Kaos

Nu är vi inflyttade i huset och har sovit här i två nätter. Det är kaos med flyttlådor och bröte precis överallt - hittar ju ingenting man ska ha. Inga lampor är uppsatta eller något så vi lever i mörkret för tillfället, tur det är sommar.

Jag är supertrött och skulle gärna vifta med en trollstav för att få allting på rätt ställen, men det går ju inte. Bilder kommer när vi fått lite mer iordning här för jag lovar att ni inte vill se hur det ser ut just nu. Det är sjukt vad mycket grejer man har!

Jag lever iaf :)


Devin väääxer

Devin växer och växer och nu till höstens dagisstart skulle hans garderob behöva en påfyllning.

Han önskar sig:


Lindex Shop Online - T-shirt

Tröja med monstertrucks från Lindex i storlek 110


Lindex Shop Online - Jeans

Lekvänliga byxor att ha på dagis som är lätta att dra av när han ska kissa, från Lindex i storlek 104 eller 110 beroende på hur stora de är.

Lindex Shop Online - Pyjamas

Pyjamas för det har han ingen, i storlek 110/116 från Lindex.


T-shirt med Devins favorit på ifrån H&M i storlek 110/116.


Det var lite av det han skulle behöva och som han vill ha :)

 



Badhuset



På förmiddagen idag tog jag och Erika med oss barnen och drog till nya badhuset. Bara varit där och kollat en gång förut ju, men aldrig badat..



Var ganska kallt i vattnet faktiskt för att vara en bebispool, men barnen klagade inte så mycket ;) De gillade dock bubbelpoolen mer när den var igång för där var det riktigt skönt!



Devin tyckte det var superkul och simmade på och hoppade runt i vattnet och allt. Vilde tyckte det var kul ett tag, men sen ville han mest iväg igen - som vanligt.



När vi skulle hem bröt ju dock helvetet lös. Devin vägrade och blev på sitt allra sämsta humör någonsin, han la sig ner på golvet och banka och skrek och vägrade lyssna överhuvudtaget på vad jag sa. -suck- Så nej, jag åker nog inte dit själv med två barn igen!!

Nu sover barnen iaf som stockar, helt slut :)


Tack!

Igår eftermiddag åkte jag med Devin till Veronica och med Vilde till sin farmor. De tycker inte det är speciellt kul i flyttrushen så de har det mycket roligare borta :) Jättetack till er!!

Vi hann åka iväg med soffa, tvbänk, tvättställsskåp, litet bord, cdställ och en massa mer! Vi hann även med att göra hyllor till en av garderoberna i huset så man kan börja ställa in saker. Fanns ju nämligen inte hyllor i en enda garderob, och hänga saker orkar man ju inte bara göra! Eller rättare sagt - allt kan ju inte hängas!

Idag ska Devin till Veronica igen, men Vilde har vi inte hittat någon barnvakt till så han får väl bli med :/ Idag ska platsmattan in på golvet i Devins rum och vi ska flytta saker och börja ställa lite på rätt plats. Imorn ska vi liksom vara ute härifrån - sjukt.

Jaja, nu ska jag åka och köpa skor till Devin för han har inga och sen ska vi till badhuset tillsammans med Erika.

Pusshej


Prickig korv

Såg idag att Vilde ser ut som en prickig korv på hela magen. Konstaterade snabbt att det måste vara tredagarsfebern som han haft eftersom han haft lite feber i ca tre dagar nu. Jag trodde det var tanden som håller på att bryta igenom som ställde till det för honom, men det var det väl inte då :) Eller så är det bådeoch, för den nionde tanden ser ut att snart vara igenom på honom.


Inga bilder

Min kamera som hade dåligt batteri förut har nu stendött för att batteriet är helt slut, så det blir inga bilder förrän min laddare som jag beställt har kommit. Den skulle kommit i onsdags sa de på expert, men det har den ju inte gjort!! Sjukt dyr var den också, men måste ju ha en. Ingen idé att ha en kamera utan laddare ju.

Suck.

Får ringa expert sen och höra vad de hålls med!


Hinner vi?

Igår tog Davids mamma och Kenth barnen från halv tio på morgonen till klockan tre på eftermiddagen. Det underlättade enormt för oss för vi hann lägga allt golv i hallen, fixa upp överskåpen i köket, fixa in badrumsskåp, handfat och spegelskåp i badrummet och bygga ihop en stol ;) Det fattades ju dock lite golv såklart så idag har jag varit nere och beställt ett paket till till golvet i hallen och ett till golvet i köket, men sen är det iaf helt klart när vi får dem. Typ bara Vildes rum kvar nu :) + lite finlir då.

Davids pappa är där och grejar idag med köket och bänkskivan och fläkten. Sen ska bara elektrikern och rörmokaren dit så man kan få dit ugnen och det där och få vatten i kranen :)

Helt sjukt att vi ska vara inne där på torsdag. Men det går nog hoppas jag, men visst är man stressad till max, speciellt när man inte hinner så mycket med två barn som tycker det är skittråkigt att packa och flytta grejer.

Hinner vi?


Gosegrisarna



Vildebus med sin lördagsgodisklubba :) Namnam!



Devin i soffan med Cars på tvn och lördagsgodis i knät :)


Film: Vilde grejar

Hade visst glömt tömma mobilen igen, så här kommer en liten filmsnutt på Vilde från 14 juli när han grejar med fotbollskonerna ute hos farmor och Kenth :)

 

Var väldigt skoj att flytta runt dem ;)

 

 


Lite färdigt

Nu är allt golv lagt i köket, eller ja, allt som vi hade köpt är lagt men vi hade beställt ett paket för lite så får fixa det till veckan :) Blir hur fint som helst!!

Imorn ska David och Kim ta hallen är det tänkt och det ska bli spännande att se hur det kommer se ut! :)

Återkommer med bilder när det är lagt


Ikea

Måste bara säga att det är ju helt toppen med barnpassningen på IKEA. Devin älskar den :) Okej att man ska vara minst 3 år när man är där, men det är ju ingen som märker det med Devin direkt. Han är ju stor, blöjfri och pratar nonstop!

Han har pratat massor om deras bollhav och hur kul det var :) Varit där två gånger nu och det är inga problem alls. Han gick in första gången som om han varit där tusentals gånger. Så himla skönt!

Fick man traska runt i lugn och ro och kolla på sakerna. Vilde var ju med oss, men han fick en diskborste att hålla i och sen var han som ett ljus :D


Tummen upp för barnpassningen på ikea


We will make it work

Har varit i huset nu på kvällen och målat i Devins rum. Ångrar redan färgen, men we will make it work. Trodde att det skulle bli för blått att ta den blåa som vi tänkte ta först, så vi tog beige istället, men nu ångrar jag att vi inte tog blå.. yeye.

Sen var vi på ikea förut och hade bestämt oss för handfat och sån byrågrej man har under, fick lapp och allting och då borde det ju finnas tycker man - men icke. Så vi tog ett annat som jag egentligen tyckte var skitfult, men underskåpet var snyggt, men we will make it work. David tyckte det såg okej ut medan jag tyckte det var helkonstigt, men jag vänjer mig kanske - annars får jag väl ha mitt på andra toan haha!

Nej vad jag babblar, trött är jag!

Godnatt


Stressad

Jag börjar bli riktigt stressad nu för allt man ska hinna med innan vi flyttar in om en vecka!! Jag har lite smått panik om jag ska vara helt ärlig. Det är massor med saker kvar här och det är ännu mer där som behöver göras!!

Nu är iaf gästrummet och vårt sovrum helt klara :) Nu är köket nästa mål att få helt klart för det är viktigast. Det andra som är kvar sen kan man göra under tiden man bor där, men köket måste verkligen bli klart!

Jag och David lämnade barnen hos deras farmor förut för att åka till tippen med en massa skit, men då är den ju stängd såklart :/ Vi la iaf en bit golv i köket och nu är David iväg och målar klart taket i hallen så det kan börja tapetseras där.

Man skulle behöva barnvakt dagarna igenom nu egentligen för att hinna med, men det finns ju ingen :/ Men men, blir nog bra ändå.. kanske. Tur Davids mamma ställer upp så mycket och tar bägge två så ofta hon kan :) Underlättar mängder.

Nej nu måste jag äta.



Golv!



Idag var pappa snäll och la klart golvet i gästrummet :) Vart verkligen hur bra som helst. Nu ska det dit lister sen är det klart!!



Sen hjälpte jag till och då fortsatte vi i sovrummet..



Så nu är golvet helt klart där också! :)

Men jag är fortfarande lika stressad för att vi inte ska hinna med..


Åka "karusell"



Sötnosarna samsades idag och betedde sig helt exemplariskt på stan, så då fick de åka lite "karusell" ;) Det var poppis!



Dagens Outfit - Vilde



Tröja - Little Lizard (strl 86)
Byxor - Nova Star (strl 92)
Skor - Converse (strl 21)


Renovering pågår!



Nu har fonden i vardagsrummet kommit på plats :) Lite av den andra tapeten som ska vara där också, men inte ens nära allt. Blir iaf jättebra tycker jag.



Tapeten i sovrummet med lite bättre kamera.



Börjar komma lite golv på plats i köket också!



I gästrummet är tapeten också på plats och vi har börjat lite smått med golvet där!

Blir nog kanoners.. :)



Tävlar



"Jag tävlar om ett presenkort på 300kr att handla för hos
Hjartat mitt, tävla hos kidzmode du också"


Sovrummet i dålig kvalité



Nu är tapeten uppe i sovrummet, men hade bara med mig mobilen så fick bli med kass kvalité för stunden. Ska ta bättre bilder sen när golvet är lagt också :) Blir kanonsnyggt - tycker iaf jag!


Badrummet



Nu har golvet kommit på plats också!! :) Bara fog som ska dit sen är det klart. Jag är helnöjd!



Igår var vi i örebro och köpte ett badrumsskåp, nu är det bara toalett och handfat som ska köpas också - badkaret som var behåller vi ett tag till :)

Visst blir det fint??


Vildes nya ord

Vilde har ju sen han var 10 månader mest sagt är det till allt och alla och minst 3000 gånger om dagen. Lite tröttsamt, men frågar man ingenting så får man ju ingenting veta ;)

Nu har han iaf börjat säga hej hej lite smått och för någon månad sen när han ville ha något att äta började han säga namnam.

Känns som det mesta är bättre att höra än är det just nu. Så trött på det, haha!

Mamma och pappa säger han ju också ibland såklart, men annars pratar han inte så många ord än. Känns lite konstigt för när Devin var 18 mån (inte för att Vilde är 18 mån än) kunde han ca 50 ord helt klockrent typ. Men Vilde gör mer tecken för saker har jag märkt :)

Kul med nytt iaf, men favoritordet är ännu är det.



Lite längre



Det går framåt i badrummet :)



Även i köket går det framåt för jädrar vad vi skruvat skåp idag! Barnen var i skärgårn hos Davids mamma.



Nu har vi skruvat ihop alla skåp utom ett, nu är det bara att de ska på rätt plats också!


Vildebus



Några dagar gammal bild, men här står tvspelskillen iaf :) Toffs i håret också för han blir så varm om det bara hänger ner + att jag tycker han är skitsöt i toffs och vill inte klippa bort hans söta lockar.

Älskade lilla skitunge ♥



Usch han slog sig en dag här i veckan och idag håller han på att tappa hela tumnageln :/ Usch och fy!



Nu har det börjat..

Åkte förbi huset en snabbis idag på förmiddagen och hade med mig min Nikon med dåligt batteri, men gick iaf fota lite :) Så stendöd var den inte.



I badrummet höll det på att kaklas för fullt! Kommer bli så snyggt :) Iofs är ju nästan vad som helst snyggare än det som var där innan haha! Här får ni iaf en liten tjuvtitt på hur det kommer bli färgmässigt och så..



I garaget ligger en massa som ska bli kök.



I köket byggs det en massa ;)



I hallen har garderoberna börjat få handtag :)


Var är min laddare??

Sämsta mobilbilderna ever, men har inte hittat min laddare till min Nikon än :( Hoppas verkligen den kommer fram snart för jag vill ju kunna ta kort på allt som händer i huset så man ser vad det är också!



I badrummet har det iaf hänt lite. Nu ligger det sån våtrumsmatta på och idag börjar de att kakla :) Hoppas verkligen det blir snyggt sen nu bara!



Alla målade garderober är på plats nu! En aning bättre än den där gröna tapeten som var på där förut ;)


Zumba

Nu har jag också testat det som "alla" pratar om! Jag började självklart med basics-dvdn och har bara kört 20 min in på den men svettas fan ihjäl snart. -puh- Hade ju gärna fått vara lite kyligare än typ +30 grader här inne, men men. Verkar kul, iaf när man lärt sig - just nu kan jag tänka mig att jag ser ganska så fånig ut som skuttar runt här inne i vardagsrummet och ser förvirrad ut. Men jag ska inte ge upp ;) Ska köra genom den här basics och sen tänkte jag köra 20 min express om kvällarna. Bra nu när gymmet har skumma öppettider så man aldrig kan gå dit.

Hoppas jag lär mig snabbt nu annars ger jag nog upp.



Vår varma förmiddag

Gick ner till lekparken på förmiddagen med barnen, men jag trodde jag skulle dö. Så jävla varmt!! Visste inte var jag skulle ta vägen för det var ju hur varmt som helst i skuggan också.. gick inte gömma sig någonstans! Blev ingen långvarig lekstund i lekparken för jag stod inte ut.


Barnen gungar lite :)

Vi gick iväg och köpte jordgubbar istället och åt med lite mjölk och socker -mums- Devins tog slut i ett nafs vill jag lova så han nallade lite på Vildes också, men han orkade inte alla han fick så det gjorde ingenting. Gott var det!


Tittar på saker

Sen stod mina småfisar på balkongen och kollade på bilar, hundar, katter - ja, allt som var där ute helt enkelt :) Men nu sover de äntligen och jag ska försöka komma på vad vi ska äta till mat.


Katterna

Igår fick katterna följa med till huset för att börja undersöka gården :) De måste ju vänja sig nu för att kunna bli utekatter sen ju.



Tissla tyckte det var jättekul och var nästan överallt dit hon nådde och undersökte :)



Zelda var livrädd och låg mest i buren och tryckte.. om man fick ut henne därifrån sprang hon under enen och låg där hela tiden och jamade.

De är inte så lika direkt. Så vi får väl en innekatt och en utekatt om inte Zelda tuffar till sig lite.


Devin pratar

Devin: Jag är bajsnödig!
(Går till toaletten med honom)
Devin: Jag är inte bajsnödig
Jag: Men du sa ju att du var det
Devin: Gjorde jag? Är jag bajsnödig?
Jag: Ja du sa det iaf.
Devin: Sa jag?

Haha han är ju för rolig ibland, men bajsa gjorde han iaf.


Måndagslista


I dag, måndag är jag glad för att ...

det är så himla underbart väder!
för att köket kom idag!
det händer lite i huset varje dag.
jag har världens bästa familj :)
vi fick vara med på Liams dop i helgen.
David är ledig idag!
det ska bli fint väder hela veckan.

Läs fler listor hos
Jennyn






Plask plask

Efter den tropiska värmen som varit idag kom det en riktig störtskur!!



Barnen hittade en jättestor och djup vattenpöl att hoppa lite i :)

 

Vilde sprang sen och letade andra vattenpölar ;)

 

 


Första klippningen



Idag var det verkligen dags för att klippa gräsmattan på gården för första gången!! Devin tyckte det var jättekul och ville vara med hela tiden, men Vilde blev rädd som tusan som den lilla hare han är ;)


Devin hjälper till



Det var redan 28 grader i skuggan också, blir en sjukt varm dag idag! Fyllde poolen till barnen förut iaf så det kanske hinner bli lite varmare tills vi ska dit igen i eftermiddag.

Nu sover prinsarna och jag och David ska väl göra något att äta.


Dopet

Jag hade inte med min kamera till dopet eftersom jag inte hittat min laddare till den och batteriet är dött :( Fick bli kassa mobilbilder så länge.. Hoppas laddaren kommer fram snart annars får jag väl köpa en ny om det går!


Fina Jenny med trött Liam


Tårtorna :)


Fina lilla Liam ♥

Var verkligen jättefint dop med undantag för en unge som typ förstörde, men annars så var det toppen och jättetrevligt!

Tack så mycket för att vi fick komma och bevittna detta :)


Idag för ett år sedan



Mina små prinsar 10 juli 2009


Dop + födelsedag

Har varit på Liams dop idag och det var så himla fint!! :) Fick nästan en tår i ögonen en stund där. Sen när dopet var klart och jag skulle ta Liam och säga till honom hur söt han var så la han en spya rakt ner mellan brösten på mig så det rann ner innanför klänningen ;) Tack liksom! Var en del som skrattade då, ja! Men det bjuder jag på.
Var sen fika och så vid Café Pärlan -gott- Jag fick en alldeles egen liten smörgåstårta.

Nu ska vi snart iväg och fika igen för min bror fyller år idag. Grattis Andreas! Blir mycket fika idag, tur jag inte är någon tårta människa.



Nej iväg med mig..


Fullt upp

Herregud vad mycket man har att göra nu för tiden alltså. Hinner knappt med någonting annat än det som verkligen behövs tycker jag!

Idag har jag iaf lyckats klämma in lite tid tillsammans med Erika för hon kom till huset med Liam, så vi fikade lite där ute i gräset och sådär :) Det behövdes!

Här hemma har vi fått nya banankartonger som jag börjat fylla upp. Fyra kvar att fylla innan vi behöver ännu fler.. shit vad mycket saker man har alltså. Jag kastade nog halva badrumsskåpet och ändå så fyllde det upp en hel banankartong det som blev över!!

Blir nog bra i slutändan när vi kommit härifrån.. och fått iordning lite.

Ikväll blir det lite tv-spelande tillsammans med brorsan och hans tjej!



Hoppas ni alla har det bra.



Myggbett

Devin har fått ett myggbett på armbågen och kommer till mig och säger.

D: Mamma det kliar.
M: Ja, du har fått ett litet myggbett.
D: Men mamma kan du ta bort kliet?

Det lät så himla sött :)


Devin hoppar

Hade glömt bort den här lilla filmen på min mobil, men nu kommer den. Från 1 juli :)

 

 


Badrummet



I badrummet har det ju hänt lite grejer också! Gipsskivor på väggarna och armeringen är på golvet. Rören har även blivit dragna till en ny plats ;)

Det går sakta men säkert till det bättre!


Händer lite



Jag håller på att slipa och måla garderoberna vita! Blir nog bra tillslut hoppas jag :)



David och pappa har byggt klart väggen och fått dit dörren :)



Barnen just nu

D: Vilde kom!!
V: Ne
D: Vilde kom!!
V: Ne
D: Vilde kom då!
V: Ne ne


De kan nog hålla på i evigheter låter det som.


Lite besök

Jenny och Liam kom förbi här på förmiddagen :)


Stolt Devin håller i Liam

Devin fick hålla i Liam lite i soffan och han var stolt som en tupp då :)


Lilla söta Liam

Var trevligt med lite besök faktiskt :) Var ett tag sen vi sågs nu!



Sovmorgon

Idag vaknade jag 08.14 helt självmant och då sov båda mina juveler fortfarande!!! Helt sjukt ju. De vaknade sen runt halv nio men det var väl för att jag rörde på mig :)

Måste vara något slags rekord detta tror jag. Absolut ett från Vildes sida iaf, för såhär länge har det nog aldrig hänt förr att han sovit.

Jätteskönt iaf :)


Köket



Nu är även allt utom fläkten borttaget i köket! Riktigt tomt nu.



Allt skräp från det förra köket är också borta nu, det mesta är på tippen där det hör hemma! :)




Väggen



Nu börjar det lika något i huset och man kan sakta men säkert se hur det kommer se ut i slutänden :)
Pappa och David har varit jätteduktiga med väggen in till Devins blivande rum!


Inne i Devins rum

Blir kalasbra detta :)


LÅT BLI MIN BLOGG!!

Någon jävla idiotjävel nere i Katrineholm hade igår hackat in sig på min blogg och raderat den. Nu har jag den tillbaka igen iaf -puh- Fattar fan inte hur folk orkar sitta och försöka förstöra för andra människor!? Har de inget liv eller?

Låt bli min blogg!!


Hemska drömmar

En natt den här veckan drömde jag att jag födde en son till och det var hur hemskt som helst. Drömde att moderkakan inte ville ut så fick opereras och skit! Jag var helt skräckslagen när jag vaknade!

Sen i natt drömde jag igen att jag var gravid utan att jag visste om det förrän sparkarna började kännas och jag började ana något. Usch!!

Helhemskt. Jag vill verkligen inte ha mer barn nu, så jag vaknade helt förskräckt igen.

Inga mer sånna drömmar nu tack!


ATTACK!

Peter kom förbi och hälsade på i huset förut och barnen attackerade honom :)



Peter-attack!!



Skoj skoj :)


Huset huset huset..

Om det blir dåligt uppdaterat här är det för jag helt enkelt inte har tid just nu! Är en miljon saker att göra i huset, det ska packas här, det ska städas, det ska packas upp igen osv.. Ja, ni förstår då att bloggen blir lite lidande. Jag ska iaf försöka ta så mycket bilder som jag kan och dokumentera förvandlingen :)


Kalas

Eftermiddagen har tillbringats i skärgårn där Stig fyllde 4 år idag! Grattis Stig :)


Stig och Devin

Devin och Stig står och fyller poolen som Stig fått i present :) Här kan ni se att de är lika stora fast att Devin är ca ett och ett halvt år yngre. Han kan lätt tas för en fyraåring så rent och mycket som han pratar + hans storlek då.


Vilde och Arvid

Vilde spanade in ballongerna direkt och ville nog gärna bita sönder allihop! Som tur var så gick de inte att dra ner ;)


Devin hoppar för fullt

Devin tillbringade en hel del tid åt att hoppa på studsmattan också :) Han verkligen älskar det och skulle nog kunna hoppa i evigheter. Han var totalt genomsvettig när han var klar. Plums i poolen det ;)

Var en trevlig eftermiddag!


Grimasera mera







Såhär kul hade vi det på balkongen förut idag :D




Av med blöjan..

Imorse när jag vaknade så låg Vilde såhär:



Han hade knäppt upp blöjan, och jag tänkte direkt att nu kommer det vara kiss precis ö-v-e-r-a-l-l-t, men det var det som tur var inte :) Så jag väckte honom eftersom klockan var åtta och satte snabbt på en ny.

Nu ska vi snart knata ner till coop och leta någon present till Stig som fyller fyra år idag.


Sprungit

Idag var jag riktigt taggad på att springa så jag åkte ner till gymmet, när jag kom fram till dörren där satt en stor röd lapp på glasrutan där att det är nya sommartider så de hade stängt redan klockan 18. Typiskt!

Jag ville iaf fortfarande springa så jag åkte upp till elljusspåren och tog den röda slingan. De första 5 min gick ju lätt som en plätt, men sen var det ju uppåt och neråt om vartannat -puh- Inte som att springa på löpband direkt. Jag klarade inte att hålla mig till "schemat" hela tiden faktiskt, men jag sprang så mycket jag orkade iaf :) Tycker det är bra av mig att jag inte bara åkte hem och satte mig när jag såg att gymmet var stängt.

Nu har jag skitont i smalbenen, typ så jag inte ens kan gå. Hoppas inte det är någon benhinneinflammation på g, utan bara är för jag är ovan..?


hits