Gårdagen då

Dagen började ju med att jag och Devin tog oss till öppna förskolan för att rasta honom lite innan vi skulle få finfrämmat från Göteborg.

Devin har fått någon städdille av något slag så han gick mest runt och sopade med kvasten där. Han tycker det är superkul att sopa och dammsuga numera så han får väl hållas med det -hihi-

Blev såklart en hel del åkande i rutschkanan också och eftersom det var fredagen den trettonde igår så trillade han såklart ner en gång och slog sig :( Men det gick bra som tur är! Sen när han skulle leka med spisen där och böjde sig för att ta upp något så slog han i ögat i kanten på spisen och gallskrek än en gång.. var inte alls hans dag vill jag lova, för så mycket brukar han inte slå sig. Kraken!

Sen när vi skulle hem därifrån så går såklart inte bussen den tiden -suck- Jag som helst inte ska gå så långt fick kämpa mig hemåt upp för alla backarna själv. Jävlar så ont jag hade i höfterna och det kändes än en gång som bebben var påväg att gräva sig ut.. obehagligt! Kom iaf hem tillslut och hann ge Devin gröt och byta blöja på honom när det plingade på dörren och Amy, Oliwer och David stod där utanför =) Var bara att gå och lägga Devin i sängen det och välkomna dem in -hihi-


När Devin väl vaknade sen så lekte grabbarna jättefint tillsammans. Var som om de brukade ses ofta det, men har väl bara setts ungefär två gånger innan. De sköt runt på kartonger och alla möjliga grejer här hemma tillsammans, värsta teamwork och det var så sött att se :)

Blivande flyttgubbar kanske?

När min David tillsist slutade jobbet och kom hem så drog vi alla iväg till China Garden för att äta middag tillsammans. Så himla god mat där och Devin och Oliwer delade på en barnportion med pommes och köttbullar, mums tyckte de!


Mums med maaaat :)


Dragkamp efter maten för att se vem som är starkast

Efter maten åkte David iväg för att skjutsa sin mamma och Kenth till något på mastmagasinet, så jag, bebbarna, Amy och David tog en svänga förbi godislagret och råkade köpa med oss en hel del -fniss- Sen körde vi ut i skärgården så de fick se den berömda (fula) Picassoskulpturen. Fattar inte vad det är för speciellt med den egentligen, men men..

Blev pulkaåkning för fulla muggar sen för Devin och Oliwer i backen här bredvid. Både jag och Amy glömde kamerorna då så det blev tyvärr inga bilder, men kul hade de iaf. David och David fick springa upp och ner och vi gravida stod bara och kollade på.. precis som det ska vara ;)


Devin och Oliwer

Sen led kvällen mot sitt slut för Göteborgarna, men vi hann iaf med att äta lite goda bullar som Amy hade bakat innan och tagit med sig. -mums-

Var jättetrevligt att ha lite besök här, synd bara att de inte kunde stanna längre eftersom de var tvungna att jobba dagen efter. Får bli fler gånger!!

//S



Kommentarer:
Postat av: marie

va trevligt! sicka sötnosar

Postat av: Anonym

<tack för super trevlig dag i eran mysiga stad :)

2009-02-14 @ 15:30:12
URL: http://www.olimy.blogspot.com
Postat av: Carolina

Mysigt verkar ni haft :)

2009-02-14 @ 21:23:07
URL: http://carolina1979.blogg.se/

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits