Magen med nummer tre..


Magen nu och magen med Devin i v.18!

Nej jag är inte gravid igen, men man skulle ju kunna tro det så som jag ser ut. Herregud alltså! Det är fan riktigt illa att jag fortfarande ser ut som jag är nästan hälften gången i en graviditet. Jag skäms!! Så fort jag sätter mig och riktigt känner hur det väller över byxkanten så lägger jag händerna för. Jag hatar det! Jag är så fet, dallrig och äcklig så jag vill bara spy på mig själv.

Jag vill verkligen inte ha det såhär, men jag har sämsta jävla disciplinen på mig själv som finns. Det går bra i tre-fyra dagar och sen händer något som gör att jag missar ett träningspass eller måste slänga i mig något annat än det jag tänkt till lunch och då bara faller det. Är det fler än jag som är såhär jävla sämst eller?

Jag måste spara pengar till en operation alltså. Jag kan inte gå runt och må sämst över hur jag ser ut för resten av mitt liv. Jag är livrädd för en operation, men är det det som behövs så får det väl vara så! Men innan dess ska jag försöka med allt för att lyckas själv utan en kniv i mig!

Håll era tummar, för jag kan behöva dem.

Jag är sämst.


Kommentarer:
Postat av: joanna

du är inte sämst eller dålig på nått sätt!! förstår hur du känner dig, men du är absolut inte dålig.

Postat av: madde

man får se ut sådär efter två barn, min mage hänger oxå över byxkanten när jag sitter ner, men det är med all rätt efter 2 barn, det finns de som ser värre ut o väger dubbelt så mkt som både dig o mig... du är fin som du är o så länge david inte klagar så känn dig älskad för den du är!!



när barnen blir äldre så kanske man har mer tid o ork att göra nått åt kroppen, man hinner nog... man måste få njuta lite av livets alla goda ting på kvällarna framför tv:n :)

2009-10-28 @ 08:57:34
URL: http://nogg.se/myangels
Postat av: Linda med tvillingdöttrar

Det är ju bara ett halvår sedan du födda Vilde. Det tog jätte lång tid för mig innan jag var normal igen. Jag såg nog ut sådär, minst, när mina barn var 6 månader. Jag tycker inte alls att det är "illa" på något vis. Jag förstår att du är otålig men jag är säker på att det löser sig. Du är ju dessutom jätte duktig på att träna. Jag har fortfarande inte på mina 23 år satt mitt fot på ett gym skäms

Kram och var inte så hård mot dig själv!

2009-10-28 @ 09:09:35
URL: http://mina2hjartan.babyblogg.se
Postat av: ♥ Nina ♥

Men vännen, tänk på att du faktiskt haft två täta graviditeter. Magmusklerna är uttöjda å kroppen har ju inte återhämtat sig helt ännu! Kämpa på! Du kommer fixa detta! Du är superduktig med träning å mat ju!! Hejja hejja!!

2009-10-28 @ 09:12:32
URL: http://snostjarna.blogg.se/
Postat av: Malin, mamma till Alice & Lowe

Ser också ut sådär!

2009-10-28 @ 10:35:42
URL: http://alicesmamma.blogg.se/
Postat av: Mamma till huliganen William och lillrultan Valkyria.

"jag har sämsta jävla disciplinen på mig själv som finns. Det går bra i tre-fyra dagar och sen händer något som gör att jag missar ett träningspass eller måste slänga i mig något annat än det jag tänkt till lunch och då bara faller det."



Där har du ju problemet.

Då kmr ju inte en operation hjälpa för då kmr du ju se likadan ut igen efter en tid.

Klart det är svårt att hålla fast vid att äta nyttigt och träna, man måste ju få unna sej något ibland. Men man kan ju inte bara sitta och klaga och hoppas att man går ner i vikt/blir smalare av allt gnäll.



Jag har oxå putmage. Men går man ner i vikt så försvinner ju den med tillslut. Det viktigaste är väl att bryta dåliga vanor.



Postat av: Anonym

hm det här är verkligen inte bra. undersökningar visar att föräldrar med dåligt självförtroende överför det på sina barn omedvetet. så du måste jobba bort den sneda bild du har av dig själv. du är smal, men du förstår det inte själv. kanske kan du börja prata med någon? även om jag förstår att det känns som ett stort steg. problemet sitter i ditt huvud och inte på magen.

2009-10-28 @ 10:58:17
Postat av: Amy

jag är lika dålig! Kommer aldrig iväg och tränar. Äter mest godis!

Jag ser också ut som vecka 18 :S

2009-10-28 @ 11:31:46
URL: http://olimy.blogspot.com
Postat av: sanna

Du är smalare än mig och jag har inte fött ett endaste barn!

2009-10-28 @ 14:34:56
Postat av: Rijo

Gumman. Du är jättefin. Jag har minst 10 kilo för mycket efter Joline, men det skiter jag i! Jag resonerar som så att hon är liten, och hon är värd min närvaro som glad istället för borta och träna eller ständigt upptagen i tankarna på att banta. Glöm dig nu och njut av tiden som småbarnsförälder. Din tid kommer sen. Jag lovar. När Vilde är uppemot 4, DÅ kan du ägna dig mycket mer åt dig själv och då mår du bättre av att göra det än nu. Du är fin som du är, inuti vet du, det är där man är. =) Stor kram!!

2009-10-28 @ 17:28:26
Postat av: marie

men gumman du säg inte så du är verkligen INTE dålig. Jag vet att man själv ska trivas i sin egen kropp men du är verkligen smal och superfin. Klart du kommer nå ditt mål du kommer att klara detta<3

2009-10-28 @ 18:11:27
URL: http://sezzan85.blogg.se/
Postat av: sara

jag känner samma sak, men mina kärring hålla magen grej från lindex kostar 200kr är bra!

2009-10-28 @ 21:04:06
URL: http://zasata.blogg.se/

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits