Natt utan barn

Inatt sov båda barnen borta hos farmor och Kenth. Första gången som Vilde sov borta, men det kändes faktiskt helt okej att lämna bort dem :) Visste ju att de skulle ha det bra! Anledningen till att de skulle sova borta var för att vi var bjudna på fest hos Marie och Tony!! Inte varje dag de har fest, så man fick ju passa på. Det var riktigt trevligt tills jag fick så sjukt ont i magen så jag trodde jag skulle dö :( Fick åka hem redan runt halv elva för då stod jag inte ut med smärtan längre. Skittråkigt när man för en gångs skull är barnfri och då ska min mage hålla på och dumma sig!! Det suger ju :( Tror det är grädde jag inte tål, för innan var vi hos min mormor och firade henne och fick lite tårta och så.

Men men.. var iaf skönt att slippa vakna upp bakis! Men så sjukt tråkigt att vi missade utgången och så :/ Bättre lycka en annan gång!

Nu har barnen kommit hem igen iaf och de hade velat gå upp klockan fem där borta med, så Devin är supertrött nu och jag ska lägga honom.


Kommentarer:
Postat av: ♥ Nina ♥

Det kan bli svårt då de är spets på båda sidor ;))

Postat av: Maria

Skönt att vara lite barnfri ibland, men tråkigt att du är dålig i magen :(

2010-05-02 @ 14:30:14
URL: http://selmasmamma.blogg.se/
Postat av: anna

Kan vara magkatarr kanske, testa losec eller omeprazol nästa gång du får ont, för de funkar kanon för mig när jag får så där ont.

O jag brukar få ont av choklad o grädde o sånt.

Bara ett litet tips.

tack för en bra blogg!

2010-05-02 @ 15:33:47
Postat av: Marie-Från en prematurmammas hjärta-

Ja så himla trist. Din dumma mage. Såå synd att ni missade det för det var sååååå roligt:D


Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits