Jävla pollen!

Nyser som en tok här och ögonen kliar som bara den!! Visst att det är härligt med vår och värme, men fy fan för denna jävla pollen! Jag HATAR den!!
Ser ut som jag inte sovit på flera veckor för jag är helt röd i ögonen efter att ha kliat mig så mycket.. :/ Jag vet att man inte ska klia, men det är inte så lätt att låta bli när det verkligen kliar hela tiden!

Får väl ta mig till apoteket imorn och hoppas de har något bra mot det hela -hoppas-

//S


Kommentarer:
Postat av: marie

jobbigt:(



svar! ja underbart att han slipper:D

haha ja trott eller ej men jag var ute och dansade var skit kul faktiskt:D

Postat av: Amanda

Det är nog ovanligt mycket i år känns det som. kan inte minnas att jag hade så här mycket allergi förra året... Usch! :o/

2009-04-28 @ 07:45:48
URL: http://creyla.blogg.se/
Postat av: Linda med tvillingdöttrar

Tror tyvärr att man avråds från de mest vanliga medicinerna (som t.ex clarityn) när man ammar. Jag fick Tavegyl utskrivet. Den ska man ta varje dag för att det ska ge bra effekt och man kan uppenbarligen bli väldigt trött av den (iaf i början). Har till och med för mig att man skulle iakta försiktighet med maskiner och sånt pga tröttheten.. men jag märkte inte av något så extremt. När jag var gravid fick jag lergigan (ges även mot illamående) men behövde aldrig använda det, vet inte varför de inte ger det till ammande men det är väl någon skillnad.

Hoppas du får någon bra medicin!

2009-04-28 @ 08:43:42
URL: http://mina2hjartan.babyblogg.se

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits