Ridtur i spöregn

Precis hemkommen efter en timmes ridning i spöregn. Kul att rida, men vädret hade ju kunnat vara bättre. Såg ut som jag hade kissat ner mig när jag tog av mig regnbyxorna för att allt vatten som kommit på sadeln hade liksom runnit ner där jag satt och tagit sig igenom = blöt! Jaja, det var trevligt iaf och gick jättebra.

Devin och Vilde hade Andreas och Lise här som barnvakter och hade visst kört med dem lite hur som helst. Devin hade sagt att de brukade äta gröten i soffan och fick ha massor med sylt på. Kan ju säga som så att han har nog aldrig fått ha sylt på gröten faktiskt, jag visste inte ens att vi hade en ;) Så när jag kom hem var det fullt ös på dem båda. Andreas och Lise sa att de skrattat typ hela tiden och nog hade någon slags sockerkick haha. Inte konstigt det när de ätit massa sylt. Devin hade dessutom sagt att Vilde också brukade få ha sylt på och klämt på en klick. HAHA! Kan själv och sen var flaskan slut ;)

Jaja, tur de skrattat iaf. Befarade att det skulle vara tvärtom eftersom ingen av ungarna hade sovit middag idag.


Kommentarer:
Postat av: Tigerhonan

Vilket blir billigast? Lust att leta upp en plattång som är bra så jag vet vad jag ska ha för någon, helst den billigaste :P

Postat av: Tigerhonan

Vad brukar det kosta då?

2010-10-27 @ 21:15:42
URL: http://www.tigerhonan.net
Postat av: Tigerhonan

Okej, var ju inte så farligt iaf :) Ska kolla upp det :P brukar typ aldrig platta annars men håret är extremt slitet ändå.

2010-10-27 @ 21:35:22
URL: http://www.tigerhonan.net
Postat av: Marie-Från en prematurmammas hjärta-

haha tokstollar ;D


Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits