Shopping

Det blev riktigt billigt idag faktiskt. Devins farmor kom nämligen hit förut med en jacka till Devin för hon hann minsann först till intersport! Tack så jättemycket :)

  
Devin är supersnygg i nya jackan :)

Vi tog en tur sen iaf för att jag skulle kolla på jacka till mig, men hittade ju såklart inget som vanligt. Vi gick till Bergqvists skor istället och hittade ett par snygga dojjor till Devin :) Mission complete med hans saker nu iaf! Billiga var de också fast de inte var på rea och var nyinkomna. Bra bra.


Finfina skorna :)

Nu är det bara att hitta till mig också, men det kanske jag gör så småningom.



Måste-shopping

Fy vilket väder det är alltså! Kallt som tusan och det regnar och blåser. Idag insåg jag att vi verkligen måste köpa en jacka till Devin, en jacka till mig och sen även skor till Devin. Blir dyrt, men det är ju sånt som verkligen behövs så.. Han kan inte ärva från Stig längre heller eftersom Devin är likastor som honom nu ;) Han har vuxit ikapp. Nu får vi köpa själva! Men måste-shopping är ganska kul för då är det ju sånt som man verkligen behöver ha som man lägger pengarna på. Får ta en liten tripp ner på stan sen. Davids mamma sa att det var rea på intersport och reor är ju alltid bra!

Vi har iaf tillbringat förmiddagen ute i skärgårn. Tog en liten promenad där ute innan ovädret drog in! Devin och Stig var så söta och gick hand i hand på grusvägen. Devin sa handen och ville hålla. Han har nog lärt sig från dagis :)

Nu är vi iaf hemma igen och båda barnen sover. -skönt-


Liten igen?


Såhär hittade jag Devin igår.
Kan ju undra om han vill vara bebis igen han också? ;)

  
Grabben med de BLÅ ögonen. Så vackra!



Visning

Vi var ju iväg förut och kollade på radhuset och det var verkligen jättefint, men det var ju minilitet. Alla rummen var verkligen yttepytte och deras vardagsrum var väl hälften av vårat ungefär. Kändes bra att det inte var något som vi ville ha, för vi har ju inte råd ändå just nu, så vore trist att hitta drömhemmet då ju!

Här har Devin precis lagt sig och vi ska väl kolla på någon film som vanligt. Vilde somnar nog snart han med tror jag :)


Stulet av Carolina

Hittade detta hos Carolina och tyckte det var lite skoj, så jag härmas lite! ;)

Vore kul om du ville svara på lite frågor..:)

  1. Vad heter du?
  2. Ålder?
  3. Bor?
  4. Ett ords beskrivning av dej själv?
  5. Hur hittade du min blogg?
  6. Varför läser du min blogg?
  7. Hur länge har du läst min blogg?
  8. Vad tycker du är bra / dåligt med min blogg?
  9. Prenumererar du på min blogg?
  10. Länkar du till min blogg i din egen (om du har en)?
  11. Brukar du kommentera i min blogg?
  12. Om du har en blogg, vad är adressen?


Kasta bebis i toan!???



Hjälp vad finns det för folk!??? Den här bebisen hittades i en latrin i Haiti. Hur fan kan man kasta en bebis i en toalett och sen bara gå därifrån!? Sjuka, sjuka människa som gjorde detta.
Jag blir så upprörd så jag vet faktiskt inte var jag ska ta vägen alltså!
Usch!! Jag är till och med så arg och upprörd här så jag vet inte vad jag ska skriva. Man slutar ju aldrig att förvånas över vad det finns för otäcka människor där ute i världen. Hemskt är vad det är!



Promenad



Jag tog och stoppade ner båda barnen i phil & teds förut och gick iväg. Det duggade lite när vi gick ut, men sen slutade det och var bara mulet istället. Riktigt skönt promenadväder faktiskt!
Devin fick gå själv när vi kom iväg in på grusvägarna och han var så duktig så :)
Vilde han sov som en stock fast att liggdelen är på tok för liten för honom. Han kanske gillade att ha det lite trångt och mysigt, sen gungar ju underdelen så skönt när man går så det var väl ganska sövande också.



Här härmar Devin mig när jag har panik för alla myggor och bromsar som var efter mig. Otäcka saker!! Han skrattade bara och gjorde likadant han -haha-

Vi var väl ute i nästan en och en halv timme iaf. Skönt!



Amning

Jag tror min mjölk håller på att försvinna nu tyvärr. Jag började ju faktiskt trivas med amningen nu.. men men, huvudsaken är ju att Vilde blir mätt och nöjd och snart kan man ju börja med smakisar till honom också. Jag tycker iaf jag varit duktig som nästan helammat 4 månader nu :) Jag fortsätter att amma ett tag till i hopp om att mjölken kanske kommer tillbaka eller om det bara är så att han är inne i en tillväxtperiod och behöver lite mer just nu - därför han vill äta så ofta? Ja, vi får se. Annars är ju ersättningen också väldigt bra och smidig förståss!

Blir ju lite ledsen av tanken på att kanske behöva sluta amma :/


Rummen

Här kommer bilder på hur det blev när vi bytte rum med Devin.


Byrå och skötbord


Vildes säng och vår säng


Vår säng och dörren ut mot hallen.

Det är väldigt trångt där inne som ni ser och vi kan inte stänga dörren, men det gör ingenting för vi stänger aldrig dörren in till oss iaf. Sen är huvudsaken att Devin har ett bra rum och det har han nu fått nu :)


Devins rum


Devins rum


Massor med leksaker

Såhär har vi det nu och jag är faktiskt riktigt nöjd även om vi har det lite trångt i vårt rum. Jag sov iaf riktigt gott där inne i natt fast att Vilde ville äta exakt varannan timme :/



Film: Apbus


Devin busade så med apan som Vilde fick på BB så att han vart helt andfådd :) Lilla busungen min!!



Dopet

Alla har fortfarande inte svarat, men då räknar jag med att de inte kommer. Kan man inte ens svara så borde man nog inte komma iaf tycker jag. Känns som det just nu iaf!

Blir lite besviken på en del iaf som inte kommer som man själv ställt upp på och kommit till flera gånger, men de kommer aldrig till en när det är något. Dåliga anledningar har man fått till att de inte "kan" heller, iaf vissa av dem som tackat nej. Men men, då vet man ju var man har dem iaf. Tråkigt nog!

Blir nog roligt ändå hoppas jag :) Imorn måste jag ringa lite samtal och fixa så det blir mat till rätt antal personer och sådär. Är ju snart bara en vecka kvar. -shiit-


Tävlar

Jag är med och tävlar hos Johanna om denna underbara bärselen från DrottningEnar.
Vill du också vara med och tävla, klicka dig in till Johanna och anmäl dig, tävlingen pågår till 24/8 då en vinnare lottas ut.


Tävlar



"Jag är med och tävlar hos Carolina om ett presentkort på en Min Skoltid-bok från SAND Kommunikation!
 Var med och tävla du också!"



Svett

Shit vad vi slitit här hemma nu! När David kom hem från jobbet så skjutsade jag ut Devin till sin farmor och sen dess har vi burit och burit och slitit som djur här alltså. Börjar bli riktigt fint och bra faktiskt. Trodde inte det skulle bli så bra som det blev, så det var ju positivt!!

Imorn ska jag försöka ta bilder på hur det är. Nu har Devin iaf ett riktigt lekrum :)

Känner mig nöjd.


Radhus

Imorn ska vi iväg och kolla på ett radhus här i stan. Ser verkligen så fint och mysigt ut, och drömma det får man väl göra?? Vi kommer absolut inte ha råd med något sånt just nu tyvärr eftersom David bara har jobb i två veckor till. Men som sagt, titta är gratis och då får man även lite erfarenhet också.

Jag tror egentligen inte vi är några radhusmänniskor faktiskt, vi vill nog ha hus. Men kolla kan man ju iaf få göra och drömma sig bort lite.

Vi ska iaf göra om här hemma sen. Vi ska ta Devins lilla rum och ha som vårt sovrum, så får han det stora att ha till sitt rum. Då kan vi ställa in alla leksaker som nu för tiden är i vardagsrummet i hans rum istället, för vi har ju inte haft hans rum som ett barnrum än direkt för det ligger ju så dumt och ensligt där det ligger. Man har ingen koll nu om han skulle vara där inne och greja. Nu när han får rummet bredvid vardagsrummet istället så blir det nog så mycket bättre - iaf för honom! Vi får det tråångt vi, men skitsamma.


Film: Snuttungen



Så fort Vilde dragit ut nappen ur munnen så åker fingrarna in för att snutta på. Han gillar fingrarna mer än napp iaf för han brukar kasta iväg nappen och stoppar in dem istället. Snuttungen!



Förmiddag i skärgårn

Vi åkte ut till barnens farmor på förmiddagen och tog en liten promenad med henne och Jacob. Satte oss vid picasso och tog en glass, eller ja, barnen åt glass - jag drack festis och farmorn snyltade glass av Jacob som inte orkade :) Var jättetrevligt, sen spelade Devin lite krocket eller vad det heter med Jacob.

Devin spelar

Sen ville ju Devin såklart gå med barnvagn han också eftersom jag gick med Vilde i vagnen. Han är så söt när han går med barnvagn :)


Devin med barnvagnen

Fick jättegod mat där också, men nu är vi hemma igen och Devin har lagt sig.

Två har iaf hört av sig angående dopet, men väntar fortfarande svar från vissa andra..


Sista anmälningsdag

Idag är det sista dag att anmäla om man kommer till dopet eller inte, hoppas folk gör det nu också för det är inte så kul att inte veta och vi ska väl inte behöva ringa runt och fråga liksom. Tycker det är lite dålig stil om man inte ens svarar! Hur svårt kan det vara liksom?? Man blir ju lite besviken också - bryr sig inte folk mer när de får en inbjudan?


Film: Vilde leker



Vilde tyckte det var riktigt kul att hålla i en leksak :)



Tålamodsprövning

Devin har verkligen testat mitt tålamod sen han vaknade tills nu när han gick och la sig. Jag vet inte hur många ajaj jag fått säga idag men det är ju närmare 500 iaf!! Herregud vilken liten skitunge han kan vara alltså. Man får ju andas ut och räkna till tio många gånger för att inte tappa tålamodet helt och hållet. Jag har ganska kort tålamod också! Han har gjort allt han inte får idag och lite till minst tio gånger om!! Sen ställer han sig och bara hånskrattar åt mig när jag blir arg på honom och säger att han inte får göra så som han gör. Hur ska man göra för att han ska förstå att om man säger ajaj så är det ajaj?

Just nu vill jag bara säga upp mig som mamma en liten stund, sova någon timme och sen ta upp det igen, för jag är helt slut nu! Men det går ju inte att göra, bara att överleva helt enkelt.

Nu gapar Vilde här så nu är det väl dags att mata - igen.


Krympt??



Haha, jag skulle sätta på Vilde pyjamas nu ikväll och tog fram hans Alfonsdress som han haft typ en gång bara i strl 70. Ja, som ni ser var den ju alldeles för liten!! Måste krymt något enormt i tvätten, för den här gången tror jag inte på att min lille prins vuxit så mycket faktiskt. Stramade som sjutton över axlarna på honom, så fick byta direkt för kan inte vara skönt att sova i en supertight dress direkt.



Film: Blåbärsplockaren



Devin var såhär duktig igår när vi plockade blåbär :) Skulle göra precis som de vuxna -hihi- Stora grabben det! Han fattade hur han skulle göra direkt.

Glömde lägga upp den igår, så den fick komma med nu istället.



Heldag

Blev en heldag tillsammans med Mikaela idag :) Inga fel det inte. På förmiddagen innan regnet började ösa ner tog vi oss en promenad till coop och tillbaka, sen lagade vi god mat när vi kom tillbaka -mums-


Devin fikar

Efter Devins tupplur så öste det verkligen ner så då tog vi bilen ner till stan och fikade lite och åkte efter det vidare hem till Mikaelas föräldrar :) Trevligt att träffa dem också.

Annars har inte mycket mer hänt idag, men har varit en trevlig slappdag iaf!


Promoe

Här sitter Devin och jag nu och lyssnar på Promoe - These Walls Don't Lie för han verkligen älskar den låten. Vilde sitter i babysittern och snackar lite :)

Snart kommer Mikaela hit så vi får se vad vi ska hitta på. Ska försöka få Devin ifrån datorn här nu så han kan bli klädd åtminstone haha. 

Ha en bra dag!


Spelkväll

Min bror och hans tjej var nyss här så vi spelade lite spel. Spelade lika par leka bäst som jag och David blev totalt spöade i. Vi var sämst verkligen ;D Sen spelade vi helt hysteriskt och jävlar vad jag skrattade. Skrattade så tårarna sprutade åt alla håll och kanter här. Inte haft så kul på länge tror jag! Det spelet är verkligen helt hysteriskt!! Vi vann inte i det heller, men skitsamma, det var roligt iaf och det är ju det som var huvudsaken.

Nu blir det Harry Potter 4!


Me&I-party



Me&I-party den 14 Augusti klockan 18.
Alla som vill får komma :)

Hör av er till mig så berättar jag plats med mera.

Nya kollektionen och jag är nog först att ha visning så det finns allt till skillnad mot sist jag hade visning då nästan allt var slut!

Hoppas många vill komma!



Stora killen



Idag har Vilde på sig t-shirt och byxor i storlek 68 och de satt bra! Herregud alltså, nu börjar han ju verkligen bli stor på riktigt min lilla plutt. Jag tyckte de såg jättestora ut på galgen, men så provade jag iaf.. satt ju som smort! Nu får han sluta växa lite. Behöver ju inte ha så bråttom.



Skärgårn

Förmiddagen idag har vi tillbringat ute i skärgårn. Gick ut i skogen för att plocka blåbär, finns så sjuuukt mycket verkligen! Nu har vi två påsar fulla i frysen iaf :)



Devin ville gå med vagn som jag gjorde, så han tog den lilla kärran och drog med sig. Så himla söt när han går med den :) Så ser han verkligen så stolt ut också.

  
Mums med blåbär!

Devin var jätteduktig på att plocka, men alla som han plockade hamnade i munnen också ;) Var som att vara i en godisfabrik för honom. Bara plocka och stoppa i munnen. Namnam!



Vi tog med Uno ut dit också eftersom Malin jobbar till två och han tycker nog det är roligare ute i skogen än inne ensam i en lägenhet. :) Devin och Stig turades om att hålla i kopplet, så himla söta!

Nu sover Devin iaf och vi ska ta tag i det där med att vika tvätten som vi tvättade igår -tråk-



Morrn morrn!

Här har man redan hunnit vara vaken i en och en halv timme och ute med Malins hund i ca 25 minuter av den tiden! Fick hennes nyckel igårkväll för hon skulle bort och jag erbjöd mig såklart att gå ut med vovven och så :) Han är så söt!

Kommer nog vara redigt trött idag för jag somnade inte förrän runt ett någongång och sen har jag ammat 2 gånger och vid 5 vaknade Vilde. -puh- Nu sover han visserligen igen, men känns inte som någon idé att gå och lägga sig när man vet att Devin snart kommer vakna.

Idag får man nog veta att man lever alltså!


Dissade

Jaha, här satt vi och väntade på min mamma, pappa, min bror och hans tjej för att ha en spelkväll, men blir totalt dissade. Det dög visst inte att vara här för min mamma och pappa av någon dålig anledning och det berättar de inte förrän nu liksom? Jag skulle ut och gått med Malin nu annars, men nu blir det ju inget av med det och vi kan ju inte direkt väcka Devin för att åka någonstans.

Får väl ta och kolla på Harry Potter istället. Är på trean nu iaf :)


Mys

Jag dammade och dammsög och så här hemma, men sen la jag mig ner med Vilde för att amma och *poff* så hade vi båda somnat. Vaknade nu ;) Kan tro att jag behövde mig den sömnen, men det blev ju inte så mycket gjort.

Äsch, jag förtjänade att få sova lite tycker jag. Vika tvätt kan jag göra nu, sen eller till och med imorn om jag så vill!


Sådär

Nu har jag lugnat ner mig lite, fick koka snabbmakaroner och trycka i mig. Inte vidare värst gott när man hade tänkt sig att äta annat, men det fick väl gå ner. Nu är jag iaf mätt!

Ska ta och städa lite här hemma för Devin och David åkte precis ut till skärgårn så det är bara jag och Vilde hemma. Ganska skönt faktiskt.

Vika tvätt måste göras också. Något av det tråkigaste som finns, men ett måste. David har ju tvättat, då får jag väl ta och vika helt enkelt!

Nej, nu till mina måsten!


Hungrig!!

Jag är så himla hungrig och vi bestämde att vi skulle beställa mat från Jacobs pizzeria. Jag har inte direkt gillat det stället förut, men förra gången sa jag till specifikt alla ingredienser som skulle vara i min salladsrulle och då blev den faktiskt riktigt god. Gjorde exakt samma sak idag, men fick inte alls det jag beställde. Nu vägrar jag äta och är så sjukt besviken och hungrig så jag fan har lust att slå ner något >_< De kan ju gärna lyssna på vad man beställer liksom istället för att avbryta mitt i och säga "var det bra så?". Nej! Det var inte bra så.

Jag tappar allt tålamod som finns när jag är hungrig och nu verkar det som att jag får fortsätta vara det.. Jädra ställe alltså. Ska fan aldrig mer beställa mat därifrån!!

Arg och besviken.


Neråt!



Kurvan ser ju för bra ut för att vara sann nu!? Vad händer? :) Nu har jag bara 2,7 kg kvar till mitt första delmål! Måste verkligen vara amningen som gör detta underverk minsann, för igår åt jag kladdkaka, godis, chips och popcorn -oops- Jag ska försöka skärpa mig, men jag har verkligen sämsta självdisciplinen som finns :/



Kvällsbesök

Haha efter Malin hade vart och lämnat sin son hos sin pappa igen så kom hon över hit. Inte länge hon var borta inte -hihi- Men bara roligt ju :) Kul att träffa någon man kommer så bra överens med och som faktiskt bor så himla nära med.

Kändes verkligen inte som det var första gången man träffade henne idag såhär. Känns som vi känt varandra i evigheter liksom. Ganska fränt!


Adam och Malin förut idag.



Dopet

Ja, shit alltså. Nu är det bara två veckor kvar tills Vilde ska döpas och jag känner inte att jag har så stor koll på läget faktiskt -panik- Får iaf hoppas att alla som fått inbjudan svarar innan sista dagen så man vet så man får lite bättre koll på vilka som kommer och inte iaf.
Borde kanske ta tag i det där nu till veckan och fixa lite mer..? Måste ju prova och se så att han överhuvudtaget kan ha dopklänningen också. Ja, en del som ska tänkas på.

Det ordnar sig hoppas jag.


Trevlig dag!

Gick ju över till Malin igen efter att Devin sovit en liten middagslur. Han sov bara en timme idag, men det blev nog så för att han somnade en timme senare än vanligt. Well well.. där fick vi ju kladdkaka som var så sjukt god! Devin åt dock ingenting, han smakade, men ville inte ha. Var nog för sött för honom, han är ju inte så van vid det direkt.


Adam, Devin och Uno

Vi gick iaf ut en sväng på eftermiddagen. Solen var ju framme och då måste man passa på att ta sig ut! Uno behövde ju rastas också och Devin ville så gärna hålla i honom, var så duktig så!


Devin går med Uno

Tack för en trevlig dag!!



Kladdkaka

Idag har vi vart över till grannen här på förmiddagen. Devin har hjälpt till att baka kladdkaka, var så duktig så :) Men han vägrade att smaka på degen!? Knasunge! Den som är sååå god.

Vi blev även bjudna på mat där, så vi har precis kommit in till oss nu så Devin kan få sova middag. Sen ska vi över dit igen när han vaknat för att äta kladdkakan -mums-

Så kul att hon har en son som nyss fyllt två också så de är ganska jämnåriga :) Skoj för Devin och skoj för mig att träffa en ny att lära känna. Malin, som hon heter, verkar riktigt trevlig :)

Nu ska jag ta Vilde här.

Puss ♦


Chockad



Ställde mig på vågen imorse och trodde att jag skulle ha gått upp i vikt, för jag har ätit väldigt onyttigt och inte direkt motionerat något alls. Ner 0,5 kg på fem dagar vart resultatet!! Måste ju vara amningen som börjar ta på mig nu eftersom jag inte direkt börjat göra något än för att gå ner i vikt. Är ju isåfall hur bra som helst :) Kanske lönar sig att amma länge ändå. Jag är chockad men glad såklart!

Börjar märkas på mina byxor jag brukar ha att de sitter slappare nu -wiie-



Vänner

Jag trodde vänskap var en ömsesidig sak, att man både ger och tar.. men jag kanske fattat fel? :/

Nu går jag och lägger mig iaf. Orkar inte fundera mer på saker som ändå bara gör en ledsen och deprimerad. Nej, lika bra att försöka sova då istället faktiskt. Vänner ska ju vara sånna som ger energi och inte tar - eller hur är det nu?

Godnatt!

Puss ♦


BlåbärsDevin



Gott med blåbär tycker Devin.
Åt massor igår hos farmor :)





Matvrak

Ja, idag har jag inte gjort många knop alltså. Ser ut som ett helvete gör jag också, men så blir det när man är trött och inte orkar!

Marie kom iaf över förut och vi kollade på Twilight här hemma. Den är så himla bra! Längtar verkligen tills nästa film kommer ut. Hon orkade även busa lite med Devin och Vilde. Hon matade Vilde förut eftersom han äter flaska en gång om dagen och då åt han jävlar i den!! Han har typ aldrig ätit mer än 60 ml ersättning så jag gjorde det och det slurpade han i sig i ett naffs så jag gjorde 60 till som också försvann, så jag gjorde ytterligare 60 men han åt bara 30 och sen var det stopp! Herregud alltså :) Lilla matvraket!

När Vilde åt så ville Devin också ha "välling" så det fick han ju såklart eftersom han trodde Vilde åt det :) Han fick 150 ml för han brukar inte orka mer, men när han såg att lillebror fick mer så ville han också ha mer så jag gjorde 150 ml till, men det orkade han bara lite mer än hälften av ;) De vill redan ha lika hihi.

Nej, nu ska jag nog ta mig en dusch och försöka göra någonting åt mig!


Vilken natt

Kan ju inte direkt påstå att jag känner mig utvilad direkt, för gud så dåligt jag sovit. Vilde har velat äta många gånger, sen har jag haft svårt att somna om och mest legat och vridit och vänt på mig. Skitjobbigt! Tröttare än trött är jag idag -urk-

Hoppas den här dagen går fort så det snart är kväll igen så man får sova..


Godnatt

Nu blir det godnatt för mig.

Haft en jättetrevlig dag, men nu tappade jag allt bra humör så det är likabra att lägga sig.

Sov gott!


Baksmällan

Nu är jag hemma igen och har haft riktigt trevligt faktiskt, även fast jag just nu är i popcornkoma tror jag ;) Sånt man får hamna i när man varit på bio, för det händer inte allt för ofta. Tror sist jag var på bio så väntade jag Devin! Alltså två år sedan nu, så det var på tiden att komma iväg.

Filmen var faktiskt väldigt rolig, men mammakänslorna kom in i bilden när det var en bebis med. Satt typ och undrade om de hade matat honom, bytt blöja och sådant ;) Kan ju inte rå för att tänka på sånt när man är mamma själv och helt uppe i allt det där!

Jag kan iaf rekommendera den för man fick sig en hel del skratt =)





Bio

Ikväll blir det bio för mig och Marie - ska bli riktigt skönt faktiskt att få komma iväg på någonting med en vän! Känner att jag verkligen behöver det just nu. Vi hade tänkt se Ice Age 3 först, men den går inte förrän 21:45 i Karlstad och då kommer jag nog somna för så sent har jag inte varit uppe på evigheter - fick bli Baksmällan istället, men den verkar ju också bra så det ska bli kul. Iofs så hade det nästan kvittat vilken film tror jag, bara det hade blivit av.

Ska bli kul att höra sen hur David klarat sig här hemma med bägge barnen själv ;) Jag åker och hämtar Marie kvart i fem redan och kommer väl inte hem förrän bortåt halv nio -nio ungefär. Ska bli skönt att amma sen när jag kommer hem kan jag tro, men är ju inte borta såå länge iaf! David får ju iaf ta hand om läggning av båda två.

Jaja, nu ska jag sluta babbla och kanske försöka göra mig iordning lite.


Lilla pojken

  
Duktiga killen!

Lilla Vilde känns inte så himla liten längre. Fått börja med storlek 3 på blöjor (Devin har 4+) och kan sitta själv ibland kortkorta stunder! Helt galet ju. Han ska vara min lilla bebis länge ju, för jag tänker då inte bli gravid igen på lääänge! Han växer för fort :/


Gladnos!



Stora pojken


Bus i badet

Devin fick ett bad förut idag och det var ju jättekul som vanligt :) Han är verkligen en badkille han, så jag längtar verkligen till slutet av Augusti när han ska börja på minisim. Han kommer nog bli tokglad!!


Koncentrerad

Han lär sig även nya ord dagligen och de senaste är:
  • Frukost
  • Välling
  • Rumpa
  • Godnatt
  • Mjölk
Han är så himla duktig och lär sig fort :)


Puss på kameran!



Vikt

Har ju helt glömt bort att skriva att jag var ner och vägde Vilde igår tillsammans med Emma och hennes lilla Alice.

Vikt sist (2 veckor sen): 6315 g
Vikt nu: 6610 g

Han växer bra på min mat kan man ju lugnt säga :)


Somnade

Jag la mig på sängen och liggammande Vilde och vi båda somnade som två klubbade sälar efter en liten stund -skönt- Jag skulle kunna sova i flera timmar till men det får jag inte för nu är Devin vaken igen! Full rulle hela tiden ;)


Regn

Blä för regn! Förstörde hela min planering ju.

Jag hade tänkt gå ner till stan och köpa amningsinlägg för de är slut, sen knata vidare till coop och handla lite och sen hemåt igen. Vi kom ner till stan och köpte amningsinlägg och sen började det regna :/ Gick hem till min mormor istället och tillbringade hela förmiddagen där och sen kom David och hämtade oss på sin lunch. Blev ju inte så mycket gående för mig inte, jag som tänkte vara duktig! Med att gå så räknas ju inte tanken, för man blir ju inte smal av att tänka på att man går :/

Jaja, nu ska jag vila för jag är helt galet trött som vanligt!


Dagens Outfits - 20 juli 09


Mössa - Myspys
Tröja - Nova Star (strl 98)
Byxor - Villervalla (strl 92)


Mössa - Villervalla (strl 6-12 mån)
Tröja - Villervalla (strl 68)



Vilde och farmor



Farmorn och min lillprins :)

Var hos dem ett tag efter Mariebergsskogen. Fick mat där och det var så sjukt gott. Det var inget speciellt, men det smakade bara så himla bra!



Mariebergsskogen

Nästintill datafri dag idag, riktigt härligt.
Här kommer iaf dagen i bilder :)

  

Direkt vi kom till Mariebergsskogen så såg ju Devin vattnet och var såklart tvungen att springa dit och känna på det och plaska lite. Vore ju inte Devin om han inte skulle gjort det ;)



När vi lyckats slita bort Devin från vattnet så såg han ju gungorna, så vi tog oss en gungtur i den stoora gungan tillsammans :) Tror jag tyckte det var roligast haha!

  

Sen blev det att springa runt i lekträdgården. Devin kutade som en tok där! Inte still i många sekunder han inte ;)



Efter bus och lite snabbfika i lekträdgården så knatade vi upp till djuren. Devin härmade alla djur och ville absolut klappa getterna. Inte rädd alls!

  

Han var så himla duktig och gick precis hela tiden vi var där. Inte dåligt gjort av de små benen :)

  

  

Massa olika djur fanns det där som man kunde titta på :) Devin tyckte det var jätteintressant verkligen.



Lekte lite i lekparken också såklart! Jättekul att snurre på de där klossarna tyckte Devin, helt koncentrerad!



Lite macka och fruktdryck gick ner i magen också, men bara lite, hade inte tid att sitta stilla så länge direkt eftersom det fanns så mycket annat kul att greja med.



När vi andra fikade glass inne på naturum så fick Vilde lite ersättning. Vi försöker ge honom en gång om dagen nu iaf så han kan med flaskan. Märker direkt att om jag enbart ammat en hel dag så blir det skitsvårt med flaskan sen igen dagen efter. Bäst att hålla igång flaskträningen då, men blir ju inte ersättning varje dag.. jag pumpar ju också.

Det var dagen i Mariebergsskogen det. Jättetrevligt och Devin var mäkta trött när vi skulle hem så han somnade i vagnen hos farmor sen, för i bilen kunde han inte somna eftersom han kastade ner nappen på golvet ^^ Då går det ju inte sova.



Dåligt bloggande

Idag har det inte blivit mycket bloggande och det ber jag om ursäkt för, men jag har varit och är fortfarande så himla trött så jag orkar verkligen inte.

Känner mig helt nere igen, men det beror säkert på vädret hoppas jag. Imorn ska det väl bli finare och då kanske humöret ändras till det bättre förhoppningsvis. Är det fint imorn så ska vi åka till Mariebergsskogen, med vi menar jag; mig och barnen, barnens farmor, Kenth, Jacob och Stig. David jobbar ju så han blir inte med :/

Något att se fram emot iaf. Blir nog skoj!

Hoppas alla har haft en bättre söndag än mig :)


Sjukt trött

Idag känns det som jag skulle kunna sova hela dagen om jag hade fått. Är så galet trött så det finns inte! Jag trodde jag skulle sova som en stock i natt för jag somnade i soffan till filmen igår, men sen när jag väl flyttat mig till sängen gick det inte somna. Sovit helt oroligt och det har varit varmt och jobbigt också :/ blä.

Idag regnar det ute, så här har det blivit att tvätta och resten av dagen ser också lugn ut. Vi tar nog en svänga ut til skärgårn sen för Kenth har kommit hem nu och Devin vill nog busa ite med honom, eller han med Devin ;D

Nej nu ska jag äta.


BröllopsDevin



Hade den här bilden på Devin från igår på mobilen.
Visst var han fin? ♥



Lekplatsen



Lekplatsen tillsammans med morfar!
Mormor var också med, men hon ville inte gunga hon ^^





Bröllopet

Blev ganska stressigt när vi skulle åka dit igår, vi kom väl iväg kvart i fyra eller något och det skulle börja fyra. Jag hade lite panik på vägen dit, men det hade jag inte behövt för bruden var väl sen minst en halvtimme iaf ;)

När det väl började så var det panik att få bra bilder. Nu har jag kollat igenom alla jag tog och kanske 13 bilder av över 300 blev bra. Shit alltså, ingen lätt uppgift jag fick. Svårt att få bra bilder på människor, för blir den ena bra så blundar den andra eller liknande. Verkligen skitsvårt!

Devin och Vilde skötte sig bra under vigseln. Devin blev mutad med lite sockerfri festis och då vart han nöjd och Vilde låg och sprattlade i vagnen ;) Jag hann verkligen inte ta kort på mina söta prinsar. Bara någon enstaka bild blev det :(

  
Devin och Vilde :)

Jag kan ju lova att jag fällde några tårar faktiskt. Så himla fint, och sen vissa tal var så fina så man nästan började storböla, men fick försöka hålla mig!

Devin fick åka hem till farmor innan maten eftersom det drog ut på det så länge. Han hade nog inte orkat vara med där inne heller för det var så varmt och mycket folk som hurra, klappade händerna och tjoade. Vildekraken vaknade ju nästan varje gång någon hade hållit ett tal och alla klappade händerna :/

Maten var iaf jättegod och man orkade knappt någon efterrätt alls. Vi missade dock bröllopstårtan för vi var tvungna att åka hem för mina bröst höll på att spricka och jag kunde verkligen inte amma i klänningen jag hade på mig -puh- Klockan var ändå runt 23 då, så det vart ganska sendraget allting, men det kanske ska vara så på bröllop? Missade ju presentöppningen också :/

Allting var iaf jättetrevligt och det var så himla roligt att träffa Åsa igen som gick i samma klass som mig i Torsby :) Hon väntar sin andra nu, så spännande!



♥ Stort grattis till Herr och Fru Bäckman!! ♥



Good morning!

Först nu är jag vaken och nyduschad. Jag som inte ens drack igår känner mig helt förstörd och bakis, men det kanske är så det ska vara efter ett bröllop? Skönt att få sova lite längre iaf även om Vilde gjorde ett tappert försök att vilja upp halv sju, men då la jag honom tätt, tätt intill mig så somnade vi alla om till halv tio :)

Var jättekul igår, och så himla fint! Fick allt en del tårar i ögonen emellanåt.

Hinner dock inte skriva om det nu eller lägga upp bilder, tog över 300 bilder på dem igår så måste kolla igenom dem sen.

Nu blir det frukost!


Snart bröllop

Kommer nog inte kunna skriva något mer nu idag, för snart drar vi iväg på bröllop. Ska bli riktigt spännande för jag har aldrig varit på bröllop någon gång tidigare!

Kommer komma bilder och sånt imorn, för ni måste ju se hur fina mina små pojkar kommer vara när vi ska iväg :) hihi.

Ha en bra fredag allesammans!


Puh

Vilken dag, jag är helt svett redan!

Har varit iväg till barnens farmor med resesängen och massor med Devinsaker som han kan behöva eftersom han ska sova där i natt :) Blir för sent för Devin på bröllopet annars, så hon kommer och hämtar honom. Hur snäll som helst!

Efter det var vi till Marie för att jag skulle få låna ett par ballerina av henne för jag vägrar strutta runt i höga skor som jag knappt kan gå i om jag ska fotografera!

Nu när vi kom hem vart ju problemet var Devin skulle sova sin middag eftersom hans säng är hos farmor. Men jag fixade dit sidan på spjälsängen igen, så han sover nu inne på Vildes säng :) Hoppas det går bra!

Nu måste jag duscha och göra mig iordning lite. Kan ju inte se ut hur som helst när man ska på bröllop!

Puss ♦


Smyga?

Varför blir det alltid så att man klantar sig så fort man ska försöka smyga och vara tyst? David stack precis till jobbet och skulle ju smyga ut för att inte väcka Devin, såklart att han trampar på en leksak som börjar pipa och låta då! Tre sekunder senare så hör man mammaaaa från Devins rum -suck- Tror dock han somnat om nu för jag hör ingenting där ifrån längre, man kan ju hoppas iaf.

Ska lägga mig i sängen igen nu tills han skriker på mig igen. -gäsp-


Svar på kommentar

"Anonym om GLAD:
duktig du är. hur lång är du och vad är målet med vikten? kämpar också... din stora pojk har ett par byxrt med stjärnor på bakfikorna från villervalla. vill ha såna till min pojk. hur är storlekarna? har har 98 oftast.
har ingen blogg om du vill får du gära skriva ett inlägg med det du vill svara på. tack på förhand"

Först måste jag ju säga tack för att du tycker jag är duktig. Jag tycker inte jag är det än, men jag ska försöka bli det iaf :) Jag är 169 cm och mitt mål är 55 kg vilket jag faktiskt tycker är rimligt eftersom jag nästan alltid annars vägt under 50 kg, men så smal vill jag inte bli igen. Vill bli så jag trivs med mig själv igen bara och jag tror den vikten blir bra på mig då :) Hoppas det går bra för dig också med ditt kämpande.

Storlekarna är ganska normala på de byxorna tycker jag. Devin har storlek 92 på dem och han är väl ca 87 lång och har för det mesta 86 eller 92 på byxor. Men att köpa en storlek större skulle jag nog göra iaf, för det gjorde jag ju denna gången eftersom han haft byxorna ett tag nu. Gör ju ingenting om de är lite stora ett tag.

Hoppas du blev nöjd med svaren.



Ännu en bra dag!

Denna veckan har ju nästan enbart bestått av bra dagar! Bra dagar är sånna dagar då man har fullt upp hela dagen, för jag verkligen hatar att inte ha något att göra - så tråkigt ju!

Idag har dagens spenderats med Marie och Neo och vi har varit ute och gått, hittat bröllopspresent till imorgon, ätit massor med jordgubbar och sånt där :) Roligt har det varit iaf!

Marie och Neo

Jag glömde ta kort på jordgubbarna och det kanske är lika bra det för då hade jag nog blivit sugen igen. 2 liter försvann i ett naffs verkligen. Devin tog om tre gånger tror jag, han raketåt för att få i sig så mycket som möjligt på så kort tid som möjligt såg det ut som -haha- Himmelskt goda och faktiskt nyttigt också, inte mycket som är det - både gott och nyttigt.


My baby blueeyes :)

Devin har varit på ganska bra humör idag fast att jag hittade anledning till hans utbrott han får ibland nu under måltiderna - tänder! Han har fyra tänder på G och är jättesvullen i både över- och underkäken kraken. Det var faktiskt Marie som såg att tänder var på G när Devin gjorde lite konster i hennes knä, och hon såg ju alldeles riktigt. Jag har inte ens tänkt på att det kunnat vara tänderna, helt glömt bort den anledningen! Tur att alla kommer samtidigt iaf så det är överstökat sen.


Vildebus

Vilde har varit en vakenprick idag, men go och glad nästan hela tiden :) Fick honom äntligen att somna i vagnen när vi skulle ner och leta bröllopspresent, men klart att brandkåren får utryckning just då och det tutar förbi ambulans, brandbil och polisbil -typiskt- Han vaknade ju på en gång och kunde inte somna om sen :/ Jävla olycka!

Nu ska jag ta och testa lite the sims 3 och se om det är så kul som alla säger.



Viktdiagrammet

Några som frågat var jag fått det ifrån och det är ifrån Naturdiets hemsida. Tryck på länken så kommer ni dit.
Jättebra att skriva in sin vikt på så man ser att det går åt rätt håll, kul att hålla koll också :)

Har en ny kategori här på bloggen nu som heter just viktminskning eftersom det är tänkt att jag ska lyckas gå ner alla de kilon som jag gått upp under båda de täta graviditeterna! Vikten på förlossningarna var ungefär 85 kg båda gångerna - alltså ca 35 kg mer än jag vägde innan jag blev gravid!

Jag har inte som mål att väga så lite igen, men inte så mycket som nu heller :) Känns mer som jag då för jag har alltid varit smal och kommer nog altid vilja vara det också. Vissa passar i det, andra passar i annat och det är ju tur vi alla är olika :)


GLAD

Imorse när jag ställde mig på vågen så blev jag riktigt glad!! Den visade på 1,4 kg mindre sen sist jag vägde mig och det var två veckor sen - det går åt rätt håll! :) Jag som tycker jag slarvat lite nu och inte ens varit ute och rört på mig mycket. Men det verkar funka att äta på regelbundna tider faktiskt för jag har inte ändrat mina matvanor direkt heller. Får skärpa mig lite så kanske det går ännu bättre :)


Så här ska kurvan se ut, neråt!!



Vecka 33

Åhh nu längtar jag till vecka 33 för då kommer Becca hit med antingen den ena sonen eller båda :) Ska bli så himla roligt!! Var ju ett år sedan vi träffades nu och då var det jag som åkte till Stockholm, så nu kommer hon hit!!

Kul att ha saker att se fram emot :)


Tröttast

Hjälp så trött jag är!! Ändå gick jag och la mig runt nio igår och fick faktiskt sova 6 timmar innan Vilde var hungrig. Sitter här och verkligen gäspar käken ur led snart. Får väl lägga mig ännu tidigare då, men det går ju knappt för då sover inte ens Vilde än.

Nu måste jag iaf in och hämta Devin som skriker mammaaa från sitt rum!

Vet inte riktigt vad vi ska hitta på idag, vädret ser ju inte ut att vara på sitt bästa humör tyvärr. Får försöka roa oss inomhus, vilket nästan är omöjligt med Devin, men vi får försöka iaf.


Dagens Outfit - 15 juli 09



T-shirt - Cheap Monday (stl 92)
Byxor - Nova Star (strl 92)
Strumpor - KappAhl (strl 19-21)



Devin har eget språk ;)



Devin snackar på sitt eget språk - eller kanske med någon från en annan planet? Man vet aldrig med honom!

Vet att jag lovade en film på Vilde från imorse också, men den får jag nog lägga in en annan gång för jag får inte över den från min telefon just nu för det stod att telefonfel inträffade och då måste jag starta om datorn, vilket inte går för stunden.

Håll till godo med Devin istället ;)



Härlig dag!

Visst är det härliga dagar då man knappt hinner sitta vid datorn, då betyder det ju faktiskt att man är iväg och gör något :)

Imorse runt tio-snåret så packade jag in barnen i bilen och körde iväg till deras farmor ute i skärgårn. Där var vi en liten stund innan jag var tvungen att åka igen för att möta Emma och hennes lilla Alice som är på besök här i stan några veckor, bor annars i Göteborg :) Farmor skulle vara barnvakt åt Devin under tiden eftersom det var runt hans sovtid som vi skulle ses. Så snällt att hon alltid ställer upp!


Alice och Vilde

Jag mötte iaf upp Emma och sen knallade vi runt på en promenad. Vi gick i flera timmar verkligen, men kändes som en kvart eller något. Precis så det ska vara när man går med någon trevlig person :) Var tvungen att söka lite skydd från regnet en liten stund bara, men det passade bra för då hade vi amningspaus samtidigt - smidigt värre! Regnet timade in sig bra för en gångs skull.


Vilde och Alice

Efter amningspausen vart vi hungriga och begav oss till Thai-restaurangen för att avnjuta deras underbart goda buffé. Eller ja, jag fick avnjuta den, Emma fick amma hela tiden för Alice vart visst mer hungrig när vi skulle äta ;) Vilde sov för en gångs skull som en stock han! Vissa dagar har man tur.

När Emma hade fått i sig sin kalla mat så knallade vi bort till godislagret för hon skulle köpa godis till lilllördagsmyset som det var idag tyckte hon ;) Jag höll mig faktiskt och köpte ingenting alls -duktig- Sen skiljdes vi åt för jag var tvungen att gå hemåt och möta upp storprinsen som hade haft jättekul hos farmor som vanligt! :)


Devin kommer hem igen! :)

Tack för en mycket trevlig dag som jag gärna gör om! Så kul att träffa vänner som man inte sett på så himla länge :)



Gäääsp

God morgon!

Natten har väl varit sådär, han har velat äta lite oftare än vanligt, typ tre-fyra gånger istället för bara två, men det blir ju så ibland. Han ville även vakna halv sju -gääsp- men han låg och pratade med sin mobil ovanför sängen då så jag låg bara bredvid och tittade :) Filmade honom även för att ha så man minns de allra första ljuden de gör, man glömmer ju så fort. Kommer nog lägga upp den senare, men nu är jag för trött för det.
Han somnade iaf om klockan sju igen, så även jag, men sen vaknade han halv åtta igen och nu är han vaken. Devin har inte vaknat än, så jag ska nog in och kolla till honom snart. Blir så orolig för minsta lilla när de bryter sina vanliga sovmönster ;)

Nu ska jag iaf göra mig iordning!


Natten

Nu blir det natten här. Jag hoppas på en krångelfri sådan, men man ska väl inte hoppas på för mycket..

Nattis, hoppas alla får en skön natts sömn :)


Glass + bröllopsplanering


Veronica och Emil

Idag på eftermiddagen så hörde Veronica av sig och frågade om vi ville med ut i skärgårn och ta en glass. Klart att vi ville det :) Hann dock inte sitta där ute så länge för jag skulle iväg sen för att prata om bröllopet som jag ska fota på. Var de ska stå och sådär, bäst vinklar med mera. Vi får ta en glass där ute igen en annan dag då mer tid finns tycker jag :) Men då ska vi minsann tycker jag så man rör lite på fläsket. Blivit lite stilla nu när vädret inte varit på topp.. gick ju nästan 1 mil om dagen där i två veckor -duktig-

Inte meningen att jag skulle filma, men blev så ändå ;)

Har inte hänt så mycket mer här idag faktiskt, men ändå varit en ganska bra dag för barnen har inte alls varit speciellt gnälliga eller trotsiga ;) Det gör mycket och det flyter på så himla mycket bättre när alla är på bra humör, det bara är ju så!



Shit!

Shit alltså, jag får rysningar i hela kroppen. Så grymt!





Dagens Minioutfit - 14 juli 09



Body - Åhlens (strl 62/68)
Byxor - KappAhl (strl 62)
Strumpor - Nowa Li (strl 0-6 mån)



Tysnad råder

Nu är det helt tyst här hemma - båda barnen sover. Inte ofta de prickar in att sova samtidigt, men nu hände det -skönt-
Jag håller på att laga mat jag, så ingen vila för mig inte. Äta bör man och jag ska ju försöka ha maten klar till David kommer hem på lunch alldeles snart -duktig-

Annars på förmiddagen idag har vi vart till min mamma och pappa och busat lite.

Oj, nu kokar det snart över här.

Puss ♦


Dagens Outfit - 13 juli 09



T-shirt - Nova Star (strl 92/98)
Byxor - Villervalla (strl 92)
Strumpor - KappAhl (strl 21-23)



Dagen idag

  
Stig blåser bubblor och Devin fångar!

Dagen började med att jag fick sms från barnens farmor som undrade vad vi skulle göra under dagen. Jag skulle egentligen varit med Mikaela direkt på morgonen, men då hon har sånna magattacker som jag också har ibland fick vi skjuta på det hela lite, så vi tog och åkte iväg till farmorn istället :)


Devin och Jacob påväg upp i skogen för att plocka blåbär

Där ute så stod plocka blåbär på schemat, så vi klädde på oss och traskade iväg. Vilde han var med i vagnen, så han och jag höll oss på de stora stigarna.. plockandet stod de andra för och ätandet var ju Devin proffset på ;)
Kan ju lova att när vi kom tillbaka så var det inga blåbär med för Devin åt upp allihop. Namnam tyckte han!

Devin blev kvar hos sin farmor när jag åkte tillbaka hemåt för att lämna bilen till David som skulle köra den till verkstan. Skönt att få lite ensamtid med bara Vilde faktist och få ägna honom all uppmärksamhet. Som jag skrev förut så gick ju jag och Vilde ner till stan med kameran och sen hem igen.


Mikaela och Devin på filt ute i skärgårn

När jag kom hem igen så kom Mikaela hit. Vi styrde stegen tillbaka mot stan och tog en sallad var på café paus -mums- Gott och trevligt, kan ju inte bli bättre.
Efter det gick vi hem hit igen och då tog vi med Devin som kommit tillbaka och åkte ut i skärgårn för att fika (läs: ge honom kvällsmat) lite på en filt tillsammans. Vilde fick då vara hemma med pappa, för lite egentid med Devin är precis lika skönt och viktigt som lite egentid med bara Vilde. Man måste ju hinna med båda barnen lite ensamt emellanåt också tycker jag :)

  
Leker vid båtlekplatsen som vi fikade bredvid

Vi fikade bredvid en lekplats som ser ut som en båt som jag tänkt ta Devin till många gånger, men det har liksom aldrig blivit av. Nu blev det av och han tyckte det var jätteskoj :)

  
Kul på lekplatsen med Mikaela :)

Det var dagen idag det. En riktigt bra dag faktiskt och riktigt härligt väder dessutom!



Puh!

Det var bara ett litet fel som de fixade till på någon sekund -tur- Trodde nästan jag skulle få punga ut flera tusen på lagning och sådant nu eftersom garantin precis gått ut. Sån lättnad att man slapp det iaf :)

Vår bil är ju inne på lagning nu av bromsar, avgassystem och handbromsen. Allt blir nytt, men det är ju verkligen inte gratis - fy fan! Som tur är får man ju garanti på det i några år och vi har ju tänkt ha bilen ett tag till så det vore ju bra om den funkar.

Nu kommer Mikaela snart här så vi får se vad vi ska hitta på. Devin han är kvar hos sin farmor, jag fick inte ta med honom hem förut när vi hade varit där för att plocka blåbär. Hon ville ha honom att snutta på, så det fick hon väl ;) hihi.

Puss ♦


PANIK

Min kamera är sönder!!! Jag skulle ta kort med den som vanligt och första kortet funkar, men så skulle jag ta igen och den bara lägger av. Fokuserar inte eller något. Helt sönder!! Jag som ska vara bröllopsfotograf på fredag!

Nej nu måste jag nog kuta ner dit jag köpte den och höra med dem. Får panik här.


Döv?

Jag tror seriöst att jag kommer bli döv snart för Vilde är minsann en hejare på att kunna skrika!! Nu ikväll dög absolut inte någon flaska, nej nu skulle det bara vara bröstet han ville ha och det skrek han sig svettig av innan han fick - eller ja, innan vi fatta att han absolut inte ville ha någon flaska. Men jag får väl skylla mig själv lite som bara ammat nu ett tag igen och då vill han väl inte ha flaska sen heller.. Lite svårt det där, för jag är i valet och kvalet om jag ska fortsätta helamma eller om jag ska minska lite på det och ge ersättning också emellanåt. Vilket dilemma!

Jaja, iaf så tror jag på riktigt att jag fått minskad hörsel på mitt högra öra sen Vilde kom till världen. Devin har aldrig varit ett skrikbarn förrän nu när han trotsar, så jag är väl inte direkt van heller med massa skrik och gap. Hoppas det blir bättre annars får jag nog skaffa öronproppar när han får sina skrikanfall :/

Nu har han iaf somnat så hoppas han kan sova nu resten av natten utan skrik, men det brukar ju inte vara några större problem egentligen.


Första skrattet

Vi kom allt iväg tillslut till Johanna, Markus och Vilgot och min mage blev faktiskt genast bättre. Jag trodde först inte vi skulle kunna åka, men som tur var ändras det ganska fort ibland. Ibland är det en bra grej och ibland inte!

  
Vilde hos Johanna och Vilgot med gräsklipparen

Vi började med att gå husesyn hos dem såklart. Måste ju alltid kolla in huset när någon flyttat till nytt innan man gör annat :) Kul med hus och hur andra möblerar och sånt.
I alla fall när vi gick omkring där inne så börjar Vilde att skratta högt!! Hur underbart var inte det då!? Jag höll på att få tårar i ögonen för det var så himla gulligt. Han hade fått syn på en konstig lampa som de hade i taket och skrattade högt flera gånger och ganska länge. Vi blev mäkta förvånade faktiskt, men guud så sött det var! Kommer ju alltid minnas att det var på hans 3-månadersdag iaf :)


Vilgot och Vilde

Devin var ganska blyg till en början hos dem, men sen vart det full rulle som vanligt. De hade ju en pool på gården och vips så var alla Devins kläder dyblöta ;) Han älskar verkligen att bada. Spelar ingen roll hur kallt vattnet är så ska han minsann bada!! Han fick låna kläder av Vilgot under tiden som var lite små medan hans torkades i torktumlaren, men så blir det när man klantar sig haha.

  
BB-kompisarna fikar på lite kakor -mums-

Blev lite fika också innan vi var tvugna att bege oss hemåt igen. Hoppas verkligen det blir fint väder snart så vi kan komma dit så Devin och Vilgot kan bada på riktigt.. utan kläder ;)

Tack för en trevlig eftermiddag!



Aj min mage

Jag blir fan trött på min mage alltså. Nu har den börjat krångla igen och igårkväll hade jag riktigt ont ett tag -suck- Fattar verkligen inte vad som är felet eftersom de inte hittade något speciellt på ultraljudet på magen förutom två pyttesmå gallstenar. Det gör de ändå ingenting åt eftersom de var så himla små och det kanske inte ens är de som är mitt problem.

Nu har det gått bra hela dagen tills nu då jag fått ont igen. Verkligen hur jobbigt som helst. Magen är fan värsta stället att ha ont på tror jag nog, det och huvudet.

Vi ska snart iväg till Johanna och Markus och kolla in deras hus de flyttat till, men känns ju inte så roligt när magen känns helt upp och ner -blä- Ska iaf försöka, får väl åka hem annars i värsta fall. Devin kommer nog tycka det ska bli roligt att träffa Vilgot igen iaf - BB-kompisen ju.

Nej, nu ska jag försöka få tag på dem här.

Puss ♦


Mammabloggerska

Jag tänkte att jag skulle ta chansen att vinna att bli nästa mammabloggerska på www.mammabloggarna.se. Är man inte med och tävlar så har man ju inte chansen att vinna och den vill man ju iaf ha!

Kan ju berätta lite om mig och varför/hur jag startade min blogg.

Jag startade den år 2005 då jag flyttade till Australien för att studera bland annat utvecklingspsykologi så att mina vänner och släktingar kunde läsa om hur jag hade det där på andra sidan jorden.
När jag kom hem därifrån igen låg den på is ett tag, men sen jag fick barn har den varit igång igen. Jag tycker det är kul att skriva om min vardag med barnen och kunna se tillbaka på det sen. Jag skriver mest för min egen skull, men har ju även fått en hel del läsare till bloggen vilket såklart är hur roligt som helst. Genom mer läsare har man ju även kunnat hitta andra mammabloggar att läsa om och hur de gör i sin vardag, vilket är jättekul för då kan man utbyta lite idéer med dem.

Jag är iaf en 24 årig tvåbarnsmamma med 17 månader mellan barnen. Just nu är det ganska tufft med en 20-månaders och en liten 3-månaders här hemma, men det funkar det med även om det är stressigt vissa dagar att ens hinna med att äta. Man får hitta sina knep och sakta med säkert så gör väl även jag det antar jag.

Jag har även en passion för barnkläder. Jag fattar inte varför det är så kul, men det blir ju mycket mer kläder till barnen än till mig! Kläder över huvudtaget är roligt, men just barnkläder är det något speciellt med. Har en kategori här i bloggen som heter just shopping och där hamnar det lite av varje emellanåt när mammapengen tillåter och även när den inte gör det -oops- ;)

Jag tror jag skulle passa bra in på mammabloggarna för jag skriver om lite av varje och har med mycket bilder bland mina inlägg, då foto är ett av mina stora intressen eftersom jag är utbildad fotograf. Alla dagar är inte lätta och det ser jag också till att få med, för det är inte en dans på rosor att vara småbarnsmamma alltid. Jag har kategori för dagens outfit vilket har varit ganska populärt men som nu ett tag legat lite på is. Ska nog ta upp det igen nu när jag kommit in lite mer i vardagen som tvåbarnsmamma. Jag tycker ju kläder är kul och gillar att se just dagens outfit på andra mammabloggares sidor också.
Jag skriver också om filmer jag sett och tipsar om dem. Under just den kategorin så brukar jag även ha med filmer på barnen och vad vi hittar på under dagarna. Kul med lite filmer i inläggen emellanåt tycker jag allt för att få lite liv i det hela.
Deltar även i tävlingar emellanåt och har en egen kategori för det här på bloggen.

Er vision med mammabloggarna tror jag är att få fram oss mammabloggare bland bloggarna och inte bara alla dessa modebloggar som hamnar på topplistorna överallt. Att samla oss så vi kan dela erfarenheter med varandra på en och samma sida. En sida för oss mammor att kunna ställa frågor och få svar från folk i liknande situationer.

Bli medlem på:
Link to mammabloggarna.se

Katt någon?



Det är verkligen med sorg som jag skriver detta, men jag har faktiskt insett nu att det inte är rättvist att behålla katterna bara för att jag vill det. Är inte rättvist mot dem eftersom vi inte har tid för dem längre, så det vore rent bara egoistiskt av mig att ha kvar dem.. men visst känns det ledsamt. Väldigt ledsamt!
Jag tänkte att jag skriver här först och ser om någon är intresserad av två stycken barnvänliga och keliga katter innan jag lägger ut dem någon annanstans. Jag vill verkligen inte sälja dem till vem som helst eller hur som helst för detta är faktiskt våra familjemedlemmar och de är värda att hamna på ett bra ställe där någon/några har tid för dem.
De är väldigt keliga och vill gärna ligga i knät och bli klappad på och som ni förstår hinner man inte alltid med dem med två småbarn här hemma. Jag vill gärna att de hamnar hos någon som man kan ha fortsatt kontakt med så man kan höra hur de mår emellanåt.
Usch jag blir faktiskt ledsen av att skriva det här, men jag kan inte vara egoistisk längre. De behöver ju någon som har tid att bry sig.

Om någon är intresserad så är det bara att skriva, jag svarar på alla frågor om dem :)



3 månader!!



Grattis lillprinsen på 3-månadersdagen!!

Som jag alltid skriver så tycker jag tiden går alldeles för fort. Kan inte fatta att det var 3-månader sedan jag låg där på förlossningen nu med Vilde på bröstet -underbart-



Bygga klossar?



Devin vill nog att lillebror ska bli stor fort verkar det som. Han ville ha med Vilde till att bygga med duplo idag och gav honom massa klossar hela tiden. Inte det lättaste för honom, men han gjorde vad han kunde ;)



FILM: 17 again

Såg den här filmen igårkväll.
Handlar om en kille som blir pappa som 17åring istället för att bli proffs inom basket. Som vuxen tycker han att hela hans liv blivit förstört och ångrar sig verkligen.
Som genom ett trollslag blir han 17 år igen men i den tiden han lever nu...

Jag tyckte det var en riktigt rolig och bra film. Den var inte som jag trodde den skulle vara, att han skulle hamna där han var när han var 17 år och välja basketen istället.. Den här var mycket bättre och lite mer oförutsägbar kanske?! Helt klart sevärd enligt mig. Jag skulle kunna se om den faktiskt!

Betyg: 4/5



Puh

NU äntligen har Vilde somnat!! Han har annars idag enbart sovit 20 minuter och det är inte ens i sträck kan jag lova. Fattar inte hur han orkar vara vaken så länge.. han är ju bara 3 månader. Pigg som en lärka hela tiden och ska vara med och se allting.

Får väl se om det ändras när han blir äldre eller om han helt enkelt är en sån som inte behöver så mycket sömn på dagen. Tackar ju iaf för att han sover på nätterna!


20 månader!



Grattis min prins på 20-månadersdagen :)

Här på bilden provar han Vildes vagn lite och han ville inte ur den sen heller, knasbollen.



Svårsövd

Vilde har ju varit svårsövd på dagarna här hemma sen han var nyfödd, men att han skulle bli såhär svårsövd kunde jag aldrig tro. Har försökt med det mesta nu i ca två timmar, nu tillslut somnade han äntligen efter att jag kört med honom i vagnen över en kabel fram och tillbaka en halvtimme!! -puh-

Nu ska jag äta!!


Mina pojkar


Syskonkärlek ♥

D
evin vart så himla glad när han fick ha Vilde i knät. Så fort vi tog bort honom därifrån sen så ropade Devin "Ilbe" (Vilde) och sträckte ut armarna och ville ha honom där igen. Mina sötnosar!!

  
Devin vill gääärna pussa lillebror som ser något chockad ut ;)

Helt tokigt vad jag älskar er två, även fast ni kan vara skitjobbiga ibland, så är ni ändå det allra bästaste som hänt mig ♥


Så fina :)



Vattenpölar

Så fort David hade kommit hem idag från jobbet så stack jag och Devin ut för att leka i regnvädret och hoppa i vattenpölar och sånt skoj :) Det slutade regna så fort vi gick ut, lite tråkigt.. men fick gå iaf!


Vattenpölslek

Devin tyckte det var jättekul, men han kunde ju inte hålla sig till bara en vattenpöl ute inte.. Nej, det var ju massor som skulle undersökas och hoppas i!!

  
Springer först och känner sen på djupet

Vi hade roligt ute iaf :)



Kattmat

Namnam kom Devin till mig och sa och hade hela munnen full med något. Jag öppnade ju såklart för att kolla så det inte var något farligt han tryckte i sig, men nej.. munnen full med kattmat!! Fy tusan så äckligt, men han tyckte visst det var namnam han. Knasunge!

Senare idag stod han och lekte med sina grejer från leksaksspisen. Där har han en liten kopp och helt plötsligt står han och dricker ur den på riktigt liksom.. då har han ju hämtat vatten från katternas vattenskål och smaskar i sig. USCH!

Nu har jag ställt upp deras kattmat och vatten på bänken i köket så nu når han inte. Vill egentligen inte ha katterna rännande på bänken, men inte heller att Devin ska äta deras mat eller dricka deras vatten -blä-

Har precis lagt honom iaf och Vilde ligger här i babygymmet och sprattlar.


Inte riktigt bra

Hade tänkt blogga nu, men jag känner mig faktiskt ganska tom, slut och depp så det är ingen idé att jag skriver något då för jag känner mig ganska tråkig för stunden! Är väl naturligt att man känner sig lite nere emellanåt så jag hoppas det går över fort, för det tar på krafterna att gå omkring och känna såhär också -suck-

Bild som får mig bli glad från när jag bodde i Australien :)

Hoppas alla andra haft en bra dag idag iaf :)

Puss ♦


Huvudvärk

Att vara ensam med två skrikande barn är verkligen inte det lättaste när den ena är mammig som få och den andra är trotsigare än trotsigast! Massor med skrik idag och jag har fått sån huvudvärk nu så jag vet inte var jag ska ta vägen :/ Dunkar i hela skallen på mig -puh-

Var iaf iväg till Marie en stund nu på förmiddagen och det var tur det för jag hade inte klarat av att vara här med två ungar som skriker mig i varsitt öra. Nästan så jag också börjar gråta ju för man känner sig så maktlös och kan inte hjälpa båda samtidigt :/

Skitväder ute också, så ute går ju inte vara.. Fan vad jag vill sova!


Mammagris

Jag tror att Vilde är världens mammagris, det verkar ju inte bättre. I natt vaknade han klockan två och var hungrig, så då ammade jag honom. Han höll på att somna i min famn så la över honom i sin säng men då kom världens gallskrik! Då tänkte jag att han kanske inte blev mätt, så han fick äta på andra bröstet också.. slutade äta efter en liten stund och somnade i famnen. Samma visa igen när man la ner honom - gallskrik! David tog honom då för att rapa honom, bytte blöja, försökte med allt möjligt faktiskt utan resultat. Jag gick och gjorde ersättning ifall det var att han var mer hungrig, vilket jag egentligen inte trodde eftersom han slutade äta på mig och hade klunkat i sig massor, och som jag trodde ville han inte ha något mer!
David satt med honom bra länge iaf, men så tog jag honom och inom loppet av tre sekunder hade han tvärsomnat. Han blev helt lugn så fort han kom till mig. Det kändes i hela kroppen på honom hur han slappnade av direkt. Visst är det smickrande att han älskar sin mamma, men också jobbigt att inte David duger :/
La iaf över honom i hans säng sen och han sov vidare.

Idag är jag trött!


Bloggar

Devin är ju en sån där liten modern kille som ska hänga med i svängarna. Nu är det ju så inne med att läsa bloggar, så Devin har också en del favoriter som han följer -fniss-


Sätter på dataskärmen samtidigt som man pratar med pappa.

Han bara älskar att sitta vid datorn och knappa, dvs ställa om alla inställningar i datorn eller fixa så att tangentbordet inte fungerar som det ska ;) Och såklart läsa bloggar då, så får ni någon skum kommentar någon gång så kan det mycket väl vara från denna lilla herren.


Sitter och läser Saras blogg!

Helt koncentrerad sitter han här och läser Saras blogg om hans kompis Ebba. Måste ju hålla sig uppdaterad om vad som händer där borta i Göteborg när inte han är med ;)

Mammas lilla datakille ♥



Bråttom??

Shit alltså! Känns som en viss liten Vilde har bråttom här för att komma ikapp sin bror i utvecklingen. Jag som ville ha en bebis denna gången som ville stanna bebis lääänge eftersom Devin inte gjorde det, men det verkar jag inte fått. Varför måste de växa upp så fort??

Jag la iaf Vilde i babygymmet här på golvet och tänkte han kunde kolla på det lite undertiden jag skulle bre mackor åt Devin och sådär, och eftersom han knappt ligger i babygymmet något så kunde ju det vara lite underhållande under tiden. Då när jag kommer tillbaka ligger token och försöker vända sig om från rygg till mage, jag blev helt chockad för han har inte visat några som helst tendenser till det förut!

  
Kämpar som en tok för att ta sig runt!!

Jag och David satt här helt häpna och bara kollade på när han kämpade och kämpade.. Man vill ju inte hjälpa till eller något, han ska ju klara det själv. Jag trodde aldrig han skulle klara vända sig för armen var i vägen bra länge.. men vipps så var han runt och båda vi satt här med hakorna i golvet!! Vilken kämpe alltså och han sken som en sol när han kom runt, han var så stolt, det såg man :) Men knappast lika stolt som hans mamma blev ♥


Nöjdaste grabben i stan!

Så himla duktig min lilla prins! Inte ens tre månader och redan vänt sig från rygg till mage, inte dåligt. Devin vände sig på sin fyra månadersdag och det tyckte jag var tidigt.. Puh alltså, nu får han lugna ner sig. Han ska vara min lilla bebis i många månader till :)

Puss ♥


Klippning

Nu har vi precis varit nere på stan här och beställt en tid för klippning åt mig. Jag behöver verkligen klippa mig nu för jag börjar få klyvna hårtoppar - grejen är ju den bara att jag har ingen som helst aning om hur jag ska klippa mig. Kom med tips! Jag vet inte ens om jag vill ha kvar mitt riktigt långa hår nu eller om jag ska klippa av det som jag alltid brukar när jag börjar få långt, eller om jag ska permanenta (rak/lockigt) eller färga? Eller vad jag nu ska göra.. Ingen aning alls! Bara trött på att ha det som nu, så slitet så det knappt går att borsta ens.

Jag gillar ju rött hår, men det är så jobbigt att behålla så det ser fräsht ut hela tiden, måste ju färga om massor då och man är ju inte gjord av pengar direkt. Kanske ska göra mitt lite ljusare? Det har jag nog aldrig testat förut förutom när jag blonderade mig då, men det vill jag inte göra om ;)

Nej, snälla bombardera mig med tips tack! Skicka gärna länkar på olika frisyrer också så jag får några idéer.

Puss ♦


Jobbig natt

Vet inte vart de där bra sova-nio-timmar-i-sträck-nätterna försvann faktiskt, för nu är det max 2 timmar i sträck som han sover och sen vill han äta! Han äter som en häst tycker jag, för han blir ju aldrig mätt. Är nog en tillväxtperiod nu runt tre månader, det måste vara det!? Han har börjat skrika en massa nu också och jag tror det är för han inte får sova hos mig, men jag vill inte vänja honom vid det för då blir det väl snart hela nätterna han ska sova på mig och då kan inte jag sova och då blir jag en skitarg, sur, grinig mamma :/

Hoppas det bara är en kort period som han är såhär, för nu är han lite jobbig om man får säga så. Jag blir ju också jobbig och får världens kortaste stubin vilket man inte vill ha som mamma!

Nej nu ska jag fixa lite mat här.

Puss ♦


Firat

När Devin hade vaknat på eftermiddagen och David kommit hem från jobbet så åkte vi iväg hem till min mamma och pappa för att fira min bror lite i förskott eftersom han snart fyller år. Där bjöds det på tacos och sen jordgubbar till efterrätt -mums-

Direkt vi kom dit hittade ju Devin dock till smultronen så det var bara att plocka "namnam" som han säger :)

  
Mums med smultron!

Så fort han hade ätit upp tog han skålen och sprang dit igen, "MERA!" ropade han. Så det var bäst jag följde med och plockade mer, är ju annars inte bara de röda bären som hamnar i skålen om han plockar själv ;) Jag hann smaka några jag också och de var verkligen riktigt goda.


Jag plockar och Devin äter ;)

Ute på gatan nedanför deras gård brukar det alltid finnas två vattenpölar, och så även idag, så Devin sprang ju dit precis hela tiden. Jag försökte sopa bort dem och det funkade kanon med lite hjälp av Devin som fick en egen liten sopborste att hjälpa till med. När pölarna är borta är det ju inte lika intressant att springa dit längre och jag vill inte gärna ha honom springandes i gatan! Sista gången han sprang dit ställde han sig där pölen varit och sa "borta" sen kom han tillbaka igen och höll sig på gården. Sötunge!


Varit iväg och sopat vattenpöl ;)

Min mormor och morfar var också där, och mormor vill ju så gärna att Devin ska säga hennes namn, för han säger ju alla andras och idag så kom det och hon blev så glad så :) Han sa både "scheshi" (kerstin) och "uffe" faktiskt. Han kan nästan säga vad man än frågar om nu tror jag om det inte är alldeles för komplicerade saker då såklart! Min bror försökte få honom att säga kvarskatt, men det funkade inte så bra haha!


Min morfar och mormor :)

En sak som var riktigt rolig var att Devin drog tag i sin morfars mustasch och sa "blää". Han gillar väl inte mustasch då eller så tycker han bara att det är konstigt att ha så mycket hår under näsan.. vilket jag kan hålla med om faktiskt -hihi-


Blää säger Devin och drar morfar i mustaschen!

Var en trevlig eftermiddag där ute fast att Vilde var lite kinkig då, men det kan ju faktiskt bero på att han fått två sprutor idag den lille kraken :/ Inte lätt att vara liten alltså, men man får ju tänka på att det är för deras eget bästa som de får dem.

Leker lite med skallran

Nu är vi iaf hemma igen och Devin var så trött så han protesterade inget alls om att få gå och lägga sig idag. Han brukar ju vara ganska snäll att lägga annars också då, men nu när det varit så ljust om kvällarna har det ju inte varit lika poppis att komma i säng såklart. Men inte ett pip från honom idag, somnade nog på en gång tror jag :)

  
Devin och Andreas

En bild på Devin och en på hans morbror Andreas får avsluta detta långa inlägg. Hoppas alla haft en riktigt bra dag idag!

Puss♦



BVC

BVC idag gick ju bra som vanligt. Jag och barnmorskan hade ett litet samtal innan där man först hade fått fylla i ett papper om hur man mår och sånt där, sen pratade vi om det. Inga konstigheter direkt.. tycker faktiskt det är bra att de frågar!

Vilde var så duktig så idag, glad och go tills hon kom med sprutorna och stack honom. Han skrek så mycket så jag tror nästan jag blev halvdöv där ett tag :/ Lilla kraken! Inte ett dugg lik storebrorsan på den fronten heller. Som tur är så tystnade han ganska snabbt igen.

Vikt sist: 5720 gram
Längd sist: 60 cm
Huvud sist: 39,9 cm

Vikt nu: 6315 gram
Längd nu: 62,5 cm
Huvud nu: 41 cm

Min stora lilla pojke det :)


Ren kalabalik

Ibland undrar jag hur många barn jag har egentligen, för när vi skulle iväg förut så kändes det som jag hade minst 7 stycken!! Herregud säger jag bara. Allting gick jättebra tills vi skulle gå iväg till bilen för att hämta vagnen så vi sen kunde gå ner till stan eftersom det inte regnade. Devin tog med sig en bil ut och det tänkte jag var bra för då kunde han leka lite med den på backen medan jag krånglade ut vagnen ur bilen och fixade till den.
Just som jag står där och krånglar med att få upp vagnen så hör jag hur Devin trillar och börjar skrika... Ja, då har ju ungen letat upp den största vattenpölen på hela vägen och sprungit och gjort magplask i den -SUCK- Var ju bara att gå in och byta alla kläderna på honom det, inklusive skorna! Han skrek som en stucken gris för han trodde jag skulle bära in honom så han inte fick gå ut igen, så han var ju inte direkt lätt att ha att göra med.. var ju tvungen att ha dörren öppen också för Vilde låg ju där nere i vagnen så jag ville höra honom också och ha koll på honom, så hela trapphuset hörde väl Devins vilda protester där. -puh-

Vi kom ju iaf iväg tillslut och blev bara 2 minuter försenade, enligt min klocka ;)

Var iaf gott med lite frukost från café paus, men Vilde ville ju inte ligga i vagnen så han gallskrek ju tills han fick komma upp och sitta i någons knä. Han ska vara med hela tiden han, verkligen inte lik Devin när han var liten för han låg alltid helt nöjt i sin vagn tills han var en 7 månader då vi bytte till sittdel ;) Jaja.. Vi fick iaf i oss någonting tillslut allihopa utom Neo då, men han försökte norpa mat han också.


Vaken

Jahapp här sitter jag vaken medan bägge barnen sover. Helt otroligt, jag hade gärna sovit mer men det går inte nu så det fick bli att ta sig upp.

Vid halv tio idag ska vi ner till café paus och fika med Marie och Neo -gott- Hoppas inte det regnar, för jag tänker minsann gå ner! Iaf är det tanken att jag ska göra det.. Sen efter det så ska vi på 3-månaderskoll med Vilde, han ska få sprutor. Hoppas han inte gråter som Devin aldrig gjort förrän nu på slutet när han blivit mer medveten om vad de gör och ska glo som bara den. Jaja, det ordnar sig. Det är ju för deras eget bästa iaf!

Nej nu ska jag göra mig iordning här.

Puss ♦


Ersättningspremiär

Idag köpte jag hem ersättning till Vilde så det blev premiär idag. Jag ska inte sluta amma än, men jag vill kanske inte amma precis hela tiden. Det gick iaf hur bra som helst att ge. Han gnällde lite först när han fick flaskan, men han slurpade nästan i sig 90 ml, så det gick verkligen över förväntan faktiskt :) Nu när man kan komplettera med det inför natten så kanske han kommer sova lite längre stund än bara 2 timmar i streck.. vem vet? Värt ett försök iaf tycker jag. Jag är ändå så stolt över mig själv som kämpat på och orkat helamma i nästan tre hela månader nu!

Vilde och jag, synd på bakgrunden bara

Nu råder lugnet här hemma iaf. Barnen sover och David är iväg och tränar. Jag längtar verkligen tills träningen börjar för mig med, men det är väl i Augusti det skulle jag tro. Ska bli skönt att komma iväg och bara rå om sig själv för en stund, vara barnfri, om än bara för en timme. Lite egotid gör nog bara nytta tror jag.


Puss på dig!

Inte så vanligt att jag lägger upp bilder där jag är med, speciellt inte där jag är helt osminkad förutom lite ögonskugga.. Men om det är en bild från sidan där jag kollar lite uppåt, så blir det ju iaf okej. Tog bild på mig och Devin också, men där såg jag ju ut som mig själv och då tänker jag inte lägga upp -usch-

Nej, nu ska jag kolla era bloggar.

Puss ♦



Skrik och gap

Nu är Devin hemma igen och det märks! Han skriker och gapar precis hela tiden och för precis allting.. vet inte vad det är med honom för så fort han inte får som han vill kastar han sig och skriker och härjar som en tok. Extrem trotsperiod kanske? Men man kan ju inte alltid låta dem få som de vill heller för då blir det antagligen bara ännu värre.. om det nu är möjligt för han är helt omöjlig nu.

Jag har saknat honom som en tok när han var borta men jag har nu redan huvudvärk och är sjukt trött. Imorn ska jag vara själv med bägge barnen hela dagen också + att Vilde ska till bvc och få sprutor. Får se hur det går. -puh-

Borde fan lägga mig vid sju sen när Devin lagt sig för så trött är jag!


Kvällsmys



Igår på kvällen blev det ju som sagt var att vi kollade på film. The Wedding Crashers fick det blir för den är ju riktigt rolig alltså, och jag behövde se en rolig film! Till det blev det lite mozzarella med tomat, basilika, olivolja och salt och peppar. Riktigt gott, men man kan ju inte äta mer än max två bitar sen är det för mycket, iaf för mig.. Senast jag åt detta var när jag var uppe i Stockholm och hälsade på Becca, så det var ju ett bra tag sen nu.. nästan exakt ett år sedan faktiskt. Nu blir det nog inte på ett bra tag igen, för det är inte sånt som jag kan äta allt för ofta iaf..



Krångel

Vilde har börjat krångla som bara den på nätterna nu. Han vill äta ofta, sen skriker han även en hel del vilket han absolut inte gjort förut. Jag som blir värsta monstret om jag inte får min sömn också -puh- Vi låg iaf kvar i sängen till lite efter åtta imorse. Man behövde ju inte studsa upp runt sju denna morgon när Devin inte är hemma och bestämmer -fniss-

Jag ringde till honom förut och han sa "min mamma" när han hörde mig i telefonen. ♥ Han hade sovit till åtta där borta hos farmor, sicken lyx alltså!

David tog bilen till jobbet förut (han fick jobba extra idag, skulle egentligen vart ledig) så jag kan inte ens åka iväg till min stora plutt, för gå tänker jag inte göra i detta regnväder. Han får nog köra dit mig sen när han kommer hem på lunchen.

  
Min fina lillskrutt

Nej, nu måste jag byta blöja här.



Blää

Usch, nu kom allt över mig som det brukar lite då och då. Känns som man bara vill gräva ner sig under jorden. Fan vad jag hatar att jag har så dålig självdisciplin. Jag borde inte ens få klaga över hur jag ser ut med min äckliga självdisciplin.. Det är verkligen så att man måste bli fet och ful för att inse hur snygg man var förr, inse hur jävla dum man var som hatade hur man såg ut då. Stört.


Nej nu ska jag fan lägga mig och dra täcket över mig. Imorn är det ny vecka och nya tag som gäller!!

Godnatt allesammans.



Tomt

Sjukt vad tomt det är utan Devin hemma då. Vi har inte haft något att göra här ju när man inte har honom att jaga runt på här hemma ;) Helt tyst, stilla och tråkigt utan honom ju.
Jag ringde iaf bort till deras farmor förut och hörde om han hade det bra och han hade busat massor med Stig och haft så kul så, så han har nog inte ens märkt att vi inte är där. Skönt ändå att han inte är så mammig och pappig faktiskt så det går att lämna bort honom såhär om det behövs.

Vi ska väl kolla på en film nu och sen kallar sängen tror jag. För övrigt har ju iaf Vilde sett till så vi haft något att göra nu senaste timmen, för oj vad han skrikigt. Verkade som han hade ont i magen för när han hade kommit upp och fått rapa en massa så blev det bra igen. Jag rapar ju alltid honom efter amning, men nu verkade det nästan som en rap "satt sig på sne" eller något ;)

Ja, nu sover han iaf så nu blir det film!

Puss!


Lämnad

Nu är Devin hos sin farmor och Kenth och han hade knappt tid att säga hejdå ens för han ville leka med Stig och skulle ha massa andra saker för sig. Han sprang till dörren och vinkade och sa hejdå bara, sen fort in igen ;) haha. Min busunge. Känns lite tomt måste jag erkänna utan honom här hemma.. men man får väl försöka njuta av lugnet nu då.

Nu ska jag leta något att äta tror jag för det börjar kurra i magen.


Arg

Åhh jag blir fan arg alltså. Hur kan man utsätta sina barn för passiv rökning, eller rökning under graviditet utan att bry sig, bara för det inte hände dem själva något när de var små och deras föräldrar utsatte dem för samma sak. Fattar inte folk att det är skadligt eller?? Jag blir så arg när jag ser gravida som röker, eller föräldrar som röker så det verkligen blåser rök i ansiktet på de små ovetandes barnen. USCH! Jag har faktiskt gått fram till gravida och frågat hur de tänker när de gör så, för det ser så sjukt illa och egoistiskt ut. Jag blir arg på riktigt alltså.

Det är fan ingen anledning att utsätta sina barn för det bara för man klarade sig själv som liten. Det kan hända saker och då lär ni fan ska ångra er som tusan. Synd att det inte bara är ert liv ni sätter på spel.. det är oskyldiga barns också.

Blä.

Ursäkta mitt arga inlägg men jag blir fan irriterad. Speciellt när vissa lägger ut filmer på det i sin blogg när de röker med barnen i närheten och förväntar sig inte att få någon enda negativ kommentar om det. Herregud!

Nej nu ska jag umgås med mina underbara barn här lite innan vi ska åka till deras farmor, för Devin ska sova där i natt. Han kommer bli jätteglad när han får stanna kvar där :) Tredje gången han kommer sova borta i hela sitt liv så det kommer nog kännas svårast för mig.. men jag vet att han kommer ha det såå bra där.


Devin



Såhär såg storprinsen ut imorse när han åt frukost. Han fick champinjonost på mackan och det skulle ju av först såklart ;) Så himla fin ändå!

  

Sen fick jag för mig att bodyn jag köpt till Vilde såg jäkligt stor ut, och ja, Devin kunde ha den!! Den satt ganska tight, men han fick ju på sig den och sen fick jag knappt ta av honom den för han ville ha den på sig haha. Ja, det är ju storlek 74/80 på den så Vilde ska inte ha den än, men jag trodde verkligen inte Devin kunde ha den storleken längre. Me&I har tydligen stora kläder..



Små monster

Måste ju bara berätta att natten till idag var ju inte så rolig! För det första var det varmt och kvavt som sjutton i sovrummet så det gick ju knappt sova på grund av det, sen skulle Vilde amma varannan timme helt plötsligt igen. Skitjobbigt när man vant sig med mycket sömn på natten igen.. men men, var ju bara att amma det! Kan ju vara för det var så sjukt varmt också, eller kanske tillväxtperiod.. jag vet inte. Hur som helst så nöjde han sig inte när klockan var tre, då hade han ätit på båda brösten men bara gallskrek efter det iaf.. jag höll på att bli tokig för jag var så trött, så jag gick upp och gjorde ersättning vilket han aldrig ens smakat på tidigare.. När jag kom tillbaka med flaskan hade han iaf nästan somnat på David så han tog väl ett sug och gallskrek sen igen, antaligen för det inte var gott med ersättning eller något. Han ville verkligen inte ha! Jag ville bara sjunka genom jorden för jag är inte rolig när jag inte fått min sömn.. Han rapade iaf ett par gånger och tillslut efter ca en och en halv timme somnade han i Davids famn.
Efter en timme igen vaknade han och skulle böka och då fick jag ta honom till mig och ligga skitskumt för att han skulle vara nöjd och kunna sova. Jag vaknade med ryggont sen kan jag ju säga! -puh-

På morgonen sen vaknade Devin och han skrek och grina för precis allting från det att han vaknade till att jag åkte iväg på min shopping. Vet inte vad det var med honom men ingenting dög. Bara gnäll och skrik :/

Mina små monster det. Tur man älskar dem ändå, bara kanske inte fullt så mycket just i de där perioderna haha ;)


Heldag shopping!!

Idag runt halv elva bar det av för att hämta Marie för en tur till Karlstad med shopping åt oss!! Vilde var såklart med, men Devin fick stanna hemma med pappa och ha pappadag :)

Vi åkte först in till stan för att leta omkring men där hittade vi verkligen ingenting. Jo, Marie köpte en body till Vilde och jag köpte badskum med färg åt Devin.. annars vart det inte så mycket mer där inte. Modet är verkligen konstigt nu och jag trodde det var kört att hitta något alls till mig.


Body till Vilde från Marie :)

Innan vi skulle åka vidare till Bergvik för bättre shoppinglycka var det ju såklart en sväng till pricken. Går ju inte annars det ;) Hehe. Där på rean hamnade det faktiskt med två saker till Vilde att ha till hösten/vintern beroende på hur mycket han tänkt växa.

  
Tröja och mössa från Villervalla till Vilde :)

Sen tog vi iaf bilen iväg till Bergviks köpcentrum och där blev det rakavägen in på Max och äta. Så syndigt gott så det finns inte. Tur inte Max finns här för då hade jag väl vart fetare än jag redan är -urk- Blev att amma Vilde där inne också, nöden har ingen lag!

Där på Bergvik gick vi omkring i många timmar. Tiden bara rusade, men tillslut fick jag iaf med mig det jag skulle ha och lite till. Skönt att förnya sin garderob lite för det blir ju inte ofta det händer. Minns knappt när jag hanlade saker till mig sist!

  
Två tunikor till mig från Gina tricot. Sjuuukt sköna!

  
Klänning till bröllopet och till vardags också från Vila och sen baslinne från Gina tricot.

  
Två baslinnen till från Gina. Jag använder ju sånna jämt så det är bra att ha i lite olika färger också :)


Leggins också, vart även med ett par svarta men de har jag på mig så de fick inte bli med på bild.

Det var nog alla kläder det. Sitter redan i en av tunikorna nu, så himla skön och luftig. Kommer nog bli nytt favoritplagg det skulle jag tro!! :)

Sen var vi ju tvungna att gå in till IKEA också såklart när vi ändå var så nära..

  
Äntligen ramar till tavlorna!

En leksak till Vilde som han kan bita på följde med också och sen från Glitter blev det med ett hårband, men det var nog allt det. Så himla skönt att ha något att sägga på sig igen, men jävlar vilken insikt jag fick om att jag snarast möjligt måste banta. Fy fan alltså. Men men, ammar ju än så..

Var iaf en rolig dag och kul att vara lite ego faktiskt :)



Tack

Nästan direkt efter jag skrev det förra inlägget så började det spöregna, åska och blixtra som bara den här. Devin vägrade ju vällingen också så jag tog med den, honom och en filt att ha runt oss och satte oss på balkongen och myste och kollade på blixtarna :) Han ville inte ha välling, men han var väldigt intresserad av blixtarna och dundret. Han sa "oj" hela tiden.

Jag blev faktiskt rädd några gånger för jag är lite rädd för åska sen det slog ner i mitt rum när jag var typ 17 år. Vaknade av mega smäll och ett stort blått sken i rummet, inte så trevligt. Min dator och tv gick helt sönder också :( Iaf så försökte jag att inte visa att jag var rädd för Devin för jag vill verkligen inte ha barn som är rädd för åskan. Så vi satt där och kollade och hade jättemysigt faktiskt.

Nu sover båda barnen. Vilde ligger och kramar en kudde inne på sängen, jag låg där först men lyckades ta mig bort och fick lägga kudden där som substitut för mig haha ;) Funkade ju.

Blir nog sängen tidigt idag tror jag för jag är faktiskt jättetrött!


VAAARMT

Blä!!! Det där regnet och åskvädret gjorde ju inte vädret mildare för fem öre. Nu är det ännu mer kvavt och äckligt än det var innan. Jag trodde det liksom skulle rensa ur luften lite, men inte än inte.. Men man hör lite muller nu med så kan ju hoppas det drar igång ordentligt så det slutar vara så himla klibbigt som det är nu. Man får ju nästan sitta med alla armar och ben rakt ut för stöter någon kroppsdel i en annan blir man ju tvärsvett på en gång. Usch!

Jaja, nu ska vi försöka få i Devin lite välling för gröt gick ju inte ner.


REGN!



Regnet det bara öser ner :)

Hur härligt som helst. Nu åskar det och regnar för fulla muggar här alltså!! Nog inte sett såhär mycket regn på så kort tid förut, men det behövs ju! Ska snart stänga av datorn nu för det åskar så.


Spanar in regnet på balkongen med pappa

Devin tyckte det var jättehäftigt med massa regn och skulle peka och prata. "Gatte, gatte" pekade han och sa. Det betyder vatten, vatten ;) hihi. Sötnosen min!


Puss på pappa

Synd det blev en suddig bild, men jag glömde ändra tillbaka inställningarna. Jaja, söta är dom iaf mina älsklingar :)



Converse

Idag kom min present som jag fick av David när jag fyllde år. Först kom fel färg och fel storlek, men nu idag kom rätt färg och rätt storlek :) Så fina så!!


Mina svarta som jag haft i 7 år är det inte mycket kvar på, hål precis överallt, så det var dags att skaffa nya ;) Fast sorgligt är det att slänga de svarta som vart med på så mycket skoj. Men de är verkligen trasiga, syns nog inte ens att det är ett par skor längre.

Tack så mycket :)



Smälter

Shit alltså, jag tror seriöst jag smälter bort i värmen!! Det är galet varmt!

Idag efter dagis så cyklade jag med Devin ut till skärgårn, David tog bilen med Vilde. Där ute skulle vi fira Stig som fyller 3 år idag. Var kalas med glass, tårta, bullar, kakor, saft, kaffe och allt möjligt. Nu har jag nog ätit för resten av året på den fronten känns det som ;)

Iaf när jag kom ut dit efter cykelturen fick jag slänga mig in i duschen där och ta en kalldusch, kändes som jag skulle svimma av värmeslag eller något.. skitläskigt. Blev iaf bättre efter duschen. Devin han sprang ju raka vägen till sin badbalja han så han fick också lite svalka :)

Stig har ju inte så mycket kompisar i sin ålder så det var Devin och en tjej som heter Ebba, sen en massa vuxna såklart. Som Stigs pappa Micke sa "medelåldern på Stigs kompisar är väl runt 30 år" haha!! Han fick iaf en cykel, bilar, vattenpistoler, flygplan och massa mer så han var allt nöjd och glad.

Nu är vi hemma och jag har precis badat Devin och lagt honom, David han är iväg och tränar i värmen den token. Han har fått för sig att han blivit pluffsig så nu är det träning som gäller ^^ Jaja, får väl se hur det går med den saken.

Just det, sjukhuset var jag ju på förut och det gick bra. Vi ska avvakta och se om det blir värre än det är nu och då måste jag komma in igen.. men just nu vidtas inga åtgärder för nu har jag inte haft så ont på några veckor som tur är.

Hoppas alla har det bra där ute i värmen :)


Cykel

Imorse blev det till att få åka cykel till dagis igen. Devin blev jätteglad och tjatade som bara den när han såg att vi började plocka fram cykelhjälm och grejer. Jag fattar inte hur barn orkar upprepa samma saker en miljon gånger i rad fast att man bekräftat det de säger ;) Men så är det väl helt enkelt.

Han fick ha sitt nya linne på sig idag som jag hämtade igår men som vi köpte för ett tag sen. Alltså är det fortfarande kalasvarmt här och jag skulle bli såå glad om det kom åska och kunde ladda ur luften lite. Går ju knappt röra sig ens, för man svettas ju hela tiden -blä-

Täcke på natten är ju inte att tänka på. Är ju till och med för varmt utan täcke och då är det lite svårt att ta av sig mer faktiskt. Inte så skönt att vara hela klibbig på hela kroppen precis hela tiden. Att sen amma nu är ju nästan äckligt för Vilde blir sjöblöt precis överallt när han äter och jag blir ju blöt där han ligger (arm och mage) för det blir så varmt. Helt galet. Känns inte som man bor i Sverige just nu!


Devin och pappa cyklar till dagis



Dagens Outfit



Linne - Me&I (strl 86/92)
Shorts - Lindex (strl 86)

//S



Tävling



"Jag är med och tävlar hos
Carolina om ett valfritt Snoozy-plagg från Strössel Barnkläder.
Var med och tävla du också!"




Stör ej


Stör ej, jag förösker sova!!

Såhär ser det oftast ut när Vilde vill försöka somna. Händer för ögonen, och om snuttisen finns i närheten ska den också vara uppe i ansiktet såklart ;)



Smultronstrå

  

På eftermiddagen idag tog vi en tur till min mamma och pappa.
Där hade smultronen mumsat till sig så nu kunde man göra smultronstrån :)
Jag och Devin grejjade för fullt, men han stod för ätandet för han älskar smultron.. som allt annat ätbart som finns. Gick och sa namnam hela tiden och pekade på alla röda bär.



Somrigt med smultronstrån :)



Jahapp

Ännu en sjukt varm dag! Skulle ju behöva duscha minst 10 gånger om dagen nu för man svettas ju verkligen bort -puh- Kan faktiskt få komma ett ordentligt åskväder nu, men enligt smhi ska det inte ens komma regn förrän på lördag först.. får hoppas de har fel.

Tog iaf och cyklade till dagis med Devin idag, han blev verkligen överlycklig när jag satte på honom cykelhjälmen :) Var lite svalkande att cykla iaf, tur det. Värre var det när man skulle cykla hem igen för då är det ju lite uppför. Men var bara slänga sig i duschen det :)

Imorn är det sista dagen för Devin på dagis för sen är han ledig i fem veckor. Ingen aning vad vi ska hitta på för David har ju bara "semester" en vecka till sen ska han jobba 4 veckor.. så det blir jag och barnen då, kommer bli tufft, men det funkar nog det med hoppas jag!

Imorn ska jag även till sjukhuset igen. Följa upp ultraljudet som de gjorde på magen.. får se vad de säger om det hela. Lite nervös är jag ju helt klart, men jag gillar ju inte sjukhus och läkare så.

Nu är David iväg med bilen till mekonomen. Vi besikta ju den i måndags och den gick inte igenom besiktningen för dagen innan så trillade avgasröret av :/ Otur!! Får se vad det hela går på, en bil måste man ju ha liksom!


GRATTIS

GRATTIS AMY och DAVID till SONEN!!
Och Grattis OLIWER till en LILLEBROR!!
3430 gram
49 cm lång



STORT GRATTIS TILL ER!! =)



hits