Magsjukan?

Imorse vaknade jag och mådde prima iaf och det var ju skönt det. Devin sov till halv nio så vi fick värsta sovmorgonen -mys- Han var också pigg och glad så vi bestämde oss för att knata till öppna förskolan och rasta av oss lite. Det första Devin gjorde när vi kom dit var att springa snabbt i sina skor och snubbla precis innan ytterdörren och ramla in med ansiktet i en kant där =( Han skrek som en stucken gris vill jag lova och fick världens bula på ögonbrynet och började blöda lite under ögat -snyft- Maggie som jobbar på öppna kom med en kall handduk som jag la på så svullnaden skulle gå ner lite. Han lugnade som tur var ner sig snabbt och sprang in och lekte -puh- Kommer ALDRIG vänja mig vid att de små slår sig.. vilket de gör, ganska ofta. Huva!!
Iaf så lekte han där inne och var ganska pigg och glad tills efter att han ätit då det kom världens lass i blöjan. Då menar jag verkligen världens lass!! Blev att dra av honom alla kläderna och sätta honom i diskhon där och tvätta av! Fick ringa David också som kom med nya kläder till lille bajsmästaren -fniss- Var typiskt magsjukebajs som några av de andra barnen där redan haft, suck. När vi kom hem hade han lämnat ett nytt lass som David fick ta hand om och sen somnade han och sov i två och en halv timme. Det kom ytterligare ett lass under dagen och han ville verkligen inte äta eller dricka någonting. =/ Davids mamma kom med smoothie, drikki och någon fruktdryck till honom för att han iaf skulle få i sig vätska och vi inte hade det hemma. Han mumsade i sig hela smoothien och drikkin och nu sover han som en stock!!

Han var ganska pigg på eftermiddagen iaf även fast han inte ätit eller druckit så mycket. Kommer snart film på det för vi lekte jagalek här hemma ;)

Tror han kommer må bra imorn för denna magsjukan verkar vara av den mildare sorten som tur är!

//S

Kommentarer:
Postat av: Carro

Krya på Devin! Skönt att ni fick i honom ngt iaf! Kram

Postat av: Hanna

Japp, tårtan gjorde vi själva. Bättre färgbild på www.kompez.se .. den bilden gör inte den gröna färgen riktigt rättvisa :).. det är bara karamellfärgad grädde. Garnering lakrits o bokstäverna e choklad!

2008-10-29 @ 19:33:57
URL: http://kompez.blogg.se/
Postat av: Renate

Magsjuak är inge kul, hoppas han blir bättre snart och att bulan går ner :)

2008-10-30 @ 07:37:21
URL: http://oneeyedme.blogg.se/
Postat av: marie

neo skickar en stor krya på dig kram till devin!

2008-10-30 @ 17:26:34
URL: http://sezzan85.blogg.se/
Postat av: sara

ucsh fy, inget roligt med magsjuka, tyvärr blir det ju lätt så om folk inte håller sig inne 48timmar efteråt.

2008-10-30 @ 20:44:55
URL: http://zasata.blogg.se/

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits