Bio

Har varit iväg på bio nu på kvällen tillsammans med Marie, hennes syster och hennes systers kille :) Alltid trevligt med bio, men kunde ju varit en bättre film! Kollade på Alice i underlandet och den var inte speciellt bra enligt mig. Den var jättesnyggt gjort och bra på det viset, men handlingen var ju förbestämd från första stund eftersom man fick se den på ett pergament eller vad det heter. Man vill ju inte gärna veta filmens slut från början, men jo då, det fick man här!

Trevlig kväll ändå!


Bikini

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!

 

 


Sagt av Devin

När vi precis kommit utanför dörren imorse och skulle börja gå till dagis så såg jag att Devin hade en stor snorbuse precis under näsan. Jag tog bort den och kastade iväg den varpå Devin säger:

D: Ekorren ska ha den!
M: Va? Ska ekorren ha snorbusen?
D: Ja, han ska äta den!

Haha, ja jag vet inte var han får allt ifrån! Man kan ju inte hålla sig för skratt iaf :)


Härligt väder

Det ser ut att även idag bli helt underbart väder, då solen redan är uppe och det är ca 3 grader ute -skönt- Blir nog en långpromenad med Vilde sen faktiskt om vi inte går till öppna förskolan :) Jag har inte riktigt bestämt mig än. Jaja, i vilket fall som helst så blir det ju iaf en promenad idag!

Ha en bra dag!


Dagens Outfits



Mössa - Nova Star
Tröja - Nova Star
(strl 104)
Byxor - Lindex (strl 104)
Skor - Skopunkten (strl 24)



Tröja - Me&i (strl 74/80)
Byxor - Me&i (strl 74/80)
Strumpor - Me&i (strl 19-21)


Ingen vila

När jag skulle hämta Devin på dagis idag så sa de att han var ute och lekte och inte hade sovit någon middag alls idag. Jag tänkte bara shit nu kommer jag få ta hem ett litet monster. Men det var inte alls något litet monster, Devin har varit pigg och glad som vanligt hela dagen faktiskt :) Trodde inte han skulle klara en dag utan att sova, men det har han ju gjort galant. Så idag var det första dagen sen han föddes som han inte sovit någonting alls på dagen, han börjar bli så stor nu!!

Jag hoppas dock detta var en engångsföreteelse, för även om han klarar en dag utan att vila middag så tror jag han behöver det ett tag till iaf.


Strålande sol

Förmiddagen idag ute såg inte så givande ut, det var kallt och grått. Nu har solen smugit fram och det är riktigt skönt ute :) Dessutom kör en massa bilar/traktorer runt och sopar gatorna från allt grus = vår!! Hoppas värmen kommer på riktigt snart för jag längtar nu.

Vad gör ni idag?


Push

Precis tränat push och det var lika gött som vanligt! Jag hade dock fortfarande träningsvärk sen boxpasset i fredags, men det gör ju inget - känns ju iaf att det tar då! Superskönt.

Nu blir det att bänka sig i soffan framför top model och må dåligt över hur man ser ut!


Film: Ute

Igår gick vi ut och plockade lite påskris som vi gjorde fint när vi kom in sen :)
Devin passade även på att hoppa i vattenpölar och Vilde fick gå lite för sig själv han också!

Vilde är ute och går


Jag antar att jag inte ens behöver säga att Vilde inte ville åka vagnen sen ;)


Devin hoppar i vattenpölar

 

Det finns ju inget dåligt väder, bara dåliga kläder sägs det. Vi hade trevligt ut i det usla vädret helt enkelt!

 

 


Sagt av Devin

Devin kom in till oss imorse och la sig i sängen. Plötsligt hördes något ljud och jag la mig närmare honom för att gosa lite och då säger han:

Ingen fara, det är bara katterna

Sen klappade han mig på huvudet :) Så himla söt. Som om jag la mig närmare för att jag blev rädd för något! Min lilla gounge!!


Passa på!!

Auktionerna på tradera går ut idag, passa på nu om ni vill fynda :)

Klicka
HÄR.



Påskbrev



När jag kom hem förut satte vi oss ner och målade lite påskbrev tillsammans :) Riktigt kul ju!



Devin målade jättefint :)



Jag och David försökte så gott vi kunde också ;) Inte i Devins liga, men.. haha!



Vilde försökte bara käka kritor han, den lilla busen!


Lite av det nya



Lite av Vildes nya kläder :) Ett set från Little Lizard.
Resten får han när han fyller 1 år så det får ni se då!



Devins nya ursnygga byxor som jag bara var tvungen att köpa!! Lite stora vart de, men det gör ju ingenting - hellre för stort än för litet :)

Blev en del till mig med, men det är inte lika roligt att fota.


Barnmässan

Idag bär det av till barnmässan i Karlstad tillsammans med Marie :) Ska bli jättekul att få komma iväg lite och det blir nog en del shopping också om jag känner mig själv rätt! Kan nog inte gå på en barnmässa utan att komma hem med någonting alls, dessutom behöver Devin en vårjacka för den han hade i höstas som jag trodde han skulle kunna ha nu var på tok för liten när jag provade på honom igår!! :)

David ska vara hemma med barnen och de skulle nog ut och leta lite påskris och pynta tror jag :)

Ha en bra dag!


Kvällsmys



Såhär brukar det se ut på kvällarna här hemma :) Jag och Devin är helt inne i barnprogrammen och Vilde sitter och skrattar. Myyys är vad det är när de vill sitta och gosa med mamsen ♥


Vildes sår idag



Det var nog inte så farligt som det såg ut med Vildes hack i pannan. Idag ser det redan tusen gånger bättre ut än igår när han hade slagit sig!! De röda märkena bredvid såret där är från plåstret, och bulan den har gått ner nästan helt -puh- Han busar, pratar, springer och äter som vanligt iaf och det är skönt det!


Boxpass

Tränat boxpass idag och det var riktigt kul :) Trodde inte jag skulle kunna va med idag för jag var så trött, yr och så.. men det gick förvånansvärt bra iaf!! Skitkul verkligen!




Hemsk natt

Herregud vilken natt!! Vet inte om det kan bero på att Vilde slog i huvudet igår, men han har varit orolig och bökig hela natten. Han har vaknat med jämna mellanrum och varit ledsen, och jag har ju inte hunnit somna om mellan varven eftersom jag har så svårt att sova om något barn bökar runt :/ Till råga på allt så skrek Devin som en stucken gris en gång i natt också vilket han absolut inte brukar, vet inte riktigt vad det var för han somnade om direkt man kom in och sa "schh".

Ja, jag är trött idag. Ont i huvudet, yr och illamående. Bläää.



Hemsk natt

Herregud vilken natt!! Vet inte om det kan bero på att Vilde slog i huvudet igår, men han har varit orolig och bökig hela natten. Han har vaknat med jämna mellanrum och varit ledsen, och jag har ju inte hunnit somna om mellan varven eftersom jag har så svårt att sova om något barn bökar runt :/ Till råga på allt så skrek Devin som en stucken gris en gång i natt också vilket han absolut inte brukar, vet inte riktigt vad det var för han somnade om direkt man kom in och sa "schh".

Ja, jag är trött idag. Ont i huvudet, yr och illamående. Bläää.


Vill ha värme nu


Caroline och jag på whitehaven beach 2005

Skulle inte sitta fel med lite sol och värme nu faktiskt :) Hade jag fått välja själv och det var möjligt hade jag nog faktiskt flyttat till Australien för alltid!! Jag vill verkligen tillbaka dit, gärna för en lååång tid. Typ minst 5 år iaf så barnen kan lära sig flytande engelska och man får njuta lite och bli mätt på deras klimat!

Jag vill!



1,4 kg

Ställde mig på vågen idag och fick inte direkt en positiv överraskning när vågen visade på 1,4 kg plus!!!!!!! Hur fan är det ens möjligt?? Jaja, bara att fortsätta och hoppas på bättre resultat även om detta var en aningens deprimerande..


Stort paket

Det var inget litet paket som kom med posten idag :)



Nu har jag massor med gott att dricka + att jag fick med shaker, små hantlar, några bars och ett häfte :) Hallon ska bli spännande att smaka för det har jag inte provat förut.

Nu jäklar..



Lilla hjärtat ♥



Bara någon minut innan David kom hem från jobbet förut idag och jag precis skulle hämta Vilde för att lägga honom för eftermiddagsvila så trillar han rakt in i vår bokhylla och slår sig enormt :( Jag fick lite panik när jag verkligen kunde se hur bulan växte i pannan på honom och blodet började rinna.. -hemskt- Han skrek som en stucken gris och Devin, som den bästa storebror han är, rusar och hämtar napp. Fy tusan. Jag försökte lägga kallt mot, men det ville han inte.. mitt lilla hjärta alltså.



Som tur är kom David kort efter smällen, för jag hade ju typ panik. Det gör verkligen ont i hjärtat när de små slår sig vill jag lova :( Blev iaf ingen vila för Vilde eftersom vi inte ville att han skulle somna efter en sån ordentlig smäll, men det har gått bra. Inge gnällig direkt och ändå har han inte sovit något sen klockan 11 idag :) -puh- Tur med något iaf!



Vilde busar runt som vanligt nu med ett plåster i pannan, sötnöten min! ♥


Låååååångpromenad

Idag har det blivit en riktig långpromenad för min del :) Gått 15,5 km faktiskt och det var så skönt ute. Erika och hennes lilla Liam gjorde mig sällskap den största biten och det var så trevligt så. Inte sett dem på ett tag nu eftersom Liam varit sjuk, men nu så :)

Hittills i veckan: 23,4 km



Mina shakes har kommit!! :)



Dagens Outfits



Body - Ullared (strl 80)
Byxor - Ellos (strl 86)
Strumpor - Lindex (strl 19-21)


Devin har komponerat sin outfit själv, jag skulle inte matcha sådär dåligt ;)

T-shirt - Cars
(strl 98/104)
Byxor - Lindex (strl 98)
Strumpor - Nowa Li (strl 22-24)


Räkningar

Nu har jag betalat räkningarna här, usch, det är precis lika tråkigt varje månad!! Lönen kommer in, och den går ut.

Nu ska jag ta mig en shake och sen börja fixa barnen för att gå till dagis.


Dagens Outfits



Tröja - Villervalla
Byxor - Villervalla
Strumpor - Lindex



Tröja - Lindex
Byxor - P.nuts


Stolt mamma

Nu har Devin varit blöjfri på dagis sen januari tror jag utan en enda olycka! Han har haft lite problem med att bajsa på toaletten, men nu har de berättat på dagis att han även börjat med det där :) Jag är så himla stolt!
Så nu för tiden går det åt en blöja per dygn åt honom och det är på natten. Där får han ha blöja så länge som det behövs, ingen brådska alls.

Mammas stora, duktiga kille numera utan napp och blöja ♥


Tävlar



"Jag tävlar inne hos
Kidzmode om ett nallebud, tävla HÄR du med."


1 timme

Har verkligen inte kunnat sova i natt på grund av olika anledningar. Skitjobbigt! Vilde vaknade dessutom runt fyra och började krångla, men han somnade om och då började såklart kattfanskapen härja runt. Har nog sovit max en timme i natt och jag känner mig som värsta zombien nu..

Jaja, bara ta tag i dagen och försöka överleva!


Film: Vilde undersöker

Nu har jag äntligen fått min telefon att samarbeta med datorn, eller kanske tvärtom.. Jaja, det funkar iaf nu!!

 

Vilde ska undersöka allt nu för tiden och han ska gå själv. Han blir tokig om man lyfter upp honom ;)

 

 


Tränat

Varit iväg och tränat core idag, skönt. Hon hade ändrat lite på passet så det var lite jobbigare och lite roligare nu :) Jag som redan hade massa träningsvärk sen igår, men det är ju bara gött det. Känns det att man gjort något!


Dagens Outfit: Vilde



T-shirt - Fix (strl 86)
Linnebody - KappAhl (strl 86)
Byxor - Fransa (strl 80)
Strumpor - Easy mover (strl 19-21)



Regn

Ute regnar det som bara den idag, inte så kul eftersom jag och Marie hade tänkt ta en promenad ut i skärgårn idag. Det får vi nog spara till en lite mindre regnig och blåsig dag faktiskt. För att se något positivt i det hela så verkar den mesta av snön iaf försvinna, och det är ju bra för nu vill vi ha vår :) Vår med solsken och långa promenader.

Jag ställde mig på vågen idag för första gången på nästan 2 månader. Har inte velat väga mig eftersom jag slarvat så med maten, men jag hade faktiskt gått ner 3 hg sen sist!! Det hade jag inte väntat mig, snarare upp 3 kg. Det var ju en positiv överraskning. Nu har jag "bara" 2,2kg till mitt första delmål och 7,2kg till mitt mål!! Sen hoppas jag att jag är nöjd, men det kommer jag nog inte vara..

Snart kommer Malins son Adam hit för jag ska passa honom lite medan hon ska iväg och fixa en grej. Annars händer det nog inte så mycket här inte.



Tränat

Har precis varit iväg och tränat push. Så himla skönt att komma iväg!! Tänkte typ hela passet på att "nu jävlar ska jag bli smal" och det fick mig att ta i och orka lite extra.

Nu jävlar..

Hittills i veckan: 5,3 km.


Dagens Outfit: Vilde



T-shirt - Diesel
Byxor - Fransa
Strumpor - Easy mover

D
evin ville inte vara med på någon bild idag, så då fick det va så :)


Shake it, shake it

Nu börjar jag en kur med shakes igen. Jag är så förbannat trött på mig själv och mina dåliga vanor så jag måste bryta dem - än en gång. Jag tränar och jag går mycket, men jag äter ju inte rätt. Inte undra på att jag inte går ner i vikt. Jag är en coladrickande-, chipssmaskande-, snabbmatsätande-, godistuggande-idiot. Man går inte ner i vikt om man äter sånt och jag har väldigt svårt för att stå emot, men jag måste för jag hatar hur jag ser ut nu. Jag vet ju iaf var det dåliga sitter, nu gäller det bara att bryta de vanorna och det ska jag minsann lyckas med en gång för alla. Nu ska jag ner i vikt, ska ner till en vikt jag inte haft på flera år!!!

Måste, måste, måste...


Äta själv



Vilde fick prova på att äta själv nu ikväll igen. Han var lite fundersam till en början och tog lite gröt på fingret och smakade på :)



Han insåg ju ganska snabbt att han faktiskt fick kladda och då var det ju bara att lassa in gröt i munnen med näven ;)



Sked fungerar ju det med om man vill ha in ännu mer i munnen :)

Älskade, älskade, underbara barn! ♥


Nya auktioner ute!!

Nu har jag lagt ut massor med nya auktioner på tradera. Mycket fint från villervalla, me&i, lundmyr och barbapapa. In och kolla så kanske ni kan fynda något fint :)

Klicka
här för att komma till auktionerna.



Dagens Outfits




T-shirt - H&M (strl 86/92)
Byxor - Villervalla (strl 92)
Strumpor - Lindex (strl 19-21)



Skjorta - KappAhl
(strl 92)
Kalsonger - Lindex (strl 98/104)
Strumpor - Easy Mover (strl 22-24)


Snö, snö, snö

Inte sovit mycket i natt precis och när jag skulle upp imorse så säger David att det vräker ner snö ute. Det var nog de största snöflingor jag sett på hela vintern, men jag vill ju inte ha mer snö nu. Nu är jag faktiskt redo att ta emot våren :)



Det snöar fortfarande här, men inte lika mycket som tur är. Hoppas det smälter bort fort nu bara.


Cykleltur



Medan Devin sov middag förut idag så passade Vilde på att ta en liten cykeltur i vardagsrummet :) Är ju bäst att passa på när brorsan inte ser eftersom det är hans cykel och det är han noga med att poängtera.



Vilde tyckte det var roligt iaf :) Sötnosen!


Så nöjd!!

Kan inte annat säga än att vi är sjukt nöjda med Devins vinterskor!
Idag har han nämligen hoppat, skuttat, gått, klampat, krupit, och ja, det mesta i stooora vattenpölar. Jag trodde ju han skulle vara jätteblöt om fötterna när vi kom in eftersom vi var ute i säkert två timmar i vattenpölarna, men nej, inte en droppe hade gått igenom!!



Verkligen värda sitt pris måste jag erkänna. Jag är så nöjd och kommer nog aldrig vilja ha andra vinterskor till barnen :) Han hade ju likadana förra året med, så nästa vinter blir det nog samma igen om jag får bestämma eftersom han varken blir blöt eller kall i dem.

Så nöjd, så dessa kan jag varmt rekommendera er alla att köpa till era barns små fötter till vintrarna :)



Årsmöte

Idag klockan 10 var det årsmöte på dagis som vi skulle på. Barnen åkte vi med till farmor och Kenth under tiden, de var båda överlyckliga :) På mötet fattade jag inte mycket om jag ska erkänna, jag och David är nog de yngsta föräldrarna men vi var nog inte de enda som satt där som fågelholkar typ ;) Jag kan inte så mycket om sånt de pratade om så det kändes mest som man satt bort tid där, men nu var det gjort iaf.

Vi åkte ut i skärgårn för att hämta ungarna och då grillade de korv för fulla muggar, gott!! Så nu var lunchen avklarad för idag då. Devin sover nu och Vilde knatar runt här för han sov i vagnen ute förut istället. Devin ville verkligen inte hem från farmor förut, men vi ska nog dit i eftermiddag igen tror jag.

Hoppas alla har en bra dag!!



Dagens Outfit: Vilde



Tröja - Lindex (strl 74/80)
Byxor - Villervalla (strl 92)
Strumpor - Lindex (strl 19-21)

Visst är han en riktig snygging idag? :)
Devin duschar så hans outfit kanske kommer senare om jag kommer ihåg.


Öppna förskolan + annat

Som vanligt på fredagar har vi tillbringat förmiddagen på öppna förskolan. Till Devins stora glädje så var Ellen där och de härjade som bara den tillsammans :) Han tycker jätte mycket om henne verkligen.

Jag har inte fått min mobil att fungera tillsammans med windows 7 än, så alla filmer och bilder jag tagit med mobilen kan jag inte få upp tyvärr :( Men det kommer väl så småningom får jag hoppas.

Efter öppna förskolan fick barnen sova i vagnen medan jag och Erika tog oss en liten promenad. Devin snarkade som en hel karl i vagnen vill jag lova ;) Mina stövlar läckte in vatten så det gick att vrida ur strumporna efter promenaden, inte så kul.

När David sen kom hem från jobbet så åkte vi iväg till Willys för storhandling. Inte handlat nu på några veckor så det var dags att fylla på och eftersom maxi är rasat så vart det Willys för coop är ju svindyrt. Nu har vi mat och allt iaf -gott-

Nu blir det tvn och sen sängen.. så sjukt trött nu för tiden och har väl som senast lagt mig klockan 21 denna veckan.


Vildebus!!



Smiter ifrån mamma. Ramlar i farten.



Svårt att resa sig med skor, tar hjälp av stolen istället.



Springer sen i full fart igen :)

Vilde var jätteduktig på att gå själv när jag var på stan med Erika idag. Han gick ända från café paus, till hemtex och igenom hela den affären!! Inte dåligt inte :)


Busfrön



Mina älskade pojkar lekte så sött tillsammans på morgonen imorse innan dagis :)
Älskade gullungar!


Höga tankar

Nej, det blir lite svårt att ha höga tankar om de i åttan när de vart där på studiebesök hela dagen och helt plötsligt försvinner både det ena och det andra när det inte hänt förut!!! Visst att vissa är ärliga, men en del är då fan inte det och det är dem jag inte har höga tankar om! Mitt är mitt och ditt är ditt oavsett ålder.




"Upphittat"

Fick ett samtal för en liten stund sedan från en lärare på södermalmsskolan om att en pojke i åttonde klass "hittat" mitt körkort och bankkort med mera vid öppna förskolan igår. Ja, om man hittar saker i någons jackficka så.. Jaja, jag ska iaf dit och hämta dem sen. Tur det så slipper jag beställa nytt körkort och så. Nytt bankkort var redan på väg då mitt andra så lägligt var sönder ;)


Bestulen

Dagen idag började med en långpromenad tillsammans med Jenny och hennes son Liam. Gick sammanlagt 10,2 km faktiskt i det helt underbara vädret! Jobbigt bara att det hade snöat typ 5 cm nysnö under natten så det var lite bökigt med vagnen, men det gick det också :) Lite jobbigare bara.

Vi knatade upp till öppna förskolan efter ett tag och där stannade sen jag och Vilde när det var lunchstängt för vi hade ändå inget annat för oss, Jenny och Liam åkte hem för de skulle få besök. Klockan ett gick vi dock hemåt för att hämta Devin på dagis. Vi bestämde oss då för att gå tillbaka till öppna förskolan och leka lite alla tre där, Devin älskar ju det stället :) När jag kom dit sa Erika något om att jag tappat saker i trappen.. Jag fattade inte vad hon menade för jag har inte ens varit i någon trapp. Efter en stund kommer barnmorskan Marie med mina kvitton och träningskort i handen och sa att hon hittat dem i trappen upp till våning 7 och då började jag ju direkt ana att någon rotat i min jacka!! Japps.. körkort och bankkort var borta. Fy fan alltså!! Att folk inte kan skilja på mitt och ditt. Har iaf polisanmält och spärrat korten, men är ändå jävligt förbannad. Detta måste hänt under timmen jag satt på öppna själv med Vilde och alla andra var på lunch.. alltså inte en enda person som var kvar typ. Skumt!!

Sen när vi skulle hem så är Erikas skor snodda!!! Vem fan snor ett par skor? Så där stod hon utan skor liksom. Jävla tattare som snor saker!

Jag är förbannad



Kocken

Igår gjorde vi hemmagjord pizza här hemma och självklart skulle Devin vara med och hjälpa till med ingredienserna :)



Det mesta hamnade i en hög på pizzan, men får man inte öva så lär man sig ju ingenting :) Han var så duktig så även om en del åkte in i munnen också -hihi-


Sagt av Devin

På väg till dagis hör vi en fågel som låter.

D: Pippin skrattar!!
M: Ja, pippin är glad.
D: Pippin är glad, han har bajsat, fått klistermärke.
Jag börjar skratta
D: Och kissat toaletten! Jättebra.


Han är för go alltså!! :) Det om ett klistermärke är för han får ett varje gång han bajsar på toaletten :)


Dagens Outfits



Tröja - Me&i (strl 74/80)
Byxor - Lindex (strl 80)
Strumpor - Me&i (strl 19-21)



Tröja - Me&i
(strl 98/104)
Byxor - Lindex (strl 104)
Strumpor - Granngården (strl 22-24)


Shit så trött

Igår var jag så trött så jag gick och la mig klockan åtta. Måste somnat som en stock sen för jag minns inte ens att David kom in och la sig :) Riktigt skönt vill jag lova. Ibland bara måste man lägga sig tidigt för att orka med sig själv och barnen. Blir ju tusen gånger bättre mamma när man är en pigg och glad mamma :)

Idag känner jag mig pigg, härligt!


Barnlös

Min bror fick för sig något förut och åkte och hämtade Devin på dagis för att sedan åka iväg och åka lite bob :) Kul att han blivit lite mognare på barnfronten nu, var ju inte speciellt längesen som han knappt vågade peta på Devin ;) Kul för Devin också att åka iväg och leka med morbror och Lise!

David tog med Vilde i vagnen nu också och skulle gå en sväng så nu är jag barnlös. Ganska tomt och tyst här hemma, men det är gött ibland det också. Jag har fullt upp ändå för jag försöker rensa ur Devins rum på alla miljoner leksaker som han har där. Han behöver inte ha så mycket - innan jag började rensa nyss så såg man inte en millimeter av golvet där inne! Tänkte behålla alla bilarna, duplot, köksgrejerna till hans spis, brio tågbanan och lite klossar och självklart böckerna. Mer än så behöver han ju egentligen inte ha.

Rensat ut en och en halv back hittills..


Tävling



Jag tävlar om ett presentkort från
Zillstar i Nikitas blogg
Tävla HÄR du med!



Dagens Outfits



Body - Lindex (strl 86)
Byxor - Me&i (strl 74/80)
Strumpor - Me&i (strl 19-21)



T-shirt - Villervalla
(strl 104)
Byxor - Nova Star (strl 92)
Strumpor - Granngården (strl 22-24)


Dumper

Devin fick under helgen i uppdrag från dagis att hitta en sak på bokstaven D att ta med på måndag (idag) eftersom han varit veckans värd denna vecka. Han ville absolut ha med sin dumper till dagis, och eftersom den inte är så liten så sa jag att han fick ta med den om han kunde hålla i den i vagnen. Kan lova att han höll i för glatta livet imorse ;)



På vägen hem från dagis förut skulle han inte åka vagnen, utan han skulle köra hem dumpern. Okej visst, tänkte jag, han kommer ändå inte orka så långt. Eller hur!? Han gick sådär med den ända hem till dörren!!

Han hade iaf varit en otroligt stolt kille idag när han fick visa upp sin dumper berättade fröknarna :)


Fullt upp


Liam och Vilde

Dagen idag har tillbringats tillsammans med Erika och Liam! Vi har varit på öppna förskolan, ätit på thai, varit ute och gått, lekt och varit på Maxis utförsäljning av varor :) Så vi har väl hunnit med en hel del faktiskt.


Våra vackra barn

Devin börjar nog tro att Liam är en del av familjen för han frågar jämt vart Liam är om han inte är här när han kommer hem från dagis, haha! Sötnosen min.


Vilde går och Erika ritar

Efter jag skjutsade hem Erika så har inte så mycket hänt. Vilde går omkring här och frågar ä dä om allting som finns. Han har väl gjort det i någon månad nu så man börjar bli trött på att svara ;)

Trevlig dag iaf


Vill sova

Fattar inte hur Vilde kan vara så pigg så han vill upp klockan fyra på morgonen?! Det är inte okej enligt mig, men det tyckte han att det var!! Jag är så trött så jag bara vill gräva ner mig ett tag. Jag har väl sovit 8 timmar sammanlagt de senaste 2 dygnen så jag är rätt så trött och schleten faktiskt. -gääääsp-


Sexparty

På kvällen igår var det dags för sexparty hemma hos Veronica, så runt klockan fyra kom Erika och Marie hit för att göra oss iordning och dricka lite innan. Jag kunde inte alls bestämma mig hur jag skulle se ut så det blev inget speciellt.. usch för hur jag ser ut alltså!! Marie och Erika var iaf jättefina som vanligt :)

Tiden gick vrålsnabbt så vi hann bara med lite dooleys och sen kom Johanna och det var dags att bege sig för att komma i tid till Veronica. Väl där var det så himla kul!!! Jag har verkligen inte haft så roligt på evigheter. Trevligt folk, trevlig stämning och allt var bara superbra. Jag glömde ju dock ta kort, men men..

Vi gick till mastmagasinet efteråt och där var det också ganska kul. Jag brukar inte gilla att gå ut, men det var faktiskt riktigt roligt för en gångs skull. Jag brukar tycka förfesten är roligast och skita i att gå ut annars, men inte den här gången och det är jag glad för!

Tack för en superkul kväll!! :)



Idag är jag lite bakis..


Gårdagen



Som jag skrivit i tidigare inlägg så var vi ute största delen av dagen igår och Devin och Stig busade massor och hade det kul :) De leker så himla bra tillsammans nu.



Lite fika ute i solskenet hanns ju också med såklart :) Måste ju ha lite påfyllning när det busas så!



Både Devin och Vilde somnade i varsin vagn ute också. Trodde aldrig jag skulle kunna få Devin att somna i vagn, men det gick på bara tio minuter och sen sov de nästan 2 timmar!!

 

Jättekul att åka pulka var det också!! Gick i rasande fart faktiskt :)

 

Mycket trevlig dag ute i det underbara vädret var det!

 

 


Film: Vilde går omkring

 

Det här är från i fredags då vi var och hälsade på min mormor och morfar lite :)

 

 


Underbart väder!!

Vi har tillbringat hela dagen utomhus och det har varit så himla skönt i solen :)
Devin har lekt massor med Stig och haft kul.
Vi fick till och med Devin och Vilde att sova middag tillsammans ute i varsin vagn!

Nu letar jag kläder att ha på mig till tjejkvällen som jag ska på. Hittar dock inget för alla mina valkar hänger ju över precis allting :( Blääää!

Jag uppdaterar med bilder och liknande imorn för jag hinner inte idag :)



Tand 19

Nu har Devins nittonde tand kommit fram och han går ständigt med fingrarna i munnen för att det kliar så :/ Hoppas det går över snart för det är nog jobbigt för honom, även om det inte verkar som det gör ont. Tur det! Kan ju hoppas på att sista tanden kommer nu i samma veva som de andra också så är det avklarat sen :)

Stora grabben!


11 månader!!



Min lilla bebis blir hela 11 månader idag!! ♥
Det är helt otroligt vad det går fort och vad mycket du hunnit lära dig redan :)
Älskar att se dig växa och utvecklas samtidigt som jag bara vill stanna tiden!

Jag älskar dig min lilla prins!!



Dagens Outfits



T-shirt - Nova Star (strl 104/110)
Byxor - Nova Star (strl 92)
Strumpor - Nowa Li (strl 22-24)



Tröja - Villervalla
(strl 86)
Byxor - Villervalla (strl 86)
Strumpor - Lindex (strl 19-21)


Seg dag

Idag har jag inte gjort många knop inte. Typ bara varit ute för att gå till dagis med Devin och sen hämtade jag hem honom med bilen för då var Marie här och passade Vilde en liten stund :) Helt slö har jag varit. Tur man får ha sånna dagar emellanåt också.


Nybadad Devin

Efter badet kom Devin med kläder som han valt själv och det var självklart den nya Nova Star tröjan som han gärna skulle ha på sig dygnet runt om han fick välja själv ;)


Devin kollar på Dumbo

Vilde har blivit en riktig mammagris och går jag mer än en meter ifrån honom så skriker han i högansky! Det går inte att David tar upp honom för han skriker som om man slagit halvt ihjäl honom tills han får komma till mig och blir helt knäpptyst och lugn.


Mamma är för långt borta :(

Innan läggdags busade barnen som aldrig förr också. Skrattade som galningar och man kan bara sitta ner och njuta av sånna situationer :) Jag älskar det.


Mina fina busungar

Tack för idag, slut för idag.

Hittills i veckan: 30 km


Film: Vilde i skor

Inte det lättaste att gå i ett par skor för första gången :)

Nu idag har han fått in lite mer snits på det hela även om han tar väldigt stora, höga kliv -haha-

 

 


Dagens Outfit: Vilde



Body - Villervalla (strl 80)
Byxor - Villervalla (strl 74)
Strumpor - Villervalla (strl 6-12 mån)


BVC

Var på 11-månaderskoll med Vilde idag :)

Vikt: 10460 gram (+80gram)
Längd: 80 cm (+2cm)

Han hade inte gått upp nästan något alls, men han rör sig ju som en tok hela tiden nu så det är ju inte så konstigt direkt. 2 cm på längden var iaf inte fy skam!


Fyndat

Knallade runt på stan förut idag och då trillade vi in på intersport där det var halva reapriset :) Skitbra att leta en overall till Devin då ju att ha till nästa vinter!



Hittade denna supersnygga overallen från 8848 som egentligen brukade kosta 2000 kronor, men jag fick den för 700 :) Vilket kap! Skulle aldrig i hela mitt liv köpa en för 2000 annars så.



Dessa tuffa, fulsnygga skor från adidas fick också följa med hem för endast 175 kronor :) Hoppas de töjer sig lite för de var nog en halv storlek för små egentligen, men för det priset kan man ju chansa lite!



Vilde fick också ett par skor :) Han kan ju behöva öva lite inne innan han får gå utomhus själv liksom. Dessa var dock till ordinarie pris på 299 kronor.

Nöjd

Hittills i veckan: 27,6 km



Shoppat

Häromdagen så var jag på stan med Erika och då gick vi in en vända på kappahl för att se om det fanns något snyggt. Var ute efter ett par treggings och det hittade jag - på barnavdelningen! Inga fel att man kan handla där eftersom det ser ungefär likadant ut som på vuxenavdelningen men är ju halva priset =)

Dessa ljusa fick följa med mig hem, för de mörka som jag egentligen ville ha inte fanns kvar i min storlek, men jag är nöjd ändå :) Riktigt sköna är de också! Blir nog nya favoritbyxor känns det som.





Dagens Outfits



Tröja - KappAhl (strl 74/80)
Byxor - Lindex (strl 80)
Strumpor - Lindex (strl 19-21)



T-shirt - Cars
(strl 98/104)
Byxor - Villervalla (strl 98)
Strumpor - Easy mover (strl 22-24)


Piggmört

Vilken natt alltså! Vilde vaknade halv två och tyckte det var morgon. Han låg och snackade, slog i spjälorna, skulle resa sig, hoppade och var allmänt skitjobbig för att vara mitt i natten! Han somnade om tillslut för att vakna en stund senare och tycka samma sak :/ Sen var det så tills klockan 6 imorse då Devin kom upp och alla barnen tyckte att nu var det färdigsovit!!

Jag skulle lätt kunna sova minst 5 timmar till.


Core

Trots huvudvärken var jag iaf iväg och tränade core idag och det var skönt :) Känns alltid så bra att man gjort något istället för att sitta hemma framför tvn eller datorn och degat.

Nu är jag iaf trött och huvudvärken är fortfarande kvar så kan ju hoppas på att sömnen botar bort den!

Godnatt allesammans


Vinnare

JAG har vunnit en tävling inne hos modekids!!!

Det är inte varje dag som man vinner något så det är ju jättekul :)


En brun fin mössa med moln på från busmonster kommer få pryda Vildes huvud i vår :)



Jädra skit

Blir nog bara att jag kör core idag, för den här huvudvärken verkar inte vilja släppa i första taget. Hungrig som en gnu är jag också fast att jag åt för bara en liten stund sen :/ Men det är ju bättre att jag iaf kör ett pass än inget alls och att studsa runt med huvudvärk är inget alternativ!

-suck-


Varmt

Det var riktigt varmt och skönt att gå ut en stund till, men usch vilken huvudvärk jag har nu igen. Jag har ätit så det kan inte vara det! Störande iaf.

Hittills i veckan: 16,1 km


Sover gott

Vilde somnade förut vid elva och han sover fortfarande och ser inte ut att ha några större planer på att vakna inom snar framtid. Jag hatar att väcka honom ju :( Även om han inte blir på dåligt humör utav att jag väcker honom så tycker jag det är taskigt när han sover så gott som han gör, men måste ju till dagis och hämta Devin. Jag hade ju tänkt gå dit och tillbaka och då måste jag väcka honom nu. Tar jag bilen kan jag vänta lite, men då får jag ju ingen promenad nu för jag vet att har jag sen tagit in dem kommer jag nog inte ut igen ;) Jag får se om han vaknar inom 7 min typ, annars blire bilen sen. Jag ska ju ändå träna dubbelt ikväll så.


Nu ringde jag till dagis och frågade om jag fick bli lite sen så slipper jag väcka Vilde + att jag kan gå dit :) Det var inga som helst problem!



Härligt väder

Tog en promenad till dagis i det härliga vädret idag, riktigt skönt men väldigt halt. Tur man har vagnen att hålla sig i annars hade det nog inte gått så bra som det gjorde nu ;)

Nu här hemma tog jag mig en shake faktiskt istället för frukost, jag är så jävla trött på hur jag ser ut så tror jag ska ta och börja med en 2veckors shakediet igen. Jag verkligen hatar mig själv, det går inte beskriva hur mycket ens. Usch! Måste bara beställa shakesen först så det tar väl ett litet tag innan jag kan börja, men jag måste fan.

Hittills i veckan: 13,7 km


Dagens Outfits



Body - Me&i (strl 74/80)
Byxor - Me&i (strl 74/80)
Strumpor - Lindex (strl 19-21)



T-shirt - Villervalla
(strl 104)
Kalsonger - Lindex (strl 98/104)
Strumpor - Granngården (strl 22-24)


Tränat

Varit och tränat push idag och det var riktigt gött :) Inte tränat styrka på ett tag nu, men nu tänkte jag ta tag i den biten också. Jag verkligen hatar hur jag ser ut nu så jag måste göra något!! Jag orkar knappt se på mig själv i spegeln ens.. så jävla äcklig är jag. Fy fan!
Imorn blir det dubbelpass också -puh- Men ska man bli fin får man lida pin :)

Har dessutom varit ute och gått en hel massa idag. 11,3 km faktiskt och det är inte fy skam :)


Kortklippt

Jag har velat fram och tillbaka angående Devins hår länge nu, men idag åkte det av. Jag tänkte som så att hans växer så fort så det är snart långt igen iaf om jag blir missnöjd :) Jag vill ju egentligen att han ska ha långt, riktigt långt.. men det är så jobbigt för honom att ha det i ögonen när det är i en slags mellanlängd och lugg passar väl inte riktigt en kille i kanske? Eller jo, Devin gjorde :) Jaja, nu är det av iaf och det blev väl en bra bit kortare än jag tänkte.. men det växer ju ut! Han är världens finaste iaf ♥


Tokfransen

Han fick såklart välja en färg till håret eftersom frisören frågade och han ville ju ha blått :) Favoritfärgen det tror jag. Så nu är han blåhårig och har vax i, sötnosen min!



Han ser så mycket äldre ut i kort hår, min stora vackra kille!!
Han var så duktig också och gjorde precis som de sa och satt helt stilla i stolen.

Mamma älskar dig


Dagens Outfits


Devin klädde sig själv idag

T-shirt - Villervalla (strl 104)
Byxor - Villervalla (strl 104)
Strumpor - Granngården (strl 22-24)



Body - Mumin
(strl 74/80)
Byxor - Lindex (strl 80)
Strumpor - Lindex (strl 19-21)


Bildinlägg



Devin ville ha skjorta på sig som pappa och såklart så fick han det :) Snyggingar!



Vilde knatade runt lite och kollade läget, aldrig varit där förut ju.



Devin snackade hela tiden som vanligt!!



Jag busar med Devin och Vilde :) Strunta i min äckliga dubbelahaka >_<



Vilde somnade som en stock i bilen när vi körde hem, tröttisen!


Farmor och farfar

Dagen idag har tillbringats i Kumla med min farmor och farfar, mamma, pappa och bror. David och barnen var ju såklart med också :) Vi blev bjudna på middag och det var sååå gott! Devin åt som om han aldrig fått mat förut, så det var nog ett himla bra betyg :)

Bilder kommer imorn för jag orkar inte nu.

God natt


70% på pixiekids



70% inne hos
pixiekids, tryck här eller på bilden som ligger på sidan här intill!
Gäller till 12/3 och är som vanligt fraktfritt.

Passa på!


Dagens Outfits



Body - Villervalla (strl 80)
Byxor - Fransa Kids (strl 80)
Strumpor - Easy mover (strl 19-21)



T-shirt - Lindex
(strl 86/92)
Byxor - Lindex (strl 104)
Strumpor - Granngården (strl 25-27)


Lek och bus i mängder!

Vad vi har busat och lekt idag! Devin var hur svettig som helst när vi skulle hemåt, men det är väl så det ska vara? :) Kan ju inte säga att man frös själv direkt heller haha.

 

Vi har hoppat, trillat, skuttat, åkt kana, sprungit, klättrat, kastat och bara haft allmänt kul :) Devin fick något trots anfall ett tag, men annars var det riktigt skojigt.

 

 

Jag är helt slut nu och skulle nog kunna lägga mig och sova för natten. Ska se vad min bakfulle pojkvän har som förslag annars dyker jag nog ner under täcket och nannar kudden :)

 

 


Skötväska

Nu har jag beställt en ny skötväska då skötväska nr 2 också gått sönder. Nu köpte jag en rejäl en så jag hoppas verkligen den vill hålla ett tag!


Den här blev det. Inte sett någon annan som har likadan så det blir nog lätt att hålla reda på att den är min. Dessutom såg den hållbar ut och med många fack :) Snygg var den ju också!


2 nya tänder

Devin har fått två tänder till där nere nu, så nu har han 18 stycken. Inte undra på att han haft fingrarna i munnen mycket nu senaste tiden som han aldrig annars har. Han kom nu och sa till mig att han hade lite ont och då tittade jag och två nya höll på att kika fram. Klart att det kliar och känns lite, de är ju ganska stora ändå. Nu är det bara två kvar sen så har han alla mjölktänder :)


Barn får äta kakor

Sagt av Devin:

D: Kakor!!!
M: Nej kakor äter man inte till frukost
Devin tänker lite
D: Jo, men barn får äta kakor

Jag kunde ju inte annat än skratta åt honom :)
Han är så go!!


Lek- och buslandet

Igår frågade Veronica mig om jag ville följa med henne och Emil till lek- och buslandet, och det vill man ju såklart :) De har aldrig varit iväg någon gång så det ska bli kul att se vad Emil tycker om det, Devin älskar det ju iaf! Det blir det i Örebro eftersom det helt klart är roligast. Vilde får stanna hemma med pappa så jag och Devin kan busa mängder tillsammans :) Ska bli vrålkul! Vet inte vem som mest ser fram emot det dock?! Haha :D

Vi åker vid tolv så att Devin kan sova i bilen på vägen dit.
Wiiee!!


Dagens Outfits



Tröja - H&M Star Wars (strl 86/92)
Byxor - Lindex (strl 74)
Strumpor - Granngården (strl 19-21)



T-shirt - Villervalla
(strl 104)
Byxor - Nova Star (strl 92)
Strumpor - Granngården (strl 25-27)


New Moon

Det är verkligen något med Twilightfilmerna, för jag och Marie satt nyss och såg på New Moon igen och blev som två fjortonåringar ungefär ;) Man bara sitter och fnissar och dreglar typ. Så jävla bra och så mycket ögongodis -mums-

Nu ska jag lägga mig och drömma lite om det 17-18 åriga ögonmumset Jacob Black ;)

Sov gott


20% på funkybaby



Nu skiner solen och de på
Funkybaby har vårkänslor. Det dröjer inte länge för solen att smälta bort den snön som ligger kvar.

Funkybaby lämnar därför 20 % på hela din order om du handlar för minst 800 kr. Gäller hela sortimentet, även på de kläder som redan är prissänkta. När du handlar för 800 kr är det även fri frakt, så passa på att göra ett riktigt fynd.

Ange rabatt kod vår10 i kassan så får du automatiskt 20 % på hela ordern.


Gäller 5/3-6/3.

Klicka här och gör ett fynd!



Dagens Outfits



Tröja - Nova Star (strl 104/110)
Byxor - Lindex (strl 104)
Strumpor - Easy mover (strl 22-24)



Tröja - Name It
(strl 80)
Byxor - Lindex (strl 80)
Strumpor - Po.p (strl 16-18)


Leker med bilar

Jag har ju glömt att berätta detta; men här hemma nu för tiden så kör Vilde nästan jämt runt på en bil :) Ser sjukt sött ut. Han och Devin brukar leka med bilar tillsammans. Är ju nästan så man blir rörd ♥


Tut tut här kommer polisbilen


Hemsk dröm

Usch jag hade en hemsk dröm i natt. Jag drömde att jag var tvungen att börja jobba på transcom tidigare än jag tänkt mig. Till och med i drömmen fick jag panik, jag fick svårt att andas och jag storgrät. Jag vaknade fan med panik till och med :( Usch! Hoppas verkligen jag lyckas hitta ett annat jobb för annars kommer jag må sämst.


Film: Devin skrämmer Vilde

 

Schysst brorsa Vilde har va? ;)

 

 


Utedag i skärgårn

Imorse klädde vi oss varmt och tog bilen ut i skärgårn där vi mestadels varit ute idag :) Riktigt kul för Devin iaf, han älskar verkligen att vara ute!


Kul att gräva

Han har busat med Stig i mängder. Grävt, åkt pulka, hoppat i snön, klättrat och åkt skidor :) Han ville inte med hem sen.. men man kan inte vara ute hela tiden för man måste ju faktiskt äta lite också.


Devin åker skidor

Devin fick testa Stigs skidor och till min förvåning så gick det riktigt bra. Han tog sig framåt och han tyckte det var kul :) Synd bara att de var lite för stora så de ramlade av hela tiden :/


Stig åker skidor

Stig visar Devin hur duktig han är på att åka skidor och Devin gick bredvid och klappade händerna och sa "jättebra".

Vi har haft en riktigt trevlig utedag faktiskt!


Dagens Outfits



T-shirt - Villervalla (strl 80)
Byxor - Lindex (strl 80)
Strumpor - Polarn o. Pyret (strl 16-18)



Tröja - Lindex
(strl 104)
Byxor - Lindex (strl 104)
Strumpor - NowaLi (strl 22-24)


Tävlar




" Jag tävlar om en haklapp med ärm från
In the pocket baby hos jennyn.blogg.se

Var med och tävla HÄR du också! "


Trebarnsmamma

Idag har jag provat på rollen som trebarnsmamma eftersom jag haft Liam största delen av dagen. Liam kom till café paus idag när jag och Marie satt och fikade, sen dess har vi lekt och busat och härjat och matat och bytt blöjor och allt möjligt ;) Tur jag fick lite hjälp av Marie en stund tills hon gick hem iaf, men tycker det gick ganska bra ändå! Fick sitta och mata dem med en sked i varje han och ge. Lite trixit, men man lär sig nog om man alltid skulle ha två.


Buspojkarna

Jag tappade även upp ett bad till dem så att de fick plaska av sig lite. Vilde tyckte det var jättekul, men Liam började bli så trött så han var inte riktigt lika road av det hela efter en stund. Kul i några minuter iaf ;)


Liam och Vilde badar

Det har i det stora hela iaf varit ganska kul att vara trebarnsmamma.. iaf i en dag ;) Nu vet jag ju hur det skulle varit om jag fått tvillingar -puh- Fullt upp kan man ju säga!!

Tack för en bra dag iaf :)



Film: Devin sjunger

 

Devin sjunger så fint så :)

Han brukar dock sjunga hela blinka lilla stjärna, men idag hakade han upp sig lite. Jaja, fint iaf!

På slutet där sjunger han "två par strumpor åt lille lillebror". Så sött!!

 

Älskade unge!! ♥

 

 


Gratis presentkort + tävling



Alla som bloggar om
www.busmonster.se får ett presentkort hos dem värde 100kr!

Inlägget ska innehålla texten: "Blogga om BusMonster och få presentkort!" samt bilden ovan. Lägg även till BusMonster i din länklista. Skicka sedan ett mail till [email protected] Lätt som en plätt! =)



Jag tävlar om en valfri vårmössa ifrån BusMonster på Modekids
Tävlingen sponsras av busmonster.se
Tävla HÄR du med!


Dagens Outfits



Mössa - Villervalla (strl 2-3 år)
Tröja - Villervalla (strl 86)
Byxor - Villervalla (strl 86)
Strumpor - Lindex (strl 19-21)



Tröja - Villervalla (strl 104)
Byxor - Villervalla (strl 104)
Strumpor - NowaLi (strl 22-24)




Tränings och solning

Tog mig iväg till träningen igår fast att jag egentligen inte orkade. Det var iaf step och jädrar vad hon körde med oss ;) Trodde jag skulle avlida ett tag. Svettig var man iaf efteråt kan jag lova!!

När träningen var slut tog Erika med mig för att sola. Det var säkert 4 år sedan jag solade solarium sist, så det var lite läskigt. Jag tycker det är skitläskigt att stänga hela "locket", så jag fick ställa en sån sprayflaska vid sidan som höll det öppet en bit så jag skulle kunna ta mig ut om det fastnade eller något. Nu är det säkert inte så stor risk att det skulle göra det, men jag får verkligen panik om det är helt stängt och man ligger där i värmen och grillas! Det var iaf ganska skönt när jag väl tillät mig att slappna av men inte blev man så mycket brunare direkt av bara en gång ;) Jaja, skönt iaf.

Stänger ni hela "locket"?



Massa bus

Devin tyckte ju det var skitkul när jag visade att Vilde kunde åka i lastbilen och han ville att han skulle göra det hela tiden ;) Det ville inte Vilde efter ett par åk fram och tillbaka.


Fullt ös med lillebror

När inte Vilde ville mer så tyckte Devin att Liam skulle åka så då vart det hans tur :)


Wrooom med Liam

Liam tröttnade också tillslut och då drog Devin fram madrass, kuddar och sacosäcken och skulle hoppa och ha sig. Vet inte vad han fick för kick här, men han var igång så han blev helt anfådd och rödblommig ;) Kul hade han iaf!


Erika med barnen, ser lite bekymrad ut

Imorn är det jag som kommer se ut sådär, för imorn ska jag vara barnvakt åt Liam medan Erika är på rättegång. Kommer nog gå bra hoppas jag :)

Tack för idag


Dagens Outfit nr 2: Vilde



Tröja - Villervalla (strl 86)
Byxor - Lindex (strl 86)
Strumpor - Lindex (strl 19-21)


Åker lastbil


Vilde skrattar

Vilde spydde ner sina kläder förut så det blev ett bad för oss båda. Efter det har vi busat med lastbilen -wrooom- Han tyckte det var skitkul att sitta där på och bli ivägskjutsad :D


Mer bus mamma!!


Påminnelse

Idag går auktionerna som jag lagt ut på tradera ut. Passa på att fynda!!

Klicka
här för att komma dit.


Dagnes Outfits



T-shirt - Nova Star (strl 98/104)
Byxor - Nova Star (strl 86)
Strumpor - Lindex (strl 19-21)

Skulle bara prova hur de kläderna satt på Vilde och eftersom det inte såg allt för dumt ut fick han behålla dem på sig.



T-shirt - Villervalla (strl 104)
Byxor - Nova Star (strl 92)
Strumpor - Granngården (strl 22-24)


Tävlar




”Jag är med och tävlar om Sveriges största barn goodiebag
värde över 40 000:- på
Muppsan´s blogg!!
En massa extra vinster kommer det oxå att bli, så ta
chansen du med”



Maxi har rasat



Här i stan händer det grejer minsann!!
Herregud. Vi som skulle dit sen när David slutat, tur han inte sluta tidigare då!!

Klicka
här för att läsa. Eller här.



Öppna förskolan

Vi tog oss allt iväg till öppna förskolan förut i snöovädret! Shit vad det snöar!! :)



Där var det iaf sång och musik som vanligt och båda barnen tycker det är himla kul att vara med och skaka på maracassen och sjunga efter bästa förmåga :D

Nu sover de båda i varsin säng här hemma och det är lugnt och skönt en liten stund.


Dagens Outfits



T-shirt - Nova Star (strl 92/98)
Byxor - Lindex (strl 104)
Strumpor - Granngården (strl 25-27)



T-shirt - Nova Star
(strl 80/86)
Byxor - Nova Star (strl 86)
Strumpor - Lindex (strl 19-21)


Inget dagis

Inget dagis idag för det är stängt, någon personalutveckling eller planering eller något :) Devin får bli med till öppna förskolan sen och då blir det ju såklart kyrkans öppna eftersom det är baby café på det andra och då får inte Devin vara med. Blir nog kul!

David började jobba klockan 4 i natt för det snöar som fan (igen), så han är nog hemma runt ett sen, kul :)



hits