Mammabloggerska

Jag tänkte att jag skulle ta chansen att vinna att bli nästa mammabloggerska på www.mammabloggarna.se. Är man inte med och tävlar så har man ju inte chansen att vinna och den vill man ju iaf ha!

Kan ju berätta lite om mig och varför/hur jag startade min blogg.

Jag startade den år 2005 då jag flyttade till Australien för att studera bland annat utvecklingspsykologi så att mina vänner och släktingar kunde läsa om hur jag hade det där på andra sidan jorden.
När jag kom hem därifrån igen låg den på is ett tag, men sen jag fick barn har den varit igång igen. Jag tycker det är kul att skriva om min vardag med barnen och kunna se tillbaka på det sen. Jag skriver mest för min egen skull, men har ju även fått en hel del läsare till bloggen vilket såklart är hur roligt som helst. Genom mer läsare har man ju även kunnat hitta andra mammabloggar att läsa om och hur de gör i sin vardag, vilket är jättekul för då kan man utbyta lite idéer med dem.

Jag är iaf en 24 årig tvåbarnsmamma med 17 månader mellan barnen. Just nu är det ganska tufft med en 20-månaders och en liten 3-månaders här hemma, men det funkar det med även om det är stressigt vissa dagar att ens hinna med att äta. Man får hitta sina knep och sakta med säkert så gör väl även jag det antar jag.

Jag har även en passion för barnkläder. Jag fattar inte varför det är så kul, men det blir ju mycket mer kläder till barnen än till mig! Kläder över huvudtaget är roligt, men just barnkläder är det något speciellt med. Har en kategori här i bloggen som heter just shopping och där hamnar det lite av varje emellanåt när mammapengen tillåter och även när den inte gör det -oops- ;)

Jag tror jag skulle passa bra in på mammabloggarna för jag skriver om lite av varje och har med mycket bilder bland mina inlägg, då foto är ett av mina stora intressen eftersom jag är utbildad fotograf. Alla dagar är inte lätta och det ser jag också till att få med, för det är inte en dans på rosor att vara småbarnsmamma alltid. Jag har kategori för dagens outfit vilket har varit ganska populärt men som nu ett tag legat lite på is. Ska nog ta upp det igen nu när jag kommit in lite mer i vardagen som tvåbarnsmamma. Jag tycker ju kläder är kul och gillar att se just dagens outfit på andra mammabloggares sidor också.
Jag skriver också om filmer jag sett och tipsar om dem. Under just den kategorin så brukar jag även ha med filmer på barnen och vad vi hittar på under dagarna. Kul med lite filmer i inläggen emellanåt tycker jag allt för att få lite liv i det hela.
Deltar även i tävlingar emellanåt och har en egen kategori för det här på bloggen.

Er vision med mammabloggarna tror jag är att få fram oss mammabloggare bland bloggarna och inte bara alla dessa modebloggar som hamnar på topplistorna överallt. Att samla oss så vi kan dela erfarenheter med varandra på en och samma sida. En sida för oss mammor att kunna ställa frågor och få svar från folk i liknande situationer.

Bli medlem på:
Link to mammabloggarna.se

Kommentarer:
Postat av: Carolina

Gud så bra skrivet - håller tummarna för dig! :)

Postat av: barnshoppingbloggen - mode & shopping för barn!

Jättebra skrivet! Kika gärna in hos mig, såg att du hade intresse för shopping ;-)

2009-07-13 @ 11:04:22
URL: http://barnshoppingbloggen.blogg.se/
Postat av: marie

man kanske själv skulle testa

2009-07-14 @ 09:32:15
URL: http://sezzan85.blogg.se/

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits