Pust alltså

Inte för att klaga allt för mycket, men nu kan det gärna komma en dag med lite regn tycker jag. Jag håller på att smälta bort i den här hettan, jag är inte gjord för riktig svensk sommarvärme!! Alldeles för varmt och jobbigt för mig.. Australiens värme var mycket bättre, inte lika stekande!

Iaf så åkte vi ut till skärgårn efter Devin vart på dagis idag igen. Vi typ bor där ute nu på eftermiddagarna har jag märkt, men så himla mysigt och bra där ute =)


Devin och Stig badar

Devin fick iaf badsällskap där ute idag av Stig och det tyckte han var hur kul som helst. Han skulle härma Stig hela tiden som hoppade från kanterna på båtbaljan, gick inte så bra för Devin som nog trillade minst 10 gånger men var snabbt uppe igen för att försöka på nytt ;) Han ger sig inte i första taget inte!

  
Badpojkarna

Stig var som värsta polisen där ute och skulle bestämma precis allting! Man fick inte göra si och inte så.. Skitjobbigt att vara kompis med honom ju ;) Men är väl det att han snart är 3 år och vet bäst och kan bäst.. enligt honom iaf.


Vilde i tuffa solisar

Vilde han fick mest ligga inne idag på en filt han. Alldeles för varmt för honom ute, usch! Han trivs inte alls i denna extrema hetta, men jag förstår honom till fullo för jag orkar ju knappt själv existera.


Mer bad med Devin & Stig

Var iaf en jätteskön och rolig eftermiddag där ute även denna dagen :)

Totalt i veckan: 7,2km (orkar ju inte gå i denna värmen knappt)



Kommentarer:
Postat av: marie

förstår att ni är där ute mysigt!

nej men va tuffa brillor:D


Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits