Badhuset

Som vanligt på söndagar så har vi varit iväg till badhuset idag. Devin blir ju tokglad så fort vi svänger in mot badhuset nu för tiden, skitkul att se! Direkt jag släpper av honom inne på golvet där vid omklädningsrummet så kutar han mot duscharna innan han ens klätt av sig. Jag springer och hämtar honom, hinner ta av mig typ en strumpa själv sen måste jag springa och hämta honom igen när han kutar där i full speed -haha- Han är så go. Skitkul att han verkligen älskar badhuset! Blir ju dock mycket spring efter honom nu för tiden eftersom han är vrålsnabb och verkligen SKA in till bassängen till varje pris. Även när han badat klart så vill han springa tillbaka dit. Sötnosen.

  

Blev mycket åkande i kanan, plaska och simma själv idag. Han var faktiskt jätteduktig på att simma själv med ringarna runt armarna bara. Lite väl ivrig ibland kanske, men han tycker ju det är så himla kul. Han vet verkligen om att han är duktig också, lyser stolthet i hans ögon när han sprattlar runt där i poolen.

David hann knappt sätta honom i bilen sen förrän han höll på att somna. Helt slut verkligen. Jag försökte dock hålla honom vaken den lilla biten hem från badet så han skulle hinna få i sig lite mat först innan han fick sova igen. Han sover fortfarande nu och vi kom väl hem lite efter 12 ungefär hihi.

//S

Kommentarer:
Postat av: Marie

härligt att han får tidig vattenvana:D

Postat av: Amy

Så söt han är.. Duktig pojk som simmar själv!!

2008-11-23 @ 19:55:14
URL: http://www.olimy.blogspot.com
Postat av: sara

jag har inte råd med mycket! säljer på tradera, får av mamma och pappa mycket. dom får betala skolan, linser, parkering och massa saker. och nu hade barnbidraget kommit, så tankade så vi kunde åka till halmstad och byta däck..

men vi skall ju komma upp så fort vi kan! det vill vi, men vill ju kunna göra lite mini semester som sist av det.

2008-11-23 @ 21:05:40
URL: http://zasata.blogg.se/
Postat av: Madde o Abbie

Va mysit :) Jätteduktig han är som simmar 'helt själv' :)

2008-11-24 @ 04:35:07
URL: http://maddes-cali-dreamin.com/

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits