PANIK!!

I natt sprang David upp på toa och jag låg och tänkte bara han inte spyr och sen hörde jag hur han började spy. Panik!! Nej usch och fy. Var jävligt svårt att somna efter det. David sa iaf att han mådde bra efter det och inte hade ont i magen mer, men han fick bli hemma från jobbet iaf ifall att. Runt sju imorse kom sen Devin upp och hjälp så han såg ut. Han hade spyor överallt och måste legat i dem länge också för de var helt stela. David fick ta hand om honom såklart för jag vill inte få någon spysjuka!!

Nu har jag helt panik här och vet inte vart jag ska ta vägen riktigt. Jag vill bara fly fältet på en gång typ. Tror jag ska ta Vilde i vagnen sen och vara borta så länge som möjligt ungefär. Tur jag inte pussade Devin eller David godnatt igår för jag var borta och träna och David ville jag inte pussa eftersom han hade ont i magen.

Jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte...


Kommentarer:
Postat av: sara

Men usch fy vad jobbigt, men kanske något dom ätit om dom blev dåliga bägge två samtidigt och mått bra sen?

Postat av: sara

Sv: pelle som blev knivskuren till döds på hisingen var mina gamla vänner väns. Så träffat han nån gång före länge sen ute också. men mina vänner lider :(

2010-02-23 @ 08:39:49
URL: http://zasata.blogg.se/
Postat av: Amy

Får man det så får man det. Det är ju inte hela världen. Visst inget kul men man överlever ju. Inget att få panik över.

2010-02-23 @ 08:40:45
URL: http://www.olimy.blogspot.com
Postat av: Marie-Från en prematurmammas hjärta-

är lite som amy får man de så får man de men klart man helst vill slippa. Men jag vet att du har spyfobi så klart att de blir värre då men skönt att det inte verkade vara magsjuka!


Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits