Gorilla?

Haha, Devin är så rolig.

Jag: Vi ska gå och grilla hos Kenth snart!
Devin: Jaaa, gorilla Kenth!!

Men ja, nu ska vi gorilla (gå och grilla) =)

Ha en bra valborg allesammans!!



Shoppat



Idag kom äntligen Villervallabeställningen som jag gjorde tidigare i veckan :)
Massa nytt sommarfräsht och även några vantar som de kan ha lite kallare dagar nu!
Får säga stort tack till Peter som gav Vilde 300 kronor hos Villervalla att shoppa för i 1-årspresent :)

Man blir så glad av deras kläder med så fina färger! :)


Vildebus

 

Vilde är en pigg kille på morgonen, det är inte jag!! Men idag sov han iaf till klockan 6 :)

 

 


Ridit

Nu har jag varit iväg och ridit igen :) Denna gången såg jag ju till och med lite proffsig ut i ridbyxor och höga strumpor över. Men vi konstaterade ju ganska snabbt att ridningen sitter inte i hur proffsig man ser ut tyvärr ;) Det gick väl iaf ganska bra, jag blev ju bara rädd typ 5 gånger haha. Men det tar sig nog, kan så många andra så kan jag minsann också!


Jaffe äter hö :)


Trött

Jag är så trött idag så det är sjukt. Varit vaken sen halv fem imorse och det inte så roligt!! Hade jag fått välja hade barnen sovit till åtta iaf, men nu får jag ju inte välja så. Vilde är sjukt morgonpigg så jag vet inte vad jag ska ta mig till, halv fem är inte en okej tid att gå upp för dagen!! Sex är absolut tidigast för mig, men helst inte tidigare än sju. Hur ska man få honom att sova längre? Ingenting funkar ju.


Cirkus!!

Nu har jag varit iväg på min första cirkus på bra många år och Devin har varit på sin första cirkus någonsin :) Det var väl inte sådär jättemycket att hurra för enligt mig, men barnen ser nog annorlunda på den saken som tur är!

Innan vi åkte var Devin helt överlycklig och pratade bara om att han skulle på cirkus. Vi hämtade upp Leon och Erika och åkte iväg. Grabbarna började prata och skratta på en gång tillsammans och var så söta så. :)


Leon och Devin :)

När vi väl satt där på cirkusen så gick det omkring en läskig clown med ballonger. Devin tyckte han var så läskig så han började storgrina. :( Den dumma clownjäveln går en sväng och sen kommer han tillbaka och går precis förbi oss och stannar framför Devin och tittar på honom, kan ju lova att Devin började grina igen då. -suck-


Dumma clown

När föreställningen sen började så tyckte han det var jättekul igen iaf :) Han klappade händerna och tittade storögt på alla tricks och konster som de höll på med. Erika skämde bort barnen med popcorn hon, men det får man väl unna sig - cirkus är det inte varje dag man är på!


Gott med popcorn!

Tycker det är synd att det började så sent som klockan 19 dock. Jag menar, cirkus är väl till för barnen och det är många som lägger sig den tiden i vanliga fall! Men men.. Leon orkade inte med iaf utan somnade sött i Erikas famn, lilla sötnosen.


Sover sött

Vi gick lite innan det slutade för att slippa bilkö och sånt, men det var roligt att hitta på något annorlunda :)


Erika, Leon, Devin & Jag

Tack för en trevlig kväll!


Cirkus

Malin ringde mig förut när jag precis kom hem från öppna förskolan och frågade om jag ville gå på cirkus ikväll. Hon hade nämligen fått gratisbiljetter till sig, sin son och två andra - men det skulle inte bli någon cirkus för hon och Adam var sjuka :/ Jag tackade såklart ja och jag kommer nog ha en överlycklig kille ikväll på cirkusen :) Blir en sen dag för honom idag, men han fick sova extra på dagis så jag hoppas det ska gå bra. Erika och Leon ska följa med, så det blir skoj :)

Nu ska jag klä oss :)


Dagens Outfit



Body - Lindex (strl 86)
Byxor - Ellos (strl 86)
Strumpor - Easy mover (strl 19-21)




Tröja - Villervalla (strl 104)
Byxor - Villervalla (strl 98)
Strumpor - Granngården (strl 25-27)


Utmanad

Jag fick en utmaning av Sara, som jag har antagit. Tackar så mycket ;)

Blogg jag läser först: De med kortast inlägg eller nästan enbart bilder, lat som jag är ;) Så tex Lindas blogg.

Blogg jag har hört talas mycket om men aldrig läst: Jag är som Sara, väldigt nyfiken, så hör jag mycket om en blogg måste jag ju kolla in vad det är såklart!

Kändisblogg jag följer: Ingen.

Mest kända bloggare jag sett IRL: Ingen aning.

Första bloggen jag började följa: Som om jag minns det när jag själv bloggat i fem år.

Bloggare jag beundrar och varför: Det finns många jag beundrar men på olika sätt. Tex Katharina, Marie och Linda.

Fördelar jag fått tack vare bloggen: Ibland får man himla bra tips och det är alltid roligt och sporrande med kommentarer.

Då hatar jag att blogga: När man inte får några kommentarer elles respons alls på det man skriver eller när man känner att tiden inte alls räcker till till allt man vill berätta.

Då älskar jag att blogga: När jag ser att jag haft många besökare och fått många kommentarer!

Person som ofta kommenterar hos mig som förtjänar lite uppmärksamhet: Marie och Amy

Nu utmanar jag följande: Malin, Emma, Amy och Katharina




Barnen

Vilde: Da da da daaa
Devin: Fint du sjunger Vilde

Så himla söta :)


Canvas

Fick ju en kod av Malin där man kunde beställa canvas för halva priset - och självklart var jag ju tvungen att passa på då för jag har tänkt beställa så länge nu, men aldrig blivit av. Nu var det till och med ganska billigt! :)



Denna fina tavla kommer få pryda vårt nya kök sen!! Ska hitta en liknande bild på Devin i samma ålder har jag tänkt (om det finns) och sätta upp också :)

Så sjukt snyggt med canvastavlor!!


Kärlek



Jag och Devin :)

Osminkad och jävlig, men det bjuder jag på!


Dagens Outfit: Vilde



Scarf - Coop
T-shirt - H&M
Byxor - Lindex
Strumpor - Easy mover


Omslagsbild



Rösta på mitt bidrag hos Vi Föräldrar.
Klicka
HÄR för att rösta.
Tack så mycket :)
Skriv gärna en liten kommentar om du röstat också så blir jag så glad!!



Måndagslista

I dag, måndag är jag glad för att ....

Det är skönt väder ute!
Jag träffade Erika och Liam förut
Vilde inte ville upp klockan fem imorse
Högsta budet blev tillbakadraget så huset är vårt om vi vill :)
Jag ska träffa Marie och Neo sen
För att min träningsvärk sen ridningen nästan är borta ;)

Jennyn utmanar alla med blogg att vara med på måndagslistan!


Öppna förskolan

Nu på förmiddagen har jag och Vilde varit på kyrkans öppna förskola :) Erika hörde av sig när jag var där och kom dit för hon saknade mig så mycket. Tur det, för jag saknade henne också! Kul att träffas igen nu efter hon varit sjuk. Superkul att se Liam också som dessutom börjat gå!! Stora killen!

Vilde busade runt som en orkan som vanligt :) Han verkar stortrivas när det är massa folk han kan busa runt med. Kommer nog trivas toppen på dagis när han ska börja till hösten tror jag, även om jag har lite ångest inför det. Han är ju min bebis ju :)

Fick ett glädjande besked idag också, spännande värre!!

Nu sover prinsen iaf och jag ska göra mig lite mat innan jag ska hämta på dagis!


Drömmer mig tillbaka

Suttit typ hela helgen och kollat på mina bilder från Australien och drömt mig tillbaka :) Hade så himla kul där borta! Trivdes som fisken i vattnet.


Jag klappar känguru

Kan ju säga att det hade inte ens varit hälften så roligt om jag inte träffat så underbara vänner :) Är så glad att jag åkte själv dit så man inte hade blivit "fast" med den man åkte med utan istället fick ta mod till sig och vara social och skaffa nya kontakter!


Anders och jag, jag och Carro

Någon dag i framtiden ska jag tillbaka dit, det bara är så och jag hoppas familjen blir med så jag kan visa dem allt det vackra och underbara som jag har sett och upplevt!!


Jag i sydney

Jag vill tillbaka nu!!!



Dagens Outfits



Devin
T-shirt - Nova Star (strl 92/98)
Byxor - Jny design (strl 104)
Strumpor - Granngården (strl 22-24)

Vilde
Tröja - Little Lizard
(strl 86)
Byxor - Lindex (strl 80)
Strumpor - Easy mover (strl 19-21)


Stallet

Devin tjatade idag på att han ville rida på Gjafar, så det var ju bara att ringa till min mamma det och höra när hon skulle ut i stallet så han kunde rida lite :) Han tycker verkligen det är kul där ute!

Vilde provsitter


Idag fick även Vilde vara med och provsitta en kort stund. Hans första gång och han tyckte det var skitkul :) Något som var mycket mindre kul var tuppen som sprang runt på gården och gal. Vilde grinade som en tok så fort den gjorde väsen från sig.



Gäääsp

Klockan 04:50 imorse så tyckte Vilde att det var morgon och dags att få alla att vakna -gäääsp- Trodde jag skulle dö på riktigt!! Dröjde inte förrän Devin kom inknatandes också eftersom han hörde Vilde gorma som värsta joddlaren! David lyckades iaf få Vilde somna om efter en stund. Devin låg kvar och viskade lite tyst alla namn på hans dagis typ, men även han somnade efter en stund - precis lagom till Vilde skulle vakna igen!! Som tur är så är David ganska morgonpigg, för det är allt annat än jag är.. så han tog barnen och gick upp och lät mig ligga kvar en liten stund. Jag blir sämsta människan om jag inte får min sömn!

Nej, Vildes morgonvanor måste ändras.


Möblerat om



Idag efter våra långpromenader ute så hade vi fortfarande lite energi kvar och den använde vi till att möblera om i Devins rum! Jag vet inte om det blev bättre eller sämre än, men mysigare sovplats fick han iaf :)



Vet inte hur vi ska göra med Vilde riktigt dock, för vi hade ju hoppats på att få ett hus så han fick eget rum. Tror inte de kan sova tillsammans än, då hade det nog blivit prat och skrik nätterna igenom :/

Jaja, möblerat om iaf!


Tidig morgon

Det vart en tidig morgon här idag. Vilde åt ingenting i natt så han vaknade ju klockan fem imorse och var hungrig och pigg! Hoppades på att han skulle somna om då, men det tyckte inte han. Han for runt som en raket i sängen och skrattade och hoppade. Hoppade lite för mycket till och med för all välling kom upp i värsta kaskad spyan!! Hans säng, vår säng och på hela honom ;) Nice!

David tog dock hand om allting + tog Vilde så jag kunde vila en liten stund extra för jag hade så sjukt ont i huvudet imorse. Bara in med en tablett och försökte somna en liiiten stund till!

Inge kul när han ska upp sådär vråltidigt! Fem är waaaaay to early for me.


Totalkrossade drömmar

Vi har ju haft högst bud på ett hus i snart två veckor nu - tills idag. De skulle bara få en till som tittade och sen skulle det så gått som vart vårt eftersom ingen annan visat intresse. Klart att de allra sista som skulle kolla kommer och budar så mycket över så vi inte kan vara med och buda mer :( Jag är skitledsen och det suger så jävla hårt så det finns inte. Jag hade ju nästan redan flyttat in där i tankarna. Visste precis hur jag ville fixa till det och så.. -suck-

Idag är ingen bra dag och jag vill helst bara gräva ner mig någonstans


Film: Devin hoppar

 

Massor av energi har han iaf, hade jag gjort hälften hade jag vart helt slut ;)

Älskar att han på slutet säger men flytta rååå. Haha!

 

 


Undran

Jag undrar varför barnens lekar går ut på att hälla ut precis alla leksaker så fort som möjligt?



Devin hittade ju lådorna under sängen och de var han ju självklart tvungen att hälla ut. Han tänkte börja hälla ut alla andra lådor som han hällde ut igår med men det satte jag stopp för. Han får lära sig att plocka upp det gamla innan han kan ta fram nya leksaker så det inte blir världens berg igen! För städa tycker ju ingen är så värst roligt ;)



Ridit

JAG har ridit idag. Olivia som egentligen skulle börja lära mig rida var dålig idag så mamma fick rycka in istället. Vi red lite i skogen och när det bara gått 5 minuter ungefär hade jag sjuuukt ont i röven! Fattar inte hur man kan rida i flera timmar på en häst!? Shit alltså.
Jag red väl iaf ungefär en halvtimme eller något och töltade till och med :) Något galoppsteg råkade visst hamna med också och jag blev inte dödsrädd! Skrattade som en tok istället.

Får se hur detta går för nu kan jag knappt gå normalt för jag har så ont i röv och lår. Men får väl fortsätta på torsdagar nu då och se hur det artar sig och om hästen är snäll, för annars skiter jag i det ;)


Skillnad



Nu börjar rummet se lite bättre ut igen :)


Dagens Outfit: Vilde



T-shirt - Villervalla (strl 86)
Byxor - Lindex (strl 86)
Strumpor - Lindex (strl 19-21)


Dagens

Klockan: 12:31
Humör: Irriterad!!
Kläder: Svarta stuprör, persikofärgad tunika
Hår: Rakt
Smink: Från nya paletten
Undran: Varför i helvete ska folk väsnas så för??
Innan: Försökte få Vilde att somna om
Nu: Försöka få Vilde att somna om
Gillar: Vädret!
Gillar inte: Att Vilde vaknade fast han fortfarande är trött
Borde: Få Vilde somna igen
Låt: Breaking Benjamin - Until The End


Gammal bild



1-årskontroll!

Idag var det dags för Vildes 1-årskontroll :) De klämde och kände på honom och kollade hörseln. Allt var jättebra!

Vikt: 10690 gram (+230)
Längd: 81,2 cm (+1,2)

Sen han var nästan 10 månader har han bara gått upp 290 gram, men det är ju inte konstigt så som han kutar runt överallt!

Jag bad dem ta båda sprutorna samtidigt för att bespara honom smärta två gånger och det gick bra. Han skrek till lite men det var över på 5 sekunder ungefär när han såg något annat intressant i rummet att gå och pilla på :)

Efter bvc gick vi ner till stan där vi tog en liten fika med morbror Andreas!


KAOS


Kaos på rummet

Herregud så de har stökat ner!!!
De har lekt hur bra som helst tillsammans inne på rummet nu på morgonen och nu förstår jag ju varför - de har ju dragit ut varenda leksak som finns!!! Ja, det blir nog inte lika kul sen när de ska vara med och städa, men men ;) Ja, fler leksaker behöver de ju verkligen inte iaf.


Torr blöja!!

Imorse kom Devin upp och ville kissa på toaletten direkt som vanligt. Det var David som tog hand om det och tog av honom nattblöjan. Han sa ingenting, men sen när jag skulle ta blöjan och kasta den märkte jag att den var helt snustorr! Inte en enda kiss i blöjan :) Han har ju varit blöjfri på dagtid ett bra tag nu, men på nätterna har jag inte vågat eftersom han kissat jättemycket på nätterna innan men nu kanske han är redo att bli torr på natten också då :) Åhh min stora duktiga kille!!


Jenny&Liam

På förmiddagen idag hade jag finbesök utav Jenny och Liam :) Riktigt trevligt, jag fick lite bebisgos och Jenny fick leka lite med Vildebus. Liam charmade mig riktigt och smilade upp sig och jollrade så sött!


Liam & Jenny

Var kul att träffa Jenny igen också, var ett tag sen nu.

Nu är det inte längre kvar tills jag ska få vara barnvakt åt den lille plutten när de är iväg på Joe Labero :D Jag längtaaar!



Dagens Outfit: Vilde


Gos med katten

Body - KappAhl (strl 86)
Byxor - H&M (strl 80)
Strumpor - Lindex (strl 19-21)


Utmanad

Har fått en rolig utmaning av Malin att skriva 10 saker om mig själv :)

1. Jag går inte på a-brunnar och vill heller inte att de jag går med ska göra det. Vet dock inte varför, någon konstig idé jag har fått för mig.

 

2. Jag får panik vid tanken på att förlora mina barn. Kan tex inte lyfta upp dem vid balkongen eller liknande för då får jag för mig att de ska ramla ut eller något konstigt och bara tanken gör så jag får ångest!

 

3. Jag kan bli irriterad för minsta lilla och gnälla om det i flera dagar.. precis som Malin ;)

 

4. Jag älskar att resa och hade jag fått bestämma hade vi nog vart på resande fot hela tiden ungefär. Tyvärr får jag inte bestämma :/

 

5. Jag är rädd för att bli sårad och sviken, men är ändå för godtrogen för mitt eget bästa.

 

6. Jag hatar också skräckfilmer som Malin. Jag har aldrig kunnat kolla på skräckfilm för jag är helt och hållet livrädd. Skulle jag råka se en så är jag rädd i flera veckor sen -fegis-

 

7. Jag hatar hur jag själv ser ut och ska verkligen spara ihop pengar till operationer i framtiden! Kan ju knappast bli värre än det är nu direkt.

 

8. Jag älskar skräpmat och chips men borde verkligen inte äta sånt!

 

9. Jag är extremt impulsiv, tur jag har David ibland som saktar ner mig lite ;)

 

10. Jag är otroligt lättväckt och sjukt svårsövd, vilket bidrar till ganska lite sömn och ett taskigt humör.

 

Skickar den vidare till: Marcus, Marie, Sara och Emma



Utvecklingssamtal

Har precis varit på utvecklingssamtal på dagis. Var riktigt kul att höra hur de uppfattade Devin och hur han var på dagis :) Iofs var han inte så annorlunda mot här hemma, men ändå kul att höra från någon annan. De tyckte han hade enormt ordförråd och pratade väldigt rent och tydligt, duktig på att hjälpa till, väldigt bra motorik och bra kontroll över kroppen för att vara så liten :) Så himla kul att höra en massa bra från andra med, det verkligen värmer i hjärtat att man lyckats så bra.
Han var bra på att leka med alla barnen också och mycket omtyckt även om han hade sina favoriter som inte helt oväntat var Miranda och Cajsa :) Kul att höra att han mest leker med tjejer faktiskt.

Hela samtaltet var bara massa positivt faktiskt :) Min stora lilla prins.

Nu ska jag snart hoppa i sängen, är ju en ny dag imorgon också!

Natti natti


Film: Devin sjunger

Devin ville att jag skulle sova förut idag så han sjöng lite för mig

Så sött att han säger men sov då helt irriterat haha :)

 

 


Dagens Outfits



Tröja - Villervalla (strl 86)
Byxor - Lindex (strl 86)
Strumpor - Villervalla (strl 12-18mån)



Tröja - H&M (strl 98/104)
Byxor - Lindex (strl 104)
Kalsonger - Lindex (strl 86/92)


Träningspass

Kan ju lova att det var som ett träningspass att gå till fotografen med de små vilddjuren ;) Jag var helt svett och slut när vi var klara!! Två fina bilder blev det iaf, en på Vilde som 1årskort och sen ett på båda barnen tillsammans. Inte det lättaste att få båda att samarbeta och se nöjda ut inte, men det gick tillslut! -puh- Hur bilderna blev får ni se om två veckor ungefär när jag hämtar korten :)



Efter fotografen gick vi hem till min mormor där vi fick mat och glass :) Vi stannade där ganska länge faktiskt, så David kom också dit och åt lite. När vi sen kom hem hit så kom Peter hit och busade med barnen. Devin tyckte det var jättekul och visade honom alla sina bilar och coola leksaker -haha-

Nu har jag huvudvärk idag igen och är helt supertrött, så blir nog sängen tidigt.


Dagens


Gammal bild

Klockan:
13:27
Humör: Nervös
Kläder: Svarta stuprör, vitt ginalinne och röd warptröja
Hår: Utsläppt
Smink: Det vanliga!
Undran: Kommer det gå bra hos fotografen?
Innan: Packa skötväskan som ska med
Nu: Snart väcka Vilde och hämta Devin
Gillar: Solen
Gillar inte: Huvudvärken
Borde: Ingenting
Låt: Rise Against - Hero of War



Fotografen

Halv tre i eftermiddag är det dags att ta sig till fotografen med barnen för 1årsbilder på Vilde och sen även en syskonbild hade jag tänkt mig :) Förra tisdagen när vi egentligen skulle tagit oss dit blev ju Vilde så dålig, så det var ju ingen idé. Ska bli spännande att se hur det går idag, för Vilde är ju som en orkan som inte är still en sekund ens - han gör skäl för sitt namn!!

Nu sover prinsen iaf efter en massa bus på öppna förskolan. Alla skrattar åt honom där för att han verkligen är en vilde också :) De tycker jag får skylla mig själv som döpt honom till det eftersom han då måste leva upp till det, vilket han gör mer än väl! :)

Jaja, ha en bra dag!!


Dagens Outfits



T-shirt - Me&i (strl 98/104)
Byxor - Nova Star (strl 92)
Strumpor - Easy mover (strl 22-24)




T-shirt - Diesel (strl 98)
Byxor - Nova Star (strl 86)
Strumpor - Easy mover (strl 19-21)


Ridtur och gungning

På eftermiddagen efter att Devin sovit sin middagsvila så tog jag med honom till stallet där han fick rida lite på mormors häst :) Han tycker det är jättekul verkligen! På torsdag är det min tur att börja lära mig rida också, herregud. Men det blir nog bra det med tillslut ;)


Adam och Devin

När vi kom från stallet så mötte vi Henrik med dotterna Mira och Malin med sonen Adam på parkeringen. De skulle ner och gunga och då hängde vi såklart med :) Devin var överlycklig!

 

Efter det blev det middag hos min mamma och pappa. Jättegott men jag fick skitont i magen när jag kom hem, fy :( Nu ska jag bara se klart wipeout där en kristinehamnare var med -kul- och sen ska jag lägga mig och sova!

 

Godnatt

 

 


Cykeltur

Idag tog jag årets första cykeltur faktiskt :) Devin fick självklart följa med. Upptäckte att hans hjälm han hade förra året var jämt bara liite liten nu, så blev en tur till coop och köpte en ny till honom :) Han blev supersnygg i sin nya cykel/skatehjälm. Den andra kommer passa Vilde superbra sen istället när han får följa med på första turen för honom. Nu har vi två cyklar men bara en cykelbarnstol :/ Får skaffa en till så vi kan åka med båda barnen tillsammans :)

Jätteskönt väder ute iaf :)

Have a nice day!


Dagens Outfit: Devin



T-shirt - Me&i (strl 98/104)
Byxor - Villervalla (strl 98)
Strumpor - Easy Mover (strl 22-24)


Utebus


Stig & Devin

På eftermiddagen idag när barnen sovit klart och David kommit hem från jaktstigen med min pappa så drog vi på oss kläderna och åkte ut i skärgårn :) Där höll de på att elda upp en massa grejjer så vi höll oss ute. Devin och Stig lekte som bara den, leker riktigt bra tillsammans.


Brasan

Var ju jättespännande med brasan tyckte Vilde. Han ville dit mest hela tiden, men tillslut insåg han väl att det inte var någon idé att försöka mer och traskade hur långt som helst med pappa på gårdarna där :) Helnöjd kan jag lova när han får gå precis hur han själv vill!


Devin kör skottkärra

Devin och Stig lekte med varsin skottkärra :) Körde kottar, sand, vatten - ja, you name it! Skitkul hade de iaf :)

Nu är David iväg på bio med sina kompisar och barnen kollar barnprogrammen här hemma. Ska snart börja göra iordning dem för natten, men inte riktigt än.


Fyndat!!



88 Eyeshadow Palette

Denna snygga palett med 88 olika färger lyckades jag fynda för endast 199:- på
Kosmetikan. Har redan sett ut en del favoritfärger :)


Underbart

Varit riktigt underbart väder idag :) Vilde hade inte ens jacka på sig imorse när vi skulle till öppna förskolan. Det blev två tjocktröjor istället för jag hittade inte jackan ;)


Mammas lilla tuffing

Den stora tuffingen får jag inte ta bilder på om det inte passar honom eller om jag inte lyckas smygta en bild då ;) Han vill bestämma allt. Vi hade iaf mysigt på öppna förskolan. Devin lekte massor med Ellen som vanligt, de är så goa tillsammans de två!


Vilde springer runt

På eftermiddagen gick vi iväg och köpte kristinehamnsposten eftersom Vildes 1årsannons var i den :) Sen stannade vi ute och lekte lite. Sparkade lite boll, gungade, åkte rutschkana och sånt där skoj ni vet. Så himla mysigt när man kan vara ute och busa lite igen utan att frysa ihjäl :) Extra kul nu när Vilde kan vara med och springa runt.

Hoppas ni alla haft en riktigt bra dag!


Rensade mobilen


Nöjda barn den 8 april utanför café paus

Här är en bild på mina godingar när de åker sån där bil som man stoppar i en tia i :) Hur nöjda som helst verkligen. Det var Vildes första gång han åkte men han gillade det. Det kanske blir riktiga karusellbarn jag får ;) Vem vet? Jag och David är inte så värst karuselliga av oss direkt, men de kanske blir det. Tycker ni om att åka karuseller? :)


Trött man kan va

Både igår kväll och i förrgår så la jag mig runt halv nio och har somnat som en stock!! Så sjukt trött är jag hela tiden. Kan ju bero på att Vilde varit så täppt i näsan och låtit och vaknat om vartannat hela nätterna, blir ju rätt ryckig sömn man får då.

Idag ska vi iaf ta oss till öppna förskolan som vanligt på fredagar. Vilde har varit feberfri nu både igår och hittills idag så då tar vi oss ut lite :)

Ha en bra dag!


Volbeat - Still Counting

Den här låten går het här hemma nu och alla här diggar den :) Sätter jag på någon annan så säger Devin "nej inte lika bra".

 

 

Lyssna och njut

 

 


Dagens Outfit

När Devin såg vad Vilde fick ha på sig idag så ville han såklart ha lika :)



T-shirt - Nova Star (strl 104/110 & 80/86)
Byxor - Lindex (strl 104 & 86)
Strumpor - Granngården/Lindex (strl 22-24 & 19-21)


Tävlar



Jag tävlar om en Villervalla-tröja i vuxenstorlek (Medium) från Baboon hos alicesmamma.blogg.se.
Tävla HÄR du med!


Vattenglas

Haha jag har ju glömt att berätta vad som hände en morgon här i veckan. I spjälsängen som Vilde ligger i fattas det en spjäla och det har ju han kommit på så han kan ta sig ut när han vill, så en väldigt tidig morgon kröp han ur sin säng och över till oss. Jag var så trött så jag småslumrade medan Vilde klättrade runt på David (trodde jag). Poff så har jag fått ett glas med iskallt vatten rakt över mig och jag kan säga att vaknade jag och flög upp ur sängen!! Vilde hade hittat mitt vattenglas som stod ovanför mitt huvud och snällt hällt det över mig ;) Tack så mycket.

Jag brukar inte ha glas vid sängen alls så ni kan ju fatta att jag undra vad det var haha.

Så kan det gå.

Nu har vi vänt på hans säng så han inte kan ta sig ut längre :) Nu får han snällt vänta tills vi tar upp honom på morgonen, men det dröjer väl inte förrän han kommer på hur man klättrar ur istället.


Mârten

Idag har det varit mârten i stan och då var vi såklart tvungna att knalla ner dit och kolla lite när Devin slutat dagis :) Det var som vanligt bara massor med folk och inte direkt något att ha, men man måste iaf ha gått minst ett varv. Denna gång var det ju soligt och härligt så då gör det ju inget att strosa runt där, det brukar ju annars nästan alltid vara regn när det är dags för mârten tråkigt nog. Köpte iaf lite bröd och sånna där chips -gott men dumt-

Vilde har verkar lite bättre idag, men han är fortfarande hes och snorig lilla plutten :( Har inte så mycket feber heller, men jag hoppas ju såklart han är helt feberfri till imorn!

Hoppas ni har en bra dag!


Dagens

Snodde av Emma i brist på annat :)

Klockan: 12.43
Humör: Helt okej
Kläder: Jeansleggings, grönt linne från gina
Hår: Utsläppt som vanligt
Smink: Det vanliga
Undran: Kan jag glömma?
Innan: Sjöng
Nu: Platta lite av det som blivit lockigt igen
Gillar: Vädret
Gillar inte: Att vara snorig och att Vilde är sjuk
Borde: Städa
Låt: Volbeat - Still Counting ♥


Dagens Outfits


Min lilla smalis kan knappt hålla byxorna uppe ens

Body - KappAhl (strl 86)
Byxor - KappAhl (strl 86)
Strumpor - ??




T-shirt - Cars (strl 98/104)
Byxor - Villervalla (strl 98)
Strumpor - Granngården (strl 22-24)



Andmatning

När det varit så himla fint väder som det var idag så kunde vi inte motstå iaf en liten promenad på eftermiddagen :) Vi tog med oss lite gamla kex vi hade hemma och gick på andjakt! Det som brukar vara så himla många nere i stan - idag var det 6 stycken.. Det blev 6 lyckliga änder + en massa måsjävlar ;)

t
Matar änder :)

Både Devin och Vilde tyckte det var himla kul med alla "pippifåglar" som kom flygande iaf :)


Mums mums


Feber

Vildes start som ettåring började ju inte så bra direkt. Han var lite hängig igår redan och idag hade han 39 graders feber :/ Kraken min. Inte lätt att vara liten inte och både vara förkyld och få tänder på samma gång!


Gott med majs

Ont i halsen har han också så det är nästan bara välling som gått ner i honom idag. Han började gråta efter varje tugga mat :/ Tur välling går ner iaf så man vet att de fått i sig. Bra med mycket vätska när man har feber också ju!


Matar dockan


Lite välling

Devin är mån om den lilla dockan här hemma :) Den ska matas och den ska sövas och allt möjligt däremellan. Den får även lite stryk också, men mest är det kärlek ;) Så himla sött!


Dockan ska få puré

Dockan pratar också och Devin blir lika glad varje gång och kommer springades och säger vad den sagt :)


KALAS


Farfar och Vilde öppnar paket

Det var som sagt fullt ös igår. Sista tårtan slängde jag ihop en kvart innan alla kom men den blev sjukt god iaf :) Både Vilde och Devin fick massor med paket och var mycket nöjda.


Devin hjälper lillebror att öppna paket


Får en docka :)

Jag hann inte se vem de fick allt ifrån tyvärr, men en hel del fick de iaf. Vilde hade önskat sig en docka och det fick han :) Den leker Devin massor med nu.


Nalletårtan för dagen

Vi har en del tårta över så om någon känner sig sugen så finns det ;)


Gott med tårta

Glömde ju ta kort på min andra tårta med vit marsipan som jag slängde ihop, men men.. man kan ju inte komma ihåg allt :) Stig och Devin glömde jag också ta kort på, de lekte jättebra tillsammans igår och hade det roligt. Devin har blivit längre än Stig nu -hihi-

Kul dag var det iaf :)
Tack för alla presenter!!


Dagens Outfits

Var ett tag sen jag hade dagens outfit nu, så nu var det dags igen!



Body - Molo (strl 86/92)
Byxor - Lundmyr of Sweden (strl 80)
Strumpor - Lindex (strl 19-21)



T-shirt - Nova Star
(strl 92/98)
Byxor - Nova Star (strl 98)
Strumpor - Granngården (strl 22-24)



Bilder kommer

Bilder från dagens kalasande kommer imorgon - för nu är jag så trött så jag ska gå och lägga mig! Det har verkligen varit fullt upp från början till slut idag. Härlig dag och både Vilde och Devin har fått massor med fina saker!

Tack så mycket :)

Godnatt


Måndagslista

Hänger på Jennyn idag och kör en måndagslista!

I dag, måndag är jag glad för att ...

Vilde fyller 1 år!
Jag inte är lika förkyld längre
Det är så underbart väder ute
Vi har varit med på dagis och hälsat på idag
Jag har lyckats med ännu en tårta
Vi har lagt bud
Det inte ser ut som skit här hemma
För att jag har så underbara barn!



Förlossningsberättelse

Tänkte att det kan ju vara kul att läsa vad som hände för exakt ett år sedan nu :)

Det hela började med att jag runt klockan fem på morgonen vaknar av en konstig känsla i magen, men jag tänkte inte mer på det utan försökte sova vidare igen. Känslan försvann dock inte och jag kunde inte somna om för det kom värkar med jämna mellanrum. Jag hoppades ju då såklart på att de skulle göra ondare och komma tätare för att få ut bebisen, men det trodde jag inte direkt skulle hända bara för att jag hoppades på det.
Iaf så började det faktiskt göra ganska så ont så jag gick upp och gick omkring lite här hemma, satte på datorn och klockade värkarna som kom med 3-4minuter mellan. Gick in till David och förberedde honom på att vi kanske måste åka in till förlossningen idag. Han flög faktiskt upp för en gångs skull ;)
Jag ringde till förlossningen som tyckte jag skulle testa med en dusch och se om det fortsatte likadant efter eller om det lindrade lite. Jag lydde order och gick och satte mig i duschen, men det blev ingen vidare långvarig dusch vill jag lova för jag fick så ont så jag trodde knappt jag skulle kunna ta mig ut därifrån.
David ringde då sin mamma och bad henne komma hit för att kunna ta hand om Devin, och jag ringde till förlossningen igen och sa att det inte lindrade ett dugg utan snarare gjorde allt värre så jag ville komma in. Det var ju inga problem och vi var så välkomna så :)

Resan dit gick bra och det var bara EN enda bil vi såg på hela vägen dit. Alla låg väl bakis efter påskens firande kanske -fniss- Iaf så ringde jag några då och sa att vi åkte in.

På förlossningen fick vi förlossningsrum direkt eftersom det var mitt andra barn och då kan det tydligen gå riktigt snabbt. Det trodde jag inte på, men var glad för ett rum iaf.
CTG-kurva sattes på mig och jag var öppen tre cm när jag kom in. Efter kurvan var klar hade de tappat upp ett bad till mig och skulle ringa på narkosläkaren för att kunna sätta eda på mig som jag verkligen ville ha! Badet var jätteskönt, men värkarna gjorde så satans ont då så det blev inte långvarigt där heller direkt. Var en pärs att knata de få metrarna mellan badet och förlossningsrummet. Hade en sån gågrej man kunde hänga på och det var tur det för jag gick väl typ 5cm i minuten med de värkarna jag hade -fy-
När jag kom in till förlossningsrummet igen var jag öppen 5 cm ungefär och fick då det hemska beskedet om att narkosläkaren inte skulle kunna komma till mig på EN TIMME!!! Gissa om jag bröt ihop!? Jag grät som en liten unge och trodde jag skulle dö. Barnmorskan tyckte jag skulle testa lustgasen, men jag var väldigt skeptisk eftersom jag hört att man kan må illa av den och jag är så jävla rädd för att spy. Iaf så satte hon på lägsta möjliga och jag testade faktiskt till slut. Var inte så läskigt som jag hade trott, men jag spydde ju.. fast det var nog mer för att bebisen kom förbi spinae eller vad det heter och inte för att jag tog lustgas.
Hon höjde iaf tillslut lustgasen men jag skrek och grät av smärta ändå tills narkosläkaren kom dit. Hon kom och satte min eda klockan 10:47 ungefär och Vilde är född 11:04 så jag hade inte ett piss användning av den!! Precis som det var med Devin, men som tur är så kom ju Vilde iaf ut betydligt snabbare. Behövde krysta ca 4-5 gånger sen var han ute.

När han kom ut var man ju såå nyfiken på vad det var för något även om jag hela tiden haft på känn att det var en pojke till. Jag bara skrek ut "åhh det är en pojke, jag har fått en pojke till och han SKRIKER" =) Jag var helt överlycklig över att han skrek och kunde komma upp på mitt bröst direkt. Han var inte blå och stilla som Devin var utan han rörde sig och lät. -lycka- All smärta i världen försvinner den stunden och man är bara såå lycklig, det är värt allting det där. Han tog även bröstet på en gång och har sugit nästan nonstop sen dess ;)

Var en snabb och smärtsam förlossning, men jag överlevde och jag känner mig så pigg nu. Sprack ingenting heller och är väl det som gör att man känner sig så pigg nu. Kunde ju typ inte röra mig efter Devin var född för jag var sydd så mycket där de klippte mig.

Jag är nöjd!


Present



Vilde fick sitt paket direkt när han vaknat utav oss :)
Han blev så snygg så i de nya kläderna!
Solhatten får dock vänta någon månad eller två till bättre väder.

Älskade unge.


Ingen vanlig dag

Idag är ingen vanlig dag, för idag är det VILDES 1-årsdag!!
HURRA HURRA HURRA!!


Nyfödd

1 år sedan du kom till världen nu, jag kan inte fatta det. Tiden går så fort, nu är du ingen liten bebis längre!
Jag älskar dig till stjärnorna och tillbaka ♥


ca 6 månader


1 år!!

Grattis min lilla älskling!!


Gott med tårta



Vilde mumsade tårta för glatta livet :)



Jättegott med tårta och att man fick kladda hur mycket som helst :)



Mums, mums!


Bakdag

Det har varit en bakdag här idag :) Imorn fyller ju nämligen lillprinsen hela 1 år!!



Devin var förste smetsmakare, men han var ju snäll och delade med sig av visparna till sin lillebror..



Vilde var helt med på de noterna vill jag lova -mums-



Här är nalletårtan jag mixtrade ihop :)

Nu kommer snart lite folk för första lilla kalaset. Imorn blir det släktkalas!



Påväg ut


Devin och Vilde

På förmiddagen idag var det jättefint väder här och då var vi ju tvungna att gå ut en sväng :) Barnen var riktigt våriga faktiskt, men så fort vi gick ut så började molnen dra in på himlen, suck. Jaja, det var roligt ute så länge det varade iaf. Vi gick och handlade och Devin var så duktig och gick hela vägen dit och hem!

Nu sover barnen och vi slappar lite här, sen i eftermiddag vet jag inte riktigt vad vi ska hitta på - det märks!

Ha en bra dag!


Ny jacka

264705Devin behövde ju verkligen en vårjacka nu eftersom höstjackan (strl 98) var alldeles för liten för honom. Han såg ut som en stoppad korv i den och så kan han ju inte se ut, kunde ju knappt röra sig ;) Idag blev det då denna jacka som är på bilden här som fick följa med hem från KappAhl. Inte alls för dyr och verkligen Devins färger :)

Fick ta 116 (!!!?) för att den skulle sitta bra och vara lagom för honom att röra sig i. Herregud, har han blivit så stor nu min lilla pojke!? 104 som jag tänkte ta var ju bara att glömma, 110 också.. shit.

 

Jaja, nu har han en vårjacka iaf så nu var det bekymret ur världen.

 

 


Öppna förskolan

Snart ska jag och barnen bege oss iväg till öppna förskolan som vanligt på fredagar :) Tur att det finns alltså, speciellt sånna här regniga dagar. De hade ju blivit tokiga om de skulle vart hemma hela dagen liksom!

Den här natten var lite bättre, men Vilde håller på att krångla på nätterna nu så jag vet inte vad det är med honom. Han behöver verkligen ett eget rum!! Vi stör oss av honom och han stör sig nog av oss :/

David hade pratat med sin "chef" idag och han sa att han hade minsann inte sagt något som den andre chefen påstod. Så jag vet inte var de får allt ifrån, det är ju uppenbarligen någon på hans jobb som vill sabba för honom! >_< Synd bara att de sabbar för hela vår familj.


Krossade drömmar?

Huset vi tittade på igår var helt perfekt för oss och gården är underbar, läget är toppen. Men så är det ju alltid så att det finns ett men.. Idag fick David veta att han inte får fast på jobbet än för någon där har sagt att han inte jobbar!? Han som alltid ställer upp och jobbar extra och frågar om det finns något han kan hjälpa till med, ett exempel på det var ju när det snöade som sjutton och han fick rycka ut både på morgonen och natten och gud vet allt. Han fattar inte heller var det kommer ifrån så imorn ska han prata med chefen om det och se vad som händer. Hans kompis som började samtidigt kommer få fast liksom och han har inte ställt upp hälften så mycket ens. Blir så irriterad! Nu känns det verkligen som ens drömmar har blivit krossade..

Fan, fan, fan.


Paket

Jag har varit lite seg på att tömma min kamera märker jag, för här kommer lite bilder från helgen när Mikaela var här och firade Vilde lite smått :)


Vilde får paket

Vilde var väldigt nyfiken på paketet som han fick, men det kan jag lova att det var en till kille som var :)


Devin hjälper till

Devin var en snäll och duktig (läs: nyfiken) storebror som hjälpte till att öppna paketet när Vilde inte riktigt kunde själv :)


Nya snygga tröjan

Vilde fick en ursnygg och tuff tröja från Mexx :) Han blev mycket nöjd!

Tack så jättemycket!



Vilken natt

Vilde krånglade mellan 2-3.30 i natt och efter det när jag skulle försöka somna om så blev jag så sjukt tät i näsan och nässprayen hjälpte inte!! Jag sprayade hur mycket som helst och det blev inte bättre, snöt mig och försökte det mesta - men icke. Jag är dömd till att inte få sova. Så all sömn jag fick i natt var innan klockan två, alltså inte så mycket som jag skulle behöva nu när jag dessutom är förkyld. Usch!

Nu ska jag iaf till thai och äta med Erika, hon bjuder! :)



Hus

Idag ska vi på husvisning (igen). Känns som vi snart kollat på alla hus som finns i hela stan, men man måste ju vara lite kräsen när man letar. Det här huset som vi ska kolla på nu ligger bra, verkar ha bra gård med staket runt, inte alltför dyrt, lagom stort. Vi har varit på banken och pratat med dem och är det nu så vi vill ha det här huset så har vi fått lånelöfte :) Känns lite mer verkligt då.
Davids mamma och Kenth ska med och kolla på huset också för Kenth jobbar ju med sånt så han vet vad man ska kolla efter och fråga lite saker och så :) Känns bra!

Så i eftermiddag klockan halv fem ska vi titta. Kan ju hoppas det är toppen och att vi är de enda som vill ha det :D


Film: Devin räknar

 

Devin räknar våra snökakor som vi gjorde :) Så duktig så!

 

 


Utelek

Vi gick ut en sväng förut på eftermiddagen :)



Här är barnen på väg till lekplatsen nedanför oss. Roligare att gå till en man inte är vid lika ofta!



Devin började gräva direkt -kul-



Vilde sprang iväg på upptäcksfärd :)



Devin kasta kotte och åkte rutschkana :)



Vilde skrattade så han kiknade i gungan :)



Devin tyckte också det var kul att gunga!



Kryper lite i en tunnel också :)

Var en mycket trevlig utestund och det tyckte barnen också. Vilde ville inte gå in sen ;)


Resereporter



Jag har nu anmält mitt intresse till att bli resereporter hos Solresor. Skulle vara riktigt kul om man fick bli det eftersom jag älskar att både resa, blogga och ta bilder :)

Vill du också bli det kan du anmäla intresse
här.


Svett

Puh nu har jag gått (och sprungit) så jag är helt svett! Blev ingen promenad med Erika för hon hade försovit sig så jag fick gå själv istället. Inte lika kul, men men.. Blev en sväng förbi stan och bytte Vildes converse till en storlek mindre och sen knallade jag till Marie och var där en stund. Sen sprang jag hem därifrån för att Vilde inte skulle hinna somna i vagnen, det gjorde han ändå de sista minutrarna men tror jag lyckades söva om honom i hans säng nu iaf :)

Hittills i veckan: 8 km


Promenad

Inte det vackraste vädret ute idag, men det får bli en promenad tillsammans med Erika idag iaf! Jag har ätit sjukt onyttigt den här påsken och det måste jag gå bort nu ;) Hoppas bara inte det kommer regna för då ger jag ju upp, men är det bara mulet och så som det ser ut nu så tänker jag gå en runda iaf! Sen är det ju träning ikväll också som jag får masa mig iväg på.. Känns ju som jag håller på att bli rejält förkyld, men kan ju ta det lite lugnt kanske. Core är ju inte så hoppigt direkt ;)

Nu ska jag klä barnen och bege mig till dagis iaf!

Ha en bra dag för det ska jag försöka ha!


Skärgårn

Eftersom Vilde gjorde sånna rejäla bajskalas idag så vart vi tvungna att åka ut till skärgårn för att tvätta lite :) Devin hade ju verkligen inget emot det eftersom han älskar att vara där och leka med Jacob och Stig. Vilde fick också släppas lös på upptäcksfärd idag :)

 

Vilde är på upptäcksfärd

 

Jag och Stig byggde en massa "snökakor". Jag gjorde och han pekade var de skulle vara någonstans :) Riktigt roligt ju, jag blev som ett barn på nytt ;)

 

 

Nu blire snart top model och sen natten för mig!

 

 


Film: Vårpromenad

Igår passade vi på att vara ute i det fina vädret lite och då fick Vilde självklart gå en sväng han också :)

 

Han älskar när han får gå ute :) Massor av nytt att upptäcka ju som inte går att upptäckas från vagnen!

 

 


Inte min dag

Idag är det allt annat än min dag! Har knappt sovit en blund i natt för alltid är det något som stör så jag inte kan sova. Devin kom dessutom in till oss imorse och var som en jävla elvisp i sängen och tillslut blev jag skogstokig och bar in honom på hans rum igen för jag trodde jag skulle få psykbryt annars! Sen var det ju bara att pallra sig upp eftersom David skulle iväg på jaktstig med min pappa. Devin var gnällig och hostig och ville inte äta någon frukost och Vilde var allmänt fisig i magen. Helt plötsligt hostar Devin så han kräks -urk- Som tur var så var David hemma då så han fick ta det, annars hade jag nog dött lite. Sen efter David åkt så har jag fått slänga in Vilde i duschen två gånger med bajs upp på hela ryggen och ända ner till strumporna -puh-
Hoppas han kommer hem snart för det känns som jag går under här annars.. börjar dessutom blir förkyld själv :/

Jag är så trött..


Fint väder

Superhärligt väder ute idag, så idag får det allt bli en promenad tror jag :) Kanske till och med kan gå ut till skärgårn idag så Vilde kan sova middag i vagnen? Hmm.. det tål att tänkas på!

Vad gör ni idag? :)


Film: Påskhälsning

Devin satt och kollade på när jag kollade i Amys blogg och såg att hon hade filmat Oliwer när han sa Glad Påsk och det ville Devin också. Det var ju bara att leta upp sin mobil och filma det! Stränga order ;)

 

Sådär, nu har Devin också gjort en påskhälsning. Nu är han nöjd!

 

"Gjort som Oliwer" säger han här nu :)

 

 


Knasboll!!

Igår innan jag skulle gå och lägga mig så gick jag och skulle kolla till Devin, som varje natt! Denna gång var det dock inte som det brukar för Devin låg inte i sin säng ;) Den lille knasbollen hade tagit ner täcke och kudde på golvet och låg och sov som en stock!


Min lilla knasboll

Självklart la jag upp honom i sängen igen och han vaknade inte ens ;)


Glad påsk

Det har varit fullt upp från första stund idag!
På morgonen kom barnens farfar och hälsade på med påskägg :) Efter det åkte vi till barnens farmor, där var det påskäggsjakt. Påskharen hade tydligen gömt ägg ute i skogen där :) Kul!

 

Sen var det hem så barnen (och mamma) fick sova middag och sen bar det iväg igen och då till mina föräldrar där vi varit tills precis nyss! Jättegod mat har vi ätit så jag är mätt som en tok :)

 

Trevlig dag!

 

Hoppas alla ni läsare också haft en trevlig dag! Glad påsk!!

 



Trött kille!!

Devin somnade några minuter i vagnen förut idag och vägrade efter det att sova middag..



Det slutade med att runt halv fem sov han som en liten gris i soffan :/ Tyvärr var vi ju tvungna att väcka honom eftersom han annars inte skulle somna nu.. men sött var det iaf! Så går det när man inte sover middag ;)

Kan ju ta dagens outfit här också:

Tröja - Lindex (strl 98)
Byxor - Nova Star (strl 98)
Strumpor - Granngården (strl 25-27)


Stallet

Vi har ju hunnit med stallet också, en lång fredag som denna hinner man med en del ;)


Devin och jag

Devin gillar nog sin mormors häst mer än morfars motorcykel - hästen har han iaf suttit på men motorcykeln vågar han inte än ;) Får se när den dagen kommer!


Supernöjd kille som borstar Jaffe

Devin ville såklart hjälpa till att både mata hästen och att borsta den :) Inge rädd han inte! Han gav till och med hästen morötter, det är ju knappt så att jag vågar det.



Vilde satt i vagnen och var nöjd och tittade på han :)



Devin ville sitta en sista gång innan vi gick hem och då fick han sitta lite med Olivia :)

Han ville inte med hem sen kan jag ju säga!!


Devin kör


Wroom wroom

Devin ville också åka motorcykel förut och släpade fram sin här hemma :) Självklart så skulle brandhjälmen vara på också eftersom han såg att alla som åkte på stan hade hjälm! Uppmärksam kille :)


Motorcyklar

Som vanligt på långfreda'n så samlas hur många motorcyklar som helst och ska åka genom Kristinehamn :) Vi var där för att kolla och Devin var helt överlycklig!! Han hade även på sig sin Harley Davidson jacka dagen till ära som han fått av farfar, så han var tuff och stolt.

Massor med motorcyklar

 

Devins morfar kom åkandes där i slutet av filmen också och det tyckte ju Devin såklart var hur häftigt som helst :)

 

Massor med fyrhjulingar

 

Fyrhjulingarna var ju också helcoola tyckte han :) Kan ju säga att vi hade en mycket nöjd kille sen när vi var påväg därifrån!

 

 


Converse

Andrea, Magnus och deras lilla sötnos Chikara kom förbi en sväng här förut på förmiddagen med lite presenter till barnen :) Vilde fick sin ettårspresent nu eftersom de inte kan komma när han fyller och Devin fick en brandhjälm och lite målarböcker :)



Dessa ursnygga converse kommer pryda Vildes fötter i sommar och han kommer ju vara tuffast i stan!

Tack så jättemycket!


Bättre

Vilde är lika pigg som han brukar vara idag och har ingen feber alls :) Devin är pigg och glad han också, men väldigt hostig och rosslig i halsen :/

Vi ska ner på stan sen och kolla på alla motorcyklar, Devin kommer nog tycka det är hur häftigt som helst kan jag tänka mig!

Sen ska Devin sova och sen ville han rida på mormors häst :)

Vad gör ni idag?


Chocolate chip cookies

Devin och jag har bakat idag :)
Testade att göra chocolate chip cookies och med min duktiga hjälpreda blev de såklart hur goda som helst!!


Nöjd bakkille :)

Han var jätteduktig och tyckte det var kul att hjälpa mamma att baka! :) Kul att göra något tillsammans som man inte brukar också..


Feber

Här har Vilde nu över 39 graders feber och är allmänt klängig och gnällig :( Han vill bara sitta i famnen hela tiden, men det kan man ju faktiskt förstå.. min lilla krake. Jag tror det är pga tänderna som han har feber för en tand till har pressats igenom idag så nu har han sex stycken och en sjunde på väg. Inte lätt att vara liten inte :/


Lite pappagos dög till och med idag :)


Tand 5

Igår kunde jag tydligt känna att tand nr 5 hade kommit fram i Vildes mun :) En liten en där nere bredvid de två han redan hade där. Så sött! Han har även två på g där uppe också, får se när de vill spricka igenom ordentligt.. Hoppas på snart för inatt var han jättegnällig och jobbig och jag tror det beror på tänderna.


hits