Åt pipsvängen!

Haha jag kan ju säga som så att det gick åt pipsvängen att vara utan blöja på natten för Devin, men jag trodde inget annat heller iofs. Redan när jag gick in klockan 21 och kollade till honom så hade han kissat ner sig, så det vara bara att byta och då åkte blöjan på kan jag lova! Han hade ingenting att säga till om ;)
Men han har ju alltid kissat mycket på nattetid även fast att han aldrig fått välling på kvällen. Finns många inlägg i bloggen där jag undrar vad man ska köpa för blöja för att alla läcker ju igenom!! Fattar inte hur han kan kissa så mycket på nätterna alltså? Han dricker inte mer än vanligt - och som sagt, aldrig fått välling.
Nej, det här med att bli blöjfri på nätterna väntar jag nog lite med eftersom han verkar kissa som mest då konstigt nog. Sover han middag så har han ju inte blöja och då vaknar han alltid och säger om han behöver kissa och aldrig hänt någon olycka. Jaja.

Imorse hade båda barnens blöjor läckt så det var kiss överallt. Kul morgon - NOT! Som sagt - finns det ingen blöja som håller tätt på natten eller!??

Trött på kiss.


Kommentarer:
Postat av: froidan

Det är samma här, och William är endå 3½. Visst, han sover vissa nätter utan blöja då det inte kommer något. Men oftast så kissar han när han sover. Han säger själv att han vill ha blöja när han ska sova, så antar att han förstår att han inte är 'redo' att sova utan än! Men sålänge han är helt torr på dagarna gör det inte så mycket!



Läcker igenom här med, sjukt mycket kiss om nätterna tycker jag ;S

Postat av: Carro

Leon har alltid pampers easy-up, de har typ aldrig läckt.



Va skumt att han kissar så mycket på nätterna. Menmen, sålänge ni slipper blöja på dagen är det ju bra. Han släpper väl nattetid när han är redo.



Men förstår att du är trött på kiss, bläää =P

2010-10-06 @ 10:19:08
URL: http://carolinus.webblogg.se/
Postat av: Emma

Vi körde Pampers Active Fit på nätterna, alltså inte byxblöjorna utan "vanliga", för de funkade bättre för vår son när han kissade mycket på nätterna.



Nu är han inne i en "lugnare" period så nu räcker Libero Up&Go igen..

2010-10-06 @ 12:26:01
URL: http://irrelevant.blogg.se/
Postat av: maja

hej! liberos nattblöja e kanske för stor för honom? dom e ifrån 20kg.

eller så får du testa olika märken det måste ju finnas ngn blöja som passar honom för natten!

kramiz

2010-10-06 @ 13:02:10
URL: http://eliasizabelle.blogg.se/
Postat av: Marie-Från en prematurmammas hjärta-

har samma problem att de läcker men libros är ok men håller inte helt tätt!


Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits