Hinner vi?

Igår tog Davids mamma och Kenth barnen från halv tio på morgonen till klockan tre på eftermiddagen. Det underlättade enormt för oss för vi hann lägga allt golv i hallen, fixa upp överskåpen i köket, fixa in badrumsskåp, handfat och spegelskåp i badrummet och bygga ihop en stol ;) Det fattades ju dock lite golv såklart så idag har jag varit nere och beställt ett paket till till golvet i hallen och ett till golvet i köket, men sen är det iaf helt klart när vi får dem. Typ bara Vildes rum kvar nu :) + lite finlir då.

Davids pappa är där och grejar idag med köket och bänkskivan och fläkten. Sen ska bara elektrikern och rörmokaren dit så man kan få dit ugnen och det där och få vatten i kranen :)

Helt sjukt att vi ska vara inne där på torsdag. Men det går nog hoppas jag, men visst är man stressad till max, speciellt när man inte hinner så mycket med två barn som tycker det är skittråkigt att packa och flytta grejer.

Hinner vi?


Kommentarer:
Postat av: Marie-Från en prematurmammas hjärta-

jag tror ni hinner. ni har ju nästan ingenting kvar. hinner ni inte är det bara att forsätta greja när ni är inflyttade:)

Postat av: Maria

Jag tror absolut att ni hinner så flitiga som ni är :)

2010-07-26 @ 16:15:52
URL: http://selmasmamma.blogg.se/

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits