Film: Vilde går

Nu de senaste dagarna har Vilde börjat på allvar med gåendet. Nu går han mer än han kryper :) Så himla duktig kille!! ♥

 

Sötnosen min.

 

 


Stallet

Jag frågade Devin imorse och han ville åka och hälsa på mormors häst idag och han bara "jaa hästen! mormors häst Jaffe, sitta på!" Så det ville han verkligen göra och det var ju kul :)


Devin och Jaffe

Devin verkligen lyste upp när han såg Jaffe och mormor från bilen och ville springa dit på en gång. Kul att han inte är rädd längre iaf. Rida ville han också och fick låna en hjälm. Gick superbra, men efter en stund skulle han ha upp mamma på hästen också -herregud- Kan ju inte säga att de där sadlarna är speciellt bekväma iaf!!


Vilde tittar på

Det var iaf kul att komma hemifrån en liten stund och göra något annat. Devin var helnöjd efter den lilla trippen till stallet och är han nöjd så är jag nöjd :)


Tråkigt

David jobbar extra idag och det är så tråkigt när han inte är hemma på en söndag som han annars brukar vara. Det känns som det är typ fredag eller något igen eftersom Devin inte är på dagis heller. Vet inte alls vad vi ska hitta på här idag, men något måste vi komma på annars blir det jobbigt!

Vad gör ni idag?


Dagens Outfits



Tröja - Lindex (strl 98)
Byxor - Moonkids (strl 86/92)
Strumpor - Lindex (strl 19-21)



Body - Lindex
(strl 86)
Byxor - Lindex (strl 80)
Strumpor - Lindex (strl 19-21)


Snowboard


David i säfsen

Har varit i säfsen och åkt snowboard idag med David och Peter, så sjukt kul!! Jag kommer nog ha träningsvärk i hela kroppen imorn efter all skogsåkning som vi höll på med :) Inte lätt att ta sig upp om man ramlar ner i 1 meter djup snö direkt med en bräda fastspänd på föttern. Men shit så kul vi har haft det :)

Barnen hade haft det toppen hos farmor och Kenth under tiden, de hade skött sig exemplariskt verkligen. Inga problem att lämna bort dem inte.


Peter i säfsen

Denna dag kan man leva på länge!!



Tränat

Varit iväg och tränat idag igen :) Härligt! Det var boxpass idag och det är så himla kul. Något mindre roligt var ju att bilen inte startade idag heller så fick ringa Erika och säga att jag inte kunde hämta henne. Men gick bra ändå, vi hann dit :) Härligt, härligt.

Måste dock sluta äta så mycket skit också så man kan se resultat någon gång.


Öppna förskolan


Devin gör handavtryck

På öppna förskolan idag var det fullt ös, mycket barn och föräldrar men det är bara kul. Man går ju inte direkt dit för att sitta ensam om man säger så :) Devin hade jätteskoj för han och Ellen fick måla på ett stooort papper och gjorde handavtryck och sånt där. Skoj! Sen lyssnade de på flanosaga och det älskar han. Sitter som ett ljus varje gång och är helt inne i sagan.


Devin och Ellen målar så fint!

Vilde han busade runt och visade nu hur duktigt han kan gå. Går massor :) Jätteduktig kille är han.

Just nu sover Devin och Vilde gallskriker. Han har vart vaken sen 5 imorse och vägrar nu sova fast han är hur trött som helst. Han sov 10 min i vagnen på vägen hem från öppna och nu går det inte få honom att somna, jag blir tokig!! Jaja, bäst jag går in till grinollen. >_<



Dagens Outfits



T-shirt - Nova Star (strl 104/110)
Byxor - Nova Star (strl 98)
Strumpor - Easy mover (strl 22-24)



T-shirt - Nova Star
(strl 80/86)
Byxor - Nova Star (strl 86)
Strumpor - Easy mover (strl 19-21)


Vräker ner

Snön vräker ner från himlen idag! Jag hade tänkt att gå till öppna förskolan sen, men det kanske får bli bilen istället :) Jobbigt att dra vagnen när det inte är plogat, annars är det ju riktigt skönt ute nu för tiden!

Verkligen en äkta vinter nu!


Shopping


Lindex strl 104 & Nova Star strl 86

Efter dagis idag gick jag till min mormor för att hälsa på med barnen :) Var ett tag sen nu så det var på tiden! Vilde gick massor där, mer än han kröp faktiskt och mormor blev så imponerad av hans färdigheter :) Jag också! Han brukar inte gå mycket som han gjort idag, men nu kanske han börjar på allvar ist för bara mellan saker och ting. -stolt- Devin fick massor med frukt där och dansade och sjöng lite :) Jätteduktig på sånger är han.

Iaf, när vi skulle hem därifrån fick jag med mig en slant till kläder åt barnen och det blev det som är ovan som köptes. Dock tänkte jag ju att Devin skulle ha Lindexbyxorna och Vilde Nova Star, men de är ju lika långa och Devin kunde ha båda.. Vilde får dem när Devin vuxit ur istället :) Gigantiska byxor ju!!

Tusen tack


Morgonpromenad

Blev en väldigt oplanerad morgonpromenad här på morgonen idag! Devin skulle ju till dagis igen och när jag satt in dem i bilen och skulle starta så händer ingenting alls. Bilen var stendöd. Svor en hel del för mig själv, fick dra ur ungarna igen, klä på mer kläder, sätta i dem i vagnen och sen börja gå. Tur det ändå var skönt ute idag så det inte var svinkallt.

Nu har jag iaf gått på promenad redan och min lilltå gör så ont för jag har råkat slå av tånageln :( Hela tån är öm.


Dagens Outfits



Tröja - Me&i (strl 98/104)
Byxor - Friends (strl 4 år)

Vilde glömde jag fota innan han fick på sig pyjamasen.



Pyjamaströja - Superman (strl 92)
Pyjamasbyxor - Name It (strl 98)
Strumpor - Easy mover (strl 19-21)

Egentligen Devins pyjamas, men sitter nog bättre på Vilde. Vet iofs inte ens om det är en pyjamas, men vi har den som det ;)


Heldag

Dagen började med att jag och Vilde knallade bort till öppna förskolan för att möta upp Jenny och lillprinsen Liam :) Det var väldigt lugnt på öppna idag, var typ bara vi där. Vilde somnade iaf i min famn, något som han inte gjort på evigheter så det var myspys :) Jag hann självklart även med lite bebisgos -mys-


Sötnosen Liam :)

Efter det så gick jag ner till stan för att möta upp Erika och hennes Liam för en lunch på café paus. Var väldigt trevligt och gott :) Blev en runda på stan efter och sen gick vi till öppna förskolan (igen för min del). Där var det iaf fullt ös vid den tiden, så barnen busade på som bara den :)

Emma var där med sin lilla sötnos Melker också och jag fick hålla och snosa bebis igen -myys-


Lilla söta Melker :)

Man blir självklart sugen på en liten igen när man håller dem sådär och gosar, men nej, jag vet ju hur fort de växer upp tyvärr. Här blir det ingen mer bebis på flera år om jag får bestämma, men en liten till vill jag nog allt ha igen så småningom.. bara inte nu.

Vilde och jag gick hem runt klockan fyra iaf och då kom vi hem till en busig och pigg Devin. Han längtar nog efter att få komma till dagis imorn igen :)

Trevlig dag!



Tradera


Nya auktioner ute nu :)
In och fynda!!


2 set från me&i bland annat.




(klicka på bilden för att komma dit)




Orkar inte

Men jag orkar inte ha ont i magen

-Devin



Nej, jag förstår honom. Det är ju ingenting man vill!


Mammas sjukling



Mammas lilla sjukling i soffan under fleecefilten med blåbärssoppan i högsta hugg och playhouse disney på tvn.
Jag har ont i magen sitter han och säger :(
Hoppas inte han spyr mer bara och att det går över fort!


Tävlar



"Jag tävlar inne hos
kidzmode om ett valfritt tre-pack namnnappar från namnnappen.
Tävlingen avslutas 8 mars 21:00.
Tävla HÄR du också.
"


Lite bättre

Det känns lite bättre nu faktiskt för Devin och David har ätit frukost och de mår fortfarande bra. De båda åt svarta vindruvor igår som vi aldrig annars haft hemma.. kan ju kanske vara dem?
Jag åt inga och jag mår som vanligt liksom.



PANIK!!

I natt sprang David upp på toa och jag låg och tänkte bara han inte spyr och sen hörde jag hur han började spy. Panik!! Nej usch och fy. Var jävligt svårt att somna efter det. David sa iaf att han mådde bra efter det och inte hade ont i magen mer, men han fick bli hemma från jobbet iaf ifall att. Runt sju imorse kom sen Devin upp och hjälp så han såg ut. Han hade spyor överallt och måste legat i dem länge också för de var helt stela. David fick ta hand om honom såklart för jag vill inte få någon spysjuka!!

Nu har jag helt panik här och vet inte vart jag ska ta vägen riktigt. Jag vill bara fly fältet på en gång typ. Tror jag ska ta Vilde i vagnen sen och vara borta så länge som möjligt ungefär. Tur jag inte pussade Devin eller David godnatt igår för jag var borta och träna och David ville jag inte pussa eftersom han hade ont i magen.

Jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte...


Tränat

Har varit iväg och tränat lite step idag, tänkte inte det men Malin och Camilla fick mig på andra tankar som tur var för det var väldigt skönt :) Tog det lite försiktigt dock eftersom jag inte vet riktigt hur mina benhinnor mår än, men det kändes helt okej ändå. De nya skorna var också hur bra som helst. Jag bytte ju de första som jag köpte för de kändes inte bra här hemma, men hittade ett par andra och de är båda sköna och snygga!

Nu ska jag sova iaf, godnatt!


Utan blöja

Devin sov ju middag utan blöja igår och det gick bra, är bara på natten nu som han har blöja i stort sett :) Jätteduktig är han och ingen olycka på dagis än heller, helt fantastiskt bra. Verkligen över förväntan om man säger så. Han är en stor kille nu. Lite problem med att bajsa på toaletten och pottan bara, men det kommer mer och mer så det är ju också bra.. :)

Mammas stora kille nu ♥

Har inte frågat efter napp heller sen den 2 jan så den är ute ur hans liv för gott! Lätt och smidigt gick det.


Mer snö

Det snöar ute idag också och det är verkligen sånt där fint snöfall med stora flingor som sakta seglar ner mot marken :) Synd det inte är solsken också för då hade det ju varit toppen. Jag gillar snö och mig gör det inte något om det kommer lite till, tycker denna vinter har varit toppen faktiskt. Hellre en sån här vinter än en regnig och blaskig vinter!

På lördag ska jag, David och två kompisar åka till säfsen och åka snowboard och det ska bli sjukt kul!! Barnen ska vara hos farmor under tiden och det blir nog jätteskoj för dem :) Jag längtar redan. Fick lite blodad tand när jag var och åkte förra helgen.. jag älskar att åka snowboard!!! Ska bli kul att göra något tillsammans med David också, blir inte sådär jätteofta man kommer iväg utan barn tillsammans direkt. 

Jag ser det snöar, jag ser det snöar.. :)



Helt plötsigt blev OS lite roligt iaf!

När jag gick på (skid)gymnasiet i Torsby så fick jag en hel del vänner som jag tyvärr inte har så bra kontakt med längre mer än något ord på facebook då och då. En utav dem är med och tävlar i OS just nu och man kan ju inte annat än bli helt överlycklig även om man inte pratar så mycket längre. Bra kämpat liksom!!!

http://svtplay.se/v/1899203/freestyle/skicross_kvalheat_-_eliasson__iljan_och_forslund.

Om ni klickar på länken så kommer ni få se Michael Forslund som åker sista åket där, jätteduktig. Han bodde på elevhemmet där jag bodde och vi har faktiskt haft en del kul tillsammans även fast det är ett tag sen nu.

Heja heja!

Helt plötsligt blev OS lite roligt iaf.



Dagens Outfits



T-shirt - Me&i (strl 80)
Byxor - Lindex (strl 86)
Strumpor - Me&i (strl 22-24)



T-shirt - Villervalla
(strl 104)
Byxor - Friends (strl 4 år)
Strumpor - Lindex (strl 19-21)


Taggig som en igelkott

Förut idag kom plogbilen förbi och den ville ju Devin såklart se, men eftersom det är så mycket snö ute nu så såg han den inte när han stod i soffan som vanligt utan nu fick han klättra upp på ryggstödet för att kunna se den. Poff sa det och han hade ramlat in i en kaktus :/



Devin blev inte ledsen, han sa bara ooooj titta här, ont och kom springandes. Jag fick jaga rätt på en pincett hos Henrik eftersom min är spårlöst försvunnen. Plockade bort alla och när jag fick en i fingret gjorde det ju ont som satan så fattar inte hur han kunde vara så lugn -aj aj- Gick iaf bra som tur är fast att han var taggig som en igelkott där en stund. :)


Dagens Outfits



Tröja - Lindex (strl 80)
Byxor - Lindex (strl 80)
Strumpor - Easy mover (strl 19-21)



Skjorta - KappAhl
(strl 92)
T-shirt - KappAhl (strl 86/92)


Badpojkar



David tog med barnen in i badrummet imorse för rengöring medan jag låg kvar i sängen en stund till då jag sovit så dåligt. De tyckte det var kul att bada tillsammans :)



Buspojkarna ♥


Film: Devin & Albin hoppar

Hopp, hopp, hopp :)


Barnen (ja, jag också) hade jätteskoj på buslandet idag och vägen dit var inte alls hemsk, känns som alla överdrivit detta väder en aning. Gick hur bra som helst att köra, känns som det värsta kommer nu framåt kvällen istället för nu är det ca 2dm nysnö på den oplogade vägen här utanför.

 

Devin & Vilde

 

Var jättetrevligt att träffa Elin, Albin och Simon också, hur trevliga som helst verkligen. Synd de bor så långt borta bara :/

 

Albin äter glass

 

Tack för en trevlig dag :)

 

 


Lek och buslandet

Idag blir det lek och buslandet i Örebro tillsammans med Elin, Albin och Simon. Ska bli kul att träffa dem faktiskt :) Tänkte inte åka först på grund av det hemska vädret, men vi hade ju lovat Devin och han går här hemma och säger leka med bollarna så det får bli så plus att vi också vill leka lite ;) Får ta god tid på oss när vi kör dit bara.


Dagens Outfits



Body - Villervalla (strl 80)
Byxor - Fransa Kids (strl 80)
Strumpor - Villervalla (strl 6-12 mån)



T-shirt - Villervalla
(strl 104)
Byxor - Lindex (strl 104)
Strumpor - Easy mover (strl 22-24)

Devin ville absolut matcha lillebror idag, så det fick han göra :)


Fullt hus

Efter öppna förskolan idag följde Marie, Neo, Erika och Liam med hem hit :) Riktigt trevligt faktiskt!


Vilde och Liam leker med samma leksak såklart!


Neo skuttade runt


Liam och Vilde

Tyckte det var riktigt trevligt med lite besök och folk här hemma :)
Tack för en trevlig stund!



Snööö

Massor med snö på backen igen som om det inte var tillräckligt liksom. David fick börja klockan 4 i natt eftersom det snöat så mycket, så klockan 3 fick han gå upp. Extra pengar blir det iaf!!

Snart ska vi bege oss ut i snöstormen och ta oss till öppna förskolan iaf :)


Dagens Outfits



Body - Lundmyr of Sweden (strl 80)
Byxor - Lundmyr of Sweden (strl 80)
Strumpor - Laban (strl 6-12 mån)



Tröja - Nova Star
(strl 104/110)
Byxor - Nova Star (strl 92)
Strumpor - NowaLi (strl 22-24)


Svimfärdig

Usch, jag känner mig helt yr och svimfärdig just nu. Helkonstig verkligen :/ Gick till dagis och tillbaka för att hämta Devin och påvägen började jag känna mig enormt hungrig fast att jag åt hur mycket som helst innan jag gick dit och nu är jag typ kallsvettig och svimfärdig. Usch..

Nej måste nog lägga mig ner.. fy fan.


Föräldralista

Föräldralista :)

När fick du/ni reda på att du va gravid? - Feb -07 och Aug -08
Vad blev reaktionen? - Glaaad!!
Var barnet planerat? - Ja, båda två
Hur var dina "40" veckor? - Jobbiga, men mysigt med mage och sparkar
Fick du bristningar? - Ja lite på låren, rumpan och höfterna
Hur många veckor och dagar gick du? - 39+6 och 39+5
Hur mycket gick du upp i vikt? - 35kg och 25kg
Vilken tid startade dina värkar? - Båda startade runt 4-5 på morgonen
Gick ditt vatten? - Ja på en barnmorskas fot med Devin och med Vilde precis innan han kom
Vem hade du med dig på förlossningen? - David
Hur var din förlossning? - Smärtsamma
Hur lång tid tog din förlossning? - 36 timmar med Devin och 6 timmar med Vilde
Hur mycket gick du ner i vikt efter förlossningen? - Vet inte direkt

Ditt barn
När va barnet planerat att komma? -11 nov och 13 april
Vad trodde du det var för kön? - pojke båda gångerna
Blev det en tjej eller kille? - pojkar
När kom han/hon? - 11 nov och 12 april
Hur mycket vägde han/hon? - 3874g och 3458g
hur lång va han/hon?? - 49cm och 51cm
Vad fick barnet för namn? -  Devin Lex Peter och Vilde Leon Erik
Vad har ditt barn för stolek på kläder nu? - 104 och 80/86
Sovtider? - 19-07 med båda ungefär
Hur mycket väger ditt barn nu? - ca 15kg och ca 10,4kg
Det senaste utvekligen ditt barn gjort? - Pratar 5-ordsmeningar och minsta säger mamma & titta

Kläder och saker:
Vart köper du dina barnkläder? - Oftast på nätet
En baby/barnbutik du gillar? - Pricken, Baboon
Nått märke du föredrar? - Nova Star, Villervalla, Lundmyr
Vad är favorit plagget ditt barn har? - Devin älskar sin poliströja och Vilde gillar väl allt
Vad är det dyraste ditt barn har? - Overallen kanske
Senaste du inhandlade? - Overall till Vilde dock inte dyr :D
Bästa leksaken ditt barn har? -  Bilar, klossar, duplo
Någon sak du VERKLIGEN ska spara? - Vet inte

Om du fick välja:
Nytt eller begangnat - Nytt
Ligg eller sittdel - Liggdel är finast
Sovande eller vaken - Båda
napp eller snutte - Snutte

Du som förälder:
Trivs du med föräldrarollen? - Ja!! :)
Är du stolt över ditt barn? - Ja, det är väl klart jag är!!
Hur ser dina matvanor ut? - Frukost, lunch, middag, kvällsmat jag är en hungrig typ
Stressar du mycket? - Nej inte så ofta
Hur ser dina sovtider ut? - Lägger mig typ runt 22
vad gör du helst en fredag? - Kollar film och äter onyttigheter
På vilket sett har du förändras? -  Vet inte
Vad är det första du tänker på när du vaknar? - Nej inte nu
Umgås du mycket med andra föräldrar? - Ja då
Vad är bäst med att fått barn? - Att de är så totalt underbara och man har någon att ösa kärlek över
och slutligen.. hinner du med "egen tid"? - Ja


Dagens Outfits



T-shirt - Lindex (strl 104)
Byxor - Nova Star (strl 92)
Strumpor - NowaLi (strl 22-24)



Body - Lundmyr of Sweden
(strl 80)
Byxor - Lundmyr of Sweden (strl 80)
Strumpor - KappAhl (strl 19-21)


Frukost

Devin åt sin frukost idag nästan utan problem - ja, om jag matade honom iaf ;) Vi köpte frukosthjärtan igår och det tyckte han var kul att äta. Så han fick det tillsammans med yoghurt -mums-

Vilde åt som vanligt sina 2 dl gröt utan problem, han skulle nog kunna äta 2 dl till om han fick bestämma men det får han inte!

Nu är det bara jag som inte fått i mig frukost, men det får jag ta efter jag åkt till dagis med Devin. Lite svårt att hinna med allting när jag ska mata båda barnen eftersom Devin säger att han också vill vara bebis.

Jaja, bättre än skrik och gap :)


Liam

När jag, Marie och barnen var ute på en promenad förut idag var vi inne på Maxi en stund som jag skrev i föregående inlägg. Eftersom Jenny bor där i närheten och man bara ääälskar bebisgos och Marie inte hade sett Liam än så tog vi en titt förbi där :)


Söta lilla Liam

Visst är han söt med sina stora vakna ögon? :)


FYND!!!

När jag och Marie var på maxi idag hamnade jag bland overallerna som bara kostade 79 kronor, så det blev ju direkt en till Vilde eftersom han håller på att växa ur den han har nu och man inte har lust att köpa en för massa pengar nu. Dessutom var den riktigt snygg, enligt mig iaf.



När David slutade jobbet åkte vi till maxi för att handla och även han tyckte de verkade superbra så det blev en till hösten också fast en röd :) Vindtäta och fleecefoder inuti, verkar jättebra.

Verkligen dagens fynd!



Dagens Outfit: Vilde



Body - Lindex (strl 80)
Byxor - Lindex (strl 86)
Strumpor - Lindex (strl 19-21)


Angående val

Det är inte så att jag ställer fram en massa olika och han sen får välja. Jag frågar om han vill ha gröt eller macka och då säger han vad han är sugen på för jag vet att tar jag fram gröt och ger honom vill han inte äta det för att han vet att det finns macka och tvärtom. Därför får han själv bestämma vad han vill ha till frukost för att minska på det gnället. Jag tar dessutom oftast samma som han väljer för att han sen inte ska tycka det är orättvist på något vis. Nu är det dock så att han inte vill ha frukost alls längre, det första han säger på morgonen är vill inte frukost. Jag kan ju inte tvinga i honom bara för att, därför får han välja för att underlätta för honom. Jag skulle ju inte vilja äta frukost själv om jag blev tvingad att äta något jag inte alls är sugen på. Skulle ni?

Angående att jag filmade var för att han skulle få se själv hur han beter sig. När han tittade på filmen sen pratade vi om det och han tyckte själv att det såg inte okej ut att bete sig så. Det är lättare för barn att se sig själva göra något på film och prata om det sen, än att bara prata om det för då glöms det väldigt fort.

Angående att jag aldrig förut skickat in honom på sitt rum är för att jag inte vill göra det. Jag vill inte att hans rum ska bli negativt för honom så jag kommer antagligen aldrig mer göra det heller. För det var mot mina principer, men många säger ju att det är såå bra och funkar toppen. Nej, inte här!

Alla gör vi olika.



Namnsdag

Idag har jag namnsdag, grattis till mig :)




Film: Hemsk trotsmorgon

 

Vill inte ha frukost!!

Vill inte va hungrig!!


Han fick välja sin frukost själv som vanligt innan jag plockade fram något, men han ville minsann inte ha den sen. Han ville inte heller vara hungrig om han slapp frukosten. Herregud vad kul det är med denna trots, speciellt när de inte ens vet vad de vill själva förutom att just säga att de inte vill.


 

Han gick tillslut och tog bett på sin macka, tuggade och spottade sen på golvet och då kan jag säga att jag inte vart glad! Det var första gången som jag sagt att han får gå in på sitt rum och stängt dörren. Det har jag aldrig gjort annars, men nu vart jag arg. Han tyckte dock det var en rolig lek och ville sen gå in själv på sitt rum när han lugnat ner sig och skrek mamma stäng dörren, så ja, det gick ju inte så bra det heller.

 

Underbart med trots, eller vad säger ni som också har barn? ;)

 


Film: Vilde vaggar Liam

 

Vilde är en hjälpsam liten kille och hjälper Jenny att vagga Liam till sömns :)

 

 


Tävlar


Jag tävlar om en valfri överdel ifrån NovaStar på
Nikitas blogg
Tävlingen sponsras av LitenpåLandet
Tävla HÄR du med!


Tand nr 4

Nu har Vildes fjärde tand spruckit igenom också :)


Dagens Outfit: Vilde



Body - Me&i (strl 74/80)
Byxor - Me&i (strl 74/80)
Strumpor - Lindex (strl 19-21)


Hjärtat i halsgropen

Usch för en liten stund sen trodde jag nästan Devin skulle dö. Jag var så enormt nära på att ringa ambulansen när han plötsligt började gråta och fick luft igen -puh- Aldrig varit så rädd som jag var nyss.
Han och jag satt och åt mat som vanligt när han plötsligt börjar hosta till lite, som blev mer host och tillslut ingen luft och jag bara såg paniken i ögonen på honom. Fy fan! Slängde upp honom ur stolen och vände honom framåt och dunkade i ryggen. David tog över och precis när jag skulle till att ringa ambulansen kom gråten och han fick luft igen.
Kan lova att jag och David var rejält skakis efter och Devin också. Han ville inte ha mer mat och det förstår jag. Han fick välling - något han inte druckit sen han var en liten bebis, men det gick ner.

Älskade lilla barn vad du skrämde mig.


Öppna förskolan

Nu ska jag och Vilde göra oss iordning och ta oss iväg till öppna förskolan som vanligt på måndagar :)
Hoppas det är mycket roligt folk där nu bara!

Ha en bra dag!!


Vilde önskar sig mer



Molo - Body Feodor - Cars i storlek 86



Molo - Body l.s Foss – Svart/vit i storlek 86



Molo - Byxor Ansgar - Black Star i storlek 86



Molo - Bodysuit Faxon - Star Check i storlek 86



Molo - Byxor Cars - Akim i storlek 86


Jag som aldrig gillat molo innan diggar verkligen deras nyheter nu!!

Vilde önskar sig massor med molo säger han ;)



Dagens Outfits


Ledsen Devin & glad Vilde

Devin

Tröja - Småfolk (strl 98/104)
Byxor - Nova Star (strl 92)
Strumpor - Marknad (strl 22-24)

Vilde

T-shirt - Me&i
(strl 80)
Byxor - Nova Star (strl 68)
Strumpor - Lindex (strl 19-21)


Är nog absolut sista gången som Vilde kan ha på sig de där byxorna nu -snyft-


Vilde önskar sig


Vilde har sett massor med snygga kläder på nätet nu som han önskar sig när han fyller 1 år :)




Nova Star Denim Harem Trousers i storlek 86



Nova Star Boy Tee i storlek 80-86



Nova Star Safari Shorts i storlek 80



Ej Sikke Lej Summer Owl Beachsuit i storlek 86



Massor av fint hittade han ;)



Chikara



Andrea har en sjukt söt liten shibavalp på 4 månader som heter Chikara :)



Jättesöt liten en med enormt vassa tänder och stort bitbehov ;)



Visst är hon söt? :)


Hemma igen

Nu är jag hemma igen och hade två jätteglada barn som väntade på mig :) Underbart!
Har haft en riktig toppenhelg iaf och det har varit riktigt skönt att bara få vara mig själv och inte bara mamma som alltid annars :)

Nu ska jag umgås lite här.


Film: Snowboard



Här åker jag :) Full fart i backen och det är så sjukt kul!! Lite synd att Andrea råkade filma snett, men ni får vrida lite på huvudena då om ni vill se ;) Jag är den i röd jacka som kommer framför kameran i slutet iaf.




Här är det Andrea som kommer åkandes :)

Tack för en superkul dag!!

 


Snowboard!!

Åkt snowboard idag och helvete så kul det är!!! Hade nog glömt bort lite hur underbart det egentligen är, men jag skulle nog kunnat åkt precis hela dagen och minst två dagar till nästan :) Så jäkla skoj!! Toppenväder har vi haft också, var lite kallt innan solen kommit upp över trädtopparna, men sen så var det suveränt. Jag har njutit som bara den verkligen och det är synd att tiden ska gå så snabbt när man har som roligast, men det är väl så det är.. Jag trodde jag skulle ramla som tusan också eftersom det var så längesen jag åkte, men det är nog som när man lär sig cykla.. har man en gång lärt sig snitsen så sitter det sen :) Jag ramlade bara en gång och det var på näst sista åket och det gjorde inte ens ont. Var bara ett felskär på brädan. Jag är nöjd med tanke på att jag trodde jag typ skulle slå ihjäl mig ;)

Vi filmade lite när vi åkte också och tänkte att jag skulle lägga upp det sen om Andrea hittar sin sladd till telefonen, vilket jag hoppas. Jag glömde ju min telefon här hemma hos henne så min blev det inte mycket filmat med om man säger så! :/

Haft det så sjukt kul iaf :)


Jag älskar att åka snowboard


Packat

Nu har jag packat allt för att åka till Falun. Åtminstone så tror jag att det mesta är med :) Kommer kännas tomt utan barn och skötväska som alltid annars är med, men jag ska nog klara det! Kommer bli superkul verkligen.

Ha en bra helg nu, för det ska jag!!


Tävlar

 

Jag är med & tävlar om ett hemligt paket från Lipfish & Rebuz kidz hos ett hus till oss. Tävlingen pågår tom den 23 Februari.



10 månader



Grattis älskade, söta lilla Vilde på 10-månadersdagen idag!!!
Känns som det var en vecka sen jag födde dig, men uppenbarligen så är det ju inte så.
Snart är du 1 år och springer runt för fullt här hemma.

Jag älskar dig


Dagens Outfits



Devin

T-shirt - Cars
(strl 98/104)
Byxor - Villervalla (strl 98)
Strumpor - Marknad (strl 22-24)

Vilde

Tröja - Lindex (strl 86)
Byxor - Explorer Maximum Risk (strl 86)
Strumpor - Po.p (strl 16-18)



Film: Devin - blivande snowboardproffs

Devin blev tokig när han såg min snowboard som jag plockade fram idag. Han skulle stå på den hela tiden och "åka" skulle han minsann också göra. Jag som trodde han skulle tycka den var lite läskig, men det var ju bra att han inte gjorde det :) Han kanske ska få prova åka i slutet på detta år eller i början på nästa. Han måste ju börja tidigt om han ska bli proffs ;) Snowboard är ju så jäääävla kul!!!!!

 

 


Dagens Outfits



T-shirt - Villervalla (strl 80)
Byxor - Lindex (strl 80)
Strumpor - Po.p (strl 16-18)



Tröja - Småfolk
(strl 98/104)
Byxor - Lindex (strl 98)
Strumpor - Marknad (stl 22-24)



Trots

Devins trots och frukostvägran fortsätter. Han åt ingenting idag heller, men kan ju inte direkt tvinga honom. Vill han gå hungrig så är det upp till honom.

Kallt som fan var det ute idag tyckte jag fast det bara står på minus 7.8 grader. -brr- Men känns väl extra kallt för att solen inte är framme.

Jag och Vilde ska iaf snart klä på oss och knalla iväg till öppna förskolan :)


Bebisgos


Liam ligger och sover på mig

Varit iväg och hälsat på Jenny, Kim och deras lilla goding Liam idag. Kan ju säga att jag är ganska bebissugen just nu ;) Shit vad söt och go han var. Det har de verkligen gjort bra vill jag lova! Han låg och sov på mig i en och en halv timme, lille sötnosen. ♥ Så himla liten så det är sjukt. Är de sådär små när de föds? Det minns inte jag!

 

 


BVC

Varit iväg till bvc idag för 10-månaderskoll med Vilde :) Han kunde allt de skulle kunna och en massa mer, så duktig så. Vinkade och klappade händerna och visade att han kunde gå, bvcsköterskan var impad!

Vikt: 10380 gram (+470 gram)
Längd: 78 cm (+1,5 cm)

Stora grabben nu!!


Suck

Nu kommer jag inte få träna på 2 veckor ungefär sa hon och jag ska äta tabletter tre gånger om dagen. Dessutom sa hon att jag borde köpa mig nya vanliga skor med bra dämpning i annars borde jag inte gå så mycket heller. Åååå jag kommer bli tjock och deprimerad ju! Har inte råd med nya vanliga skor heller, köpte ju nyss nya. :(
Jag ska ju åka snowboard hela lördagen nu också, men då skiter jag fan i att jag har ont i benen för jag har längtat på detta i evigheter och det är bland det roligaste jag vet!! Jag bara ska åka.

Jävla ben.


Ingen frukost

Typ det första Devin sa imorse var vill inte frukost. Yaay vilken underbart positiv början på dagen ;) Sen ville han inte kläder heller och nu har han ätit ett bett på mackan och vill inte mer. Fine, skit it då! Inte jag som behöver gå hungrig idag iaf. Mackan ligger kvar så han kan ta den om han vill, men nej, han är anti som vanligt till det mesta. Underbar ålder. Det var ändå han som fick välja vad han ville ha till frukost som vanligt..

Snart ska jag ringa vårdcentralen iaf.


Tränat

Har varit iväg och tränat core idag. Saknar verkligen att inte kunna träna step innan, men jag har fortfarande ont i mina smalben och jag ringde faktiskt sjukvårdsrådgivningen förut som sa att det säkerligen är benhinneinflammation som jag åkt på. Jag ska därför ringa vårdcentralen direkt imornbitti för bedömning och är det så får jag sen äta medicin.

Köpte nya träningsskor förut idag också. Jag vill göra allt lättare för benen nu och det är såå hårt golv inne i träningssalen så man måste ha bra skor! Inte billigt och vi hade egentligen inte råd denna månad heller, men jag vill inte göra saken värre direkt och förstöra mig själv så fick ta lite från min fond helt enkelt.

Hoppas iaf det blir bra snart så jag kan träna på som vanligt igen :)


Dagens Outfit: Devin



Tröja - Villervalla (strl 104)
Byxor - Villervalla (strl 98)
Strumpor - Marknad (strl 22-24)


Tävling

”Jag tävlar om en valfri skötväska värd 1095 kr från Willvin hos Carolina – var med och tävla du också!”



Dagens Outfit: Vilde


Tungan rätt i munnen när man går :)

Body - Lundmyr of Sweden (strl 80)
Byxor - KappAhl (strl 80)
Strumpor - Lindex (strl 19-21)


Tandläkaren

Har varit till tandläkaren nu på morgonen med Devin. När vi skulle gå ur bilen och gå dit fick ju jag såklart något i ögat så tårarna sprutade åt alla håll och kanter och linsen la sig fel. Gjorde riktigt ont och jag såg ut som en som bölat i mängder när vi kom fram ;) Finfint!
Devin var iaf jätteduktig och gapade fint. Hon tyckte hans tänder var jättefina och att han var såå duktig som slutat med napp redan :) Han fick en liten grävmaskin för besväret och sen skulle vi få en ny tid om ett år igen.

Toppen


Frukost

D: Vill ha gröt
Ger honom gröt
D: Vill inte gröt!!!
Suck
D: Flingor!!
M: Då får du äta gröten först
D: Vill inte flingor
M: Nej du behöver inte ha flingor heller
D: Joooo, flingor!!
M: Ät gröten först då
D: Vill inte flingor

Sen höll det på så hela frukosten och nej, han åt ingen gröt och inga flingor heller. Jippi!


Vill inte

-Vill inte sova
-Vill inte sitta i soffan
-Vill inte gosa
-Vill inte handla
-Vill inte leka
-Vill inte sjunga
-Vill inte, vill inte, vill inte..

Ja, sådär har det låtit hela dagen.. Han har inte direkt velat något alls idag ;) Jätterolig dag. Fast eftersom jag vet att han bara säger så för att han är i någon vill-inte-period och inte för att han faktiskt inte vill, så har det gått bra ändå att få med honom på det mesta :) Jag vet ju att han egentligen vill, ja det mesta iaf.

Nu ska jag försöka få vill-inte-sova herrn i sängen.



Tredje tanden



Äntligen lyckades jag få en bild på den tredje tanden som kom den 18 januari. Den bredvid har fortfarande inte spruckit igenom, men den kommer nog snart..

Jo, jag vet att han är röd och torr där i ansiktet och vi smörjer en massa men det har inte försvunnit än.


Hemma från dagis

Devin fick vara hemma från dagis med mig idag. De hade ju satt upp en lapp där i fredags om magsjukan och även fast ingen mer hade blivit sjuk så fick han vara med mig :) Vi har varit på öppna förskolan och målat, sjungit, dansat och sådär. Riktigt kul!

Nu sover bägge barnen och jag får lite slapp-tid. Skönt!


Välkommen Liam!!!

Som jag väntade igår, men idag kom han äntligen klockan 00:49!!

Välkommen Liam!



Stort grattis till Jenny och Kim som nu fått sin älskade lilla son.
Så otroligt söt :)


Film: Vilde skrattar

Vilde är en lättroad liten grabb :)

 

 


Grilla korv

Vi åkte ut till Davids mamma idag på eftermiddagen och grillade lite korv bland annat. Var jättemysigt och gott, men Devin han tog korvarna och använde som sopborstar i kolen han ;) Mumsigt värre!



Devin tyckte det var häftigt med brasa iaf, men Vilde var inte värst imponerad av det hela så han fick gå in och busa med Devins gudmor Sanna istället :) Inge kul att sitta still i vagnen ju!



Eftersom vi glömde våra vagnar så fick Vilde låna en gammal en som de har som reserv där ute och det gick ju finfint det med.. ja, tills han tröttna på grillandet dvs.

Mysigt iaf!


Hemskt uppvak

Kan ju lova att vi flög upp ur sängen imorse iaf! Vi vakna utav en duns efterföljt av gallskrik!! Vilde hade klättrat ur spjälsängen och dunsat ner i golvet :( Usch det var inte kul att vakna så vill jag lova, men upp kom vi. Vilde var jätteledsen men han verkar må bra, men blir nog en liten bula i pannan -kraken- Nu blir det att ta ur alla gosedjur ur hans säng eftersom han lagt dem så han kunde klättra på dem den listige mannen ;)


Dagens Outfits



Tröja - Villervalla (strl 80)
Byxor - Villervalla (strl 74)
Strumpor - Lindex (strl 19-21)



Tröja - Villervalla
(strl 104)
Byxor - Lindex (strl 104)



Heldress - Zizoo
(strl 74/80)
Strumpor - Lindex (strl 19-21)



Trött

Ja, idag är jag trött då vi kom hem strax efter klockan ett i natt och sen tyckte Vilde och Devin att det var morgon runt 6, men vi lyckades få dem somna om till halv åtta iaf men jag somnade ju inte för det. Hade väldigt svårt för att somna när jag kom hem igår också, lite jobbigt, men låg och tänkte på en massa saker.

Varit och kollat på ett hus idag också men det var ju pyttelitet inuti. Såg stort ut på bilderna, men det var det ju inte alls när man väl var där och såg det.

Jaja, snart ska jag iväg och hämta Mikaela som är hemma en sväng från Norge :)


Studiobilder





Ja, jag har ju fler men det känns inte bekvämt att visa bilder på sig själv direkt så det här får duga!


Film: Vilde går

 

Här fick jag med lite mer när han går iaf och Devin bara tjuter för han är en liten trotsig unge ;) Blir nog bättre film en annan dag när Devin inte tjuter och Vilde går mer för nu hann han ju knappt när Devin var på sitt underbara humör och ville gå han också ^^

 

Jaja, gå kan han iaf och han är superduktig :)

 

 


Traderaauktioner



Idag går mina auktioner ut, glöm inte kika in :)



Göteborg, here we come!

Runt klockan elva idag styr bilen iväg mot Göteborg och det ska bli så himla kul!! :) Att bara få komma iväg och göra något annat ska bli kul. Hoppas bara bilderna blir bra också så är ju det en bonus, synd bara att man är så fattig den här månaden så kan väl inte köpa några.. får se hur det ska lösas.
Jaja, kul ska det bli!!


Dagens Outfits

Mössa - Nova Star

Tröja - Villervalla (strl 104)

Byxor - Villervalla (strl 98)

Strumpor - Marknad (strl 22-24)

 

Tröja - KappAhl (strl 86/92)

Byxor - Lindex (strl 80)

Strumpor - Nowa Li (strl 6-12 mån)

 

 


Litet sömnbehov

Jag dööör. Tror vi fått en son med väldigt litet sömnbehov!! I natt klockan två vart han pigg som en mört och somnade inte om igen förrän klockan fem. Alla svordomar som jag tänkte under den tiden skulle inte ens få plats här på den här sidan.. Jag höll på att börja gråta medan han fort runt som en galning i sängen, reste sig, hoppade, skrattade, kastade nappar och grinade för att han inte ville sova mer. Inte kunde jag gå ur rummet heller för att lägga mig på soffan för då skulle han ju skrikit lungorna ur sig och väckt hela huset här >_< Nej fyyy.

Jag vill sova!!


Film: Vilde

 

Skulle försöka filma när han gick som jag lovade men min mobil dog ju mitt i så det var ju inte så bra eftersom han precis trillade också. Får försöka imorn igen :) Han säger ä dä där i filmen iaf och det säger han typ hela tiden nu om allting. Han är en frågvis herre ;) Frågar man ingenting så får man ju ingenting veta.

 

 


Går

Har ju helt glömt bort att berätta, men Vilde går mer och mer själv här hemma nu och han är så himla stolt. Ska se om jag kan filma det kanske eller om han blir feg då och sätter sig, för han är ganska så feg fortfarande och tycker det går mycket snabbare att krypa, men det kan man ju förstå :) Han är iaf så himla duktig!!



Krångel

Usch vilken natt det har varit. Inte nog med att David jobbade natt så att jag sov dåligt pga det, utan Vilde har även varit en riktig liten krångelpelle! Precis innan jag skulle gå och lägga mig igår runt klockan 22 så hörde jag Vilde från rummet och tänkte bara nej inte nu jag vill ju sova. Men jo, han stod där och var glad i sängen -suck- Jag gjorde iaf iordning mig och gick och la mig och Vilde snodde runt som en orkan i sängen. Han rullade från sida till sida hela tiden som om han letade en bekväm ställning men misslyckades. Trodde jag skulle bli tokig!! Tillslut måste vi båda iaf somnat en stund för runt ett vaknar jag av att han krånlgar igen, men då fick jag honom att somna om fort. Klockan halv tre vaknar han igen och gnäller och då tryckte jag i honom en flaska välling och sen vände han sig om och somnade om. Sen klockan 4 började han krångla igen och låg och rullade runt i sängen, låg still på samma vis i max en minut för att sen byta igen.. trodde jag skulle börja grina alltså!! Det var så till Devin kom in halv sju imorse och alla var pigga och glada.. utom jag ;) David kom hem från jobbet vid sju så det var ju bara att kliva upp så han kunde gå in och sova.

Blää för den här natten.



Dagens Outfits



T-shirt - Nova Star (strl 92/98)
Byxor - Nova Star (strl 92)
Strumpor - Marknad (strl 22-24)



Body - Ullared (strl 80)
Byxor - Lindex (strl 80)
Strumpor - KappAhl (strl 19-22)


Tränat

Dag två på veckan och jag har tränat båda dagarna :) Kände inte alls för att träna idag och gäspade mig typ genom hela passet, men jag tränade iaf!! Bättre det än sitta i soffan och dega ut..


Dagens Outfits


Tungan rätt i mun ;)

Body - Lundmyr (strl 70)
Byxor - Lingon & blåbär (strl 80)
Strumpor - Polarn o. pyret (strl 16-18)



Tröja - Nova Star
(strl 104)
Byxor - Villervalla (strl 98)
Strumpor - Lindex (strl 19-21)


Klädprovning

Idag har det varit klädprovning hemma hos Izabelle för att hitta några kläder till på fredag då vi ska fotograferas. Jag vet inte alls vad jag ska ha på mig, men lånade iaf hem en kjol och två klänningar.. Ingenting sitter ju direkt bra på mig nu när jag är så stor som jag är, men men. Hoppas det blir iaf någon bra bild annars är det ju verkligen katastrof!!


Devin pratar

Devin pratar ju mest hela tiden här hemma.. från det att han vaknar på morgonen tills han går och läger sig och även lite i sömnen ;) Iaf, imorse låg han och pratade om igår när vi åkte bob i sätra och så sa han sådär: Mamma ramla, Andreas ramla inte och inte pappa heller.
Jag blev helt chockad att han som så liten sa "heller" för det är det inte direkt vanligt att de kan. Jag berättade sen på öppna förskolan att han sagt så och de blev också helt chockade :)
Han är så himla duktig på att prata så man kan inte tro att han är så liten som han är. Min prins ♥

Han sa även till min mamma och pappa igår mamma älskar mig och jaaa, det är väl klart det :D Går inte annat!


Inte min dag!

Det är inte min dag idag alltså!!
När jag skulle iväg förut för att hämta Devin på dagis så hade ju bilen såklart fastnat på parkeringen. Den bara spann när jag försökte backa ut. Fick ju ringa till dagiset och säga att jag skulle bli sen och att jag inte visste hur sen eftersom jag inte alls visste hur jag skulle göra med bilen. Blev iaf till att ringa David som hade med sig två jobbarkompisar som fick knuffa ut bilen så det sen gick att köra iväg.
Jädra snöväder alltså :/


Krockat

Efter vi lämnat Devin på dagis idag i snöovädret så åkte jag och Vilde till kyrkans öppna förskola. Vi var med på lite rytmik och hade skoj innan vi drog oss hemåt för att Vilde började bli så trött. Snöade ännu mer nu så bilen såg ju ut som en snöhög igen -suck- Vi åkte iaf hemåt sakta men säkert och framför oss stannade en bil vid en korsning, tänkte inte så mycket på det eftersom vi var långt efter men jag började bromsa tidigt iaf eftersom det är så halt.. bilen stannar inte utan bara glider iväg och bang rakt in i bilen framför. En jädra smäll vart det och jag fick vrålont i foten som böjdes i en konstig vinkel :( Vilde sov så han märkte ingenting han. Jag sprang ur och frågade hur det gick med henne framför men hon var mer bekymrad över mig hon. Vart ingenting på bilarna heller för det var så mycket snö fram på min och bak på hennes, tur det.

Nu sitter jag här hemma med skitont i foten och är helt skakis typ. Jag fan hatar snö och snorhala vägar. Jag körde ändå riktigt försiktigt tyckte jag, men det tyckte visst inte vägen.

Jaja.. shit happens.


Snöö

Men jaha, nu snöar det ännu mer!! När ska det ta slut? Det är ju hur mycket snö som helst ute nu. Vilde får ju iaf en riktig första vinter kan man säga :) Jag som skulle gå ner till stan sen, men nu är det ju massa nysnö och då går det ju knappt ta sig fram med vagn om man inte går mitt i vägen då, men det vill jag inte.

Jag ser det snöar..


hits