FILM: Marley and me

"När Josh och Jennifers förhållande börjar bli allvarligt försöker Josh finta sig ur familjebildningen genom att ge Jennifer en hund. Om han bara visste vad som väntade honom. Marley är ingen vanlig hund. Han är en hund med en väldigt stark vilja och väldigt lite respekt för sina ägare. En del går så långt som att säga att han är ondskan hundifierad. Men genom åren kommer det att visa sig att detta vilddjur är lite av det kitt som håller familjen samman. Under den oborstade ytan klappar nämligen ett stort hjärta."

Kollade precis på den här filmen och jag har inte bölat så mycket på evigheter tror jag. Vet inte om det är för jag själv haft hund som jag känner så starkt för den, eller om det är för jag är gravid nu.. men tårarna fullkomligt sprutade ur mig! Jag tycker det är en sevärd film!

Filmen får ♦♦♦♦ av 5.

//S



Kommentarer:
Postat av: * Linda me Cazandra *

hehe vet att du är mammaledig men tänke i fall du hört något.. jag har reseverat en sån i rosa hos phonehouse.. va där för 2 veckor sen & dom har inte fått den ännu.. & jag vill ej vänta mera haha.. kramar

Postat av: Linda - Mamma till Minna

Hehe, ja, min kladdiga lilla unge :-)

2009-03-25 @ 07:49:47
URL: http://awasteofbreath.blogg.se/
Postat av: sara

ah får jag ladda ner då!

2009-03-25 @ 09:03:22
URL: http://zasata.blogg.se/

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits