Dagens foto - 090131



Dagens foto blir såklart ett från lekstunden idag.
Här åker Devin något som hette rollercoaster och som ni ser tyckte han det var lajbans!
Detta var bland de första åken då vi inte vågade släppa honom själv på den där, men sen så åkte han helt själv utan problem.. I början vill man ju hålla lite extra koll så han vet vad det är frågan om och så att vi vet det också :)

//S



Rösten

Förut innan vi åkte till Lekstunden åt vi mat på MAX, nyttigt och bra ;) Men iaf.. jag fick min röst tillbaka för någon timme efter den maten iaf!! Visst att jag var hes som fan och läst skitkonstig, men jag kunde prata lite -wiiihooo- Hoppas hoppas hoppas nu att det är på rätt väg och att jag snart kan prata som vanligt igen.. Jag är så trött på att alltid hålla käften, gjort det i två veckor nu.. det är inte min grej!


Devin inne på MAX :)

//S



Lekstunden

  

Var som sagt iväg till Lekstunden med Devin idag och det var verkligen uppskattat ifrån hans sida vill jag lova. Inget blyg någonstans den grabben inte haha, han bara kutade rakt in och började busa. Först var det till de stooora bollarna som han sprang eftersom hans mormor har liknande hemma som han tycker är kul :)

  

Efter det så var det ju bollhavet med rutschkanornar som han upptäckte och det var ju tvunget att åkas massa gånger såklart!! Gick vrålfort så man kunde inte släppa honom själv i dem.. kanske var hans byxor som gjorde att det gick så snabbt, men i den rosa hoppade han liksom för det var små gupp i. Han skrattade iaf som en tok som ni kan se på bilderna =) Bästa som finns är att höra hans underbara skratt.

  

Hittade en rolig tunnel som man kunde krypa igenom också. Ganska lång var den och slingrade sig lite. Kom en tjej från andra hållet i den en gång när han kröp som ville stanna och pussas och kramas på mitten haha, Devin tyckte inte detsamma.. han har ju redan sin tjej Julia på dagis hihi ;)



Vart är Devin?? Han försvann verkligen där i bollhavet ibland, men han tycker det var såå kul att gömma sig för oss och sen kastade han iväg bollarna och tokskrattade. Underbara unge!!

  

Ville upp där de stora barnen lekte också. Försöka kan man ju, men måste nog växa till sig liiite mer först.. en sådär 3-4 år till eller något kanske. Men som sagt, försöka det går ju!



Sprang lite inne på den stora studsmattan också och till en början var det lite läskigt, men sen sprang han runt, runt och skrattade som bara den. Tror han uppskattade detta leklandet faktiskt.. synd det inte ligger lite närmre bara.

Vi hade alla riktigt kul iaf. Roligast är ju att se när Devin har roligt. ♥

//S



FILM: Swing Vote

För någon dag sedan så kollade jag och David på den här filmen; Swing Vote. Vi tragglade oss igenom hela bara för att se slutet, vem han skulle välja, och vi blev såå besvikna på hur den sluta. Vilken skitfilm helt enkelt!! Fattar inte att de ens får göra filmer med så enormt dåliga slut, man blir ju bara förbannad.

Filmen var lite okej tills man såg slutet, då ville man kasta den åt helvete och hoppa på den.

Den får ♦ av 5.

//S








Sovmorgon

Fick sovmorgon idag, Devin sov fortfarande vid klockan nio så David gick upp för att väcka honom.. blir så fel i rutinerna annars eftersom han ska sova igen klockan 12. Nu när allt funkar så bra vill man ju inte sabba det heller, så Devin och David gick upp medan jag fick ligga kvar.
Vart dock inte såå mycket mer sova för min del eftersom Devin var en gnällsill efter att han vaknat. Tror han har skitont i tänderna, kände lite i munnen på honom och det känns som det är påväg både uppe och nere lite längre in. -ajaj-

Vi åt frukost och drog sen iväg till min mamma och pappa en liten svänga. Var ett tag sen vi var där eftersom vi vart sjuka och så här, så det uppskattades av dem och vi blev bjudna på mat där imorn -mums-

Nu har jag iaf lagt Devin här hemma igen så hoppas han kan sova.

//S


Lekstunden?

Imorn tänkte vi nog ta och åka till Lekstunden med Devin. Verkar som ett roligt ställe, aldrig varit där förut, men hört bra saker om det iaf. Blir kul att göra något lite annorlunda än bara vara här hemma hela tiden och han älskar ju att busa en massa så det blir nog lajbans :) Hoppas jag kan leka lite också trots att jag är ganska gravid -haha-

Någon som vill följa med? :)

//S

Utmanad igen

Jag har blivit utmanad av Linda & Sara.

Regler:

1.Länka till den som taggat dig
2.Berätta sju personliga sanningar om dig själv
3.Tagga sju personer i slutet av ditt inlägg
4.Skriv ett meddelande i de sju personernas bloggar, så de uppmärksammar att de blivit utmanade.

  1. Jag är jätterädd för att bli blind, så på nätterna så måste jag iaf kunna se konturer i rummet annars tror jag att jag förlorat synen och får panik. Var inte så jättekul i mörkerrummet när jag gick fotoutbildningen vill jag lova, för jag fick springa ut och in hela tiden för att försäkra mig om att jag inte blivit blind ;)
  2. Jag var mobbad när jag var liten och trodde aldrig att någon skulle vilja ha mig. Jag trodde alltså att jag aldrig skulle få familj eller en lycklig framtid, livet var pest.
  3. Jag hatar att se tiggare på stan för jag får så sjukt dåligt samvete av att gå förbi dem utan att ge dem pengar.. men skulle jag ge alla tiggare som jag sett pengar så skulle jag nog blivit en tiggare själv tillslut.
  4. Efter att jag födde Devin sa jag att jag aldrig mer skulle skaffa barn igen för det var inte värt mödan.. men här sitter man ju mindre än 1,5 år senare och ska snart föda igen och jag längtar!
  5. Jag är väldigt envis och blir skitsur när saker och ting inte går precis så som jag vill, vilket inte är så ofta så jag får väl lära mig att inte bli sur så lätt.
  6. Jag stör mig på folk som pratar i gåtor och inte får fram saker så man fattar vad de pratar om. Jag får typ damp på sånna!
  7. Jag vet inte vad jag vill bli när jag blir "stor". Börjar få lite smått panik över det hela!


Jag utmanar:
Malin
Camilla
Mia
Therese
Renate
Ritha
Jenny

//S



Utmanad

Jag har blivit utmanad av Hanna att lägga ut en bild från min sjätte mapp i bildmappen och välja sjätte bilden.



Jag hade hoppats på att inte jag var med på bilden, men det var jag tydligen.. men det var inte en sån hemsk bild ändå som det kunde ha varit haha!

Nu utmanar jag alla som vill:

Du ska alltså öppna din bildmapp, sedan klicka på den sjätte mappen och välja den sjätte bilden. Lägg sen ut den i din blogg!

//S



Största bulan ever!!



Usch, förut när vi bäddade rent i vår säng här hemma så kommer Devin springandes och halkar på ett lakan så han trillar rakt in i sängkanten och värsta bulan kommer fram på tre sekunder!!! Gissa om han grät?! Jag fick ju panik och började nästan gråta själv och bad David springa och hämta is att kyla med så han kommer med en av Devins bitgrejer som legat i frysen så jag kunde hålla den mot hans panna. Han verkade tycka att det var riktigt skönt för han slutade gråta på en gång då, sen somnade han nästan. Lilla kraken alltså. HATAR när han slår sig sådär.



Efter ett tag så ville han ner ur famnen, men han ville ha sin bitgrej med sig så han kunde hålla den själv mot pannan när han kände för det. Så himla söt när han försökte pricka och hålla den emot där. ♥

Jag har aldrig sett en sån stor bula i hela mitt liv tror jag. Usch!!
Man blir verkligen livrädd när de små slår sig, men detta verkade som det gick bra iaf. Han lekte på som vanligt sen och verkar inte ha så ont om man rör vid bulan som tur är.

//S



Vi har badat

  
Kul att plaska i vattnet

Jag skulle så gärna vilja ha ett badkar hemma så man kan bada och plaska tillsammans med honom.. nu får man sitta bredvid med duschen på istället och kolla på när han plaskar och har det lajbans i badbaljan. Hoppas vi kan hitta ett hus snart så man kan ha ett stort och mysigt badkar där :)


Vad ramlade ner där då?

//S

Storhandlat



Ja, som jag skrev förut så skulle vi ju åka iväg och storhandla och det blev verkligen storhandling den här gången! Tur att vi hade massa rabatter annars är det ju rena rånet att köpa blöjor. Barnmat köpte vi ingen alls, bara gröt till Devin. Han äter ju på dagis nu för tiden eller så får han det vi äter här hemma.. blir iaf mycket billigare utan den sjukt dyra barnmaten som visserligen är himla praktisk. Nu har vi iaf blöjor så det räcker ett tag, köpte två paket med libero och ett med pampers bara för att utnyttja alla rabatter -fniss-
Nu har vi även mat ett tag framöver, men ändå får man sån himla idétorka på vad man ska äta. Jag hatar verkligen att laga mat, så himla tråkigt. Man skulle ha en personlig kock!
Jag glömde ju köpa godis också!! Jag som är så sjukt sugen.. får se om jag överlever här hemma eller om det blir att tvinga ner David till den lilla kiosken ;)

//S



Skön vila

Jag la mig direkt efter förra inlägget och jag somnade på en gång. Klockan ett vaknar jag sen av att David kommer med té och mackor till mig på sängen -mumma- Inga fel att vakna så inte! Värre var det imorse när jag vaknade med grym kramp i vaden som vägrade släppa, trodde jag skulle dö av smärtan. Så, detta sättet var mycket bättre!!

Nu ska vi åka och hämta Devin tillsammans för att sen åka och storhandla, vi har typ ingenting hemma. Blir nog att köpa godis också för gud vad sugen jag blev på det när jag kollade i
Malins blogg som hade värsta mumsiga bilden. Borde man inte få ha ;) hihi.

//S

Natten

Natten har varit ganska ovanlig faktiskt.. Till att börja med så sov jag faktiskt riktigt gott, men Devin har krånglat som bara den.. Det började runt halv två på natten med att han skrek och skrek inne på sitt rum så David var in till honom, men inge hjälpte så tillslut fick han en flaska välling. Efter den flaskan låg han och snackade ett bra tag där inne för att sedan tystna (somna?).
Jag vaknar en liten stund senare av att han hostar som en dåre, så det var ju bara att knalla in till honom och ta honom i famnen det.. Jag satt och halvsov med honom så för jag var så sjukt trött. Devin somnade också efter att fått lite bricanyl i sig och då gick jag in och la mig igen.
Sen vaknar busen runt klockan halv sex på morgonen och pratar/skriker igen!!? Han borde ju vart dödstrött efter natten och dessutom inte hungrig heller.. men David gick in och gav honom en flaska välling igen och sen somnade vi alla om och sov gott till klockan 8a.

Så jag har faktiskt sovit ganska bra inatt även om jag vaknat emellanåt av Devin.

//S

Dagens foto - 090129



Höll ju på att glömma dagens foto.
Detta är Devin innan klippningen idag, det syns ju att han behöver en omgång med saxen iaf ;) Håret står lite hur som helst på honom och luggen är nere för ögonen igen.

Nu blir det sängen. Natti.

//S

Godnatt

Tack för alla kommentarer som jag fått idag!!
Alltid lika kul att logga in när det är så mycket, det uppskattas.

Nu ska jag lägga mig och hoppas få sova någorlunda.

Godnatt allihopa, dröm sött!

//S



Ny frisyr!!



Ja, idag tröttnade jag på att Devin alltid har håret i ögonen även fast vi klippte hans lugg ganska nyligen. Det växer ju som ogräs. För att inte tala om håret på sidorna!! Såg ju ut som en liten tös ju ;) Visserligen en supersöt en, men ändå.



Här sitter han hos frisören, han satt som ett ljus! Jag och David vart helt chockade över hur duktig han var faktiskt. Han satt och gjorde grimaser åt sig själv i spegeln och pillade lite med nappen.



Lite banan fick han också, för jag trodde vi skulle bli tvungna att muta honom en hel del.. men nej, det var roligare att lipa åt sig själv i spegeln som sagt var.

  

Såhär snygg blev han sen =) De klippte nästan 1 dm hår, shit att han hade så långt alltså. Lite ovant att se honom i så kort, men det vänjer man sig ju vid tillslut och dessutom så växer det ju ut snart igen.



Go och gla´ kexchokla´!!

//S


Skadad



Idag när jag hämtade min prins på dagis så hade han ett plåster på fingret, hans allra första plåster sen efter BB. Han hade tydligen fått upp deras sophink på något vis och hittat en majsburk och skurit sig ganska rejält på den -snyft- Hade kommit massa blod på tröjan så den hade de tvättat där och sådär. Devin hade skrikit som en stucken gris och han hade inte alls velat ha plåster på fingret och gått och skakat och skakat på handen, men det satt ju där det satt haha. Tillslut hade han väl accepterat det hela för när jag kom och hämtade honom så brydde han sig inte minsta lilla om plåstret som satt där.



Han ville inte alls med mig hem därifrån idag, han ville leka mera med de andra barnen. Han bara sprang ifrån mig och satte sig och lekte med bilarna hela tiden haha. Fröken fick säga till honom (eftersom jag inte kan än) att han fick komma tillbaka imorn och leka med dem och då gick det bra att följa med hem :) haha.

//S

Mat?

Vad ska man äta? Jag hatar detta med maten alltså.. det är såå tråkigt att laga. Vi brukar ha matschema som vi följer, men det funkar typ i några dagar sen orkar man inte längre -haha-

Någon som kan något som är gott, vegetariskt och lättlagat? Tar gärna emot tips!

//S


Panikmorgon

Jag sov superdåligt i natt igen så när jag väl somnade klockan 7 så sov jag ganska gott vill jag lova!
Devin sov till 08.45 idag och ska vara på dagis 9.30 och innan dess ska han ha bytt om, ätit och sådär. Blev lite panik för jag ska ju också vara ombytt och gärna ha fixat mig lite så jag inte ser ut som värsta zombiemamman ;) David hade hand om tvätten, som alltid, så han hade ju inte tid att hjälpa oss liksom.
Lite stressigt, men tillslut kom vi iväg och vi var faktiskt där i tid -puh- Devin kutade in på dagis med kläder och allt, hade inte ens tid att klä av sig haha.

De skulle ut till skogen idag igen, så det blir nog en rolig dag för Devin :)

//S

Tänder?

  

Fick dessa bra att tugga lite på av pappa.



Mums så kallt och gott det var för tänderna!!

Så fort han fick de där till munnen så slutade han att vara så grinig och kinkig som han vart i stort sett hela dagen.. ja, utom när han kom på att han kunde åka kana på ugnsluckan då ;) Så jag tror faktiskt att det gör ont och kliar en del i hans mun nu. Lite svårt att kika bara för då blir han så arg, men ska göra ett tappert försök att få mig en glimt imorn.

//S



Dagens foto - 090128



Jag bjuder på en bild idag där jag är med. Jag försöker ju iaf se pigg och glad ut även om jag är sjukare än sjukast och allt suger hårt just nu! Hatar min hals >_<
Devin ser lite skeptisk ut, men det är nog för han har ont i munnen tror jag. Ser ut som det är tänder på G där inne nu. Hoppas det kommer många på en gång så man slipper ha ett gnälligt litet monster här hemma för varje tand.



//S



Tårar i ögonen

Kollade precis på förlossningskliniken och sedan efter det på riskförlossningar på Tv4Fakta. Måste vara för att jag är gravid som jag är så bölig alltså, för annars är jag inte sån här.. men jag satt typ med tårar i ögonen för varje bebis som föddes i programmet! Satt bara och tänkte att snart så är det min tur! Det är ju inte alls länge kvar faktiskt och jag längtar så innerligt. Helt fantastiskt att man kan skapa något så fint med lite kärlek. -underbart-


Mamma älskar dig! ♥

//S

Rutschkana?

  
Klättrar på spisen för att sen..


..använda ugnsluckan som rutschkana!!


Superkul tydligen!
Alla sätt är ju bra, utom de dåliga -hihi-

//S



Tillslut

Jag somnade allt tillslut förut, iaf i en timme och det var jätteskönt. Mindre skönt var det att vakna av min sjukt onda hals, för jag var ju fortfarande supertrött och hade lätt kunnat sova i flera timmar till.. om det då inte vore för halsen.


Devin var iaf vaken förut idag när jag hämtade honom på dagis, han hade vaknat av Miranda så han hade bara sovit i en timme.. men det räcker ju för honom som tur är! Han hade vart duktig idag också och ätit bra och busat massor ute på gården. Kan lova att det syntes på overallen -haha- Skitiga barn är glada barn ;)

Hemma efter dagis har vi busat en del, lagat mat och sen drog vi till Davids mamma en stund. De drar till Sälen imorn så vi ville träffa dem lite innan dess och Devin busade som en tok där och snackade som aldrig förr! Börjar prata jättemycket nu när han börjat på dagis. Det är ju inte så många ord så man vet vad han säger direkt, men han pratar iaf =)

//S

Frukost sen vila

Nu har jag tillslut lyckats pilla i mig frukost iaf. Baguette och té såklart! Dricker ju knappt något annat nu för tiden, för detta lindrar i halsen bäst.

Nu ska jag vila och jag hoppas verkligen att jag kan somna, kommer bli tokig annars för jag är så grymt trött!!

//S


Overallen

  

Det är några som frågat vad Devin har för overall efter jag skrev att den var så bra.
Det är en Polarn och Pyret skidoverall. <
HÄR>
Ganska dyr, men den tål mycket och är som sagt vattentät, väldigt vattentät -hihi-
Ska man ha fler barn kan de lätt ärva utan att den ska ha förstörts, för kvalitén är super!
Jag är iaf nöjd med detta köp!

//S

Morgonbus



Innan vi ens hunnit klä på oss eller äta frukost så skulle Devin måla. Han blev tokig om han inte fick göra det innan, så det fick han väl då.. Jag orkade inte bråka med honom för jag har inte sovit en blund i natt -trööött- Har så ont i halsen så jag kan inte svälja. Jag får tårar i ögonen varje gång jag ens försöker för att det gör så jävla ont! Kan inte detta bara ta och gå över snart!??
Sen har Devin vaknat flera gånger inatt och hostat också så jag har fått sitta med honom i famnen tills det gått över -kraken- Börjar faktiskt tro att det är krupp han har nu. Får nog ringa en läkare. Som tur är har vi haft bricanyl hemma som han fått och då kan han somna igen och sova hela natten utan mer hosta.
Jag är så trött på alla dessa jävla sjukdomar nu!!!

Dessutom hostar jag så mycket så hela min hals känns som ett köttsår, vilket inte gör saken något bättre.. sen får jag även sjukt mycket sammandragningar just för jag hostar så. Inte bra ju!


Måla är kul!!

//S

Målar lite

  
Väljer kritor och målar så fint


Lite mer sport om man målar med båda händerna samtidigt!

  
Eller varför inte måla med kritan upp och ner?

//S

Lite shopping


Linnen från Gina Tricot till mig!
Älskar verkligen dessa linnen, nu har jag fyra stycken.


Kritor till Devin så att han kan måla massa fina mästerverk.


Ny plyschpyjamas till Devin, så goa de där!

//S

Karlstad

Blev en spontan tripp till Karlstad förut för vi hade ingenting att göra och sen behövde jag ju ändå lämna in papper till Siba om att jag ska få en ny mobiltelefon.

Blev först en svänga inne på Biltema faktiskt där David köpte några saker till bilen så som nya överdrag till sätena som är tvättbara, bra att ha nu när man har barn, och sen lite rostskyddsmedel och trams. Jag själv köpte en burk med kritor åt Devin. -haha-

Efter det käkade vi på MAX såklart och jävlar vad gott det var!! Devin åt en fruktsallad där och några pommes och drack upp halva min cola även om han grimaserade som tusan.

Gick omkring lite där inne på Bergvik innan vi hamnade på Siba. Jag hittade lite smått och gott, typ nya linnen från Gina Tricot. Jag älskar deras långa linnen där!! (kommer bild)

På Siba fick ju David prata för mig eftersom jag är stum -haha- Han killen kollade mystiskt på mig när jag stod där och typ pratade teckenspråk med honom. David skulle säga mitt nummer men det hade han glömt, så jag fick flytta på killen som stod vid datorn och skriva in det själv ^^ Iaf blev det en likadan telefon som jag hade innan, men en rosa denna gången. Jag har inte fått den än för de hade inga på lager.. så blir väl en tripp till till Karlstad någon vecka framöver. Skönt att ha det gjort iaf.

//S

Magen v.30

  

Magen v.30 (29+0)

//S



Dagen på dagis

När jag kom till dagis förut idag för att hämta hem Devin så sov han fortfarande, jag vart helt chockad för jag trodde aldrig att han skulle sova så bra på en madrass på golvet med massa andra barn i samma rum!! Han hade somnat på 1 minut sa fröknarna, så det hade inte vart det minsta problem med honom.. han hade funnit sig i det med det samma. Han sov 1,5 timme där!! Var absolut inget gnälligt barn som jag fick hämta hem =)

De hade vart i skogen idag också och Devin hade tyckt det var så kul att springa omkring där själv och hoppa i alla vattenpölar som fanns. Förvånar mig inte ett dugg, han älskar ju det! Tillslut hade han lagt sig i en pöl och plaskat omkring, och till min glädje och förvåning hade overallen inte läckt in en droppe vatten. De tyckte han hade en kanonoverall på förskolan som man inte behövde regnkläder utanpå =) Bra köp alltså.

Maten hade inte heller varit några som helst problem, som vanligt.

Så skönt att det går så himla bra än så länge!! Bara flyter på.

//S

Dagens foto - 090127



Mitt hjärta ♥

//S



Bröllopsfotograf

Åhh jag har blivit förfrågad om att vara fotograf på Kattis bröllop. Vilken ära att ens få den frågan liksom -glad- Jag blir ju dock lite nervös samtidigt eftersom det är ju ett once in a lifetime moment som ska fotograferas! Men jag får se till att ta massor med bilder så lär ju iaf några av dem bli bra hoppas jag.

Ihhk vilken ära!

//S

På dagis

Nu är Devin på dagis, det gick riktigt bra att lämna fast att jag inte kan säga någonting. Tog med snutten och lite extra nappar som jag visade för Helena som är hans inskolningsfröken.

Direkt vi kom dit så kom Julia fram och pussade och kramade länge på Devin och sa "han är så söt". Jag blev ju nästan lite tårögd för att det var så gulligt -hihi- Han kanske har skaffat sig en lite äldre flickvän där utan att berätta något för sin mamma.

De hade även satt upp en stort papper på dörren med bilder på honom och vad han gör där och skrivit "Välkommen Devin!". Var lite kul att se för under varje bild var en liten text om vad han gjorde och sådär också. Han verkar verkligen stortrivas!!


Vill iväg till dagis!

//S

17 år och 7 barnsmamma!!

Kolla HÄR!

Man ligger efter lite där om man nu sträver efter att vara ung mamma med många barn haha. Shit alltså!

//S

Vecka 30

Vecka 30

Kroppen: Det är vanligt att brösten läcker råmjölk "kolostrum" redan nu. Det brukar inte vara fråga om några stora mängder, men det kan det vara bra att införskaffa en skön amningsbehå utan byglar som du kan ha om natten.
Om förvärkarna upplevs som smärtsamma är det en signal om att allt inte står rätt till. Detta inträffar vanligtvis efter en lång arbetsdag eller då du är jäktad. Ta det lite lugnare och förkorta gärna dina arbetsdagar. Om du får kraftiga sammandragningar brukar man kontrollera livmoderhalsen för att se att den inte är försvagad och öppnar sig i förtid. Om så är fallet kan sjukskrivning vara aktuellt för att man ska kunna vila. Ibland rekommenderas en kortare tids sjukhusvistelse och/eller läkemedel som stoppar sammandragningarna.

Barnet: Barnet vaggas till sömns av mammans rörelser och vaknar ofta när hon lägger sig. Den dygnsrytm som barnet har i slutet av graviditeten kan även hålla i sig efter födseln, men det är inte säkert. Barnet hör många ljud innefrån mammans kropp, bl.a ljud från mammans hjärta och mage. Ljud från magen kan i vissa fall uppgå till så mycket som 80 decibel vilket kan jämföras med en krafigt trafikerad gata. Nu ska barnet få mer hull och gå upp i vikt, men längden kommer endast öka marginellt.

SHIT! Jag är redan i vecka 30. Ska ju fan ha barn snart igen, galet :)


//S

Natten

Jag har faktiskt sovit hyffsat bra i natt, bara vaknat två gånger av halsont och att jag måste kissa. Inte illa, det kanske vänder nu!? Håll tummarna för det!! Iofs så vaknade jag och fick inte upp ögonen för de var helt ihopklibbade, men hellre ögoninflammation än halsont för tusan.

Devin har sovit som en stock, inte vaknat en enda gång och hostat -skönt-

Blir jag som ska försöka lämna honom på dagis sen eftersom David jobbat natten. Hur det nu ska gå när man är stum, men det löser sig ju alltid! Får ta med snutten och lite extra nappar dit idag eftersom han ska vila där. Hoppas det funkar bra nu bara!

//S

Nu ni..

Jag ska försöka lägga mig i någorlunda tid idag och proppa i mig, alvedon, nässpray, hostmedicin och halstablett och hoppas på en god natts sömn! Åtminstone några timmars sömn vore inte helt fel!

Jag hittade även penicillin i mitt skåp här och det står på
fass.se att det inte är någon fara att ta om man är gravid. Får jag medicinera mig själv med det? Bara för att se ifall det kan hjälpa kanske.. jag vill inte vara sjuk mera!!

Godnatt med er alla! :)

//S

Dagens foton - 090126



Min finaste ♥

  

Kunde inte bestämma mig för en bild idag, så det blev tre, men det gör väl ingenting. :)

//S

Dagis idag

Devin var på dagiset idag såklart och det gick jättebra. Han blev lämnad på en gång idag, men det brydde han sig inte om alls för han bara pekade på lekrummen och kutade in dit tydligen -haha- Han har nog saknat det, han älskar ju att leka med andra barn.
Han hade varit duktig och ätit två portioner mat idag också! Så himla skönt att han äter så bra där.. inte för jag trodde något annat egentligen, men det kan ju bli lite krångel i början när man börjar med något nytt liksom.

Imorn är det första gången som han ska vara där och stanna kvar på vilan, så han blir inte hämtad förrän vid 14 imorn. Undrar hur det ska gå egentligen? Jag fattar inte hur de lyckas hålla massa barn stilla på madrasser och få dem att sova så.. Ska bli intressant att höra. Funkar det inte så blir det ju en ganska grinig unge jag kommer få hämta hem ;) Jaja, det märks imorn det..

//S

Bloggdesign

Stort tack till Hannah som gjort min fina design här på bloggen.
Tackar och bockar!

//S


Paket på posten



Idag trillade Nova Star-tröjan in som jag vann på tradera. Jag trodde den skulle vara jätteliten eftersom den bara är i storlek 80, men den satt faktiskt riktigt bra!! -tur- Många som sagt att de är korta i armarna och sådär, men det tyckte jag verkligen inte att denna var iaf. Den var helt perfekt och Devin blev så fin i den =) Jag skulle vilja ha en sån tröja till David också, men så stora finns det väl inte?
Jag är iaf nöjd med köpet.

//S

Sjukhuset

Jaha då har man varit på sjukhuset igen då. Fick faktiskt en tid bara en kvart efter att David ringde, så det var ju något bra iaf.

Väl där fick jag prata med en doktor som hette Tony, han sa inte mycket och gjorde inte mycket heller för den delen. Han frågade en himla massa saker som jag inte kunde svara på för jag inte har någon röst, sen sa han bara att det finns inte mycket man kan göra för att jag är gravid. -suck- Han sa iaf at tjag skulle vänta så skulle de ta ett halsprov på mig.

Sagt och gjort, väntade en kvart på sköterskan som skulle ta provet, fattar inte vad som tar sån tid jämt. Jag är ju livrädd för att spy också så jag grina som en tok när hon tog det, fick ju kväljningar till tusen. Skitäckligt rent ut sagt! När hon var klar sprang hon iväg igen så jag fick sitta där och vänta..

Ytterligare en kvart senare kommer hon in för att ta sänka på mig. Stick i fingret, sen försvann hon igen. Man fick inte mycket information där inte...

Ännu en kvart senare, är tydligen någon 15 minutersregel verkar det som(?), så kommer Tony in igen och säger typ att allt ser såå bra ut på proven, men att jag har ett virus som kan ta FLERA VECKOR innan det försvinner. Jag skulle hem och vila och dricka en massa tyckte han. Liksom hallå, jag dricker té hela tiden här för att ens kunna svälja.. sen att vila går ju inte för jag får panik för jag tror att jag inte ska kunna andas. Jävla idiotläkare! Han skrev ut en starkare hostmedicin till mig som jag ska ta, och sen skulle jag vänta och se.. KUL >_<

Nej nu ska jag testa den där hostmedicinen, man kunde tydligen bli väldigt trött av den för att det är morfin i.. så får väl hoppas jag somnar!

//S

Klockan ÅTTA!

Åhh jag måste stå ut till klockan 8 för då öppnar de för telefontid igen. Helt sjukt, jag mår ju dåligt just NU! Sen kommer det väl ta en halv evighet innan man kommer fram, sen ska man få en tid också, sen sitta där och vänta och säkert inte få någon bra hjälp och det värsta - betala för skiten!!

Jag ska ha hjälp och jag ska fan ha antibiotika för detta också, annars bosätter jag mig på sjukhuset. Jag tänker inte gå här hemma och vara rädd för att äta till och med för jag tror det kan fastna i halsen >_<

Åhh jag är så arg!

//S

Jävla hals!

Nu har jag suttit vaken och kollat på Hitta Nemo sen kvart över tre typ för att jag inte kan sova för jag har så förbannat jävla ont i halsen!! Jag kan inte ens svälja nästan. Det blir ju bara värre och värre för varje dag, inte bättre som han sa att det skulle bli av röstvila. Jag måste få något mot detta annars kommer jag typ dö för jag får panik av att ha så ont så jag måste ta i för att ens kunna svälja. Jag vågar liksom inte ens somna.. sitter ju och gråter av smärta här.

David ska ringa till sjukhuset sen när han vaknar, för jag står inte ut. Jag behöver sova!

Jävla virushelvete!!

//S

Dagens foto - 090125



Min lilla prins har de absolut goaste sovstilarna.
Varje gång man kikar in så ligger han på nytt vis.
Gopricken.

//S

Mammas hjälpreda

  

Nu när han är vän med den lilla dammsugaren vill han vara med och hjälpa till hela tiden. Det ska dammsugas överallt helt enkelt!

  

Mammas lilla hjälpreda detta! ♥

//S

Badfilmer


Så duktig kille på att simma själv med simdynor nu



Plaskar som en tok hos pappa



Klättrar i rutschkanan =)

Så synd att det blir så himla kass kvalité när man lagt upp på youtube.

//S

Fin dikt

Krama mig ofta så blir jag glad och trygg, låt mig känna mig älskad även om jag varit stygg.

Stå fast, ni som är vuxna, trots mina prövningar och test, för även om jag klagar är ni ändå bäst.

Visa mig i handling vad respekt är för någonting, lär mig se det vackra i världen runt omkring.

Tala om att jag duger just precis som jag är, och låt mig höra ofta att jag är er väldigt kär.

Låt vårt hem vara ett ställe där tolerans och kärlek bor, och kom ihåg att man kan leka även om man blivit stor.

Trötta


Prinsen var skittrött efter babysimmet och somnade som en stock. Han sov i över två timmar, så jag var tillslut tvungen att väcka honom för att han inte skulle sova bort hela eftermiddagen. Jag som hatar att väcka honom när han sover så gott.
I alla fall så passade jag såklart också på att sova när han sov, och sov säkert iaf en och en halv timme -skönt- Jag känner mig så trött hela tiden, men kan verkligen inte sova bra.

Han har åkt iväg till farmor idag igen och ska leka med Stig. Jag har ju fortfarande ingen röst, så kan inte prata eller något med honom + att jag mår som jag mår. Imorn blir det dock dagis först och sen får han vara hemma med oss för då är David hemma igen :)

//S

Babysim

Äntligen så började babysimmet igen!! Som vi alla har längtat alltså. Jag kunde ju dock inte vara med och bada idag för jag vill inte förvärra min förkylning på något vis, men David och Devin badade glatt. Devin blev som tokig när han såg vattnet och ville i på en gång!! Han som var så trött innan vi åkte iväg blev helt plötsligt superpigg och hämtade krafter från någon reserv han hade. Aldrig sett honom så lycklig och plaska så mycket förut tror jag =)

  
Wiiee vad kul med babysim igen. Det bara lyser om honom!

  
Kul att få åka rutschkanan igen!


Simma själv är dock det roligaste!

Det är så kul varje gång man kommer dit, för han verkligen lyser upp och blir superglad. Vill ju springa in till bassängerna med kläder på och allting för han har inget tålamod att vänta haha. Han var dessutom jätteduktig idag på att simma själv med simdynorna, simmade nästan så hela tiden =)

//S

Sovmorgon

Jag fick lite välbehövlig sovmorgon imorse. Somnade sent igår och sen vaknar man ju ungefär en gång i timmen för att man är täppt i näsan, hostar, inte kan svälja osv. Jag verkligen hatar denna förkylning av hela mitt hjärta och hoppas att den behagar försvinna väldigt snart för jag orkar inte mer. Jag sover bara korta stunder i sträck och mår allmänt piss + att jag inte ens kan prata med någon.

Min röst blir inget bättre heller, den är totalt väck verkligen. Kan inte göra ett litet ljud ens :(

//S

Dagens foto - 090124



Min lilla älskling som sitter och leker innan nästa påhitt med bus får bli dagens foto. Här försöker han stoppa ner mobilerna i den där grejen, går inte så bra. Idag blev han dock inte förbannat för att det inte gick iaf -hihi-

//S

Testing testing

Devin testar sina gränser och vårt tålamod hela tiden nu för tiden. Han vet att han inte får göra vissa saker, men han måste ändå testa dem minst 10 gånger om dagen ifall att vi kanske har ändrat oss så att det helt plötsligt är okej.

  

Direkt han kom hem förut från farmor så fick jag världens goaste kram från honom, nästan så man blev tårögd och farmor blev avis -hihi- Sen när hon stängde dörren var det att springa in och testa de saker som man inte får göra. Det är precis som att han vet nu också att jag inte kan säga till honom eftersom jag inte har någon röst, så nu var det ju superkul att testa mammas gränser lite mer än vanligt. Att klättra på tv-bänken är ju strängt nej, så det var ju fort upp på det som attans och stod där och skrattade sen. När jag tagit ner honom sprang han till diskmaskinen och skulle pilla på den, sen var det tvn och tv-dosorna. Han är allt en busig liten unge med egen vilja.

Nu ligger han iaf i sängen och sover.

//S

Kommentarer?

Ser att det faktiskt är hyffsat många som är inne och läser, men ändå ganska få som faktiskt kommenterar.
Gillar inte alla att få kommentarer på sina egna bloggar?
Jag försöker alltid (för det mesta) kommentera när jag är inne på någons blogg och läser eftersom jag själv skulle vilja ha när någon är inne på min sida. Men det verkar inte som den taktiken fungerar riktigt :/

Jag blir iaf superglad över alla fina kommentarer som jag får.

Kommentera mera!
Det får en att vilja skriva ännu mer.
Ge gärna tips också på vad ni vill jag ska ha mer av eller mindre av.

//S

Helt stört

Jag har fan snytit slut på 2 hela toarullar på 3 dagar. Jag fattar fan inte hur man lyckas och vart allt kommer ifrån? Detta är nog iaf den värsta förkylningen jag har haft sen.. sen jag kan minnas helt enkelt.
Det tragiska är ju att innan denna hade jag ju vant mig av vid nässprayen som jag var beroende utav, nu kommer det ju bli jobbigt att vänja sig av med den en gång till eftersom den har varit ett måste nu under dessa dagar. Renässans funkar inte alls något bra nu när man är riktigt förkylningstäppt, jag har försökt att använda den för att inte bli beroende av den andra igen.. men går inte.

Åhh jag vill ju bli frisk nu!!

//S

Farmor

Efter middagsvilan förut så kom Devins farmor hit och hämtade honom idag igen. Han har ändå inget kul här hemma med mig som mår dåligt och inte kan säga något till honom :/ Tur att han har en sån snäll farmor som ställer upp i vått och torrt!
Han kommer sen runt sju igen och jag saknar honom redan massor, min lille busprick. Hoppas bara då att hostan är mycket bättre ikväll för jag får sån panik när han hostar så och jag är ensam hemma med honom..

Jaja, han har det iaf toppenbra hos farmor nu där han kan busa med henne, Kenth och farbor Jacob!

//S

Leka flygplan

  

Superkul att leka flygplan tillsammans med pappa!
Han skrattade så han kiknade, men sen när pappa inte orkade mer så blev han fly förbannad som vanligt. Grabben min har ett humör utan dess like (från mig tyvärr).
Kul så länge som det varade iaf, och det är ju bättre än inget.

//S

Papper & Penna

Såhär har jag fått kommunicera här hemma idag, inte så himla kul för det tar tid och jag har inte så mycket tålamod när jag har mycket att säga. Sen vill man ju att det ska gå fort också och då skriver man så haffsigt så det typ inte ens syns vad det står och då får man bara skriva om..

Det är fruktansvärt jobbigt att inte kunna prata när man är van vid det.

//S




Läkaren

David fick ringa sjukvårdsupplysningen förut åt mig för att fixa en tid för att kolla min hals. Jag fick en tid bara en timme senare, så det var ju ganska snabba ryck för att vara Sveriges sjukvård haha.
Väl där så kollade han i halsen och tog sänka på mig och konstaterade att jag har något jävla virus på stämbanden som gör så jag inte kan prata överhuvudtaget. Min medicin är röstvila och noskapin, jag får alltså inte prata eller viska eller något på flera dagar nu. JAG HATAR DETTA!
Sen sa han även att viruset kan åka ner och sätta sig i bröstkorgen på mig, bronkit eller något. Då skulle jag komma tillbaka igen för att få antibiotika. -suck- Med min otur lär det ju hända!

Nej nu ska jag försöka vila. Jag har inte ens röst så jag kan hosta.. låter helt skumt.

//S

Klädprovning

  

Fick prova byxorna förut, lite långa men det funkade ju iaf.
Baggy är ju coolt ;)

  

Mammas tuffa kille detta -hihi-

//S

Jävla hosta!

Usch alltså vad jag hatar Devins hosta på nätterna. Han hostar ju så han knappt kan andas och får panik och börjar gallskrika istället, vilket gör så jag får panik. Usch och fy. Både igår och idag har vi fått ge honom lite bricanyl för att det ska gå över och då har han sovit som en stock sen utan någon hosta -tur- Man får ju sitta med honom upprätt tills hostan går över och jag hatar att se honom så ledsen när han är så trött dessutom.. Hoppas verkligen det går över fort för han hostar ju ingenting på dagen, är bara på natten när han sovit en stund..

Jävla hosta!

//S

Dagens asgarv!!

  

Snurrar runt, runt, runt tills han blir så yr i huvudet så han bara störtar ner på golvet.
Jag höll på att skratta ihjäl mig, vilket inte var så bra för rösten heller.



Han ligger och skrattar på golvet för att jag skrattar åt honom.

Du kan allt få en att le du, gullunge! ♥

//S

Pust

Haha på den halvtimmen från att Devin kom hem tills han nu lagt sig hann han busa en hel del och den lilla röst jag hade kvar bara försvann helt pust väck -poff- Jag hann bli helt andfådd och slut också.. fattar inte hur jag ska klara hela helgen med honom själv nu när David jobbar eftermiddag. Jag kommer dö.
Lite svårt att leka och prata med honom också utan röst, han vill ju gärna läsa böcker vilket absolut inte går nu. -suck- Jag vill ha min röst tillbaka så att jag åtminstone kan säga att jag älskar honom när han gått och lagt sig.

//S

Hemma igen!

  

Hemma igen och beundrar sina nya byxor han fått.



Hade haft jättekul med farmor och busat massor med Stig.

//S

Mucoangin

David fick rådet från de på apoteket att köpa hem Mucoangin till mig, för det skulle tydligen vara jättebra vid halsont. Nu har jag ätit flera tabletter av det och det enda som det gör är att bedöva min tunga. Känns skitobehagligt för jag kan liksom bita mig själv i tungan utan att det typ känns något alls, tills "bedövningen" släpper då. Så om det är särskilt bra vid halsont vet jag inte om jag kan hålla med om. Det finns bättre!



//S

Vila

Nu blir det vila för min del, för fy fan hur man känner sig.
Fattar inte att det är en sån envis förkylning man åkt på!

//S

Ibland har man tråkigt

  

Haha vadå att jag har haft det tråkigt här hemma.
Suttit på den där sidan och gjort om lite bilder, men det var ju en rolig sida ju!

//S

Prinsen



Trött kille efter dagis idag.
Det hade gått jättebra som vanligt och han hade ätit två stora portioner med mat. -duktig-
Han tyckte nog det var jättekul att komma dit och leka igen efter att bara varit hemma i så många dagar. Så skönt att han verkligen verkar trivas där :)

Nu har hans farmor vart här och hämtat honom så han får leka lite med Stig idag och ha kul. Jag kan ju ändå inte prata eller något med honom + att jag måste försöka vila!

Nu ska jag leta något att äta.

//S

Nova Star Shopping

Wohoo idag kom mitt paket med det som jag beställde från jamin.se!!



Blå zip-hood från Nova Star strl. 98



Byxor från Nova Star, här syns Jeans Denim Raw Light strl. 92



Byxor från Nova Star, här syns Jeans Denim Raw Red strl. 92

Jag är helnöjd faktiskt förutom att de var skitstora i storleken och att det var en liiiiten fläck på tröjan. Men det gör ingenting, bara det går bort i tvätten. Jag hade ändå tänkt att han skulle ha de här kläderna till våren/sommaren, så att de var något stora spelar inte så stor roll.. han växer ju faktiskt!

//S

Sovmorgon

Fick en välbehövlig sovmorgon idag, klev ganska nyss upp faktiskt -skönt- Men kan ju inte påstå att jag sovit så mycket mer för det eftersom jag varit uppe och hostat, snytit mig, ätit halstabletter, kissat osv. Dessutom så hade jag inte somnat vid tolv så då gick jag och la mig på soffan där jag sen satt till halv fyra på morgonen, då jag gav upp och la mig på sängen igen..
Jag verkligen HATAR denna envisa förkylning.

Nu har David iaf köpt nya halstabletter till mig, så jag hoppas dom funkar, för idag har jag ingen röst what so ever!

//S

Makeover



Jag var in på
Katharinas blogg och hon hade varit inne på en skitrolig länk där man kunde sminka sig själv och ändra hårfärg/ögonfärg.. ja rubbet!! Hur kul som helst att sitta och leka med bilderna och se hur man skulle kunna se ut om man såg lite bättre ut -haha-
Här på bilden har jag till exempel blivit blåögd, fått finare hy, eyeliner, långa ögonfransar med mera, med mera! Kul att pyssla med om man har tråkigt som jag.

//S

Dagens foto - 090122



Dagens foto får bli på buspojkarna här i lägenheten.
Devin blev ju genast på mycket bättre humör när pappa kom hem från jobbet.

Jag älskar er ♥

//S

Nappkok

Det har blivit en hel del nappkok nu när Devin varit sjuk för att inte sprida runt bacillerna ännu mer än vad de redan sprids. Brukar vanligen kanske koka dem en gång i veckan eller varannan vecka, men nu har det blivit dagligen + att det även dagligen har blivit att byta hans sängkläder. Mycket tvätt blir det, men hellre det än att han ska vara sjuk ännu längre än nödvändigt! Jag verkligen ogillar sjukdomar till tusen!

//S

ONT

Idag blir det mycket klag här i bloggen, men jag har faktiskt skitont i halsen och mår inte alls bra för övrigt heller och då blir det så helt enkelt.
Jag kan knappt svälja för jag har så ont, jag får snart panik för jag kommer tro att hela halsen svullnar igen på mig så jag inte kan andas.. HATAR sånt här! Nästäppa och halsont suger hårt!! Halstabletterna funkar i typ en halv minut sen har jag lika ont igen, och té har jag druckit i mängder för det är det som lindrar bäst, men blir så satans kissnödig ju -haha- Vilka problem man kan ha.

Ska bli skönt att få vila imorn för det behöver jag verkligen!
Sen behöver jag bättre halstabletter också så jag får skicka iväg David imorn ;)

//S

Kul med böcker



Det är superskoj med böcker tycker Devin.
Jag har ju inte kunnat läsa någonting för honom idag med min hals, så det fick David ta hand om när han kom hem, och det var ju lika kul det såklart!

Just denna boken som han läser här är så rolig för det ploppar upp saker i kanten som Devin sen får trycka ner. Han tycker det är skitkul verkligen :)

  

//S

Lite vila

Jag hann iaf vila ett tag förut för Devin sov till 14. -duktig kille- Jag vaknade dock två gånger av att det kändes som en kniv i halsen och att jag inte kunde svälja, så jag fick gå upp och ta halstabletter. Fy fan för denna hals alltså, kan knappt prata alls längre och det är så störande för det är vid sånna tillfällen som man typ har mest att säga känns det som.

Nu badar Devin med sin pappa och innan läste de bok, så han verkar riktigt pigg nu och på bra humör. Han kanske saknade sin lilla pappa bara ;) De går tillsammans till dagiset imorn för Devin verkar så pigg nu + att han knappt snorat eller varat något alls idag.
Jag själv ska vila imorn, för efter dagiset när han kommit hem och sovit klart kommer hans farmor och har honom till kvällen så jag får krya på mig lite. -skönt-

Vill inte känna såhär, jag vill ha ork för mitt barn ju!

//S

Äntligen


N
u sover äntligen den lilla prinsen och jag har ätit min mat, så nu ska jag också lägga mig och försöka sova lite. Med min tur så kommer han väl sova jättekort idag bara för det.. =/ Well, vi får se.. nu till sängen!!

//S

Humör är ingen bristvara

  

Leker lite snällt

  

Asförbannad för det inte går som han vill.
Humör och vilja är ingen bristvara hos honom.

  

Sitter och surar för att han inte kan allt han vill på första försöket!
Det är mest synd om honom i heeeela världen då.
(tycker han)

//S

Säga upp sig?

Får man säga upp sig som mamma för en liten stund??

Isåfall gör jag det nu, jag är helt slut i hela kroppen och Devin bara tjuter och skriker och har sig. Han är på sitt absolut sämsta humör någonsin och jag orkar inte med!!

Tror han har tänder på G för han biter på allting och har fingrarna i munnen stup i ett och det brukar han inte ha.. + att han absolut inte brukar vara på sånt här hemskt humör.

Jag ger upp!!!

//S

Överkörd

Det är precis vad jag känner mig just nu! Fy fan för att vara sjuk och gravid samtidigt, det räcker väl ändå med att man är gravid!? Man borde inte kunna bli sjuk när man är det.. usch!
I natt klibbade mitt ena öga igen hela tiden så jag var tvungen att gå upp och tvätta stup i ett, skitträligt! Sen nu har jag så ont i halsen så jag inte ens kan prata så jag får vara så tyst som det bara går hela dagen här tror jag, vilket inte är lätt med en liten buse hemma..

Ja, han är hemma idag för när jag tog upp honom imorse var hans ögon igenkletade igen -suck- Var bara att ringa dagis och berätta att han inte kommer idag, vilket inte var det lättaste med min röst haha.. men hon hörde vad jag sa iaf. Hon tyckte att om han verkade pigg idag så skulle han komma imorn ändå, för när de får salvan så ska inte ögoninfektionen smitta och de hade ingen policy liksom om att man måste vara hemma om de bara har ögoninflammation. Så vi får väl se hur han mår här under dagen..

Sen jag tog upp honom har han inte varat något mer iaf och han verkar hyffsat pigg, dock en aning uttråkad för att vi bara är hemma och inne hela tiden. =/ Jag kan dock inte gå ut för jag är trött bara av att vara vaken liksom, helt slut är jag..

Längtar faktiskt till klockan 12 när han ska vila middag så jag också kan lägga mig lite.

//S

Modiga killen

  

Min lilla herre här hemma är livrädd för dammsugaren och har så även varit för vår handdammsugare, men idag tog han allt mod till sig och rörde den!! Tillslut vågade han att hålla i den och sen sprang han runt här hemma med den med ljudet på och dammsög överallt -hihi- Dock var han inte helt nöjd med den när ljudet var på för det var ganska läskigt, men han ville ändå ha det på.. en stund åt gången iaf. Så det åkte på och av tills dammsugaren helt enkelt gav upp och dog!



Hjälp mamma, den låter ju!!

//S

Dagens foto - 090121



Haha idag blir det denna som är dagens foto.
Jag kunde inte hålla mig för skratt när jag kletat på salvan under näsan på honom, så var tvungen att ta ett kort på det hela -fniss- Såg sjukt kul ut och han brydde sig inte det minsta, utan skrattade bara med mig istället. Så goo!
Han fick lite salva där för han har blivit så torr så huden spruckit när man snytit honom så mycket nu under dessa dagar, men nu hoppas jag väl att det där ska hjälpa lite iaf. Han gråter ju så fort man snuddar där annars =(
Hans ögon är glansiga på grund av salvan vi nyss kletat i där också.. En riktig sån krya på dig bild, för allt han fått är ju för han ska må bättre, vilket jag hoppas han gör också!

//S

NEEEJ

Nej nu har mitt vänstra öga börjat vara!! Jag vill inte ha ögoninflammation -snyft- Fast iofs hellre jag än Devin!!

Men usch nu kommer jag inte kunna ha i linserna och då ser jag ju typ ingenting och glasögon äger jag inga.. Jag får väl känna mig fram ^^

//S

Dagis imorn

Imorn blir det iaf dagis igen för Devins del, för idag har han vart riktigt bra, inget var eller så i ögonen -tur- Verkar som salvan hjälper riktigt bra iaf, även denna gången!

Jag ringde dagiset förut och pratade med dem eftersom att Devin inte varit där på ett tag nu, och jag vill inte att han ska komma dit på en gång och börja vila där. Så inskolningen kommer fortsätta även nästa vecka, men det gör inte mig något alls! Imorn blir det alltså 9.30-12 han ska vara där, så det blir iaf lunch att äta där.. samma tid på fredag också så får han börja med att öva på att vila där nästa vecka.

Hoppas nu bara han inte blir sämre eller något hemskt under natten!

//S

Badpojken

  

Bad med nya badleksaker idag



Ska ha tag på de nya fiskarna!

  

Smaka lite måste man ju också göra

//S

Devin läser



Haha här fick jag äntligen med lite av Devins språk på film.
Låter ungefär som han är arab eller något liknande för inte är det svenska iaf!
Sådär står han och läser, så go så :)

//S

Oops jag råkade..

Jag och Devin hade så tråkigt här hemma förut så vi tog bussen ner till stan för att komma ut lite, inte vart ute på evigheter ju. Blir så långsamt och segt att bara dra här hemma, Devin blir ju rastlös som bara den också.. så ut bar det!
Vi kom exakt i tid till bussen kom så man slapp vänta, det var skönt det för jag hatar att vänta! Rena rama isgatan var det ute också så det var tur jag hade vagnen att hålla i annars hade jag legat där någonstans i stan platt som en pannkaka haha. Vi tog svängen förbi Lindex och där råkade jag visst snubbla över tag 3 betala för 2.



Jag borde förbjuda mig själv att gå och kolla i den ställningen överhuvudtaget för det blir ju alltid att man köper med någonting hem till Devin därifrån, men det har ju så mysiga kläder som man kan busa runt i utan att bry sig om hur skitig man blir. Verkligen bra lekkläder är det som hänger där tycker jag.. sånna där mysbyxor skulle jag också vilja ha liksom! Devin har nog haft ett par i varje storlek sen han föddes, så himla bra är de! Just nu har han väl fyra stycken i olika färger :)

Jaja, nu ska jag inte köpa något mer till honom på ett tag (tror jag) för han har så mycket kläder igen helt plöstligt. Jag beställde dock lite igår, så det får komma först.. men sen ska jag inte köpa mer.

//S

Pissnatt!!!

Kan ju säga som så att värre än såhär har natten inte varit på länge, så någon mirakelkur funkade ju inte! Inte på mig iaf >_<
Direkt jag skulle till att lägga mig fick Devin värsta hostutbrottet så jag var tvungen att ta upp honom och sätta mig med honom i famnen för att han överhuvudtaget skulle kunna sova vidare.. David tog dock över ganska snabbt eftersom jag satt med honom så natten innan två gånger!
Jag hann väl nätt och jämt somna till förrän jag vaknar av att jag har så ont i höfterna så jag typ dör + att jag hade restless legs vilket är så sjukt störande så det finns inte!! Gick verkligen inte att somna om så jag tog mitt täcke och gick ut och la mig på soffan. Där somnade jag väl iaf till efter ungefär en timme för att sedan vakna av årets hostattack från Devin, så det var ju bara att ta upp honom och sitta med honom där i soffan igen. Kraken :/
Sen var ju klockan typ fyra på morgonen så det var typ ingen idé att somna om eftersom jag visste att Davids väckarklocka snart skulle ringa, så jag låg och väntade på den. -suck-
Efter han åkt iväg till jobbet var jag så tät i näsan så det gick inte att sova, var stört omöjligt!! Jag tog nog alla nässprayer som vi har här hemma för att testa om det gick över, men funkade verkligen inte.. så jag låg där i sängen och vände och vred på mig tills Devin vaknade 8.40!!

Verkligen en pissnatt!

//S

Godnatt

Nej nu ska jag och min supertäppta näsa försöka lägga oss. Jag HATAR verkligen att vara tät i näsan!!

Jag har iaf druckit lite av mirakelgrejerna jag fick i julklapp av David som ska göra så man sover bättre.. får se om det hjälper, för om det gör det är det ju guld värt! Var något speciellt té och sen även citronmelissdroppar man skulle ha i ett glas vatten, alltså enbart hälsoprodukter och inget farligt! Han sa även till där han köpte det att jag är gravid nu så hon visste om det så hon inte gav något olämpligt.. skulle ju aldrig riskera något.

Godnatt iaf och sov gott!

//S

Dagens foto - 090120



Min lilla sjukling får representera dagens foto.
Här försöker han leka fast han är jättetrött och ögonen och näsan bara rinner på honom.

Hoppas han blir frisk snart!

//S

Vissa är det mer synd om..

http://www.chrudat.com/hs_small_penis.html

Är det inte synd om dessa så säg? Jag hade fan dött om jag hade en så liten och var kille. Jag hade nog opererat om mig till kvinna då faktiskt.. för fy tusan att stå ut med alla pikar de lär få var de än är där man måste visa sig offentligt. Nej usch.

Tog länken från Saras blogg.

//S

ERROR HELA TIDEN



Någon mer än jag som stör sig på att detta kommer upp hela tiden här på blogg.se
Jag får fan damp!!

//S

Pappamys



Man får ta till vara varje tillfälle att få mysa med vår lilla stjärna.
Han är ju som sagt ett riktigt energiknippe annars och vill helst inte sitta still och mysa så länge.
Men är man sjuk så är man.




Pappamys idag.

//S

Magen v.29



Magen v.29 (28+0)

Snart v.30, sen kan man börja räkna ner på allvar!

//S

Vecka 29

Vecka 29

Kroppen: Under den sista trimestern blir din kropp snabbt tyngre, ämnesomsättningen ökar och det är vanligt att man svettas mer än vanligt på grund av det. Under den tredje trimestern är det bra att man går upp mer än 1 kg, men mindre än 3 kg/månad.
Nu kan även personer i din omgivning ta del av barnets rörelser genom att känna på magen. Magen kan ibland bukta ut märkbart på ena sidan beroende på hur barnet ligger. Placeringen av livmoderns övre del är ungefär mitt emellan naveln och bröstbenet.

Barnet: Alla sinnen är nu utvecklade. Barnets pupiller är så pass utvecklade att de ser skillnad på ljus och mörker. Barnet kan känna smärta och reagera på skarpa ljud utanför livmodern. Förmågan att minnas har utvecklats, barnet lär sig att känna igen mammans röst och andra personer som mamman umås mycket med. Testiklarna finns just nu i ljumsken på pojkar.

//S

Hemsk natt

Usch denna natten har man inte sovit mycket alls! Devin har hostat så jag trodde han skulle spy där inne i sängen -kraken- Jag fick gå in och ge honom vatten och ta upp honom och låta honom sova lite upprätt mot mitt bröst istället i soffan för jag stod inte ut med att höra han hosta så. Usch. Fått sitta så med honom två gånger i natt pga hostan och då kan man ju knappast sova själv direkt.
Sen har jag varit så tät i näsan så det finns inte, och det värsta som finns är ju att sova med munnen öppen så att den torkar igen och man får ännu mer ont i halsen än man redan har.
Nej usch, inte mycket sömn i natt inte.

Sov iaf två timmar nu när Devin vila, men jag känner mig bara tröttare av det. Känner mig överkörd av en bulldozer eller liknande.

//S

Ledsen..

Jag blir fan riktigt ledsen..

Godnatt!

Måndagsmys



Blev lite måndagsmys här idag med godis och film.
Vi hade ingen bra film hemma så det blev till att kolla på Sunes sommar som det var en evighetsen man såg. -haha- Kul att se den igen faktiskt för den är ju kult!
Nu blir det dock sängen!

Natti.

//S

Host host

Usch vad Devin hostar alltså, inte alls kul att höra på. Han verkar dock inte vakna av det för han hostar och sen säger han inget mer, så jag antar att han somnar om direkt. Kraken! Jobbigt ändå att vakna och hosta som en galning och sen somna om för att göra samma sak igen en stund senare :/
Inte undra på att han är så trött på dagarna nu..

Blir hemma från dagis imorn med, men sen hoppas jag att han kan komma dit på onsdag igen.. men det får vi se!

//S

Dagens foto - 090119



Dagens foto blir på min lilla prins som klättrat upp i soffan för att klappa kissen. Han verkligen älskar katterna, men de är tyvärr lite skeptiska mot honom och springer hellre iväg än ligger kvar och låter sig klappas. De vill klappas av alla andra, men inte honom.. kanske fått sig ett slag eller två innan han lärde sig klappa fint. Tissla som är på bilden ligger iaf kvar en liten stund och låter honom känna på tassarna och öronen, medan vår andra katt Zelda springer iväg så fort han närmar sig typ. 

//S

Diskmaskin!



Nu äntligen är diskmaskinen som vi köpte installerad och redan testkörd!!
Den funkar hur bra som helst och det är ju himmelriket att slippa diska all disk för hand. -lyx- Nu kanske jag slipper den värsta av ryggvärken iaf, för dammsugaren som också är döden tar David hand om!

Woohooo!

//S

Läkaren

Det gick bra hos läkaren förut även om vi hann precis i tid. Fanns ju inte en enda parkeringsplats utanför sjukhuset! Först kommer man inte fram på telefonen och sen kan man inte parkera utanför heller för att komma in och besöka dem. Skandal!

Besöket gick iaf hur fort som helst. Han kollade bara och skrev sen ut ögonsalva åt Devin som vi hämtade ut på en gång. Blev samma salva som han fick förra gången för den vet vi ju är bra :)

Devin sa ingenting när han fick den.. trodde han skulle protestera i högan sky, men icke! Mammas duktiga kille det! Han protesterade mycket värre i somras när vi skulle ge honom det, då fick man hålla honom i ett järngrepp verkligen.

Hoppas verkligen att det går över fort nu, gillar inte att se honom sjuk!

//S

Lite bilder

  

Efter badet på morgonen så såg han riktigt frisk ut, inget var i ögonen och inget rinnande snor heller. Han busade på som vanligt också för feber har han ingen som tur är!



Posar lite i de nya byxorna som kom från Ellos. Passade hur bra som helst.. lite långa, men det gör ju ingenting eftersom han kommer växa och de är snygga uppvikta också.

  

Finns som sagt var inga ord för att beskriva min kärlek till denna underbara unge ♥

Nu hoppas jag verkligen han kryar på sig snart så han kan bli sitt vanliga, busiga jag =)

//S

ÄNTLIGEN!

Det plingade på dörren nyss och det var brevbäraren som kom med mitt Ellospaket!! Det var ju inte en dag för tidigt om man säger så.. herregud sån tid det tagit att få hem det!
Jag öppnar paketet och ser direkt att det inte är allt som jag beställt.. nej, då hade ju vissa plagg av det jag beställt tagit slut -suck- Min vanliga otur det. Jag fick de kläderna jag minst ville ha, om man säger så ;) Får väl vara glad för det lilla.

Ska ta kort på det sen, så ni får se. Men nu måste jag göra mig lite i ordning..

//S

Bebissparkar




Bebisen sparkade så mycket och levde rövare så jag tänkte filma det. Då slutar den ju såklart nästan, men en del sparkar fick jag allt med på filmen iaf. Direkt jag stängde av kameran igen så sparkade den på som attans.. Jag tror den är lite blyg av sig... samma sak är det nämligen när någon ska känna på sparkarna, då slutar den direkt.




Här är det lite mer sparkar :)
Fullt ös i magen idag.

Förut satte bebisen upp en fot eller ett knä så det gjorde sjukt ont i sidan på mig. -buse-

//S

Sjukvården

Jag kom fram tillslut på numret, men då hamnar man i .. så man måste alltså ringa en 20 gånger för att ens hamna i kön så man kan vänta på att få prata med en sjuksköterska. Det är så sjukt så det är inte sant!
Vi fick iaf efter lite tjat en tid hos en läkare klockan 15.45 idag. Att man ens ska behöva tjata på en tid när Devin uppenbarligen inte alls mår bra och har ögoninflammation så han knappt kan se snart för att det varar så. Hon jag pratade med sa bara "ja men det är sånt som händer", ja, jo jag vet att det kan hända att man får det.. men nu ville jag ju få recept på ögonsalva eller ögondroppar så att han kan bli bättre!!

Sjuka samhälle!

//S

Helt sjukt!!

"Numret är upptaget, var vänlig försök senare, samtalet avslutas".

Det är det man kommer till när man ringer till sjukhuset här i stan!!! HELT SJUKT! Man kan inte ens hamna i en kö, utan måste ringa om och om igen för att hoppas få komma fram till en sköterska. De har bara telefontid till klockan tio också. Hur kan de ens ha så?

Kommer jag inte fram får vi åka in till akuten helt enkelt. Störda sjukhus!!

//S

Utmanad

Jag har blivit utmanad av Malin & Sara

 Regler:
1.Länka till den som taggat dig
2. Berätta sju personliga sanningar om dig själv
3.Tagga sju personer i slutet av ditt inlägg
4.Skriv ett meddelande i de sju personernas bloggar, så de uppmärksammar att de blivit utmanade.

  1. Jag flyttade hemifrån när jag var 16 år
  2. Jag har haft allvarliga ätstörningar
  3. Jag har bott i Australien
  4. Jag är sjukt rädd för att bli blind
  5. Jag är rädd för mörkret
  6. Jag har aldrig trivts hemma
  7. Jag tycker aldrig något jag gör duger

Jag utmanar:

//S

Dagens foto - 090118

Dagens foto får blir på min lilla sjukling som sitter och moffar i sig det bästa han vet - mandarin!
Han blir helt tokig om han ser mandariner och inte får ta någon, så det är bäst att ha med sig i skötväskan hela tiden. Gott och nyttigt!



//S

Kelsjuk



Det enda som är lite mysigt med att han är sjuk är att han blir så kramig och kelig. Han kan ligga i famnen flera timmar och bara mysa, det älskar jag. Annars är han inte still i mer än 2 sekunder ungefär, sen springer han iväg i fullfart mot nya bus. Dock vill jag ju inte att han ska vara sjuk!
Hoppas verkligen vi får ögondroppar eller salva imorn så att han kan bli frisk fort! Måste ringa dagiset imorn med och meddela att vi inte kan komma på ett par dagar.. Blir väl inskolning på nytt sen, men vad ska man göra åt den saken? Är ju antagligen dagisbaciller som attackerat honom.

//S

Fyndat i garderoben



Tänk vad man kan hitta grejer när man börjar rensa ur garderoben här hemma. En hel kasse med kläder i storlek 86/92!! Inte illa, för det mesta var nya kläder och pyjamaser också. Fanns även regnkläder, vantar och jackor i Devins storlek. Hade jag ingen aning om att det låg där.. tur jag fick för mig att rensa där just nu när han har den storleken ;) Ibland har man flyt.

//S

Lite bus iaf

  

Lite bus har älslingen orkat med idag iaf, men det har inte varit mycket inte. Mest suttit i våra knän och vart hängig =(
Ögonen har börjat vara som bara den också, så imorn blir det att åka till doktorn och få salva utskrivet! Jag verkligen hatar att se honom må så himla dåligt som han gör nu.
Han har redan haft ögoninflammation två gånger, men då var han inte riktigt medveten om det och brydde sig inte att ögonen klibbade ihop på morgonen och han inte såg något.. Kan tänka mig att han får panik i natt om han vaknar och inte kan se/öppna ögonen någonting. -usch-


Bollen är rolig!

//S

Seg dag

Klockan är bara lite över två och det känns ungefär som den är runt åtta på kvällen. Jag är så trött och dagen verkligen sniglar sig fram.
Devin ligger iaf och sover, han mår inte alls bra, så blir nog inget dagis för honom imorn :(

//S

Mammas sjukling



Usch alltså, Devin har hostat hela natten kraken, sen imorse när jag kom och hämtade honom i sängen hade han snor i hela ansiktet för att han snorat så under natten. Kan ju lova att det blev ett bad!! Han åt iaf sin frukost som vanligt men sen gick han omkring här hemma och småsnyftade, vilket inte alls är likt honom att göra, så jag ropade på honom och då kom han och satte sig i mitt knä och somnade nästan direkt. Lilla bubben!! Jag verkligen hatar när han är sjuk. Nu ser det nästan ut som han kommer få ögoninflammation igen också, för han har väl gnuggat sig i ögonen med snor på händerna, så han varar. Usch!!

//S

En gång i tiden..





Fick man plats i den här klänningen och var smal...
(Jag och min bror på bilden)



Man hade smala armar och nyckelben som syntes..



Man fick på sig kläder som nu inte ens skulle gå över knäskålarna..



Man hade den perfekta kroppen utan att veta om det..

Men var man lycklig för det? NEJ!

Nu skulle jag kunna döda för att få se ut som jag gjorde då och ändå så minns jag vad jag hatade mig själv när jag såg ut sådär. Jag tyckte jag var tjock, åt knappt och tränade hela tiden. TUR säger jag att man får andra värderingar här i livet och att man växer. Jag är mycket gladare som person nu, men jag trivs verkligen inte med min kropp.. Jag kommer på mig själv emellanåt med att bara längta tills denna graviditet är över så jag kan börja träna och banta igen så jag kommer i mina kläder som jag hade. Jag vill bli mig själv igen!! Ändå så älskar jag att vara gravid för man kan äta vad man vill och skylla på att man är gravid, man kan känna sparkarna från miraklet som man har i sin mage.. man får lyssna på hjärtat slå hos barnmorskan och man får tillslut vara med om en förlossning, vilket inte är helt fy skam även om det gör ont!
Men jag saknar mig själv.
Jag saknar min egen stil.
Jag vill ju må bra med hur jag se ut, inte behöva gråta så fort top model är på tv.

Nej usch jag har nog en dålig kväll just nu.

Godnatt!

//S

Försvunna beställningar

Tycker att allt som jag beställer blir det krångel med...

18 dec beställde jag namnband med Devins namn på från
www.namnband.se som jag inte fått än. Jag har fått märkpennorna därifrån som jag gjorde i samma order, men inga band att stryka på kläderna inte. Har mailat dem utan att fått svar, så på måndag får jag väl ringa dem om de inte kommit med posten då!

Den 26 dec beställde jag kläder från Ellos som jag inte fått än. Jag ringde dem och de skulle bli skickade dem 9e jan, men fortfarande ingenting som kommit med posten här inte.. Jag som alltid tyckt att just Ellos varit snabba med att skicka sina orders.

Från My-Baby som jag beställde ifrån fick jag ju iaf ett av plaggen som jag beställt, men det var ju helt fel storlek. Jag mailade iaf dem och vid nästa order skulle jag få 20% på allting, så jag hoppas de håller vad de lovar. Då verkar de ju seriösa och trevliga iaf.

Vågar ju snart inte beställa från några mer sidor för det tar ju sån tid.

Jag har heller inte fått byxorna som jag beställde från Lingon&Blåbär som jag skulle fått senast 20 dec. Det fick jag iaf sms om senast idag att jag nog får snart iaf.. lagom till Devin vuxit ur dem kanske?

//S

Dagens foto - 090117



Dagens foto idag får bli ännu en bild på min sovande stjärna. Detta var precis innan jag var tvungen att väcka honom förut när han sov middag. Han låg och pratade i sömnen och smackade så sött så jag ville verkligen inte väcka honom alls, men var ju tvungen. Som tur är så vaknade han precis innan jag skulle stoppa ner handen för att klappa på honom, och han har ju världens bästa "morgonhumör" så han ville genast upp till mig :) -puh-

//S

Ny pyjamas



Devin fick en ny pyjamas av sin mormor och morfar, det passade perfekt för han hade inga rena kvar nu eftersom han kissat ner sig två nätter i rad -suck- Fattar inte vart han får allt kiss ifrån riktigt och att blöjorna tar upp så himla lite!?
Pyjamasen var iaf i plysch så den är lite varmare och gosigare än en vanlig bomullspyjamas. Det passar också perfekt för Devin sover ju aldrig med täcke (sparkar av sig) och man vill ju inte att han ska frysa.

Nu sover prinsen iaf gott i den, hoppas det varar så hela natten också.

//S

Latmiddag

Vi hade ingenting att göra förut efter att jag väckt Devin och David så vi åkte iväg till min mamma och pappa på en surprise. Var bara pappa hemma just då, men mamma kom strax därefter. Devin busade som vanligt som en tok med sin morfar, undrar vem som hade mest kul?
Vi stannade och åt mat där, en såkallad latmiddag.. vi orkade inte laga mat och de bjöd -tack-

Har precis skjutsat iväg David på fest och Devin har precis somnat.. så vad ska man göra nu?

//S

Sover än



Devin var nog riktigt trött för han sover än.
Jag måste ju väcka honom snart om han ska kunna somna i normal tid ikväll. Jag verkligen hatar att väcka honom när han sover :/

David sover också, så jag får väcka honom med, men det är inte lika jobbigt haha.

//S

Så stolt

Så stolt man kan vara bara man får på sig ett par foppatofflor liksom. Han kom med dom imorse och skulle absolut ha dem på sig, klart han fick. Sen sprang han som en tok med dem och bara lyste i hela ansiktet -haha- Tydligen mycket roligare att springa omkring en massa när man har skor på sig än när man bara har strumpor. Han springer sig ju andfådd med tofflorna på hihi.

Söta unge.

//S


Novastar

Vann visst en auktion på tradera igår med en ny tröja från Nova Star. Jag hade helt glömt bort att jag ens lagt bud på den, så det var ju en trevlig överraskning!
Hoppas bara den passar nu, vet inte riktigt hur de är i storleken på tröjor. Någon som vet?


Tröjan jag köpte till Devin

Satte iaf på Devin nya kläder idag i storlek 86 och de var försmå!!? Måste var en liten 86a för så mycket kan han ju inte ha vuxit?

Jaja, får se när den kommer på posten hur den sitter annars får jag väl sälja den vidare eller ge till nästa barn :)

//S

Krassligt

Usch, jag har kännt på mig att en förkylning vart påväg nu och idag attackerade den. Jag hostar och har ont i halsen.
Devin har nog tyvärr samma sak för han hostar, snorar och tror han också har ont i halsen.. låter som det.

Jag fick lite sovmorgon imorse, men kunde inte sova så bra ändå för jag har så ont i höfterna. Usch alltså!!
Devin kom in till mig runt klockan tio och tvärsomnade bredvid och sov i en timme. Blev lite fel på rutinerna idag, men mår man inte helt bra så gör man ju inte.. kan ju inte tvinga honom att vara vaken. Han somnade iaf nu igen och sover en liten eftermiddagslur också.

Hoppas natten som kommer blir lite bättre, annars får jag nog ta och börja sova på soffan igen.. vilket inte är speciellt kul, men vad gör man inte för lite sömn.

//S

Sova

Vad gör jag fortfarande uppe?? Det är verkligen lätt att fastna här framför datorn och allt som finns att glo på här. Speciellt en massa bloggar att läsa.
Sanningen är iaf att jag är sjukt trött och jag hoppas på att få sova gott i natt, jag behöver det. Får se om mina höfter tillåter det hela, eller Devin och katterna också för den delen. David är iaf hemma nu och långledig, så det är skönt, kan jag putta upp honom om det är något.

Nej godnatt allihopa, sov gott!

//S

Tåspetskille



Tränar på att gå på catwalken i sina foppatofflor -hihi-
Han fick ha dem på sig här inne för han går så himla mycket på tå annars. Verkligen hela tiden och det är ju inte så bra för deras fotleder och sådär.



Han var superglad när han fick ha dem på sig och ville INTE ta av dem igen.
Här visar han stolt upp dem ;)



Tyvärr funkade det inte att förhindra honom från att gå på tå, för det gjorde han ändå. Han kanske ska bli en äkta ballerinakille? ;)Han går ju till och med på tå i sina uteskor!? Det måste vara jättejobbigt, jag skulle inte palla gå omkring på tårna hela dagarna -haha-

//S


Buspojk



Devin har varit en riktig liten goskit idag :)
Han och David har busat en massa och Devin tyckte det var superkul att pilla pappa i ögonen.



Hur nöjd som helst när man får busa massor med pappa :)

//S

FILM: The Curious Case of Benjamin Button

Igår började jag och David kolla på den här filmen, The Curious Case of Benjamin Button. Den var sjukt lång, så vi fortsatte att kolla idag. Jag vet inte riktigt vad jag ska tycka om filmen faktiskt för den var så himla annorlunda mot vad andra filmer är. Man somnade iaf inte, men man satt ju inte superroad hela tiden heller. Några tårar klämde sig fram på slutet, så det var ju en bra film iaf om än något konstig.

Den får ♦♦♦ av 5.

//S



DISKMASKIN!

Nu har vi vart och köpt oss en diskmaskin!! Vi kommer inte kunna få den installerad förrän på måndag som tidigast, men iaf.. nu har vi ju en! Vi tog den sista som fanns också så vi hade verkligen tur som bestämde oss för den idag -puh- Ska bli så himla skönt att slippa diska för hand nu så det finns inte. Jag har tillräckligt ont i ryggen som det är utan att behöva diska!

//S

Award

Nu har jag fått ännu en award och det är ju jättekul. Betyder ju att det man gör uppskattas lite iaf.



Jag har fått en Award (eller ett kedjebrev) av
PinkWinter och det blev jag ju glad för och då har till uppgift att ge samma award till 8 andra bloggare och jag har valt dessa:

Malin
Sara
Sara
Maria
Katharina
Marie
Ritha
Renate

//S



Dagens foto - 090116



Dagens foto får ju bli detta som jag precis tog när jag gick in för att se om han verkligen hade somnat eller inte. Det hade han ju faktiskt gjort. Så trött efter dagis ju. Lika snygg sovstil idag som igår nästan. Han sov så gott så han märkte inte ens att jag gav honom nässpray och la honom till rätta i sängen.

Nu ska jag också lägga mig och vila!

//S

Mammas duktiga kille

När jag kom till dagis för att hämta Devin satt han och åt precis upp sin andra portion med mat. Han tog en tredje när jag satt där bredvid och åt glatt upp den också. Så himla duktig!! Till efterrätt fick han ett äpple, men det orkade han inte riktigt för han var så mätt. Men det förstår jag det när han ätit tre stora potatisar och en och en halv köttbit med sås :)

Han ville nästan inte följa med hem först, men tillslut så. Så kul att han verkar trivas så bra redan! Det underlättar så för mig då när man ska lämna och sådär.

Hann knappt lägga honom på kudden här hemma nu förrän han nästan somnade. Han sprang in till sin spjälsäng självmant faktiskt -sötnos-


Gammal bild på min sovande prins, men den får duga tillsvidare.

//S

Dagislämnandet

Det gick mycket bättre att lämna Devin idag, för jag verkligen såg hur han sken upp när han såg dagiset. Det betyder ju att han trivs och gillar det och det känns bra för mig att veta det! Han lekte med bilar när jag sa hejdå, han pussade mig och sen vinkade han och skrattade.
Jag blev inte alls lika ledsen av att lämna honom idag som jag blev igår. Jag vet ju att han faktiskt har det riktigt bra där.. alla barnen är så snälla mot honom och ska klappa, krama och hjälpa.

Han ska äta mat där för första gången idag.. ska bli kul att höra hur det gått. Han är ju duktig på att äta mat om någon matar honom, men inte att äta själv direkt. Men hoppas det går bra, han måste ju lära sig.

//S

Natten

Det blev ingen god natts sömn för min del inte. Devin vaknade och skrek för att han var täppt i näsan typ en gång i timmen, katterna härjade som om det brann i rumpan på dem och jag hade så ont i höfterna så jag knappt kunde ligga ner i sängen. -suck-
Jag ska iaf försöka sova lite sen när Devin sover sin middag, för sova det måste man ju! Jag blir så sur om jag inte får min natts sömn, och det vill jag inte vara.

//S

Godnatt



Nu tar jag min kudde och mitt täcke och lägger mig i sängen och hoppas på en god natts sömn! Jag är så sjukt trött efter förra natten trots att jag sov idag under dagen när Devin sov sin middag. Jag får skylla på att jag är gravid och har dåligt järnvärde för jag är typ trött hela tiden!!
Hoppas alla andra får en god natts sömn också!

Natti.

//S

Utmaning

Utmaning

Såg att jag blivit utmanad av
Rijo, så de är bäst jag antar den!

4 av mina favoritprogram på TV
Förlossningskliniken
Riskförlossningar
Grey's Anatomy
  Små Mirakel

4 saker jag gjorde igår
Var med Devin till dagis
Storhandlade
Var ute och gick
Lekte med Devin

4 saker som jag ser fram emot
APRIL!!
Sommaren
Alla Devins framsteg
Mysig framtid med min familj

4 av mina favoritrestauranger
China Garden
Thahn Thai Palace
?
?


4 saker på min önskelista

Hus
Frisk bebis i april
En oväntad vinst ;)
Diskmaskin/Tvättmaskin/Torktumlare

Skickar utmaningen vidare till:

Malin
Marie
Sara
Maria

Bebis-sugen

Fick hem Ellos-katalogen förut idag och började såklart direkt kolla in alla barnkläder och bebiskläder där, det är ju det första jag gör nu för tiden. Kläder till mig skiter jag i nu när jag är gravid, ska ha tillbaka min kropp först!
Iaf, där fanns ju alla möjliga söta små minibebiskläder och då blir man ju direkt så bebis-sugen och på att veta vilket kön det är i magen!! Jag vill ju handla NU! Men nej, jag ska ju faktiskt hålla mig denna gången och få en överraskning på förlossningen.. men bra sugen är man allt. Det kliar i köpgenen ;)

//S

Dagens foto - 090115

Dagen till ära så bjuder jag på en bild där jag är med även om jag inte gillar hur jag ser ut på bilden. Jag och Devin hade iaf jättekul när vi sprang runt sådär i lägenheten innan han skulle sova. Vi skuttade och skrattade båda två, och då spelar det ju ingen roll hur ful man egentligen är haha, för kul hade vi. ♥

//S

Lite nyttig



Jag blev så grymt sugen på sånna här mackor förut så jag gjorde mig ett par och gud vad gott det vart!! Jag skulle nog kunna äta fem till minst alltså -mums- Jag älskar hårt bröd och sen med sallad på är ju inte helt fel det heller, man känner sig ju till och med lite nyttig. Jag förstörde dock nyttigheten med att ta oboy till, men det skiter jag i, för jag älskar oboy!!! =)

//S

Snyggaste sovstilen



Slitsamt på dagis, så man somnar hur som helst!



Dröm sött!

//S

Dagis idag

Hade gått jättebra på dagis idag. Han hade lekt och haft skoj, inte ens brytt sig om att jag var borta.. men jag fick måånga pussar när jag kom ♥ Då blir man så himla glad som mamma!!
 
Så fort vi kom hem hit skulle Devin leka med spisen såklart trots att han var jättetrött. Märks sån skillnad nu när han busar på dagis att han sover så mycket bättre och längre på dagen sen.

Han åt en jättestor burk från Hipp idag till middag med grönsakslasagne. Slank ner hur lätt som helst :) Så nu somnade han som en stock när jag la honom i sängen.

Gav honom nässpray också så hoppas inte han vaknar av att han inte kan andas iaf -plutten-

Jag ska äta nu och sen blir det nog vila för min del också med tanke på hur natten var.

//S

Jobbig natt

Natten till idag var hemsk. Det är alltid så när David är iväg och jobbar natt, annars funkar det hur bra som helst.
Devin vaknade och panikskrek runt klockan 22 för att han var täppt i näsan. Jag sprang runt här och letade som en galning efter hans nässpray som jag inte hittade.. rotade igenom skötväskan och skåpen och allting. Tror den har rymt hem till Davids mamma faktiskt -suck- Jag fick försöka med lite koksaltlösning som han inte alls gillade och skrek bara ännu mer, min lilla plutt. Tog upp honom och la honom mot bröstet så han somnade, men han vaknade ju på en gång man la ner honom i sängen igen och bara skrek och skrek. Jag får lite smått panik och vet inte vad jag ska göra när det är så :/
Satte på hans nalle som spelar godnattvisor och satt bredvid honom och höll handen och då lugnade han ner sig och somnade om igen. Jag gick och gjorde mig iordning för sängen själv och precis när jag lagt mig börjar skriket igen -suck-
Tillslut blev han iaf tyst, men då var ju klockan ungefär halv två på natten så jag är en aning trött idag!!

Kan ju lova att jag vart iväg och köpt ny nässpray till honom nu iaf!

//S

Separationsångest

Usch nu sitter jag här själv utan min lilla prins hemma och det känns så himla konstigt. Jag får inte hämta honom förrän klockan 11 på dagiset om inget speciellt händer då, för då skulle de ringa på en gång.
Han blev inte ledsen när jag gick iaf, jag fick en puss och sen vinkade han hejdå och fortsatte att leka med fiskarna han grejade med. Jag själv lyckades hålla tårarna borta tills jag klev in i bilen och då bara föll de ner för mina kinder -snyft- Jag tycker detta är skitjobbigt verkligen men jag försöker hålla skenet uppe för hans skull! Det märks att han gillar dagis.

Men man får ju verkligen separationsångest när man lämnar det finaste man har som man varit med i stort sett varje dag till några som man inte ens känner speciellt väl. Han ska ju vara med mig!!

Blir väl värre framöver när allt inte är så nytt för honom. När han kommer på att jag lämnar honom :( Hur klarar man sig då när ens barn ropar mamma helt förtvivlat och bara gråter? Nej usch, ska inte tänka på det nu.

//S

Riskförlossningar

Sitter och kollar på riskförlossningar på tv4fakta och sitter nästan med filten framför ansiktet emellanåt för jag inte vågar titta. De är ju sååå små en del bebisar! Den sista som de förlöste nu vägde bara 480 gram och föddes i vecka 24. Det ska inte vara så ju :/ Livet är bra oförutsägbart ibland.. eller ganska ofta!
Sen är det så himla sjukt att föräldrarna måste åka hem och lämna sitt lilla barn kvar på sjukhuset där!? Här i Sverige skulle de väl inte ens komma på tanken att skicka hem föräldrarna? Sjukt är ju bara förnamnet.

Jag är iaf så glad nu att jag redan är i v.28 och mitt barn ska nu väga över 1 kilo och har ganska bra överlevnadschans om den skulle vilja ut nu av någon anledning. Jag hoppas dock den stannar till v.37+, men sen får den gärna titta ut!!

Nej nu ska jag kolla mera fast jag inte borde.

//S

Träningen fortsätter

  

Vi fortsatte Devins äta-själv-träning idag för att det gick så bra igår. Han var jätteduktigt idag också och prickade munnen för det mesta med både högern och vänstern. Han koncentrerade sig väldigt när han skulle ta upp gröt på skeden och sen föra den till munnen.. är inte så lätt ju när man är liten.

Rätt var det var upptäckte han iaf att han hade gröt på handen och då blev det panik!!

  

Han gillar verkligen inte att vara kladdig och när han såg den hemska upptäckten var det ju livsfarligt och skulle omedelbums tas bort! David fick springa och hämta trasan och torka med på en gång för Devin blev stel som en pinne och bara skrek när han såg händerna -hahaha-

Får se hur det går imorn om vi försöker då igen.

//S

Dagens foto - 090114



Dagens foto får bli den här bilden.
Här kommer Devin helt livrädd till mig för att David dragit in dammsugaren i rummet.
Man verkligen ser hur han vill att jag ska rädda honom från det hemska monstret -haha-
Jag fattar inte hur han kan vara så rädd för dammsugaren nu, det var han inte som liten ju.
Men är väl en period kanske.

//S

Järntillskott

Jag behöver ju enligt min barnmorska få extra järn i kroppen, och jag mår verkligen pissdåligt av att äta järntabletterna.. min mage pajjar totalt, så jag tänkte att jag ska testa den här juicen. Det är ju värt ett försök iaf!
Jag gillar egentligen inte juice med fruktkött i, men jag får väl försöka stå ut med det. Hellre detta än tabletterna iaf. Funkar det?
Ska börja med ett glas till frukost hade jag tänkt.. vill ju inte dricka för mycket heller för då kommer man väl få halsbrännan från helvetet istället och det vill man ju inte heller.
Vilka problem man ska ha som gravid haha.

//S

SPYFOBI!!!

JAG DÖR!! Jävla äckelkatten la värsta megaspyan här på golvet -fy- Fick ju kuta in till David och väcka den kraken så han fick torka upp det, för annars hade jag nog inte kunna vart här ute. Tur som fan att han var hemma iaf annars hade jag och Devin fått dra iväg sen och stannat där tills han kommit igen och kunnat torka. Jag pallar verkligen inte med.. det är så vidrigt!
Jag som precis skulle gå och ta något att äta.. kan ju säga att den matlusten blev som bortblåst. -urk-

//S

Pallar man med?

Imorn ska jag lämna honom helt ensam på dagis i en timme, jag kommer nog gråta som ett litet barn känns det som. Jag fick ju tårar i ögonen bara hon nämnde att det är imorn han ska vara själv där en liten stund. Det är faktiskt svårt att lämna det finaste man har till några som man inte ens känner på riktigt!
Jag vet inte om jag pallar att pussa och krama honom hejdå, för hur ska man då kunna hindra tårarna från att forsa?? Jag vill ju inte att han ska se att jag är ledsen heller för då kanske han blir ängslig och tror det är något hemskt liksom. Hur gör man? Hur klarar sig alla andra föräldrar eller är det bara jag som är extra fjantig?

//S

Badpojken





Blev ju bad idag efter att han fick äta själv.
Han älskar verkligen att bada, så idag kom jag även ihåg att ringa och vidareanmäla oss till babysimmet som börjar igen den 25 Januari. Hade tydligen glömt att skriva på att vi ville fortsätta när sista gången var så det var tur att det fortfarande fanns en plats där. Är så kul att ha något att göra med honom varje söndag som man vet att han verkligen också älskar. Skiner som en sol bara han ser badhuset :)

//S

Sammandragningar

Jag har verkligen börjat få en hel del sammandragningar nu på sista tiden. Är det normalt vid denna vecka? Jag minns inte riktigt hur det var med Devin, men jag har för mig att jag fick det ganska tidigt med honom också och då sa min barnmorska att jag inte skulle vara ute och gå så mycket för det kunde starta för tidigt?
Jag tycker inte jag rör så mycket på mig nu direkt, men till dagis med Devin måste jag ju. Hmm..

//S

Många besökare

Oj, jag har fått en hel del besökare på sista tiden till min sida vilket är superkul! Välkomna hit!
Vore roligt om ni även kommenterade lite också så man vet vilka som är här och kikar och även kan kika tillbaka hos er. Alltid kul att läsa lite andras bloggar också :)
Ni får gärna komma med synpunkter på vad ni vill att jag ska skriva mer om och sådär också.

Sen så har jag ju lagt in en ikon till bloglovin som jag skrev i ett inlägg häromdagen, som det bara är att trycka på så prenumererar ni på bloggen och vet när jag uppdaterat. Slipper på så vis kolla flera gånger för att se om något nytt blivit skrivet eller ej. Hur smart som helst. Ikonen ligger fortfarande till vänster på sidan och det står "+följ bloggen" på den knappen.

Hoppas alla har en bra kväll nu.

//S

Dagens foto - 090113



Katten får idag representera dagens foto.
Hon ser verkligen ut som hon blivit tagen på bar gärning eller? Haha.

//S

Äta själv är kul

   

Kvällsmaten idag fick han prova på att äta själv. Var ett tag sen nu som han ville äta själv eller ens äta överhuvudtaget ju, men nu gick det bra igen. Man får ju göra lite extra gröt för det hamnar ju inte bara i munnen och magen inte -haha- men vad gör det egentligen? Lära sig måste de ju någongång och då blir det lite kladd här och var. Lite av charmen ju.

  

Han var iaf jätteduktig och prickade nästan munnen varje gång som han försökte med det.

//S

Magen nu och då

  

Magen nu och magen med Devin i samma vecka.

Bara 90 dagar kvar till förlossning nu, men bebisen får gärna komma typ 2 veckor tidigare -tack-

//S

Dagis

Gick jättebra på dagiset idag. Devin bara springer in och pekar på stereon som står där och vill dansa -hihi- Han har redan börjat köra med fröknarna också.. han kan egentligen klättra upp själv i rutchkanan och åka, men nu stannar han i trappen och låtsas som han inte kan bara för den ena fröken hjälpte honom i början innan jag sa att han kunde själv. Så nu ska han hela tiden ha hjälp av henne! Sen går han till dem och sträcker armarna också för att bli uppburen, vilket han inte gör här
hemma för vi brukar inte gå omkring och bära på honom.. men det har han fått dem att göra så nu ska han upp hela tiden!

Imorn ska han vara där en halvtimme längre och sen på torsdag ska han lämnas själv en liten stund.. -puh- Kommer nog gå hur bra som helst, men jag tycker det är jobbigt!! Idag tex blev han buttad av en lite större tjej in i en dörrkarm och jag var ju nära på att börja tjuta.. tänk om han gör så när jag inte är där och kan trösta? Nej fan jag börjar ju grina här bara av att skriva om det.

En av fröknarna där frågade hur jag tyckte det var att han började på dagis och då fick jag kämpa för att inte börja gråta alltså. Han har ju blivit så himla stor min grabb, jag kan inte fatta det. Nu ska han vara borta från mig några timmar i veckan.. han har ju ALLTID varit med mig annars.

Åhh.. men såhär är det väl för alla föräldrar i början?

//S

Magen v.28



Magen nu i vecka 28 (27+0)

//S

Vecka 28

Vecka 28

Kroppen: Framöver blir besöken hos MVC allt tätare. Man ser över att Symfus-fundusmåttet går uppåt i den takt som det ska och att kroppens värden är goda. Man kontrollerar järnhalten i blodet, sockerhalten, blodtryck och fosterljud.
Blodsocker: Vid förhöjda sockervärden görs ofta ett belastningsprov för att testa glukostoleransen. När man är gravid kan man få en lindrig form av graviditetsdiabetes som i regel brukar gå bort efter förlossningen.

Blodtryck: Blodtrycket sjunker normalt lite i mitten av graviditen. Exempel: Från att ha haft en vilopuls på 75 vid inskrivningen kan den sjunka till 70 i mitten. De tre sista månaderna ökar ofta pulsen igen och kan då kan den gå upp 80. Om blodtrycket stiger mycket får man ofta gå på tätare kontroller på MVC eftersom det kan vara ett tecken på havandeskapsförgiftning "preeklampsi". Det kan ge sig till känna som huvudvärk, trötthet och dålig fostertillväxt samt för tidig födsel.

Barnet: Barnet väger nu cirka 1000 gram och längden är omkring 35 cm och fötterna mäter 5 cm. Hårstråna på huvudet är ganska långa. Mjölktänderna under tandköttet är färdiga. Barnet anses livsdugligt vid denna tidpunkt och om det skulle födas måste man registrera barnet enligt lagen. Som tur är har barnet nu mycket goda chanser att klara sig utanför livmodern, med hjälp av bland annat värme från en kuvös.


Jag kan inte riktigt fatta att jag har en bebis i magen som väger som 1 liter mjölk och som är längre än en vanlig linjal! Helt galet =)

//S

Äter bra igen

Devin åt sin gröt igårkväll, lite protester först, men en portion gick iaf ner tillslut.
Idag fick han gröt igen och nu gapade han på som vanligt!! -skönt- Min lilla gosse är tillbaka i sitt vanliga jag igen! Hatar när han inte äter som han "ska" även om han inte direkt går svältande under dagen.

Jag längtar så tills om en månad då vi ska på 15 månaders kontroll på BVC med honom så man får se hur mycket han vuxit på sig från ettårskontrollen. Känns som han vuxit en hel del, men det kanske han inte har. Jag försökte mäta honom förut med ett måttband, vilket inte var det lättaste, och då kom jag fram till ungefär 83 cm iaf.. men det behöver ju inte stämma, för det var inte lätt ju! Han vill som sagt var inte vara still så länge ;)

//S

Dagens foto - 090112



Det är inte ofta man ser honom sitta still och leka snällt så detta får bli dagens foto.
Han satte sig och lekte med sin spis och sina grytor efter vi kom hem från dagiset :)
I vanliga fall är det full rulle hela tiden och han kan inte sitta still i mer än 5 sekunder..
Men det är väl så det ska vara när man är 14 månader och har spring i benen!

//S

Jobbigt?

Det var visst skitjobbigt att börja på dagis, för Devin sover fortfarande gott i sin säng och han la sig klockan 12 för att sova middag. Snart sovit i tre timmar!!
Måste väcka honom vid tre annars blir det för sent.. Tänkte ta en promenad ner till stan också för att få lite luft + att posta lite brev. Sen kanske det blir att hälsa på min mormor och morfar en sväng också om de har tid, inte sett dem på ett tag nu och de längtar ju efter Devin såklart :)

//S

Första inskolningsdagen

Idag mellan klockan 10-11 var det dags för första inskolningen på dagis. Det gick som väntat riktigt bra, Devin sprang direkt in i lokalerna och skulle undersöka allting. Han brydde sig inte värst mycket om vart jag var utan klängde på fröknarna istället om han ville nå någonting som var högt upp. Han kollade dock till ibland att jag fortfarande var kvar där, men han kom inte och klängde på mig iaf.. så hoppas det går bra sen när jag ska lämna honom en stund själv för annars kommer jag börja gråta garanterat.
Han hade fått egen krok och namnskylt, sen en lapp med hans "tecken" på som de har vi sina platser och han fick en stjärna. Passar ju bra för jag brukar ju kalla honom min lilla stjärna -hihi-

Imorn är det också bara en timme mellan 10-11 sen ökas det med en halvtimme, så han börjar 9.30-11 istället resten av veckan tror jag.

Hoppas det fortsätter gå såhär bra iaf. Alla barnen var jättesnälla och skulle klappa och krama honom ;) De var som en skugga efter honom vart han än gick.

//S

Mammablogg Award



*Det är med en stor ära som jag tilldelar Dig den här Awarden! Jag älskar att läsa Din blogg! Tack för att jag får följa Dig i Din vardag! Du har en underbar Mammablogg! Be Proud!*

Jag har fått den här fina Awarden av
Sara, för att hon tycker att jag ska vara stolt över min underbara Mammablogg!

Reglerna för Awarden är enkla.
Jag som har mottagit Awarden, lägger upp den på min egen blogg, länkar till bloggen som jag har fått den ifrån. I min tur delar jag den vidare till ALLA Mammabloggar som jag tycker förtjänar den! Lämnar såklart ett meddelande inne hos Dem, om att de har fått den! Tack snälla duracellmamman för den fina utmärkelsen det värmer i hjärtat!

Det är med en stor Ära som jag ger den här Awarden vidare till:

Malin: http://alicesmamma.blogg.se
Elin: http://elinnorgren.blogg.se
Marie: http://sezzan85.blogg.se
Katharina: http://snostjarna.blogspot.com
Hannah: http://kompez.blogg.se

//S

Följ bloggen

Med bloglovin kan du följa min blogg istället för att alltid knappa dig in på min sida för att se om jag skrivit något nytt. Nu har jag lagt till en ikon på sidan här under "bloggvärdet" som det bara är att trycka på så ni kan följa den. 

<---- där på sidan är ikonen "följ bloggen" står det.

//S

Dagens foto - 090111



Såhär fint ser det ut efter en dag hemma med Devin.
Detta får alltså bli dagens foto.
Han drar verkligen fram ALLT han äger och har och leker med allt typ två minuter var MAX.
Efter det så är han sjukt rastlös och vet inte alls vad han ska hitta på.

Han är ju så van att leka med andra barn så att leka själv är ingen hitt direkt.
Tur att han ska börja på dagis nu då + att han ska få syskon så han har några/någon att leka med.

//S

14 månader!!

  
Devin 11 jan 2008 och nu 11 jan 2009, lite skillnad.

Tiden bara rusar nu när man har barn. Kan inte fatta riktigt varför det ska gå så fort nu när man bara vill stanna tiden och njuta för fulla muggar av det man har!? Nu är Devin redan 14 månader och det känns som jag haft honom hela livet, men ändå känns det som jag födde honom igår. Han är ju min lilla bebis än ♥

Jag älskar honom så det gör ont i hjärtat ibland.
Han är mitt allt, det finaste som finns.
Han är min kärlek!

//S

Kärleken

Du & din partner

Vad heter ni? Sandrah och David

Hur träffades ni? Via en gemensam kompis, Peter

Hur länge har ni varit tsm? 3 år

Är ni förlovade? Nej

Bor ni ihop? Ja

Har ni barn? Ja, Devin och sen syskon i magen

Har båda körkort? Ja

Isåfall, vem kör bäst? Jag tycker jag såklart

Kommer du ihåg er första kyss? Ja på nyårsafton

Vem sa "Jag älskar dig" först? David

Vem är äldst? Lika gamla

Vilka stjärntecken är ni? Jag är kräfta och David är tvilling

Vem fyller först på året? David

Vem är längst? David

Vem sjunger bäst? Jag för David brukar inte sjunga

Håller ni i handen på stan? Nej, någon av oss kör allitd barnvagnen

Var nån av er oskuld när ni träffades? Ja, David

Kände ni varann innan ni blev ihop? Inte kände, men träffats ett par gånger hos Peter

Blev du kär i första ögonkastet? Nej, men lite småförälskad

Har ni någon speciell låt? Nej det tror jag inte, inte som jag minns ^^

Har ni stora framtidsplaner? Ja det har vi

Har ni gråtit i varandras armar? Jag har gråtit iaf

Har ni varit utomlands tillammans? Nej

Vilket är ert bästa minne? När Devin föddes

Vem lagar bäst mat? David för jag är kass på att laga mat

Vad gör ni en vanlig vardagskväll? Ser på tv/film

Ger ni alltid varandra en puss när ni ses? För det mesta

Blir du lätt svartsjuk? Ibland, men inte så ofta längre

Brukar ni bråka? Nej

Ringer eller SMS:ar ni mest? Bådeoch

Vad är hans/hennes finaste kroppsdel? Det mesta :)

Brukar nån av er prata i sömnen? David

Brukar nån av er snarka? David om han ligger på rygg



//S

Mammas myskille

Åhh Devin var så mysig förut idag så jag började ju nästan gråta. Han var ganska gnällig på förmiddagen ett tag, men så kom han och satte sig i mitt knä och kramade mig och poff så hade han somnat där mot mitt bröst!! <3 Klockan var ju bara 10:40 men jag kunde ju inte med att väcka honom när han var så himla mysig ju, så jag flyttade upp oss i soffan och la honom på magen och sen mös vi. Älskade barn! Inte ofta nu för tiden som han somnar så, så jag vet inte vad som hände idag faktiskt. Han vaknade dock klockan 11 igen för katten kom och ville vara med och mysa.

//S

Massa sparkar

Åhh bebisen bara sparkar en massa mest hela dagarna nu för tiden, är så himla mysigt ♥
Devin la sig och kände på min mage förut idag och fick sig några kickar, hihi. Han kollade upp på mig som om det var jag som gjorde något, men det var det ju inte.
David kände också en massa förut, kändes som bebisen hade boxningsmatch därinne ungefär. Så himla mysigt =)

Massor med sammandragningar har jag haft idag också, det har jag inte haft innan. Iaf inte mycket.. kanske någon enstaka då och då.

Jaja, nu ska jag sova!

//S

FILM: Bolt

Kollade nyss på filmen Bolt och den var faktiskt bättre än jag trodde den skulle vara.. inte för jag hade så mycket förväntningar, men ändå.
Den handlar om en hund som är med på en inspelning men han tror att allt han gör är på riktigt. Han vill rädda sin matte till varje pris och på vägen träffar han en katt och en hamster.
Faktiskt ganska rolig film, för jag gillar sånna här animerade filmer. Kul humor!

Den får ♦♦♦♦ av 5.

//S

Dagens foto - 090110



Får bli en söt bild på min ledsna pojke idag. Han ville inte åka vagnen utan gå själv ju. Han skulle få det också, men jag satte honom bara i den nerför trappan och han blev sååå ledsen, lilla bubben. Han brukar få gå själv nerför trapporna annars och hålla mig i ena handen, men lite svårt när man ska dra ner vagnen samtidigt också.. och vagnen ville jag ha med ifall vi skulle gå långt och han inte orkade gå tillbaka, för jag får ju inte bära honom så mycket nu.
Han är iaf sötast även om han är ledsen ♥

//S

Bad



Vi har minsann hunnit med ett bad idag också. Bara massa favoritsaker har han fått göra idag -hihi-
Jag längtar såå tills babysimmet börjar igen så vi har det varje söndag. Jag saknar det nu när det varit uppehåll, tror Devin också gör det.



//S

Seg dag

Usch vilken seg dag detta varit. Jag vet verkligen inte vad jag ska hitta på för saker med Devin på helgerna när David jobbar!? Han blir ju rastlös på tre sekunder och vill inte göra något alls här hemma då. Så vad gör man? Vad gör alla andra?

Idag klädde jag iaf på Devin och gick ut. Han fick springa fritt och sen fick han gunga också, vilket han älskar. Men man kan ju inte vara ute i flera timmar direkt, för det är ju inget roligt det heller.

  
Kul att springa runt och att gunga!!

Efter att vi var ute så sov Devin middag i TRE timmar!! Jag somnade också och vaknade av att David kom hem från jobbet.. Devin sov alltså fortfarande då -shit- Var nog jobbigt att springa ute en massa.

Vi har vart till godislagret också, sen förbi mina föräldrar en stund.

Nu sover busungen iaf gott.

//S

Sova

Nu ska jag lägga mig och hoppas på en skön natts sömn för det fick jag inte natten till idag!! För det första så vaknade jag och var kissnödig och så fort jag ställde mig upp hörde jag att Devin också var vaken, kollade på klockan och den var ju bara 03.20. -suck- Han var ju såklart hungrig eftersom han vägrade all kvällsmat jag försökte ge honom, så det var ju bara att göra välling det. Efter det hann jag precis somna om lagom till att Davids väckarklocka ringde klockan 04.30 och han skulle iväg till jobbet. -suck igen- Jag har jättesvårt att somna om också.. När han väl åkt så började katterna att härja och jag hann precis somna om runt klockan 7 igen och 07.40 var Devin pigg och vaken och ville upp. -jippi-

Nej.. i natt ska jag fan sova hoppas jag! Devin åt 200 ml välling i sängen innan han somnade så jag hoppas inte han vaknar hungrig. Han har aldrig tidigare fått somna med välling, men nu fick han det iaf och det gick ju ner så..

//S

Dagens foto - 090109



Idag har min lilla kille faktiskt ätit riktigt bra, så detta får bli dagens foto.
Jag fick till och med i honom välling nu på kvällen.. han drack nästan 200 ml innan han somnade.
Kan ju hoppas man slipper gå upp klockan typ tre inatt för att han är vrålhungrig då.

//S

Försäkrat pyret

Nu har jag försäkrat pyret i magen och fram tills dess att han/hon är 6 månader gammal. Hade likadan försäkring på Devin om jag inte minns fel och det är ju aldrig fel att ha en försäkring IFALL något skulle hända. Nu hoppas jag ju såklart inte något händer.. men som sagt.. livet går en annan väg ibland än man tänkt sig.

//S

Imse vimse spindel

Åhh Devin lär sig så mycket nu varje dag och nu har han börjat göra rörelser till imse vimse spindel. Så himla gulligt när han försöker göra spindeln som klättrar upp för tråden, hur koncentrerad som helst. -hihi-
När han vill att man ska sjunga den för honom kommer han och visar spindelrörelsen och sätter sig i ens knä och blir skitglad.

Älskade unge!

//S

Mammas älskling



Superkoncentrerad och knäpper med fingrarna. Han tycker det är skitkul när jag och David knäpper med fingrarna så nu har han börjat göra det själv också.. eller iaf så försöker han så gått det går. Jag tycker han är duktig ;)



Lite bus i tunneln är ju aldrig fel heller.

Han passade förövrigt jättebra i de nya kläderna :)

//S

Dagiset

Idag var vi bort till dagiset efter det stängde för att gå igenom stadgarna med en av föräldrarna som håller i det. Var faktiskt inte så mycket som verkade speciellt jobbigt. Eftersom det är ett föräldrakooperativ så ska man vara där och städa dagiset en gång var sjätte vecka ungefär och det verkade inte så himla svårt eller komplicerat direkt. Det är uppdelat påt vå dagar och ena dagen så städar man lätt, typ skurar golven och sådär och andra dagen är det lite mer grundligt. Sen är det storstädning en gång per år eller något.
Verkar jättebra där faktiskt och billigt är det också -kanon-

//S

Dagens foto - 090108



Dagens foto blir på min alldeles egna underbara busunge.
Går inte beskriva i ord hur mycket jag älskar honom ♥
Barn är verkligen kärlek!

//S

Small Paul

Fick hem bodyn som jag beställde från my-baby idag och usch vad besviken jag blev! För det första så fick jag ju inte med allt jag beställde för det var ju slut och för det andra så var denna bodyn lika stor som en storlek 56 ungefär!! Det står 12-18 månader på den, menar de minibarn då eller?? För Devin kunde nog haft denna när han föddes ungefär och han är ganska normalstor. Tur vi ska ha en till snart så kan den få denna istället.. men man blir ju lite besviken eftersom jag beställde den till Devin.

//S

Badat

  

Bad för lillherrn idag för han var så gnällig så inget annat dög. Ett bad funkar ju ALLTID -hihi-

//S

Maten

Devin har blivit så jobbig med maten nu för inte ens frukt eller efterrätt duger ju. Jag försökte verkligen med ALLT förut.. gröt, välling, efterrätt, frukt.. men nepp, ingenting dög. Han fick prova äta själv men han sköt ju bara undan tallriken hela tiden och skrek. Jag vet inte riktigt vad problemet är, men det kan ju vara att han inte känner sig helt bra än!? Han verkar iaf bra, han bajsar inte löst eller något och han är ju pigg.
Jaja, vi får väl se.

//S

Mer shopping


Tag 3 betala för 2 på lindex.


5 strumpor från KappAhl, väldigt välbehövligt!


Blev 2 sånna här linnen från KappAhl också.
Jättebra att ha undra t-shirts och tröjor nu på vintern så det inte blir glipa.

//S

Dagens foto - 090107



Denna bild blir absolut dagens foto för idag.
Devin kom och la huvudet mot magen och var faktiskt stilla i typ fem minuter och bara lyssnade och klappade.
Hur go som helst!!
KÄRLEK ♥

//S

Jävla försäkringskassan

"Kundcenter har hög belastning, var god försök senare."

Inte lite trött man blir på sånt, de kan väl ha ett jävla kösystem. Jag som mammaledig har inte tid att sitta vid telefonen hela dagen för att kunna ringa dem 100 gånger för att se OM jag kommer fram. -suck-

//S

Nominerad


Jag blev nominerad av Marie
Tack så jättemycket!

Dessa utsedda bloggar är osedvanligt charmerande och söta, inte upptagna av utmärkelser och själviskhet.
Syftet är att sprida vänskap. Vårt hopp är att nya vänskapsband kommer att knytas mellan dessa bloggar, ju mer utmärkelsen sprider sig.
Var snäll och ge lite extra uppmärksamhet till dessa!!
Kopiera in texten o bilden i din blogg och skicka sedan vidare utmärkelsen till åtta andra bloggare.
Lycka till!

Jag skickar denna award vidare till följande:
Sara
Caroline
Emma
Malin
Elin
Sara
Renate

//S

Shoppat


Denna blev det ifrån babyshopen, ganska stor än men det växer han allt i snart


Dessa goa byxor är också från babyshopen och kommer nog matcha bodyn jag köpte här om dagen ganska så bra. De var lite för långa, men är ju bara att vika upp lite så länge.

//S

Öppna förskolan!!

Idag äntligen så öppnade öppna förskolan igen, som vi har längtat!! Devin blir ju så sjukt rastlös här hemma så det är inte klokt, så idag när vi kom utanför öppna förskolan så blev han verkligen jätteglad bara han såg dörren in.

  

På öppna förskolan fanns ju Elliot, Vilgot, Ted och alla hans andra kompisar att busa med. -kul- Det han sprang till först var ju dock rutschkanan som skulle åkas ca 20 gånger innan man kunde ta tag i något annat bus.

Kul iaf att det öppnat igen. Fast på måndag börjar ju inskolningen på dagis -shit- så då blir det inte att vi kan vara där lika mycket längre. Min lilla kille har blivit så stor!!!

//S

Trött

Usch nu är jag sjukt trött. Blir sängen tidigt för mig idag känner jag det!!

Var på middag hos mamma och pappa förut. Var gott för jag var verkligen vrålhungrig. Devin åt några pommes, men det var ingen hit. Han har iaf ätit hyfsat bra idag. Vägrade kvällsmaten, men men.. kan ju inte tvinga honom!

//S

Dagens foto - 090106



Idag får denna bilden representera dagens foto eftersom det faktiskt var första gången på några dagar nu som vi äntligen kunnat vara utomhus -yaay- Devin blev helt överlycklig över att få komma ut och springa av sig lite + att han fick sova ute i vagnen idag. Han brukar inte vilja sova i vagnen överhuvudtaget, men idag blev det iaf 45 minuter och det är allt han sovit idag på hela dagen. Han somnade vid 19 iaf som vanligt och var inte speciellt grinig som tur är.

//S

Magen v.27



Magen v.27 (26+0)

//S

Vecka 27

Vecka 27

Kroppen: Man kan sova lite oroligt på nätterna när man har kommit en bit in på graviditeten, ofta störs man av att man måste gå upp och kissa. Många upplever också att de drömmer mer nu, ofta om förlossningen eller om barnet. Det är troligen kroppens sätt att förbereda sig mentalt, man kanske inte drömmer mer, men eftersom man vaknar oftare så kan det vara så att man kommer ihåg drömmarna bättre.

Barnet: Musklerna på armar och ben blir starkare och ibland kan barnet få in en riktig fullträff mot revbenen eller mot urinblåsan, vilket kan göra ont minst sagt.


//S

Shoppat

Vi tog oss en tripp till Karlstad idag för vi hade så himla tråkigt här hemma och Devin är ju rastlös till tusen när man inte ens kan gå ut för det är så kallt -brr-

Vi hittade en diskmaskin vi ville ha på Siba, för man fick tydligen inte ha bänkdiskmaskiner här i lägenheten för hyresvärden!? Helt stört. Så vi ska lämna tillbaka den jag fick i julklapp och köpa en stor istället. Iaf, så hittade vi ju en vi ville ha på Siba.. men då är den såklart helt slutsåld och de visste inte när den skulle komma in igen -suck- Får väl fortsätta handdiska ett tag helt enkelt, vilket jag HATAR! Vilket i-landsproblem egentligen.

Vi gick lite inne på Bergvik också och där blev det iaf lite köpt..



Denna body från polarn och pyret till Devin. Kommer nog matcha ett par byxor som jag beställde till honom jättebra -hoppas-



Till mig blev det hårsnoddar och hårband! Alla mina försvinner ju spårlöst här hemma, dels för att Devin gömmer dem och dels för att katterna tycker hårsnoddar är skitkul att leka med så de drar sönder dem. Välbehövligt med andra ord!

//S

Dagens foto - 090105

Tänkte hoppa på dagens foto som även Snöstjärna har på sin blogg.


Idag får den här bilden bli dagens foto för det var så kallt ute så jag tyckte han kunde prova de nya kläderna han fick i julklapp. Kan ju säga som så att jag fick ju vika bra mycket i ärmar och ben innan han kunde springa iväg i dem ;) Men visst blev han söt?

//S


Matvägran

Jag som trodde allt var bra nu idag.
Devin drack först sin välling, iaf 200ml och sen åt han några bett på en macka. Till lunch åt han en hel mellanstor burk med grönsakslasagne och sen var det enda jag fick i honom på resten av dagen en sån mellanmålsburk med banan/yoghurt/havre. Jag försökte med gröt till kvällsmat men det totalvägrade han verkligen -suck- Åt som mest kanske två skedar.. jag provade att han fick äta själv, men nej, bara roligt att kladda med gröten. Öppnade en efterrätt åt honom men det ville han minsann inte heller ha.. han borde ju vart vrålhungrig egentligen och efterrätter nekar han ju aldrig annars.
Jaja, nu sover han iaf.. får väl se om han vaknar inatt och är hungrig.

//S

MVC

SF-mått: 24
Vikt: 71
Järnvärde: 109
Blodsocker: 4.4
Fosterljud: 140
Blodtryck: 130/70

Allt var alltså jättebra förutom att jag måste börja ta järntabletter varannan dag nu.

//S

MVC imorn

Wiiee imorn ska jag till MVC för att lyssna hjärtat på bebben och mäta magen. Inte gjort det än ju för det varit så mycket nu med jul och nyår och allting. Man ska ju egentligen dit och göra det i v.25, men jag är ju snart i v.27. Well well, jag tror allt är bra iaf så som min buse i magen härjar runt =)

//S

Var är naveln?


Var är naveln Devin?



Putar magen och letar efter den.


DÄR är den ju!!

Så himla roligt nu när han blivit så medveten om allting. Han vet var magen är, näsan är, naveln är. Han vet ju även var lampan är, katten är, hans lilla myra, napparna, mamma och pappa. Bara att fråga om någonting och han pekar och hämtar -sött-
Min stora lilla pojke.

//S

99 dagar..

Du är på dag 181 av 280. (64,6%).
Du är i vecka 26.
Du har gått 25 fulla veckor och 5 fulla dagar (v25+5).
Du är i 6:e kalendermånaden.
Du är i 7:e graviditetsmånaden (lunarmånaden).
Du är i trimester två.
Beräknat förlossningsdatum Mån 13 apr 2009
Du har 99 dagar kvar till förlossning.


Shit nu har jag bara tvåsiffrigt kvar till förlossningen -yaay-

//S

Mår bättre

Idag mår jag iaf helt bra känns det som och Devin verkar också må mycket bättre. Han åt sin välling imorse (200ml) sen på förmiddagen en tredjedels banan, en clementin och resten av burken som han åt igår som mat. Inte helt illa iaf även om det är mycket mindre än han brukar.. men vem är hungrig när man vart magsjuk egentligen?

//S

KALLT!

Usch idag hade jag verkligen tänkt att gå ut lite med Devin.. dels för att David ska sova för han ska jobba natt och vi inte ska störa så mycket och sen dels för att vi inte varit ute sen i torsdags typ. Jag tyckte det såg ganska milt ut ute, men jag ringde mamma och pappa försäkerhetsskull eftersom vi själva inte har någon termometer (måste köpa) och då säger de att det är 20 minusgrader ute!! Nej, nu blir det ju ingen utgång för vår del iaf. -brrr-

//S

Shoppat

Oops nu blev det visst en hel del shoppat här på nätet till Devin. Kan ju inte säga annat än att det behövdes iofs eftersom jag nästan städade undan alla kläder han hade idag.
Detta var det som försvann, och det var inte lite inte! Shit så han växer alltså.. inte min lilla bebis längre. Alla 74 och nästan alla 74/80 försvann helt och hållet nu. Känns lite sorgligt på ett sätt, men så himla roligt på ett annat. Han växer ju och utvecklas =)
Vad jag shoppade kommer upp på bilder när jag fått hem det, men det blev lite välbehövliga saker.
Först när jag surfade runt blev jag helt deprimerad för att jag inte hittade någonting alls som passade mig i smaken, men sen fick jag massor med bra länkar och tips från Sara och då satte det igång på allvar -hihi- Jag gillar inte saker med typ bamse/disney och annat kraffs på.. och det är ju väldigt mycket sånt på barnkläder nu för tiden. Tror knappt Devin haft det på någonting alls sen han föddes. Något plagg bara. Men nu kommer det snart nya kläder hem hit och som jag längtar!!! Behövs lite nytt nu när han blivit så stor :)

//S

Ätit lite

Fick iaf i Devin en halv mellanstor barnmatsburk förut + en halv clementin. Det är fan illa om han till och med inte vill ha clementiner :( Lilla bubben.

Hoppas verkligen detta går över fort för jag hatar att se honom dålig. Nu springer han runt och leker ganska bra ändå, men att han inte äter som han ska.. han som annars är värsta matvraket liksom.

//S

Julen är borta

Nu är julen borta här hemma och det blev verkligen hur tomt som helst utan julgranen. Hade vi det verkligen såhär tomt innan? Haha, ja det är väl bara att vänja sig.

Lagom till att man tar bort julen så har det ju självklart snöat en hel del ute också. Ligger helt vitt och fint på marken nu så man vill juverkligen ut och leka. Är väl bäst att stanna inne idag också så man inte smittar någon annan eller så det blir värre.

//S

Devin också

Usch precis när vi alla satt oss ner för att äta frukost så kaskadspyr Devin en halvmeter så det hamnar på golvet, bordet, haklappen.. ja, lite överallt. Ur näsan kom det också så han blev ju skiträdd och började storgråta -usch- Efter frukosten får vi även en stor full blöja att ta hand om med riktigt sånt magsjukebajs -suck- Jag som trodde han klarat sig. TYPISKT!
Nu sitter han i badet tillsammans med David och plaskar och är glad iaf. Hoppas det går över snart!

//S

Gnällig

Devin har vart sjukt gnällig idag, gnäller och skriker för minsta lilla. Ganska jobbigt eftersom jag inte ens kunnat typ resa på mig idag.. tur jag har David!
Tror han har kindtänder på G i överkäken. David kände och tyckte att det kändes som det.. jag ville inte pilla något i hans mun idag ifall han skulle bli smittad -usch-

Hoppas dagen imorn är mycket bättre iaf för jag orkar inte med att vara sjuk!

//S


Mår skit

Usch imorse vaknade jag och hade så ont i magen så jag fick gå ut och lägga mig på soffan, för att ligga på sidan gjorde saken bara värre. Var egentligen min morgon att ta Devin så jag tog upp honom, men sen gick det inte mer.. Fick springa och spy för jag mådde så jävla illa! JAG HATAR ATT SPY!
Resten av dagen har jag mest legat i sängen eller på soffan och glott.. det enda jag fått i mig är lite nyponsoppa och pyttelite avslagen cola. David fick alltså ta vård av barn idag för jag har inte kunnat röra mig.. -urk-

Det är synd om mig!

Till råga på allt så har bebisen i magen varit igång nästan hela dagen och sparkat och haft sig. Det är jättemysigt med sparkar, men kanske inte när man mår illa och har ont i magen.

Nej nu blir det snart soffan igen och sen sängen för min del.

//S

Krokodiltårar



Idag slog Devin på krokodiltårarna när han inte fick vara ute mer för att det var för kallt. Han har aldrig innan gråtit med tårar, men nu bara forsade de. Han är min lilla dramaqueen. Men jag tycker det är lite väl kallt att låta honom vara ute länge i 12 minusgrader faktiskt.
Lilla sötnosen min.

//S

3 år tillsammans

På nyår för exakt tre år sedan träffades jag och David ♥



Tänk vad mycket vi hunnit med under dessa tre år.

Bott i Skåne.
Fått missfall.
Blivit gravida igen.
Flyttat till Kristinehamn.
Devin föddes.
Flyttat till en trea.
Ny bebis på G.

Nu är vi en riktig familj.
Älskar min familj! ♥

//S

Lite bilder från dagarna


Ebba och Devin dansar


Kramas lite också


Klappar händerna och sjunger


Ebba kramas med Devin som är nyvaken


Läser böcker tillsammans


Jag får hejdåkram från Ebba

Varit jättetrevliga dagar.

//S

Året som gått

Ska nu försöka göra en sammanfattning om 2008.

Januari: Det nya året började i Göteborg eftersom vi då var och hälsade på Sara, Tobias och lilla Ebba. Det firades in med spelet galenpanna och lite champagne. -mys-
Jag började även att träna för att försöka komma i form igen och förlora lite gravidkilon som satt sig fast på mig som klister.

Februari: Min träning fortsatte.
Vi började på babysim med Devin och han vart stormförtjust på en gång, var en riktig hit tyckte han. Malin, Andreas och deras lilla Alice kom på besök också. Alltid trevligt!
Vi fick även denna månad åka in akut med Devin pga andningssvårigheter så han fick Bricanyl utskrivet som vi skulle ge under ett par dagar så att det blev bättre. Var skithemskt att se sitt barn så dålig -rysa-
Jag la även vantarna på en Nikon D60.

Mars: Flyttade till en ny lägenhet, en trea på bottenplan. Väldigt välbehövligt vill jag lova!
Malin, Andreas och Alice var även här en gång denna månad och hälsade på eftersom vi gick på Barnmässan i Karlstad tillsammans.
Devin började lite smått med smakportioner och lärde sig även att vända sig och snurra runt lite hit och dit.
Han döptes även denna månad och det vart ett riktigt lyckat dop med många fina presenter -tack-

April: Denna månad hände inte så mycket mer än babyrytmik, babysim och sen att Devin lärde sig att komma upp i krypställning helt själv. Var även mycket lek tillsammans med hans kompisar Neo och Kevin och sist men inte minst, han lärde sig att sitta helt själv utan stöd!

Maj: Busungen lärde sig att ställa sig upp i spjälsängen så den fick sänkas. Blev även en hel del långa promenader ut i skärgården tillsammans med Veronica och Emil -härligt-
En tripp till Göteborg för att vara med på Ebbas 1årskalas blev det också och i samma veva passade vi även på att träffa Hanna och hennes son Algot. Roligt!
Första gången Devin fick prova på att gunga var även i denna månad. Det var en super hitt!!

Juni: Jag och David fyllde 23 år. Mycket tid tillbringades ute i skärgården på altanen eller i poolen.
Devin lärde sig krypa på riktigt och även att gå med gåvagnen -duktig-
Jag fick mig en ordentlig öroninflammation och Devin fick sig två rejäla ögoninflammationer på raken. Hemskt värre!!
Neo fyllde ett år så vi hann iaf bli friska till hans kalas :)

Juli: Jag åkte iväg på Arvikafestivalen tillsammans med Hardin så David fick några dagar helt ensam tillsammans med Devin. Jag tyckte det var så hemskt att vara borta från honom så Arvika lämnades en dag innan festivalen var slut!
Devin fick sina första små tänder.
Jag åkte på käkhåleinflammation och blev enormt dålig, trodde jag fått en hjärntumör eller liknande och fick skallröntgas i Karlskoga.
Blev en tripp till Stockholm för mig och Devin för att hälsa på Rebecca och lilla William. Varmaste sommardagarna så vi orkade inte med så mycket annat där än att försöka överleva.

Augusti: Månaden började i Göteborg där vi lånade min pappas lägenhet för lite semester. Devin lärde sig att stå helt själv utan stöd där. Vi träffade Sara, Ebba och Tobias och även Amy, David och Oliwer. Vi åkte karuseller på Liseberg och hade jättekul, Devin gillar verkligen karuseller!! En tripp till Ullared hann vi med innan det blev hemfärd.
PLUSS på stickan blev det denna månad också -glädjeskutt- Devin ska vli STOREBROR!!
Var även till Motala och hälsade på Malin, Andreas och Alice vilket var jättetrevligt.
Min pappa fyllde 50 år.
Devin tog sina första små steg.

September: Mycket tid tillbringades på öppna förskolan. Det började gå mer och mer -kul-
Var även bort till Storforsmarknaden och kollade lite, men där var det ju bara skräp.
Rytmik och babysim fortsatte även som vanligt det!

Oktober: Devin sov för första gången i sitt liv borta en hel natt för att jag och David var på mina föräldrars 100årskalas. Var nog värre för mig än det var för Devin.
Devin fick en liten tremänning vid namn Arvid.
Fler och fler tänder ploppade fram.
Var till Motala igen, men denna gången för att fira att lilla Alice fyllde 1 år!!

November: DEVIN 1 ÅR!
Var på rutinultraljud för att se att allt var bra med bebben i magen, det var det som tur är. Inget kön kollades.
Det snöade så Devin var ute lite och lekte i den, han tyckte det var ganska spännande nu när allt helt plötsligt var helt vitt.
Gått halva tiden nu av graviditeten.

December: Luciafirande på öppna förskolan. Devin börjar försöka äta själv mer och mer och det har väl gått sådär.
Resa till Säfsen och åkte pulka.
Julafton firades först hemma hos Davids mamma och sedan vid Kalle Anka åkte vi över till min familj. -kul-
Vi fick Göteborgsbesök lagom till nyårsafton och det var ju trevligt! Deras tur i år att flytta på sig.

Ja, det var väl det året i korta drag.
Ett ganska lyckat år med andra ord!!

//S

hits