Min dag

Efter jag hämtat Devin på dagis tog vi och åkte ut i Skärgårn till barnens farmor, ja vi åkte, jag orkade verkligen inte gå långt idag! -lat- Jag har ändå snittat ungefär 1 mil om dagen de tre första dagarna denna veckan, så idag blev det bara en halvmil ;)

  
Badlek

Devin tjatade om att bada det första han gjorde när han klev ur bilen, så det var ju bara att hälla upp vatten i baljan så han fick bada det :) Han kasta bollar, plaska, hällde vatten och hade hur kul som helst. Han sprang ut och i baljan i flera timmar med paus för mat och sådant då :)



Efter ett tag där ute så kom David också, han fick cykla för jag hade ju tagit bilen -hihi- Devin visade då att han vågade få vatten hällt på sig och att han tyckte det var jätteskoj, så han ville ge hinken till pappa hela tiden för att få vatten över sig. Tokunge!


Häll vatten på mig då! :)

Var riktigt mysigt där ute som vanligt och jag fick paket och tårta. Fick handdukar, badlakan, bodylotion och schampoo -tack- Sånt som man aldrig orkar köpa själv men ändå är bra att ha :) Ja, schampoo köper jag faktiskt själv!



Devin fick hela tårtan som blev över och fick kladda hur mycket han ville med den, men han tycker inte om att kladda och han tyckte inte tårtan var så god heller faktiskt så den fick åka i soporna ^^

Ja, det var väl dagen idag det :)



Kommentarer:
Postat av: Maria

Härliga bilder, klart man inte orkar gå jämt och dessutom inte i den här värmen. Men tycker du är fruktansvärt duktig ändå, måste vara ett sjujädrans go i dig!



Postat av: marie

då får han lite motion då;)

ja de är verkligen så mysigt där ute. så lugn och fridfullt. gott med tårta och kul med lite presenter:D

2009-06-25 @ 21:31:42
URL: http://sezzan85.blogg.se/

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits