? Min son! <3

VAR
Var är din mobiltelefon? Här bredvid mig
Var handlar du mest? Coop
Var fick du tag på tröjan du har på dig? H&M
Var åkte du senast bil? Från leksaksaffären och hem

VAD
Vad åt du senast? Pommes tror jag ;D
Vad drack du senast? Saft
Vad är det för färg på dina byxor? Svarta
Vad är den närmaste saken som är blå? MSNrutan som blinkar
Vad har du på fötterna? Strumpor
Vad är din favorit färg? Svart
Vilken film såg du senast? Space shimps
Vad hör du just nu? Tvn

HAR DU NÅGONSIN
Sovit i någon annans säng? Ja
Hånglat på en bio? Ja
Hånglat i skogen? Ja
Tyckt att din kusin är het? Ja
Sovit naken? Ja
Kört över hastighetengränsen? Ja
Målat om ditt rum? Nej
Dansat framför en spegel? Ja
Fått hicka? Ja
Dumpat någon? Ja
Stulit pengar från en kompis? Nej
Hoppat i en bil med folk du just har träffat? Nej
Varit i slagsmål? Ja
Smugit ur ditt hus? Ja
Haft känslor för någon som inte känt desamma? Ja
Hånglat med en främling? Ja
Älskar eller saknar någon nu? JAA!

Full rulle

Idag har det vart en dag med fullt upp hela tiden känns det som. Imorse fick jag sovmorgon till klockan 10, sen efter det var det ju dags för babysim. Devin åkte från den stora kanan idag till och med, inge rädd han inte. Fullt ös som vanligt. Dyka, hoppa, plaska, åka, skvätta, simma =) Min pappa följde med dit idag för att kolla, det var skoj, blev massor med bilder då.

  

Davids mamma ringde när vi var påväg hem från babysimmet och bjöd över oss dit senare på eftermiddagen. Devin fick käka mat och sova middag först bara. Så skönt nu när han bara sover en gång om dagen och ändå är på gott humör hela tiden. Stora pojken nu!!

  

Stig var där och hade tydligen tjatat på att få leka med Devin så det var tur att vi kom. Killarna badade lite tillsammans och lekte så snällt. Båda älskar ju verkligen att bada så det var en hit!! Sötnosarna.

  

Lilla Arvid kom dit efter ett tag också, Devins tremänning. Skitkul att få se honom igen, växer som en galning. Han fick lite overaller av oss som Devin hade när han var liten plutt och som är för varma för att ha sen i april när nästa bebbe kommer. -hihi- Han är så jävla sööt. Nu längtar man ännu mer efter vår lill* juh!! Devin satt och kollade på honom och pekade och skrattade. Så himla go, hoppas han är lika go sen när hans syskon kommer, men det tror jag nog =)

Nu sitter jag och kollar på sanningen ögonblick och hoppas på att Linda ska åka ut så det kommer in någon annan istället. Är ju bara tråkigt att lyssna på hennes svar som man ändå vet allt om om man läser skvallertidningar typ.

Godnatt.

//S

Kalas

Varit på kalas idag hemma hos Veronica och Emil. Emil blir ju 1 år imorgon, den lilla plutten.
Han fick två tröjor av Devin, hoppas de var bra. Devin fick smaskig fruktsallad där som de bjöd på och det mumsade han i sig på nolltid. Han älskar verkligen frukt den grabben :) Han åt upp alla majskrokar som låg i en skål också. Bjuds det så är han minsann inte blyg med att ta för sig -fniss-
Han blev dock skiträdd för en nalle puh som Emil hade fått i present som rörde sig och rörde på munnen och sjöng låtar. Den tyckte han var skitläskig. Kanske är för han har en nalle puh här hemma som gosedjur som inte rör sig och inte säger någonting ^^ Vem vet.

Nej nu blir lite käk och film.

//S

Skrattanfall



Jag och Devin busar lite och han tyckte det var skitkul :)

//S

Reeegn

Jävla pissväder är vad det är ute nu för tiden. Var är all snö liksom!?? Vi är i mitten på november och då tycker jag att det ska vara vitt ute. Sen ska det vara vitt, utan blask, fram till mars ungefär -tycka- Men får väl vänta länge till på snö verkar det som nu.. bara den kommer till då vi är i säfsen för då ska vi åka pulka juh!!

Varit på öppna förskolan idag som vanligt. Devins blöja råkade läcka där för den satt snett så vi fick låna kläder av Ted som tur är. Vera fick kuta hem och hämta, tur de bor nära -tack-

Annars har det inte hänt så mkt idag. Jo, vi har handlat så nu kan vi äta mat igen haha.

Blir nog att glo på Mamma Mia sen och se om det är någe bra eller inte.

//S

VIP kväll

Var på vip-kväll på kappahl förut och fyndade lite julklappar till Devin, David och mig själv -haha- Köpte även ett plagg till lilla bebisen i magen, kunde inte motstå det nu när det var 30% på ordinarie priset och halva priset på alla reavaror. Helt underbart eftersom jag inte är världens rikaste!
David och Devin var såklart med i affären och fyndade tillsammans med mig. Men allt blev nedpackat i kartonger och ska slås in sen så vi får det på julafton. Haha låter som vi ger paket till oss själv, men njaa.. det mesta var ju faktiskt till Devin och sen en skjorta till David från mig. Han kommer ändå glömma att det är den i paketet tills dess ;) Kommer nog jag också göra.

//S

Sprutorna

Nu är det ganska många som frågat om sprutorna, varför det var två? Den ena var den vanliga ettårssprutan och den andra var prevenaret som han fick. Prevenaret är ju frivilligt och kostar en hel del, men vi har valt att vi vill ha den iaf. Jag skulle inte kunna förlåta mig själv om han skulle få lugninflammation och vi valt att inte vaccinera honom mot det. Därför fick han två sprutor idag.

//S

BVC

Varit iväg på 1årskontroll idag och det gick jättebra faktiskt trots att han fick två sprutor -ajaj- Den första sprutan satt han bara helt lugnt och stilla och kollade på en leksak, när andra sprutan kom visste han ju vad som var på g och då skrek han till lite, men det gick fort över som tur är.
Han följer sin kurva perfekt och väger nu 10400 gram och är 78,5 cm lång. Trodde han skulle väga mer faktiskt, gissade på 10,7 iaf.. men han har ju varit lite dålig nu och sådär. Gått upp bra iaf ju.

Han kan allt som en ettåring "ska" kunna och massor därtill. Hör bra, mår bra osv. =)

//S

Tomtenissen


Världens finaste lilla tomtenisse


Finns inte ord att beskriva hur mycket jag älskar dig lilla gosse!

//S

Tvåan

  

Gick superbra på ultraljudet idag! Jag blev inte flyttat varken bak eller fram utan har precis samma bf fortfarande (13 april). Bebisen växer som den ska och mår finfint i magen. 18 cm lång, 2,8 cm fot och 4,2 cm huvud -söööt- Den gapade och pillade sig i munnen och grejer hela tiden på ultraljudet, PRECIS som sin bror gjorde när vi kollade på honom. Lika redan nu alltså -fniss- Jag hade moderkakan fram denna gången, så det är därför som jag inte kännt så mycket sparkar, men det kommer nog snart hoppas jag. Är ju sååå mysigt och känna när den buffar och bökar där inne ♥

Min känsla nu säger att det är en kille där inne, men ingen aning faktiskt. Med Devin kände jag verkligen att det var en kille, denna gången har jag ingen sån stark känsla faktiskt.. så det kan nog vara precis vilket som. Ska bli spännande att se sen i april -hihi- Hoppas dock lite extra på tjej för det skulle vara kul med en av varje, men är det en liten kille blir det lika bra det såklart!!

//S

Ultraljud

Ultraljud imorn som sagt. Längtar som en tok och är jättenyfiken på vad som är i min mage juh, men vi ska INTE kolla könet denna gången. Jag får vara nyfiken i några månader till helt enkelt. Blir en kul överraskning på förlossningen istället, vill vara med om det också :)

Idag har jag nog kännt en del sparkar därinnifrån så jag hoppas att allt är som det ska ♥

//S

Suck

Trött man blir på folk som tror någonting och bara gör det för att vara elak. Sjukt störande. Fattar inte hur man orkar sitta och hitta på en massa jävla skitsnack och påstå saker. Blä för sånna falska människor. Gå o sabba någon annans dag ist.

//S

KALAS

Dagen började med att Devin kom upp till vår säng och fick paket och välling. Han tyckte lapparna på kläderna var mycket roligare än själva kläderna som han fick. Tacksam kille det där -fniss-


Efter det blev det frukost och Devin mumsade glatt i sig en macka då också. Tur han är så matglad min lille skrutt. Blev ingen avancerad frukost direkt, men gott var det iaf.

Sen drog ju dagen igång på riktigt. Jag duschade, drog på mig mjukiskläder och linne och satte igång att baka. Massor som skulle hinna bakas innan alla folk skulle komma klockan 17 ju. Jag gjorde tårtbotten, kärleksmums, mer tårtbotten och fixade med grädde och allt annat som skulle till. Blev en barbatårta som jag gjorde -duktig- Känner mig faktiskt stolt över resultatet. Kärleksmumsen blev ju inte fyskam de heller.

Tårtan

Därimellan tårtbottenbaket och kärleksmumsen hann jag iväg till maxi också och köpte melon, lakritsrem och bytte en leksak som Devin fått i dubbel upplaga. La till lite pengar och köpte en hink med byggklossar åt honom. Det uppskattades minsann :)

Far och son leker

Devin ville inte alls sova lika länge idag som de andra dagarna här i veckan.. till min förtvivlan eftersom jag då trodde han skulle bli skit trött och gnällig när alla var här. Så fel jag kunde ha!! Devin var som en speedad boll hela eftermiddagen/kvällen och var superglad precis hela tiden. -underbart- Alla som kom gick tipspromenaden också och denna gången var det min mamma som vann med alla rätt. Hon gjorde ett slarvfel, men det räknar jag nog inte ens.

Devin fick hur mycket saker som helst. Ska försöka få med lite på bild imorn, för nu orkar jag verkligen inte springa och fota allting -haha-

Jättelyckad dag iaf. Tack så mycket för alla fina presenter och alla pengar som han fick!

//S


Vecka 19

Vecka 19

Kroppen: Livmodern växer allt mer och magen börjar få en rund form i profil. Vissa kvinnor kan känna av foglossning omkring den här tidpunkten. Det kan yttra sig som en diffus värk runt bäcken och neråt låren. Under senare delen av graviditeten kan man få problem med ryggen, man kan till viss del motverka det genom allsidig kroppsträning som dessutom gör att man får bättre kondition. Ta gärna promenader, simma eller gympa i den utsträckning och takt som känns behaglig. Cykling är också bra, det stabiliserar bäckenet. Du kan även träna upp samarbetet mellan nerver och muskler i bäckenet genom knipövningar. Dra ihop musklerna i bäckenbotten, mjukt men kraftfullt och håll sedan kvar så länge du kan och släpp sedan efter. Upprepa några gånger. Genom att man lär sig behärska bäckenbotten så underlättas förlossningsarbetet och gör att du snabbt kommer i form efteråt.

Fostret: Små ljusa hårstrån sk. lanugohår täcker kroppen och till och med undersidan av fötterna. Det fina fjunet kan finnas kvar på vissa delar av kroppen efter födseln, t.ex på ovansidan av öronen. Ögonbrynen och ögonfransarna börjar markeras och på barnets fingertoppar finns helt unika fingeravtryck. Benen har nu kommit ifatt och är i rätt proportion till kroppen. Barnet ser ut som en färdig människa, i miniatyr.


Snart är jag halvvägs!

Rutinultraljud imorgon.

//S

DEVIN 1 ÅR!

DEVIN 1 ÅR IDAG!!!


Öppnar paket på morgonen.

//S

Julkort



Dessa snygga julkort som
snöstjärna har gjort vill jag vinna. Visst är hon duktig? Tänk om jag hade en liten pysselvrå här hemma, då kanske jag med skulle kunna ha tid att vara duktig.. hmm. Nu blir det inte så mycket med pysslandet längre eftersom att man måste dra fram allting varje gång och då tappar man lusten. Jag vill ha ett ställe dit jag kan dra mig själv och ha allting i ordning och reda ochbara pyssla :D Det ska jag ha på nästa ställe vi flyttar -bestämma-

//S

NEEEEEEEEEJ

Usch jag fick nyss mail från min chef på proffice om att jag inte kommer komma tillbaka till winback på transcom, utan isåfall en plats på kundtjänst. Nu fick jag ÄNNU MER ångest inför att börja jobba än jag redan hade. JAG HATAR FAN TRANSCOM >_< Jag vill inte, vill inte, vill inte. Jag börjar fan snart gråta alltså. Jag ville tillbaka till winback ju, jag vill inte sitta på kundtjänst bland alla andra tusen personer och må skit. Nej fy fan alltså. Ångest.
Tur jag är gravid och bara ska jobba till slutet av mars isf.. kanske borde tala om det för chefen? Urk. Hoppas jag slipper heltid iaf, för jag kommer dö av heltid på kundtjänst med sämst betalt i världen typ. Sämst, sämst, sämst.

Efter nästa unge ska jag fan utbilda mig. Måste bara komma på vad jag vill bli. Jag vet iaf vad jag INTE vill bli och det är någon som sitter och svarar i telefonen på transcom!!

//S

1 år sedan

För exakt ett år sedan nu så låg man inne på förlossningen och hade värkar och hoppades på att den lille ville komma ut snart. Knatade flåsandes upp och ner i trapporna där på lasarettet för att få lite mer fart i värkarna.. Kan ju säga att det inte var så lätt när man gått upp 35 kilo och kondisen var sämst, men jag gjorde så gott jag kunde -hihi- Allt för att få ut min lilla prins, för vi visste ju redan att det var en kille där inne i magen.
Jag var så inställd på att jag skulle få gå över minst två veckor så jag blev verkligen chockad när jag på morgonen vaknade med riktiga värkar och vi åkte in till förlossningen klockan 9 på morgonen och de sa att vi skulle STANNA KVAR!! Shit vi skulle ju få barn snart!
Snart och snart var ju lite att ta i eftersom att Devin behagade att komma ut 27,5 timme efter att jag vart inskriven på förlossningen. Ut kom han iaf tillslut och jag sa då att jag aldrig mer skulle föda några barn minsann -haha- Nu sitter man här 1 år senare och är gravid igen, nästan gått halva graviditeten dessutom och jag bara längtar efter att föda barn. Visst sjutton gör det ont, men det är det häftigaste jag vart med om i hela mitt liv! Finns nog bannemig ingenting som slår den känslan att få upp sitt barn på bröstet efter en massa timmars smärta och kämpande :) Vad är det egentligen för att få det bästa som finns? Ingenting. Jag skulle göra mycket mer för min lilla skatt, han har visat mig vad äkta kärlek är och lärt mig så mycket. Jag är en mycket starkare, mer självständig och bättre person nu än innan han kom till världen.

Älskar honom över allt annat som finns!! ♥

Imorn är det 1 år sedan du kom till mig, bästa dagen i mitt liv.


Älskar er!!

//S

Farsdag

Åhh imorse sov Devin till klockan nio!! Var nog bara för det är farsdag idag och han ville vara snäll mot far sin.. och mor sin också för den delen ;) Jag var visserligen uppe vid sju och gav honom lite välling, men han somnade om på stört så det är ju skönt.

Davids pappa kom hit en svänga innan babysimmet, men då låg Devin och sov så de hann inte träffas så mycket.
Babysimmet var iaf kul som vanligt, dock var jag inte med i vattnet idag för jag orkade verkligen inte -trött-

Devin sov från klockan 13-15.30 efter babysimmet!! Herregud vad han sover mycket.. Kanske en tillväxtperiod? ;) Vi fick iaf väcka honom då för att han inte skulle sova hela dagen, men han var skittrött och gnällig resten av dagen och somnade strax efter halv sju. Ska bli kul att se hur mycket han vuxit sen på 1årskontrollen på torsdag för på kläderna verkar han faktiskt vuxit en del, men jag vet inte. Jag kanske bara satt på honom för små kläder? ^^

Nej nu ska jag sova.

//S

Bad



Jag är ju en klant som glömde sätta på ljudet när jag filmade idag på badhuset, men han skrattar iaf som en tok och tycker det är skitskoj. Får väl filma nästa vecka igen då.. men MED ljud då haha =)

//S

Barnkalas

Så nu var denna dag över och jag är helt slut!!! Vart igång precis hela dagen och fixat och donat. Kan lova att Devin var minsann trött han också även fast han sov i över två timmar precis innan kalaset.
Allt vart riktigt lyckat faktiskt och tårtan som jag gjorde var kanske inte så snygg, men den var minsann god och det är ju huvudsaken.

Devin fick massor med fina saker:

     

Kom en del folk iaf; Veronica, Emil, Veronica, Elliot, Magnus, Jennifer, Marie, Neo, Vera, Ted, Josefin, Oscar, Åke och sen var det ju jag, Devin och David -hihi-

 
Paketöppning och mumsar melon med Elliot

Det vart Åke som vann tipspromenaden om Devins första år, helt chockartat, men han chansade nog mest. Egentligen vann Veronica (Emils mamma) men hon kom ju senare så hon missade prisutdelningen =( Trodde Marie skulle vinna överlägset, men det gjorde hon minsann inte. Gudmor, du får bättra dig!!

Nu har jag asont i magen för att jag åt pizza, borde inte gjort det för jag tål nog inte så mycket fett. Får alltid superont i magen efter =/

På tisdag blir det släktkalas för Devin och då ska han få presenterna från oss också.

Lyckad dag trots allt.

//S

Kalas

Imorn är det kalas här, får se hur det blir eftersom det verkar vara många som drar sig ur i sista sekund. Typ åtta pers nu så man är ju lite besviken -snyft- Men men, blir kanske bra ändå.
Har iaf bakat en tårtbotten här förut, får se om det blir något bra imorn annars får jag väl rusa iväg och köpa i värsta fall haha. Kan ju inte vara bäst på allt ;)

Devin mår fortfarande bra och är feberfri -puh- Men inga prickar syns till som man brukar få efter tredagarsfebern. Han kanske är ett undantag eller något för det måste nästan vart det som han hade.

Nu blire film här.

//S

Feberfri!!

Yaay imorse när jag tog upp honom och kände på honom var han inte alls så varm längre. Hade 36,2 grader nu så det måste ju varit tredagarsfebern han fick eftersom det höll i sig med hög feber i exakt tre dagar. Iaf superskönt att han är bättre nu och det märks på humöret också, vild som en tok igen!!
Nu sover han lite förmiddagslur iaf och myser där inne i sängen.

Imorn är det barnkalas och jag har inte ens fixat en tårta. Måste fan baka en, men jag är så sämst. Jaja, vi får se hur det blir =)

//S

Bättringsvägen

Tror Devin är på bättringsvägen nu för han har varit ganska pigg hela eftermiddagen och nu när vi la honom hade han "bara" 38,8 i feber. Inte fått någon mer alvedon idag än klockan fem imorse så han hade över 40 grader, så det verkar ju gå åt rätt håll. -yaay- Han har även ätit och druckit bra idag, så han verkar inte lida så mycket. Hade jag haft 40 graders feber hade jag ju vart döende och inte orkat sätta mig upp ens >_< Tur att barn är starkare än oss vuxna!

Piggare och gladare idag :)

5 dagar kvar.

//S

"Lek" med barn

http://www.liveleak.com/view?i=86e_1225055845 <--- sådär leker iaf inte jag med mitt barn. HELT STÖRT hur någon kan göra så!? Hans armar lär ju ska bli förstörda för resten av livet sen. Eller tänk om pappan tappar greppet och kastar iväg ungen? Nej fy fan. SJUKA MÄNNISKA!

//S

Rådgivningen

Ringde precis till sjukvårdsrådgivningen angående Devins feber, men de tyckte att jag skulle avvakta något dygn till eftersom att han äter, dricker och mår såppas bra ändå trots den. Jag hoppas dock att febern försvinner nu och håller sig borta för nu var den 38,1 fortfarande och det är ju inte så farligt.

//S

Fy

Usch klockan fem imrose tog jag tempen på Devin och han hade över 40 graders feber. Fick ju nästan panik >_< Han drack iaf en flaska välling och fick lite alvedon och somnade om. När han sen vaknade vid ungefär halv nio hade han 38 graders feber, men det är väl alvedonen som gjort det hela.
Hoppas han blir frisk snart!!

//S

Magen v.18

Just det, har ju glömt lägga in nya magbilden.


Vecka 18 (17+0)

//S

Titta!

Åhh idag sa Devin "titta" för första gången och drog i min scrapbookinglåda -hihi- Lät så himla gulligt. Både jag och David blev lite chockade för vi har inte ens hört någon tendens till att han skulle säga det innan :)

Devin mår iaf inte bra än, han var lite piggare under dagen och har ätit och skrattat lite.. men mest tillbringat tiden i min famn. Nu när jag tog tempen på honom var den 39,7 grader så jag proppade i honom lite mer alvedon och nässpray och nu ligger han i sängen. Nässprayen är dock sämst så han kommer nog inte kunna sova så bra inatt kraken =( Hatar när han mår dåligt!!! Han har iaf ätit 3 dl välling, 3 clementiner, 1 burk mat, 2 dl fruktdryck, 1 hel efterrätt, några skedar gröt och några majskrokar idag så det är ju bra det iaf. Men gillar inte att febern håller i sig så trots alvedon. Han sover självklart inne hos oss inatt igen även om det innebär att jag inte kan sova så bra, för det skulle jag ju inte kunna om han låg i andra änden av lägenheten heller. Allt för honom!

//S

Dagens

Humör: Trött efter natten med mycket vakenhet
Gjort: Ätit frukost och matat Devin med välling som han fick i sig -bra-
Planer: Slappa tillsammans med min lilla sjukling
Ser på: Datorn
Lyssnar på: Devin som vaknade nu
Dricker: Julmust
Bästa: Att Devin ändå verkar piggare idag
Sämsta: Devin har över 39 grader idag också =(
Barn: Devin ska bli frisk!!
Väder: Dimmigt och soligt

//S

Sjuuuk

Devin blev jättehängig nu på eftermiddagen och jag tog tempen på honom och den var då uppe i 39,1. Inte undra på att han bara ville gosa i famnen och vara stilla. Senare under dagen hade den stigit till 39,6 -usch- Fick iaf i honom en hel fruktdryck på 200ml så det är ju ganska bra, för han har inte varit så matglad i övrigt nu på eftermiddagen direkt. Vem är det när man är sjuk? Fick lite alvedon nu innan han somnade i sängen som vi faktiskt flyttat in i vårt sovrum inatt. Jag skulle inte kunna sova annars om han ligger på andra sidan lägenheten och mår dåligt. Min lilla prins.

Inge pigg idag =(

7 dagar kvar tills prinsen är 1 år!!

//S

Vikt

Jag vägde mig imorse och jag har bara gått upp 1,6kg hittills i denna graviditet!! Det är ju ingenting mot vad jag gick upp med Devin. Hoppas det håller i sig så jag inte kommer öka en massa på slutet bara, men det kommer jag väl för då sitter jag på röven på jobbet och glor på skärmen -suck- Har sån ångest inför att börja jobba och nu är det mindre än en månad kvar. -gråta-

Jaja, nu är jag iaf glad för vikten och ska skita i att tänka på det jävla jobbet!

//S

Vecka 18

Vecka 18

Kroppen: Nu är det vanligt med det rutinmässiga ultraljudet. Barnmorskan visar ofta hjärnhalvorna, magsäcken och det lilla hjärtat som slår snabba slag. Huvudet och lårets storlek mäts, med hjälp av dessa mätningar kan man på ett mer exakt sätt beräkna födelsedatumet som förkortas BF. Att man väljer just den här tidpunkten för ultraljud beror på att foster är relativt lika i storlek under denna period, foster kan sedan växa i snabbare eller långsammare takt.

Fostret: Huvudet är cirka 4 cm i diameter, medan fötterna är cirka 2 cm långa. Nu märker fostret om det är ljust eller mörkt utanför magen, även om ögonen är stängda. Fostret sväljer fostervattnet och kan till och med skilja mellan mammans intag av söt respektive besk föda. Om det är sött sväljer fostret mer vatten och om det är bittert så grimaserar det istället. Fostervattnet är naturligt sött och kroppen ser till att det innehåller rätt mängd av aminosyra, fettsyra, mjölksyra, citronsyra, salt, glukos, fruktos och sist men inte minst proteiner.


//S

Muffins

Jag fick ett ryck förut och bakade kladdmuffins och de blev hur goda som helst så imorn blir det nog ännu mer bak minsann! Ska ge mig på att baka kärleksmums då också tror jag. Måste ju ha lite godaker till kalaset på lördag =)

//S

Känner du mig?

Här kan du testa om du känner mig?

Sista frågan är lite mupp för det står att man har fel om man svarar rätt, men jag ändrade och det står fortfarande fel fast man svarat rätt. Men man får iaf alla rätt om man gjort rätt även om det står att man gjorde fel på den. Fatta ni? ;)

//S

Fryser

Usch vad jag fryser. Har ändå tänt typ 24 värmeljus här hemma!! -brr- Hoppas inte jag håller på att bli sjuk eller något iaf, det har jag varken tid eller lust till!

Var iaf på badhuset med Devin idag som vanligt och han tyckte det var jättekul. Min mormor och morfar följde med och kollade på och tyckte det var jättekul att se honom in action så att säga. Han är ju inte ett dugg rädd för vatten! Han åkte med huvudet före i rutchkanan idag också och for under vattnet innan jag tog upp honom och han var jätteglad ändå -hihi- Så duktig min prins!

//S

Utmanad av Malin

Vart utmanad av Malin, så bäst jag med gör!

Regler; Länka den som har utmanat dig och sätt in dessa regler på din blogg.
Berätta 7 saker om dig själv både alldagliga och knäppa.
Utmana 7 stycken i slutet av detta inlägg genom att nämna deras namn och länka till dem.
Låt dem få veta att de har blivit utmanade genom att lämna en kommentar hos dem.

7 saker om mig:

  • Jag är jättemörkrädd
  • Jag har ätit antideppmedicin
  • Jag och David har snart varit tillsammans i 3 år
  • Hatar brysselkål
  • Gillar inte att vara ensam
  • Vill flytta utomlands, helst Australien
  • Vill aldrig mer jobba.. men måste ju -suck-
Jag utmanar:

Marie, Emma, Amy, Sara, Virre, Sara och Becca

//S

Huvudvärk

Huvudvärken har fortsatt idag också -urk- Så fruktansvärt ont alltså. Imorse tog jag en tablett och det finkade ju för ett tag, men nu är värken tillbaka igen och jag gillar verkligen inte att proppa i mig en massa jävla piller. Blev lite bättre nu efter jag ätit iaf, men inte så bra som jag skulle vilja.

Var i stallet imorse hos mammas häst med Devin, mamma och pappa. Devin fick rida lite och han tyckte det var hur kul som helst! När mamma stannade hästen så försökte han få igång den att gå själv, såg jättekul ut. Jag själv är ju ganska rädd för de dära djuren så trodde den skulle bita eller kasta av Devin.. men det gör den ju såklart inte. Hur snäll häst som helst. Måste försöka ta mig dit och rida lite någon gång i framtiden så jag får bort min hästrädsla, speciellt nu när min pappa till och med fått bort sin!! När de var på Island nyss så red min pappa ifrån mamma på islandhästen ^^

Rider lite

Nyss kollat på Horton och den var faktiskt riktigt rolig. Roligast i filmen var dock ett litet gult fluffigt djur som såg ut att gå på droger eller något -fniss-

hits