Devin snackar

D: Stig är cool men jag är bäst!!
M: Jasså på vadå?
D: Men Jacob säger så att jag är bäst!
M: Okej
D: Ja, så jag är bäst!



Haha, han är så rolig ibland :) Vi här hemma har aldrig sagt något om att han är bäst så det var lite av en chock när han sa så. Haha! Goa unge!


Kommentarer:
Postat av: Carolina

Beror nog lite på hur barnen är byggda, Oliver är ju väldigt smal så på honom har Nova Star alltid varit stort.

Postat av: Amy-mamma till Oliwer, Elliot & gravid

Men han är ju bäst säger du ju ;)

2010-08-28 @ 19:52:50
URL: http://olimy.blogspot.com
Postat av: Mia 17år - Mamma till William och Marcus

Sv. Haha okej! De är snyggt med tuppkam, William brukar ha det ibland! :D.



//kram, Mia

2010-08-28 @ 20:19:23
URL: http://snuttegubbe.blogg.se/
Postat av: kidzmode

hehe...

snor listan ovan ;)

2010-08-28 @ 22:55:19
URL: http://kidzmode.blogg.se/
Postat av: Linn

Vad drygt att du inte fått nåt kampanjernjudande! Gör om dina inställningar lite så kanske du byter målgrupp och hamnar i nån där de erbjuds mer kampanjer :P eller så är deg bara att vänta vänta. Mattias fick vänta i 6 månader, jag hade ingen på 2 år.. Hoppas du får någon snart!



Igår var jag på pricken förresten :D blev dock bara en bodysuit och en mössa från villervalla. Har bara ett par byxor sen tidigare så är inte säker på hur storlekarna är. Har sagt att jag inte ska köpa mer suits för folk bara tjatar om att hon har pyamas helatiden men hon är så söt i dem och de ser då sköna ut!! Sen när de blir lite fula eller så kan man ju ha dem som pyamas innan de läggs undan :P

2010-08-28 @ 23:00:15
URL: http://napmils.blogg.se/
Postat av: Linn

Är villervalla små?! :O Inte brallorna iaf! hennes 68 är jätte långa... Suiten passade fast va lite lång i armar och ben men provade den bara så har inte tvättat den, kanske krymper den. Hur är kvaliten? Brukar handtvätta kläder som e lite dyrare för jag hatar när de blir urtvättade, blir de det fort? Molo skulle jag aldrig våga lägga i maskinen för de blir så himla tvättpåverkade :(

Är väl kanske därför villervallabyxorna är så långa, de är endast handtvättade :P (om inte sambom har latat sig)

Fast jag har lärt mig nu att man måste följa tvättråden exakt, står det 60 ska de tvättas i 60 och inte 40.. annars kan de bli slitet.. läste nåt om att fixera färgerna i kläderna med..

Hur håller du kläderna fina?

2010-08-29 @ 09:20:01
URL: http://napmils.blogg.se/
Postat av: Linn

Lite mer klädfrågor (du verkar veta så mkt om de:P) Vilka strumpor rekomenderar du? Lindex, kappahl, cubus och name it går fetbort för de blir noppriga bara av att titta på.. Jag letar efter strumpor som sitter bra på den lilla foten och som inte blir fula med en gång! Tips?!

2010-08-29 @ 12:05:57
URL: http://napmils.blogg.se/
Postat av: ♥ Nina ♥

Jo jackan börjar bli lite kort i armarna. Det är där han växer ur saker. På längden av ben & armar. hehe. Jackan köpte jag av en tjej på nätet som syr kläder. Jag som designat den å hon som sydde den som jag ville ha den =) hehe. Finns ingen annan som ser ut som den. Den är vändbar, grön med vita stjärnor på ena sidan och brun med en stor vit stjärna bak. Älskar den! Så han får ha den nu i början av hösten med =) Säljer av med nått enstaka 98plagg som han inte kommer använda.

2010-08-29 @ 15:51:50
URL: http://snostjarna.blogg.se/
Postat av: Nikita

babyshop.se och litenpalandet.se har tröjan i den strl :)

2010-08-29 @ 16:19:51
URL: http://nikital.blogg.se/

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits