Julklappshandling

Idag vid elvatiden åkte jag förbi Marie för att hämta upp henne för en liten tripp till Karlstad för att leta julklappar :) Var inte så mycket folk till en början som jag hört att det skulle vara, men sen bara poff sa det så blev det knökfullt. -jobbigt- Jag fick iaf det mesta jag skulle ha och lite till. Devin kommer få många paket på jul fast det inte riktigt var meningen, men men kunde verkligen inte motstå en del saker till honom ju :)
Skönt att vara nästan klar, de jag inte är klar till än vet jag iaf vad jag ska köpa till så det känns bra! Inte ens december och nästan klar med julklapparna, skönt!!

Var en trevlig stund i Karlstad även om jag höll på att börja grina när jag stod och provade jeans för att jag är så jävla fet!! Fy fan alltså >_< Är nog större än jag trodde om man kollar på storleken jag var tvungen att ha, nej usch. Jag måste skärpa mig med maten alltså och träna mer.. för annars kommer det sluta med att jag inte ens vill gå utanför dörren. Skärpning Sandrah!!!!


Kommentarer:
Postat av: Amy

skönt att vara ute i tid. Själv är jag alltid ute i sista stund!

Postat av: Sandra - Mina Prinsar och Jag

Oj, vad alla verkar vara duktiga på det här med att handla julklappar! Jag känner att jag kommer vara ute i sista sekund som vanligt...

2009-11-28 @ 22:40:42
URL: http://minaprinsarochjag.blogg.se/
Postat av: marie

blir många mjuka paket till devin! massa fina kläder kommer han få. Du passade kanonbra i alla jeans och jag är superärlig när jag säger detta!!! Du ska verkligen inte ha dåligt självförtroende för du är supersnygg<3

2009-11-28 @ 23:26:05
URL: http://sezzan85.blogg.se/
Postat av: Elin, Albins mamma

Skönt att du nästan är klar med julklapparna :)

2009-11-29 @ 08:12:03
URL: http://elinnorgren.blogg.se/
Postat av: andrea

men, jag som trodde att du var på rätt väg med vikten? :O strunta i storleken förresten. så länge kläderna sitter bra så ser man altid mindre ut :)

2009-11-29 @ 10:00:39
URL: http://nimsi.blogg.se/

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits