Sur och grinig

Denna morgon kunde startat bättre. Jag är så himla trött och Devin satte sig ju på tvären på en gång vid frukosten. Ingenting jag plockade fram dög fast att han sa själv att han ville ha smörgås så dög den inte när jag gjort den och han fick den. Han bara usch och blä och putta undan. Ska det vara så så kan han lika gärna vara utan, så han gick till dagis idag med bara två bett på mackan, men det sa jag till dem på dagis också. Han fick faktiskt bestämma själv vad han ville ha och duger inte ens det så får det vara.. jag orkar inte stå där och dalta med honom hela morgonen!

Han var sur och grinig tills vi kom till dagis, då blev han jätteglad! Tur det iaf. Han ska ju vara där länge idag eftersom vi ska till ögonläkaren med Vilde klockan halv två i Karlstad. Är vi inte hemma till fyra så tror jag farmorn skulle hämta på dagis.. Hoppas verkligen David tagit tag i den saken iaf eftersom jag bett honom.. men säkert inte! Får nog ringa själv och dubbelkolla.

Nu snart ska Vilde sova förmiddagsvila och det ska jag med!!

Hoppas ni har en bättre start på dagen idag än jag


Kommentarer:
Postat av: sara

vad är det med hans öga?



svart: 62/68 är det på dressen

Postat av: ♥ Nina ♥

Som hemma hos oss nu då. Inget duger. Men tydligen är han inte alls lika på dagis, det är ju oftast revolt mot föräldrarna "bara" =)

2009-11-04 @ 10:18:51
URL: http://snostjarna.blogg.se/
Postat av: Amy

tror det är ända rätta att låta dom stå för konsekvenserna till deras val. Hur ska dom lära sig annars... jobbigt när dom trotsar!

2009-11-04 @ 11:07:28
URL: http://olimy.blogspot.com
Postat av: marie

stressig start på dagen:/ gjorde du rätt i duger det inte kan dom lika gärna vara utan!

himla skönt att det gick bra hos ögonläkaren!!

2009-11-04 @ 18:18:11
URL: http://sezzan85.blogg.se/
Postat av: Linda med tvillingdöttrar

Åh vad jag lider med dig. Den där varianten har jag tyvärr varit prenumerant på sen våra barn började äta mat. De beter sig så där ganska många mål, men frukosten är klart värst. Därför äter de frukost på dagis 4 dagar i veckan numera (jag kan ju själv bestämma när jag ska plugga och därmed dagistiderna). Där beter de sig oftast hyfsat iaf.

2009-11-05 @ 13:02:55
URL: http://mina2hjartan.babyblogg.se

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits