Öppna + Marie

Imorse knallade jag ner till öppna förskolan för att träffa Marie och självklart lite andra mammor också. Lite trevligt att göra det ibland ju. Devin var på dagis idag, lite ovant, för han brukar ju inte gå på fredagar.. men han var ju ledig i tisdags så :) Han var iaf supernöjd över att komma till dagis som vanligt!

Efter öppna gick jag och Marie hem hit och då hade David fixat makaronipudding till oss som vi alla mumsa i oss -yummi- Sen lekte vi lite här hemma tills vi (jag och David med barnen) skulle vidare till Davids mamma ute i skärgårn.

Vilde och Neo

Är så himla roligt nu när Neo kan röra sig lite själv. Han hoppar efter Devin här vart han än går och man ser ju på Neo också att han tycker det är såå kul att han kan ta sig fram dit han vill själv :) Duktig kille!

  
Marie läser saga för Devin och sen är det Neo innan hemgång.

Vi åkte iaf ut till skärgårn förut och det var ganska mycket folk där utåt eftersom det är cykelns dag idag. Fattar inte vad som är så roligt med det, men tydligen är det något som lockar. Är band och sånt som spelar längst där ute vid picassoudden iaf. Vi fick mat hos hans mamma där och så.

Nu är vi iaf hemma igen och Devin har lagt sig.

Jag har ont i magen så blir nog tidig kväll om Vilde tillåter.



Kommentarer:
Postat av: marie

var jätte trevligt! ja så roligt att han kan ta sig fram själv helt underbart framsteg<3 och de märks att han älskar de. Fina bilder du tagit!

Nej ont :S fan att de aldrig kan gå över!!

Postat av: Maria

Jättefina bilder på barnen, låter som ni haft en bra dag:). Makaronipudding lät gott, du har inte lust att lägga ut recept?



2009-06-06 @ 11:56:05
URL: http://selmasmamma.blogg.se/

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits