Heldag

Dagen började med att jag och Vilde knallade bort till öppna förskolan för att möta upp Jenny och lillprinsen Liam :) Det var väldigt lugnt på öppna idag, var typ bara vi där. Vilde somnade iaf i min famn, något som han inte gjort på evigheter så det var myspys :) Jag hann självklart även med lite bebisgos -mys-


Sötnosen Liam :)

Efter det så gick jag ner till stan för att möta upp Erika och hennes Liam för en lunch på café paus. Var väldigt trevligt och gott :) Blev en runda på stan efter och sen gick vi till öppna förskolan (igen för min del). Där var det iaf fullt ös vid den tiden, så barnen busade på som bara den :)

Emma var där med sin lilla sötnos Melker också och jag fick hålla och snosa bebis igen -myys-


Lilla söta Melker :)

Man blir självklart sugen på en liten igen när man håller dem sådär och gosar, men nej, jag vet ju hur fort de växer upp tyvärr. Här blir det ingen mer bebis på flera år om jag får bestämma, men en liten till vill jag nog allt ha igen så småningom.. bara inte nu.

Vilde och jag gick hem runt klockan fyra iaf och då kom vi hem till en busig och pigg Devin. Han längtar nog efter att få komma till dagis imorn igen :)

Trevlig dag!



Kommentarer:
Postat av: Marie-Från en prematurmammas hjärta-

mysig dag!


Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits