Får aldrig riktigt sova

Usch jag är så trött nu för tiden och mår dåligt över att jag inte får sova. Jag måste alltid ligga på helspänn för att höra om det är något med barnen, lyssna så katterna inte hoppar på dörrhandtagen så de väcker barnen, se till så Vilde får nappen om han tappar den osv.. David skulle inte ens vakna om ett jetplan flög in i vardagsrummet så det är ju alltid jag som vaknar om Vilde vaknar och är hungrig. Jag vaknar iofs för minsta lilla rörelse han gör i sin säng, för minsta lilla ljud han gör.. Det funkar inte längre! Jag går under. Jag vill också få sova. Även om David lägger sig närmast Vilde och ska ta hand om honom på natten så är det ju jag som måste väcka David när Vilde ska ha mat.. eller om han tappar nappen. Det är ju ändå jag som får se till sakerna så egentligen så kan jag ju ligga där jämt iaf.. jag får ju ändå inte sova.
Vilde skulle behöva eget rum, men vi har inget extra rum här. Tror både han och vi skulle sova så mycket bättre då för jag sover iaf som en kratta när han sprattlar runt där i sin säng i sömnen :/ Åhh vad jag vill flytta till hus för att flytta till en fyra är ju fan dyrare än hus har jag hört så det blir det inget med.. vill inte ens bo i en fyra.

Jag vill också få sova!!


Kommentarer:
Postat av: Hanna

en son hos mormor, en hos farmor..ta med dig david på en weekend nånstans (eller en vän).. sov o njuuut o låt dem klara barnen.. det gör underverk! det är svårt att diskutera/tänka klart/ vara resonabel när man inte fått sova.. :D.. man lever inte för sina barn, man lever med dem.

Postat av: Carro

Så är våra nätter oxå. Spelar ingen roll att jag och Linus byter sida, så han ligger närmst Leon. Jag vaknar och får väcka honom. Jobbigt är det! Får nog flytta in Leon i hans rum snart, men känns sååå jobbigt samtidigt! Min bebis ju =P

2009-11-09 @ 12:00:20
URL: http://carolinus.webblogg.se/
Postat av: Malin, Alice & Lowes mamma!

Jag vill med sova..

2009-11-09 @ 13:36:08
URL: http://alicesmamma.blogg.se/
Postat av: Maria

Ååh lider verkligen med dig :(

2009-11-09 @ 14:02:28
URL: http://selmasmamma.blogg.se/
Postat av: Becca

Åh fy bubblans gumman, så är det här med.

Hur mycket går 4:orna på hos er? Kan inte han dela rum med Devin då?



Åååh vill också få sova. Ska vi åka iväg på en sista minuten kryss och bara sova? :D



<3 love you

2009-11-09 @ 16:13:52
URL: http://www.metrobloggen.se/beccis88
Postat av: Lena

Kan inte Vilde och Devin dela rum?? Sen måste du att börja slappna av så du får sova.. Låt gubben ta natt arbetet en natt vilde kommer allt väcka honom till slut lr så petar du på honom så han vaknar så är de bara att vända ryggen och somna om sen.. Robban vaknar inte heller av Noel men ja knuffar på honom så får han ta honom..

2009-11-09 @ 17:24:51
Postat av: andrea

skulle det inte funka om han sov i devins rum då?

2009-11-09 @ 18:55:06
URL: http://nimsi.blogg.se/
Postat av: marie

det förstår jag verkligen. Fast vi bor i ett hus som är som en fyra haha;)

2009-11-09 @ 19:28:23
URL: http://sezzan85.blogg.se/
Postat av: sara

ucsh vad jag lider med dig!

Jag slängde ut tobbe och leo på soffan häromdagen..

kan du inte sova bort nån natt? eller lämna bort devin en natt så kan david och vilde sova i devins rum? kan dom inte dela?

2009-11-10 @ 15:45:24
URL: http://zasata.blogg.se/

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits