Erika

Jag och Devin tog och åkte hem till Erika en stund nu på eftermiddagen. Hon hade bakat bullar och tyckte vi skulle komma och smaka, klart vi gjorde det :) David och Vilde fick lite egentid och gick ut och gick med Henrik.

Vi hade nog varit kvar hos Erika eller gått till lekparken med henne och Liam nu om det inte vore för att Devin är så sjukt trotsig. Jag orkar inte med! Han gör allt han inte får och lyssnar absolut inte på vad jag säger. Jag fick ju iaf nog tillslut och då åkte vi hem, något han inte gillade men då kanske han lär sig att om man inte sköter sig så får det negativa konsekvenser.

Den här perioden han är i just nu är nog hittills den absolut jobbigaste faktiskt!! Hoppas verkligen det "går över" snart och han börjar lyssna igen. Jag vet ju att han egentligen är världens goaste och kan lyssna på det man säger, bara att han inte alls vill just nu. Han vill ingenting faktiskt utom det han inte får >_<

Usch för trots



Kommentarer:
Postat av: Carolina

Sv: Alla är vi olika, jag kan tycka det är mysigt att Oliver sover hos oss ibland och då sover han alltid hela nätter och väldigt bra, vilket innebär en god natts sömn för min del.

Postat av: Camilla

Svar: Nu med? Konstigt. Jag ser den nya :S

2010-05-16 @ 19:24:07
URL: http://camilla2008.blogg.se/
Postat av: sara - tävlingar, rabatter och en massa tvångstankar

ja, men just nu har jag typ X antal foton och förstoringar som aldrig kommer upp.. :(

2010-05-17 @ 07:59:29
URL: http://kidzmode.blogg.se/

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits