Jobbig unge



Kan inte riktigt fatta hur denna söta, underbara varelse kunnat bli så sjuuukt jobbig!? Just nu skulle jag seriöst kunna lägga mig och tvärsomna för jag är så jävla trött. Trots, gnäll och klag från det att jag hämtade honom på dagis tills nu när han gick och la sig. Färdig för att dö är jag nästan.. -puh-
Men jag kan inte sova inte för jag ska rida som vanligt på torsdagar, så det är bara att försöka hålla sig vaken det och överleva!

Ett under får gärna ske så att han är på strålande humör imorgon för annars lägger jag mig ner och grinar bredvid honom >_< Märks verkligen att han är mycket jobbigare när David inte är hemma och han har ju varit borta på jobb hela vecka så man har fått tagit allt själv. Inte lätt inte!

Nej nu får jag samla kraft så jag orkar ridningen.


Shoppat!



Blev detta set ifrån Didrikssons till Devin i vinter istället :) Ville antingen ha något med svart eller röd jacka så detta blev ju toppen! Devin blev nöjd han också för han ville inte ta av sig jackan efter han provat den. Bra tecken!



Vantar till också. Han ville ha de chockrosa egentligen, men det matchade ju tyvärr inte jackan :/ Han hade gärna fått dem om det vart en svart jacka till istället.. men men! Han blev nöjd tillslut ändå.

Nu är det bara en riktigt varmt mössa som behövs.. och skor då såklart, men de la hans gammelmormor undan :)

Känns skönt att ha det klart!



2 timmar

Avverkade visst två timmar på gymmet idag, var meningen att jag bara skulle köra en timme kondition idag.. men sen kom syskonen Borg in på gymmet och då tränade jag ett pass styrka med Madeleine också medan Malin gick igenom maskinerna med en pt.

Var härligt, men fick sjukt ont i magen på slutet av någon skum anledning. Jaja, det är bättre nu iaf!

Snart ska jag iväg och hämta busfröna och sen ska vi knalla till min mormor och morfar :)


Minus

Brrr, imorse var det minusgrader när vi gick upp och när det var dags att bege sig till dagis så fick jag skrapa rutorna på bilen!! Usch och fy, det är ju inte ens Oktober än!

Kollade på bilder igår från början på oktober 2008/2009 och barnen hade bara på sig en stickad tröja ute liksom. Är verkligen mycket kallare nu än samma tid tidigare år. Hur ska detta sluta?

Jag måste köpa en jacka till Devin nu också. Han kan inte gå med tjocktröja och fleece på sig längre snart! Han behöver något ordentligt.. synd bara att det är så svårt att hitta något man gillar + att det mesta är så dyrt också.

Jaja, får ta en runda på stan sen och se om det kanske kommit in något nytt som faller en i smaken. Man kan ju hoppas!


Trots trots TROTS!!

Märks verkligen att man har en som snart fyller 3 år här hemma. Han är riktigt riktigt jobbig nu om dagarna!! Han vill inte äta, vill inte sova, vill inte kissa, vill inte gå ut, vill inte klä på sig, vill inte, vill inte, vill inte!!! Han kan komma och säga jag är kissnödig men sen vägrar han gå och kissa. Eller att han är jättehungrig men vägrar äta!! Sjukt jobbig period just nu och jag tror jag blir lite smått galen snart. Allt ska vara på hans villkor - tycker han, men så blir det inte för då blir det väl ännu värre med allting.

Är man på stan tex så kan han helt plötsligt bara slänga sig ner på marken och skrika för han inte får en sak han tycker att han ska ha. Alla människor ska ju glo så också, liksom har de inte haft barn själva?? Jaja, jag brukar bara ignorera och säga att han kan ligga där så plockar jag upp honom på tillbakavägen om ingen gubbe tagit honom.. då kommer han oftast som ett skott sen.

Hur ska man bete sig liksom? Han bara skriker, gråter, slänger sig, vrålar och har sig när han inte får som han vill - vilket han typ aldrig får enligt honom själv då. Dum mot Vilde har han börjat bli också, nyps och buttas :/

Gaaaaaaaaaah!!



Dagens Outfits



Scarf - Myspys
Tröja - Lindex
(strl 92)
Byxor - KappAhl (strl 86)
Strumpor - Villervalla (strl 19-21)



Tröja - Lindex
(strl 110)
Byxor - Lindex
(strl 110)
Strumpor - Ikea (strl S)


Tävlar



Jag tävlar om en fleecejacka i
Alicesmammas blogg.
Tävlingen sponsras av Baboonbarn.
Tävla HÄR du med!


Vill ha

Tror jag hittat ytterkläder till Devin nu som jag vill att han ska ha i vinter, snygga och till rimliga priser, nu gäller det bara att fixa pengar också. :/


Bild lånad från villervalla.se

Detta set skulle jag vilja att han hade. Svart jacka och termobyxor från
villervalla + den där randiga stickade mössan. Kommer ju bli ursnyggt!



Sen dessa matchande vantar till! :)



Och såklart ett par Ecco Goretexkängor! Varit supernöjd med dem de andra åren så jag blir nog inte besviken i år heller :) Det bästa var att jag var iväg och mätte barnens fötter igår och Vilde kan ha de skorna som Devin hade förra året så jag slipper köpa två par!! :)

Overall har han ju redan som jag köpte förra året till honom.

Sen är han redo att möta vintern!!

Nu är det bara pengarna som fattas..



29 sept 2005

Åhh inne på bilddagboken kan man ju se vad man gjort samma datum fast tidigare år och just denna dagen för 5 år sedan var jag i Australien - i värmen och gottade mig!!


Jag, Anders och Jens

Lite skönare än idag när det ligger runt nollan. Där var de ju iaf minst 30+!!


0 grader

Ute är det frost och jag kommer nog få skrapa bilen som det ser ut som nu. Termometern står på 0 grader och det känns inte speciellt lockande att gå ut i -brr-

Blir säkert jättehärligt väder senare idag när solen kommit upp lite mer och vaknat till, men just nu har jag ingen större lust att köra barnen till dagis faktiskt!

Måste hitta en jacka till Devin, han har ingen än :( Men i den här stan så finns det ingen skaljacka att få tag i och det är det jag vill ha. Är för varmt med vinterjacka mitt på dagen än ju..

Suck..


Burhöns - nej tack!

Varit med Jenny idag en liten stund på eftermiddagen! Det var trevligt som vanligt.

Efter det skulle jag och barnen köpa ägg, så tänkte ta det i butiken här som är närmast - men nej, där hade de bara ägg från burhöns och det vägrar jag att köpa! Tänker inte stötta sånt djurplågeri minsann! Så det blev till att dra till stan och köpa det :) Skönt med en liten promenad och Devin var nöjd för han "cyklade" hela vägen.

Nu sussar barnen sött i sina sängar. Devin var trött som tusan för han hade inte sovit något idag.

Köper ni ägg från burhöns?



Ledsen kille

Usch idag var det jobbigt att lämna Vilde på dagis :( Han började nämligen att gråta redan när vi svängde in på vägen mot dagiset, lilla plutten. Där inne blev han sen helt hysteriskt ledsen och försökte klamra sig fast vid mig :( Mitt lilla hjärta! Fröken sa då att det är bättre att göra avskedet kort och tog honom ifrån mig och gick in.. usch kände då att jag skulle börja grina vilken sekund som helst :/

Stannade kvar lite så jag hörde att han lugnade ner sig och sen gick jag ut med tårar i ögonen. Så hemskt att lämna sin älskling helt ledsen. Värsta jag varit med om nästan! Devin har aldrig gråtit så det här är nytt för mig och skitjobbigt.


Dagens Outfits



Tröja - Villervalla (strl 92)
Byxor - Nova Star (strl 92)
Strumpor - Lindex (strl 19-21)



Tröja - Nova Star
(strl 104/110)
Byxor - Nova Star (strl 104)
Strumpor - Ikea (strl S)



1 timme

Har precis klivit ur duschen efter att ha avverkat en timme på gymmet! :) Idag tänkte jag mest köra kondition, men så blev det inte. Blev mest styrka och sen gick jag i rask takt på löpbandet i brant uppförsbacke en kvart. Blev lite på slidemaskinen också, men sen orkade jag inge mer. Försökte springa men blev spyfärdig idag med, störande värre :/ Får ge mig på crosstrainern imorn kanske och enbart köra konditon! Det behövs så som jag gått upp i vikt -blää-

Nu ska jag slappa :)


Spyfärdig

Var till gymmet efter lämningen på dagis som inte gick så jättebra. Vilde blev jätteledsen :( Hatar det! Men jag ringde när jag gått och då var han glad igen som tur var :) Gick fort över!

Iaf på gymmet så började jag med att springa 3 km och efter det styrka, sen tänkte jag springa 1 km till när jag var klar med styrkan. Jag kom lite över 300 meter sen var jag färdig för att spy!! Trodde seriöst att jag skulle det så fick ju försöka kolla upp var närmsta papperskorg var, men jag spydde inte. Tur det!! Det hade varit en aning pinsamt.

Helt slut vart jag iaf, men det är ju härligt det!


Dagens Outfits



Body - Lindex
Byxor - Moonkids
Strumpor - Lindex



T-shirt - Villervalla
Byxor - Villervalla
Strumpor - ???



Söndagsmys

Lite söndagsmys nu ikväll, prinsarna satt och var helt inne i Toy Story 2 med varsin fruktskål i knät :)



Koncentration till max!


Fläkt!!

Nu har vi äntligen en fläkt uppsatt!! :)



Det går sakta men säkert :)


Vilken natt!!

Jag fick gå hem tidigt från festen igår för Vilde mådde inge bra här hemma och ropade bara efter mig. Han har bökat hela natten och ropat mamma halva natten - tillslut fick han sova bredvid mig i sängen men då sov ju inte jag någonting så som han snurrade runt och hade sig i sömnen! -puh- Dessutom så kom Devin upp innan klockan 5 på morgonen så jag fick gå upp och prata lite med honom och lägga om honom igen.

Är lite lätt schleten idag nu, men man ska väl veta att man lever antar jag!


Fest

Snart är det fest hos Veronica! Jag är inte på något vidare festhumör, men det kan ju ändras under kvällens gång :)

Ha en bra kväll!!





Badhuset

Förmiddagen har vi tillbringat på badhuset :) Barnen plaskade och hoppade, speciellt Devin, men även Vilde vågade lite mer denna gång. Han simmade lite själv till och med och plaskade han också :)

Efter ett tag så tyckte jag och Vilde att det var dags för bubbelpoolen och det var sååå skönt. Devin tyckte det var alldeles för varmt så han och David fick hoppa i vanliga poolen igen medan vi njöt av bubblorna och värmen :) Vilde somnade nästan där i för han tyckte det var så skönt. Myspricken!

Nu sussar de sött i sina sängar iaf!


Godnattsaga

Idag fick morfar den äran att läsa godnattsaga för Devin eftersom han var här :)



Skulle vara en saga om troll tyckte Devin - så det fick bli bockarna Bruse :)

Godnatt



BUUUS

Förut idag så kom Peter och hälsade på till Devins stora glädje!



Blev en massa bus förståss så Peter vart helt slut, jag hade väl orkat med hälften ;) Men sen har ju jag dem dygnet runt också och hinner inte samla på mig så mycket energi mellan gångerna som han -haha-



Devin körde med honom iaf, så det ska vara ;) haha!


Tittut!!

Sen lekte de kurragömma och Devin gömde sig precis bredvid Peter, men kröp ner under filten i soffan! Haha, bästa gömstället ju ;)

Mycket bus blir det



Gissa vad?

Gissa vad vi ska äta idag???



Snart kommer min mamma, pappa, bror, hans tjej och min mormor hit :)


Dagens Outfits


Klätterapan

Tröja - Mexx
Byxor - Nova Star
Strumpor - Po.p



Tröja - Villervalla
Byxor - Nova Star
Strumpor - Granngården


Bättre

Mår mycket bättre idag, var nog att jag var så trött som gjorde att jag mådde som jag mådde. Tur att det inte var något värre iaf, men än ska man väl inte ropa hej kan jag tänka mig!

Vilde har varit på sitt absolut sämsta humör någonsin denna morgonen, vet inte vad det var med honom men han kastade mjölk, ost, gröt och allt imorse och bara gallskrek. Inte kul! Men nu verkar han lugnat ner sig för nu leker han med bilar :)

Snart blir det öppna förskolan tillsammans med Marie och Neo iaf.

Vad ska ni göra idag?



Flickan

Kollade just på den sämsta filmen jag sett genom tiderna! Fick nämligen hem två nya filmer från lovefilm idag och den ena var den här; flickan som vi kollade på. Den handlade om en flicka som blev lämnad hemma med sin faster när hennes familj åkte iväg till afrika. Fastern träffade en kille och stack och lämnade flickan ensam hemma hela sommaren.. sen var filmen slut. Hände inte ett skit i den!

Kolla inte på den om ni inte vill ha väldigt tråkigt!

Nu ska jag sova. Natti natti!


Mår inge bra

Usch känner mig helt konstig. David tog barnen och åkte iväg en sväng här på eftermiddagen så jag fick vila, det var härligt!

Nu ska jag mysa ner mig i soffan!


Ledsen

Usch idag när jag lämnade barnen på dagis så blev Vilde verkligen jätteledsen :( Min lilla plutt! Följde med honom in till alla leksaker och då blev han glad en stund tills han kom på att jag skulle gå igen. Inte roligt alls! Fröken sa dock att han kommer bli glad igen direkt jag gått, men det är ändå skitjobbigt att gå när man ser sin lilla bebis så ledsen. Ont i mammahjärtat. Han hade iaf sin gos och sin napp där så det gick nog fort över sen.. Han tycker ju det är jättekul där annars som tur är!


Dagens Outfits



Tröja - Little Lizard
Byxor - Little Lizard
Strumpor - Po.p



T-shirt - Lindex
Byxor - Nova Star
Strumpor - Granngården



Bakat "bajskorvar"

På eftermiddagen idag efter att vi varit i lekparken och lekt så fick jag och Devin ett litet bakryck. Vi skulle baka chokladbollar, men när Devin gjorde dem tyckte han mer det såg ut som bajskorvar ;)

Han bara, nu gör jag en liten bajskorv.
En stund senare, nu ska jag göra en mellanstor bajskorv.

And so on and so forth.



De vart iaf väldigt goda och det är ju huvudsaken :)




Pampers Active Fit



Var iväg förut och hämtade mitt paket från
Buzzador.
Blöjorna är verkligen supertunna och det känns knappt att man satt på barnet en blöja, jag fick kolla två-tre gånger så jag inte hade glömt det på Vilde för det kändes ingenting! Var som om han hade kalsonger på sig i tunnhet.

Vill ni testa? Jag har 6 provpaket med blöjor här hemma som jag ska dela ut.

Tänkte även fråga er följande:
  • Vilket blöjvarumärke använder du oftast? Varför?
  • Vad är viktigt för dig när du väljer blöjor?
  • Hur skulle du gradera följande? (betyg 1-3, där 1 är viktigast) Torrhet, Pris, Passform

Träääänat :)

Har varit iväg till gymmet idag igen :) Så härligt!!

Idag vände jag på ordningen och körde styrka först och efter det så sprang jag 4,5 km :) Svettigast i världen var jag efter passet men det är väl så det ska vara!!


Fick en fråga i en kommentar om jag kunde visa före- och efterbilder, men nej det kan jag inte för jag har nog inga förebilder och dessutom så ser jag nog precis lika dan ut nu tyvärr :/

Härligt att träna iaf :)


Dagens Outfits



T-shirt - Villervalla (strl 86)
Byxor - KappAhl (strl 86)
Strumpor - Villervalla (strl 19-21)



Tröja - Villervalla
(strl 104)
Byxor - KappAhl (strl 110)


STOLT kille!!!



Idag var det medaljutdelning för alla som deltagit fler än tre gånger i serieterrängen denna terminen :) Kan lova att Devin var stolt när de ropade upp hans namn och han fick gå fram och få en medalj runt halsen!! Nu hänger den fint på hans vägg här hemma så han kan titta på den varje dag. Min duktiga, fina lilla kille :)

Efter var det lite fika men det fick vi ta i farten för Vilde var hos Marie under tiden så vi hade lite bråttom.

Tack brorsan för att jag fick låna bilen och tack Marie som tog Vilde :)


Vafan, fattade ni inte att SD skulle få så många röster?!

Kunda inte sagt detta bättre själv så kopierar från Sandras blogg eftersom hon skriver så bra!

Jag kan inte sluta undra varför alla skriver "Buhu, Sd är i riksdagen, huuuur kunde detta ske?!"
Va, fattade ni inte att de skulle gå vidare? Har ni inte förstått att folk tycker det blivit för mkt?
( Tex, varför är det mer röster på Sd i Skåne där det finns mest invandrare? )

Som jag skrev på facebook förut:
Varför är man arga på SD? Jag är mer arg på de andra politikerna som hållt för öron och ögon när de fick veta att Sd var nära att komma in redan för 4 år sedan. Nu har det gått så långt att de är inne i riksdagen och INGEN av de andra politikerna vill ens prata med dem vilket bara gynnar Sd ännu mer då folk blir förbannade för att de inte kan ta en debatt om detta.


Jag skäms! Det enda partierna gjort de senaste är att vägra debattera med Sd, bara sagt : Nej de är främlingsfientliga och dem vill vi inte ha med att göra.

Men detta VINNER Sd på, partierna har inte visat att de kan vinna över Sd, att de har bättre förslag när det gäller invandringen tex.

Vet ni vad det står på valskyltarna som är "emot" SD?!

"Vem ska baka våra pizzor" "Vem ska köra våran buss"

Haha, skojar de med oss? Är det DÄRFÖR vi inte ska rösta på Sd? Ett HÅN mot invandrare! Invandrare gör väl mer än så?! Eller detta "Tänk att inte få äta Tacos"  Haha, jag köper tacos på Ica och fixar hemma, försvinner dessa saker för att invandrarna skulle minska? Kommer bussarna försvinna? Och jag vet svenskar som gör Pizza!

Varför debatterade de inte med Sd och kom med mothugg och visar folket att Sd inte är bra?


( Nej, ni vet att jag inte röstade på Sd och är inget fan av dem, men jag tror de kommer komma längre nästa år om inte Alliansen ändrar sin invandringspolitik. Vi borde ta hand om dem som är här först och främst, sen kan vi hjälpa resten av världen!! )




Dagens Outfits



Tröja - Name It
Byxor - JNY Design
Strumpor - Ikea



T-shirt - KappAhl
Byxor - Nova Star
Strumpor - Villervalla


Tränat

Efter jag lämnat barnen på dagis idag så åkte jag till gymmet :) Skönt att ha det gjort på förmiddagen faktiskt och känns som man har lite mer ork då än senare mot kvällen!

Idag började jag på en ny vecka på mitt joggingschema, så idag gick jag 3 min och sprang 8 min x 3. Kom 4,5 km och hade liten uppförsbacke hela tiden :) Kan lova att jag var svett sen, men jag orkade iaf!!

Efter blev det styrka som vanligt och sen hem och åkte och lämnade bilen på lagning och sprang därifrån :)

Inte långt ifrån mitt första delmål nu, en halvmil!


Tror ja

Vilde har lärt sig ett nytt ord nu idag och det är tror ja. Nu används det flitigt här hemma åt allt och alla ;)


Måndagslistan

I dag, måndag är jag glad för att .....

Jag precis orkade springa 4,5 km i 0,7% uppförsbacke :)
Barnen börjar bli lite mindre snoriga!
Det går så bra på dagis med de båda, de trivs.
SD kom med i riksdagen och nej jag är verkligen inte rasist, nazist eller ngt!
Jag älskar min familj!
Jag är glad att MP fick så mycket röster som de fick!
Vagnen nog blir såld idag med lite tur :)


Häng på
Jennyns måndagslista du också!!




Tyst idag

Idag var det visst lite tyst här på bloggen, men så blir det ju ibland. Har inte hänt speciellt mycket idag, lite sovmorgon fick jag, sen röstat, sen vart och hälsat på Davids pappas faster och sen hemma igen.

Jag har inte så mycket att säga idag, kommer väl en annan dag :)

Ha en bra kväll/valvaka ;)



Stallet

Nu på eftermiddagen har vi varit i stallet!



Devin red såklart och tyckte det var superkul. Han travade lite till och med :) I början tyckte han det var lite läskigt men sen sa han spring lite till då hela tiden. Så duktig så!



Vilde red också och var jätteduktig! Han kommer nog tycka det är minst lika kul som Devin när han blir lite äldre :)



Devin hjälpte till att borsta hästen och sadelgjorden sen också :) Hjälpsam kille!



Vildebus kollade på när Devin borstade och hade sig.

Jag red också, men det får ni minsann inga bilder på!! :) Hästan fick något ryck och galopperade lite med mig haha. Jag överlevde iaf ;)


Devin pratar

D: Mamma älskling!?

J: Jag är här Devin

D: Jag är din lilla snospelle

J: Är du det?

D: Ja det är jag, jag är din snospelle

J: Ahh klart att du är

♥♥♥


Tränat!!

Sprang 4km idag också men denna gången lite snabbare och lite brantare uppför, men ändå uppför hela tiden!! :) Snart kommer jag nå mitt första delmål som är att orka springa en halvmil. Känns inte alltför långt bort nu faktiskt.

Efter vart det såklart styrka och det kändes också riktigt bra. Fick höja lite på nästan alla vikter och det är ju underbart det :)

Heja mig!


Liam på besök

Igår så kom Liam och Jenny förbi en sväng på eftermiddagen :) Var ett tag sen nu så det var kul att ses. Liam hade vuxit lite och kröp nästan nu. Han var ju nyfödd nyss för tusan!? Var tar tiden vägen - skrämmande är vad det är!!



Liam gjorde armhävningar och Devin och Vilde kollade på och käkade körsbärstomater ;)



Tack för en trevlig eftermiddag!



Dagens Outfits



T-shirt - Nova Star (strl 92-98)
Byxor - Villervalla (strl 92)
Strumpor - Lindex (strl 19-21)



T-shirt - Nova Star
(strl 104/110)
Byxor - Lindex (strl 104)
Strumpor - IKEA (strl S)


Öppna förskolan

Idag fick barnen vara hemma ifrån dagis och vi tillbringade förmiddagen nere på öppna förskolan :) De var nöjda och då är jag nöjd. När vi skulle dit dock så öppnade sig ju himlen och det kom världens skur. Fy tusan! Tog sällskap med Marie dit så tur man hade någon att prata med där i regnet, barnen satt ju säkert under regnskyddet iaf. Hade inte hon varit med hade jag nog latat mig och tagit bilen ;)

Var iaf en trevlig förmiddag där. Devin lekte som tusan med Ellen - som han hade längtat efter henne!!


Ridit

Nu ikväll har jag varit iväg och ridit, som vanligt på torsdagskvällarna. Idag var det dock skitsvårt och lite överkurs för mig som typ bara ridit 7 gånger i hela mitt liv. Vi skulle träna på framdelsvändningar, typ att frambenen står stilla och baken rör sig. Inte så lätt! Jag har liksom svårt att få hästen att stå stilla överhuvudtaget ibland ;) Men men, det ska väl inte alltid vara lätt. Tror hästen blev sur på mig och då blev jag lite sur på den.

Trava är mer min grej nu, det går ju relativt lätt om man jämför!


Maaaaat



Klockan är inte ens halv tolv, men jag sitter redan och äter mat. Så blir det när man går upp tidigt och äter frukost och sen tränar, då blir man hungrig tidigt också!! :) Maten idag blev morotsbiffar med blandade grönsaker och sås. MUMS!! Råkade bli lite mycket sås kanske, men men.. Gott som tusan är det iaf!

Och nej det är inte en stor vanlig tallrik jag äter på, för så mycket skulle jag aldrig orka. Det där är en sån liten tallrik såklart.

Jag brukar äta med pasta eller något annars, men idag orkade jag inte laga det och det är ju dessutom nyttigare utan det så det gör inget att jag inte orkade :)



Lovefilm

Jag blev ju med i kampanjen om Lovefilm från Buzzador och hittills har jag fått hem två filmer - väldigt snabbt dessutom. Valde dem en kväll och en dag senare låg de i brevlådan :)
Jag har inte hunnit kolla på dem än, men man har ingen begränsning på sig utan man skickar tillbaka dem i returkuvertet när man sett dem helt enkelt :) Väldigt smidigt måste jag säga!

Jag tycker att ni också ska prova och just nu kan ni prova gratis i en månad ni också om ni skriver in koden: FILM09

Bra att veta: Ditt introduktionserbjudande gäller under 1 månad. Därefter betalar du ordinarie pris 99 kr/mån för 4 filmer/månad. För att undvika kostnader helt måste du avsluta din prenumeration inom 1 månad från och med registreringsdatum. Erbjudandet gäller endast hushåll som inte tagit del av ett introduktionserbjudande tidigare och du ska ha fyllt 18 år. Erbjudandet är giltigt t.o.m. 31/10 2010. Ångerrätt i 14 dagar gäller.

In och välj film!!


Råkade visst..

Råkade visst smita in på gymmet efter lämningen på dagis idag med :) Man får ju passa på nu när man hinner träna, för sen blir det säkert en massa jobb och pendling och sånt hit och dit och när man kommer hem då vill man ju vara med familjen sen är man ju helt slut kan jag tro!

Vilde var lite ledsen när jag lämnade honom idag men det var enbart för det inte var hans inskolningsfröken som mötte upp oss vid dörren. Sen när han hade sett henne hade han blivit så lugn och nöjd så :) Han vill gärna ha lite koll på henne och att hon ska finns i hans synfält helt tiden.

Träningen idag gick jättebra! Jag sprang 4km även idag men denna gången i uppförsbacke hela tiden!! Trodde aldrig jag skulle orka det, men man orkar visst mer än man tror. Var ju inte världens uppför såklart, men ändå inte helt plant. Sprang även lite snabbare än igår, så man kan om man vill!

Efter det blev det såklart ett pass med styrka också. Hade tänkte skippa det, men nej.. Det är ju så skönt att få det gjort. Jag älskar när man får höja lite på vikterna också :) Jag har faktiskt börjat få lite muskler som syns haha, man behöver inte ha förstoringsglas längre ;)


Ovänner

Sen vi flyttade hit och Zelda var försvunnen i nästan två dygn har katterna inte blivit sams igen. De morrar, fräser och försöker slå varandra. De kan inte ens gå förbi varandra utan att resa ragg och fräsa :(



Innan låg de alltid såhär tillsammans eller till och med på varandra, men aldrig numera. De ligger så långt ifrån varandra de kan komma och bara försöker ignorera varandra. Jag tycker det är skittråkigt, ska de alltid vara såhär mot varandra nu eller? :(


Morgonträning

Efter lämningen på dagis idag, som för övrigt gick jättebra, så åkte jag iväg till gymmet :) Jag och alla pensionärer var där haha. Men ganska skönt när det var lugnt där.

Jag sprang först 4 km med olika nivåskillnader (framsteg) och sen tränade jag dubbelpass styrka! Känns hur gött som helst att redan ha träningen gjord för idag :)

Jag har även plockat ur och plockat i diskmaskinen och satt på den, har samlat ihop all tvätt här hemma och satt på tvättmaskin och nu lagar jag mat ;)

Visst är jag duktig?



Dagens Outfits


Myskläder idag

T-shirt - H&M
Byxor - Lingon & Blåbär
Strumpor - Lindex


Ihopsjunken i soffan

Tröja - Me&i
Byxor - Nova Star



Lek och bus

Efter dagis idag åkte vi raka vägen hem till Marie och Neo för att leka och busa lite :) Var ett tag sen nu så det var bara trevligt, roligt för oss alla faktiskt!

 

Vilde sprang ju såklart raka vägen in till bollpoolen :) Han skulle nog vilja ha en sån själv om han fick bestämma.



När Devin såg att jag tog kort på Vilde skulle han ju toka sig i poolen han också. "Ta kort på mig då mamma!!"



Neo han stod och gapskratta åt att Marie tog ner foten från bordet hela tiden :) Att så lite kan roa så mycket! Härligt att se :)

Var en trevlig eftermiddag där!!


15 min

Idag var det första dagen på dagis som Vilde skulle vara med på vilan och sova där. Jag hade tagit med han gos och sen två nappar :) Det hade gått jättebra och han hade somnat snabbt, men - efter 15 min hade han vaknat och vägrat somna om. Han låg och var nöjd och pratade för sig själv där inne, men inte skulle han sova mer inte. -puh- När jag hämtade honom och fröken berättade det här så tänkte jag att jag skulle ha världens grinunge hemma idag, men inte. Han har vart vid relativt gott humör hela eftermiddagen :)

Kan dock säga att han somnade på två röda nu på kvällen!


Mina tokfransar imorse :)



Award

Jag har fått en award av söta Sara!!
Tack så mycket!

~*~

Sweet Mommy Blogs Award



Instruktioner:
* Ge denna awards till någon eller några mammor du tycker förtjänar denna.
* Skriv varför dessa just förtjänar blogg awards
* Be dina vänner som fått awarden ta bilden och instruktionerna och ge vidare.
* Länka till den som gav dig Awarden.

Jag skickar awarden vidare till:

* Marie:
En blogg om en kämpe som kom till världen alldeles för tidigt.

* Elin: En nybliven tvåbarnsmamma

* Jenny: En blogg om livet med Liam


Sen finns det massa fler bra mammabloggare där ute såklart!!

Tack Sara! <3


Inget jobb

Jag fick inte jobbet som skulle starta imorn. Min chef ringde igår och berättade det, det var ingen utav oss som blev ditskickade från proffice som fick jobb. Man kan ju undra varför eftersom jag faktiskt hade erfarenhet, men men..

Imorn börjar jag jobba iaf. Jag går hemma med lön tills det dyker upp något annat uppdrag. Hoppas bara det inte är allt för långt hemifrån :/

Så är läget just nu iaf.




Nyfödd i papperskorg

Hur fan kan man slänga en nyfödd bebis i en papperskorg?????

Kolla
HÄR

Jag blir helt ledsen i hela mig, han var frisk och mådde bra när de hittade honom som tur var. Hur söt som helst! Fattar inte hur man bara kan slänga en bebis? EN BEBIS!?

Nej fy, vissa ska inte ha barn helt enkelt.



Dagens Outfits


Devin valde själv

T-shirt - Me&i
Byxor - Nova Star
Strumpor - KappAhl



Tröja - Lipfish
Byxor - KappAhl
Strumpor - Lindex

Vilde fick den här ursöta tröjan igår av min mormor :) Tusen tack! Devin fick ju de där Nova Star-byxorna tidigare så nu var det dags att Vilde fick någonting också.



Tränat

Tog tag i mig själv idag igen och drog iväg till gymmet. Jag var så duktig i början och tränade varannan dag och åt enligt kostschemat, sen någonstans på vägen tappade jag motivationen och orken - kanske för ingenting händer. Men nu jävlar! (igen)

Jag sprang iaf 3,8 km och sen tränade jag styrka. Är ju så skönt bara man kommer dit, man känner sig bättre på alla sätt och vis faktiskt.

Nästa träning blir på onsdag, så är det bara!


Nu händer det lite igen

Igår började David att kakla i köket, så nu händer det lite igen. Jag hade nästan vant mig vid den fula väggen som var där, hemskt hemskt! Blir nog skitbra när det är klart!

Just nu ser det ut såhär:



Ingen fog eller någonting, men det börjar lika något!!



Dagis

Nu är Vilde och Devin på dagis och det känns jättekonstigt. Vilde är där ensam i tre timmar idag och det gick jättebra att lämna honom. Han vinkade glatt och gjorde slängpussar ifrån fönstret :)

Känns jätteskönt att det gick så bra att lämna honom och jag vet ju att han har det bra där, men ändå känns det ganska jobbigt också. Kom en tår i bilen när jag åkte hem förut.. inte för jag tror han lider eller så, utan mer för han blivit så stor så fort. För jag tror han har jätteskoj på dagis, han verkar vara ett äkta dagisbarn.

Ska hämta honom tolv sen så han ska äta mat där idag :) Ska bli kul att höra hur allt gått då!


Syskon

Exakt lika gammal som Vilde är idag var Devin när han fick ett syskon. En lillebror, en Vilde.



Har försökt att tänka mig in i samma situation nu, liksom att jag skulle vart höggravid och föda barn idag, men det går liksom inte. Hur skulle jag hinna allt och orka allt då? Man får säkert någon superork någonstans ifrån, men det känns lite overkligt.



Jag är iaf glad att jag har mina små prinsar såpass tätt som jag har för de har så himla kul med varandra redan nu. Devin har heller aldrig visat någon större svartsjuka och det är nog för att han inte ens minns att han varit ensambarn.



Älskar er så mycket så ord kan inte ens beskriva ♥



17 månader

Idag är min lillälskling 17 månader. Tiden bara springer iväg och Vilde är numera en ganska så stor liten kille :) Han och brorsan leker bra tillsammans för det mesta och han lär sig mer och mer för varje dag.



Han är inte lika pratglad som Devin var i samma ålder direkt, men det här kan han säga nu:

Eja eja = Heja heja
Bi = Bil
Titt = Titta
Ajaj = Ajaj
Ejej = Hej hej
Tittadä = Titta där
Mamma = Mamma
Pappa = Pappa
Tss tss = Kiss kiss
Nene = Nej nej
Ä dä = Är det
Mea = Mera
Nam nam = Namnam

Han kan även peka ut:

Näsa
Ögon
Öron
Hår
Huvud
Mun
Navel
Mage
Snopp
Rumpa
Fötter
Händer
Knä
Revben

Älskar dig Vilde



Bus bus bus

Mina små godingar har busat och lekt som tusan här på kvällen. Så mysigt att se dem leka tillsammans så himla bra :) Älskar deras skratt och glädjetjut, det går rakt in i hjärtat det ♥



Till att börja med körde Devin motorcykel och Vilde kutade efter i full galopp och de skrattade som tokar :)



Sen var det jagalek och fullt ös medvetslös!!



Vet inte riktigt vem som jagade vem men roligt hade de :)

Älskade små busungar!


11 tänder

Nu har även tand nummer 11 dykt upp i Vildes mun. Börjar bli en del nu :) Han verkar iaf inte ha så mycket besvär av det för han bryr sig inte så värst förutom att han kanske tuggar mer på saker då.

Snart kommer nog tolvan också.



Hela familjen i lekparken



Eftermiddagen idag har vi tillbringat i lekparken :)



Barnen hade jättekul med sina nya sandleksaker som vi köpte. Hade lite dåligt med sånna innan (bara hink och spade), men nu så! :)



Åkte lite i tåget där också -tuff tuff-



Rutschkanan hanns ju också med såklart!



TITTUT!!!



Min lilla klätterapa :)

Var en trevlig eftermiddag i lekparken trots min huvudvärk jag haft hela dagen. Hade tänkt träna idag men nu blir det inget med det för då kommer det nog kännas som hjärnskakning sen eller något :/ Usch och fy!

Hoppas ni också har haft en bra dag!



Dagens Outfits



T-shirt - Me&i
Kalsonger - Lindex
Strumpor - Lindex



Tröja - Villervalla
Byxor - JNY Design
Strumpor - Marknad


Dag 3

Blev ju David som fick fortsätta med inskolningen idag och det hade gått hur bra som helst att lämna Vilde. David hade bara sagt hejdå sen hade Vilde vinkat i fönstret och sen var det inget mer med det :) Skönt! Så idag var han där själv i en timme. På måndag ska han vara med och äta lunch där, men det kommer nog gå toppenbra det med.


Kandidatdag

Den här dagen var inte alls som någon annan dag här hemma på evigheter. Den här dagen var det nämligen jag som åkte iväg till jobbet och David stannade hemma med barnen. Var kandidatdag idag och man blev lite intervjuad och sådär, så det är alltså inte ens säkert att jag får jobbet som startar på måndag tydligen :/ Det gick väl bra även om jag är lite nervös för att börja jobba igen, om jag nu får jobbet. Mycket nytt att lära sig fast att jag jobbat där tidigare, men då på annan avdelning då. Verkade inte lika kul där jag skulle hamna nu och inte alls lika bra jobbtider, men men.. Borde ju få veta senast måndag om jag får det eller inte iaf tycker jag!

Vänta och se..


Kampanj

Nu har jag via Buzzador blivit utvald att bli med i en kampanj om att testa filmer från Lovefilm. Om du också vill ha chansen att få vara med i olika kampanjer och testa saker så tryck HÄR!


Ridit

Precis varit iväg och ridit lite. Gick jättebra förutom alla knott och mygg som störde lite och att jag satte en mygga i halsen >_< Sen var det väl lite problem med att stanna helt och börja skritta från trav, men kan ju inte ha för stora krav när jag är helt nybörjare ju! Kul var det iaf :)


Nöjd grabb! :)



Affischen från monstertruckshowen är nu på plats på väggen i Devins rum och han är så stolt och nöjd så det finns inte. Han pratar om den hela tiden och vad bilarna gjorde och hur häftigt det var att se på! Var ju inte direkt en liten affisch, men den satt fint där :)

Vill gå mer på monstertrucks med morfar hör man ofta här hemma nu.


Dag 2

Idag var det dagisdag nummer 2 för Vilde och idag skulle vi vara där i en och en halvtimme. Gick precis hur bra som helst förutom att han trillade på en leksak och blev lite ledsen, men det kunde ju ha hänt var som helst. Vi var ute lite också och han sprang runt som om han varit där i flera år ungefär :) Känns skönt att det är så, men imorn ska jag lämna honom själv där i en timme och jag hoppas det går bra det också. Kommer nog vara jobbigare för mig än för honom iaf, hoppas jag!

Tur att jag har dagisbarn, alltså att de trivs på dagis :)


Övningskörning

Vilde fick provsitta lite vid förarsätet i bilen igår och det var en stor hit! Han ville inte därifrån sen ;)
Devin satt och sov som en stock där bak så därför fördrev vi tiden lite extra i bilen så han fick sova några minuter längre eftersom han inte hade sovit något alls på dagis. Grinig unge vill man ju inte ha med sig hem liksom ;)

Vilde styrde och tryckte på radion och grejade. Han hade superkul!






Dagens Outfits


Inte lätt att ta kort på Vilden

Scarf - Myspys
Tröja - Villervalla
(strl 92)
Byxor - Lindex (strl 92)
Strumpor - Blue Fox (strl 1-3år)



Tröja - Villervalla
(strl 110)
Byxor - Lindex (strl 110)
Strumpor - Spindelmannen (strl 22-24)


Veterinären

Igår fixade jag en tid för att åka till veterinären med Tissla. Hon har varit i slagsmål eller något ute och har världens sår på sidan av magen och sen nu efter det så har hon börjat kissa blod :/

David åkte med henne (han hade jobbat natt och var ledig idag) och de tog lite prover och sövde henne för att kunna kolla in såret. De fick raka men det läkte fint så ingenting behövde göras åt det iaf. Fick med oss tabletter hem som vi ska ge henne mot urinvägsinflammation i 6 dagar, så hoppas hon blir bättre snabbt!

Min stackars lilla misse :/


Säljes



Min fina bugaboo cameleon är fortfarande till salu och är i jättefint skick eftersom jag inte har använt den så mycket :) Någon som är intresserad eller vet någon annan som kanske skulle vara det? Hör av er!




Funderar också på att sälja min kamera, en Nikon D60, om det finns någon som är intresserad. Objektiv, linslock, kamerarem medföljer samt lådan kameran låg i när jag köpte den.

Någon?


Första dagisdagen

Var ju som sagt var först dagisdagen för Vilde idag och det gick hur bra som helst. Han sprang in innan jag ens ta av honom skorna, sen lekte han precis hela tiden tills vi gick hem igen. Inga som helst problem, men det trodde jag inte heller - när jag är där! Värre blir det nog när jag inte ska vara där längre med honom för han är ju ganska mammig av sig, men kan ju hoppas det också går bra för han har ju iaf storebror hos sig hela tiden.


Älskade, älskade barn



Dagens Outfits



Devin

T-shirt - Me&i (strl 98/104)
Byxor - JNY Design (strl 104)
Strumpor - Po.p (strl 25/27)

Vilde

T-shirt - Lindex
(strl 86/92)
Byxor - Lindex (strl 92)
Strumpor - Lindex (strl 19/21)


Å N G E S T

Har varit en ångestfylld dag detta. Imorse fick jag ett samtal från min chef där hon sa att om jag inte börjar jobba på onsdag nästa vecka så är risken enormt stor att när jag väl börjar sen den 1 okt så kommer jag få jobba i Örebro istället. Jag är ju anställd via proffice och kan hamna lite här och där alltså och nu hade de fått in ett uppdrag i Karlskoga och därför ringde hon mig. Paaniiiik var ju det första eftersom jag absolut inte vill vara i Örebro och behöva pendla så långt och kanske inte se mina barn förrän på helgerna bara, det andra var ju ångest över att behöva börja jobba snabbare än jag tänkt mig och hur skulle det gå till när Vilde ska börja skolas in till veckan?? Efter lite samtal hit och dit så löste det sig så att Vilde börjar inskolningen redan imorgon. Min bebis ska alltså börja dagis IMORN!?!?!? Kan säga att det varit en hel del tårar här hemma från min sida, jag har panik och ångest om vartannat verkligen. Vet inte hur jag ska klara av att börja jobba nu efter 3 år mammaledighet? Känns lite som att världen går under. Kommer ju bara hinna med en veckas inskolning också istället för två som det brukar vara, känns som jag är sämsta mamman på jorden som lämnar barnen på dagis heldagar. Vet inte om det är värst för dem eller för mig egentligen, men jag tycker iaf det känns brutalt jobbigt.

Jag har å n g e s t, och nu går jag och lägger mig innan syndafloden börjar rinna igen.

Suck



Blev lite träning..

Blev visst lite träning idag med. Först sprang jag serieterrängen med Devin och det gick riktigt bra den här gången :) Bättre väder och bättre humör -tummen upp- Efter det mötte jag upp en gammal kompis som jag inte träffat på år och dar för att åka iväg till gymmet.

Sprang först 3 km, den här gången i lite olika tempo och med nivåskillnader och efter det blev det ett dubbelpass styrka. Gött som tusan!

Skulle ju egentligen inte tränat idag, men hon var så sugen och det är ju alltid skönt att träna liksom.


10 tänder

Igår fick jag känna i Vildes mun och då hade precis tand nummer 10 spruckit igenom :) Så nu har han fem uppe och fem nere!

Fler påväg!


Andmatning



Igår tog barnen och jag med oss en massa bröd och gick iväg för att mata änderna :) Kom massor med änder från alla håll och kanter när vi började kasta ut det! Min mormor och morfar kom också dit och hjälpte till.



Vilde tyckte att han själv skulle äta istället för änderna så han satt snällt i vagnen och mumsade ;) En and tyckte dock inte att Vilde skulle ha så mycket och hoppade upp och snodde en bit från Vildes hand och råkade då bita honom lite i fingret :( Gallskrik blev det ju både för han blev rädd och för han blev biten och nu är hans finger helt svullet. Vet inte om det är för anden bet honom eller om han fått något annat bett/stick där. Stackars!



Änderna var som galna, var som om de inte hade ätit på år och dar!! Devin tyckte iaf det var jättekul att mata dem och imorse ville han inte äta någon macka här hemma för det tyckte han vi skulle spara till änderna ;) Omtänksam liten kille jag har.



Efter matningen följde vi med min mormor och morfar till morfars boende. Devin ville köra rullator, så det fick han. Körde riktigt bra och i full fart såklart! ;)


Min söta morfar och mormor

Det var en trevlig eftermiddag förutom att Vilde blev biten då!



Dagens Outfits



T-shirt - Lindex (strl 104)
Byxor - JNY Design (strl 104)
Strumpor - Po.p (strl 25/27)



T-shirt - Me&i
(strl 74/80)
Byxor - Lindex (strl 86)
Strumpor - KappAhl (strl 19/21)


Tränat

Haft ett litet träningsuppehåll nu för jag har haft ont i halsen och känt mig allmänt slö, men idag bar det av till gymmet igen. Jag kände mig egentligen alldeles för trött idag också och tänkte inte köra någon vidare uppvärmning utan bara styrka, men när jag kom dit flög lite energi på mig och jag sprang iaf 3 km innan styrkepasset :)

Nu hoppas jag att jag slipper mer förkylningar och annan skit!


Monstertrucks

Kan nog gissa på att jag har en väldigt nöjd son just nu som är iväg på monstertrucks med sin morfar :) Han har tjatat hela helgen om det där och jag antar att han kommer prata en massa om det när han kommer hem också! Han har ju liksom inte slutat prata om förra gången vi var iväg på monstertrucks än ;)

Inte ens 3 år och redan varit och kollat på monstertrucks två gånger, det är inte dåligt det. Nöjdare unge får man leta efter :) Han fick en ballong av sin farfar igår också som såg ut som en monstertruck så den hade han med sig och skulle vifta med!

Ska bli kul att höra honom berätta om det sen, eller imorgon - ja, han kommer nog prata om det i månader fram över. Antar att jag inte behöver säga detta, men, han älskar monstertrucks!!

Älskade lilla unge!


Dagens Outfits



Tröja - Name It (strl 5-6 år)
Byxor - Nova Star (strl 98)
Strumpor - Ikea (strl S)



Tröja - Name It
(strl 92)
Byxor - Lindex (strl 86)
Strumpor - Lindex (strl 19-21)

Barnen fick de fina tröjorna från sin farfar igår och vägrar helt enkelt att ta av dem igen. Devin blev helförälskad på en gång. Så fort han såg tröjan bara skrek han KIIIISSS!!



FESTEN

Igår var vår kombinerade födelsedag/inflyttningsfest :) Enligt mig vart det riktigt lyckat faktiskt, jag hade iaf jättekul och det verkade som de flesta andra också hade det :)


Lite folk som anlänt

När gästerna kom fick de en varsin drink från en av våra tre bålar, sen fick de papper och penna och blev utskickade i trädgården på en liten tipspromenadsrunda :)


Full koncentration

Tipspromenaden var en massa frågor som tex Vem har längst? och sen var det tre namn på några av de som var med på festen. Efter var det alltså dags att tävla för att se hur det gick på tipspromenaden!!
På bilden här ovan så var frågan just Vem har längst? och det handlade om att få längst sammanhängande bit av en skiva gurka :) Hardin, Henrik och Mattias (som inte blev med på bild) var i full koncentration men tillslut så vann Mattias med någon centimeter längre än Henrik.


Suuuug

En annan fråga var Vem suger snabbast? och här var det Veronica, Lise och Mikaela som skulle tävla om vem som sög upp en drink genom ett sugrör snabbast. Veronica vann!!



Vem spiller minst? hade vi i en fråga också och i den grenen skulle man med enbart munnens hjälp dricka upp en shot med så lite spill som möjligt. Segrare var Andreas!!



Vem blås-jobbar bäst? var en fråga och där skulle Johanna, Veronica och Mikaela blåsa upp en ballong snabbast möjligt! Det var enorma ballonger så det tog lite tid, men tillslut så vann Veronica :)



Här försöker Erika, Johanna och Mattias hitta ett ord snabbast bland alla bokstäverna i grenen Vem är smartast? Där vann Erika :)



Vem är starkast? var en annan gren och där skulle man med ett slag få ner en spik så långt som möjligt. Lise, Veronica och Mikaela tävlade och eftersom Mikaela var den enda som träffade spiken så vann hon fast hon bara lyckades slå ner den ca 1 mm ;)

Hade många fler grenar men jag hann inte ta kort på allting tankspridd som man är.
Tipspromenaden vanns av Marcus med flest rätt :)


Puss och skratt

Vi hade lite uppdrag åt folk också i stil med Sätt dig i så många knä som möjligt eller Tala lite för tyst, när någon ber dig upprepa, tala istället i en något för hög ton. Den tävlingen pågick under ca två timmar där man skulle försöka inte avslöja sitt uppdrag för mycket men ändå utföra det. Mikaela vann det :)


Puss på ögonlocket

Vi körde en väldigt rolig lek som jag lärde mig när jag bodde i Australien. Den kan jag dock inte avslöja för mycket om för den är inget rolig om man vet vad den handlar om förrän den är klar. Men där blev det iaf sjukt många skratt och knepiga situationer :D


Puss på stjärten ;)


Lagen

Lite senare var det dags för shotsstafett :) Där var det två lag som skulle springa ner till ett bord med massor med shots på. Lite mer är hälften av shotsen var enbart vatten och de andra var det vaniljvordka i! Bara välja rätt ;)



Hade en helkul kväll faktiskt och idag vaknade jag ändå upp och mådde hyffsat bra :) Rätt trött, men det hade jag ju räknat med.


Party-Henrik

Hoppas alla andra som var med också hade skoj, tack för en bra kväll!



Dagens Outfits



T-shirt - KappAhl (strl 86)
Byxor - KappAhl (strl 86)
Strumpor - Po.p (strl 22-24)



T-shirt - Probat.no
(strl 2-4år)
Byxor - Nova Star (strl 98)


Skrattanfall!!

David frågade om jag kunde klippa honom för han var så trött på sitt långa hår. Javisst, sa jag, men det är ju på egen risk och med risk för rakning efteråt. Men han tog den risken och jag satte igång. Jag har inte skrattat så mycket på evigheter som när jag klippte honom såhär fult!! ;)



Jag höll på att dö av skratt!! Jag skratta så jag inte kunde stå och tårarna bara sprutade åt alla håll och kanter ;) Fy fan så fult!!



Resultaten blev ju dock lite bättre, men långt ifrån felfritt.. men man kan ju inte begära så mycket när jag klipper för typ första gången i livet!


Lååångpromenad

Idag på förmiddagen efter att jag satt på tvättmaskinen och vikt världens största tvätthög tog jag med mig Vilde och åkte upp till vår gamla lägenhet på stenbacken för att möta Katarina hennes dotter Emilia och bushunden Zitra för en långpromenad.

Var riktigt härligt i luften fast ganska kallt. Vilde vart helt blå på läpparna trots han hade två tjocktröjor, jacka, mössa, vantar :( Är verkligen höst nu!

Vi var ute och gick i ca två timmar iaf, det är bra :)


Nu ska jag planera för festen imorn så blir nog lite dåligt med uppdatering idag och imorgon kan jag tro.


Ridit

Har varit iväg och ridit nu ikväll och det gick över förväntan. Var ju ett tag sen jag red sist nu, men nu ska jag lära mig igen är det tänkt!

Ridläraren tyckte jag var jätteduktig och trodde inte på att jag var helt nybörjare och det är ju kul att höra :)

Nu är jag dock så himla trött, så..

Natti natti


Löste sig

Devin kom till dagis med hjälp av Kenth idag -tack- Sen blir han hämtad vid två av min bror -tack- Tur man får lite hjälp ibland när det strular till sig!

På förmiddagen här har den förre husägaren varit förbi på en liten titt. Han tyckte vi hunnit med enormt mycket sen han flyttade ut faktiskt :) Jag kan inte annat än hålla med, för det är enorm skillnad på de flesta ställen i huset!

Nu sover lillprinsen och jag har precis ätit mat.

Gör ni idag?




Dagens Outfits



Tröja - Lindex (strl 98)
Byxor - Villervalla (strl 98)
Strumpor - Me&i (strl 19-21)



Tröja - Nova Star
(strl 104/110)
Byxor - Nova Star (strl 98)
Strumpor - Ikea (strl S)



Buzz-fucking-lightyear

Devin skriker och gapar som en jävla tok här hemma om att han vill ha Buzz Lightyear. Han hade med sig honom när vi gick ut en gång fast att jag sa till honom att han kommer tappa bort honom, det var några dagar sen nu. Men nu kom han på det för det gick en reklam på tv och tjatar ihjäl sig efter den där j**la gubben!!

Inte nog med att det är skrik och gap här hemma nu på morgonen för en figur som inte längre finns här så har David lyckats ta med sig bilnycklarna till jobbet så jag har ingen aning om hur jag ska få Devin till dagis. -suck-

Ska jag gå får jag väl börja göra det typ nu, men jag har inte ens ätit frukost än så jag kommer ju svälta ihjäl på vägen >_<

Usch ingen bra start på dagen här.. orkar inte med sånna här dagar! Jag behöver sömn.



September

Jaha nu var det redan September då. Mindre än 2 veckor kvar tills man ska börja skola in Vilde på dagis :/ Min lilla bebis ju! Tiden hemma har gått alldeles för snabbt och även fast jag varit hemma och mammaledig i 3 år så skulle jag gärna vara det i 3 år till om jag inte fick ett drömjobb då. 1 oktober ska jag börja jobba igen och det känns inte alls speciellt bra faktiskt, men man "måste" väl. Söker massa jobb överallt, men det är ju inte det lättaste att få jobb.. speciellt inte i den här hålan. -suck-

Nej, nu får jag fixa ungarna för att snart bege oss mot dagis och sen blir det väl en promenad för mig och Vilde som vanligt. Känns viktigt med promenaderna nu när jag inte tränar för att jag är lite förkyld. Måste ju göra något iaf!


Dagens Outfits



Tröja - Villervalla (strl 92)
Byxor - Nova Star (strl 86)
Strumpor - Polarn o pyret (strl 22-24)



T-shirt - Villervalla
(strl 104)
Byxor - Lindex (strl 104)
Strumpor - Ikea (strl S)


hits