FESTEN

Igår var vår kombinerade födelsedag/inflyttningsfest :) Enligt mig vart det riktigt lyckat faktiskt, jag hade iaf jättekul och det verkade som de flesta andra också hade det :)


Lite folk som anlänt

När gästerna kom fick de en varsin drink från en av våra tre bålar, sen fick de papper och penna och blev utskickade i trädgården på en liten tipspromenadsrunda :)


Full koncentration

Tipspromenaden var en massa frågor som tex Vem har längst? och sen var det tre namn på några av de som var med på festen. Efter var det alltså dags att tävla för att se hur det gick på tipspromenaden!!
På bilden här ovan så var frågan just Vem har längst? och det handlade om att få längst sammanhängande bit av en skiva gurka :) Hardin, Henrik och Mattias (som inte blev med på bild) var i full koncentration men tillslut så vann Mattias med någon centimeter längre än Henrik.


Suuuug

En annan fråga var Vem suger snabbast? och här var det Veronica, Lise och Mikaela som skulle tävla om vem som sög upp en drink genom ett sugrör snabbast. Veronica vann!!



Vem spiller minst? hade vi i en fråga också och i den grenen skulle man med enbart munnens hjälp dricka upp en shot med så lite spill som möjligt. Segrare var Andreas!!



Vem blås-jobbar bäst? var en fråga och där skulle Johanna, Veronica och Mikaela blåsa upp en ballong snabbast möjligt! Det var enorma ballonger så det tog lite tid, men tillslut så vann Veronica :)



Här försöker Erika, Johanna och Mattias hitta ett ord snabbast bland alla bokstäverna i grenen Vem är smartast? Där vann Erika :)



Vem är starkast? var en annan gren och där skulle man med ett slag få ner en spik så långt som möjligt. Lise, Veronica och Mikaela tävlade och eftersom Mikaela var den enda som träffade spiken så vann hon fast hon bara lyckades slå ner den ca 1 mm ;)

Hade många fler grenar men jag hann inte ta kort på allting tankspridd som man är.
Tipspromenaden vanns av Marcus med flest rätt :)


Puss och skratt

Vi hade lite uppdrag åt folk också i stil med Sätt dig i så många knä som möjligt eller Tala lite för tyst, när någon ber dig upprepa, tala istället i en något för hög ton. Den tävlingen pågick under ca två timmar där man skulle försöka inte avslöja sitt uppdrag för mycket men ändå utföra det. Mikaela vann det :)


Puss på ögonlocket

Vi körde en väldigt rolig lek som jag lärde mig när jag bodde i Australien. Den kan jag dock inte avslöja för mycket om för den är inget rolig om man vet vad den handlar om förrän den är klar. Men där blev det iaf sjukt många skratt och knepiga situationer :D


Puss på stjärten ;)


Lagen

Lite senare var det dags för shotsstafett :) Där var det två lag som skulle springa ner till ett bord med massor med shots på. Lite mer är hälften av shotsen var enbart vatten och de andra var det vaniljvordka i! Bara välja rätt ;)



Hade en helkul kväll faktiskt och idag vaknade jag ändå upp och mådde hyffsat bra :) Rätt trött, men det hade jag ju räknat med.


Party-Henrik

Hoppas alla andra som var med också hade skoj, tack för en bra kväll!



Kommentarer:
Postat av: Malin - Alice & Lowes Mamma!

Ja hon säger bokstaven R!

Postat av: Elin, Albin & Ellas mamma

Låter som en riktigt rolig fest :)

2010-09-05 @ 18:00:35
URL: http://elinnorgren.blogg.se/
Postat av: ♥ Nina ♥

sv: hihi eller huuuuur! =P Länge dit!

2010-09-05 @ 20:20:44
URL: http://snostjarna.blogg.se/
Postat av: Karin - Mamma till Emil och Liam

Va roligt det ser ut! :)

2010-09-05 @ 20:29:52
URL: http://karinjohannakarlsson.blogg.se/
Postat av: Amy-mamma till Oliwer, Elliot & gravid

Kul fest

2010-09-05 @ 20:48:19
URL: http://olimy.blogspot.com
Postat av: Carro

Va roligt att det blev så lyckat!

2010-09-06 @ 13:59:10
URL: http://carolinus.webblogg.se/
Postat av: Nicole, Mamma till prinsen Vincent!

Vilken rolig fest!

Hade jag gärna vart med på:-D

Massa roliga lekar ni hade, Ser ut som ni hade det toppen!!

2010-09-06 @ 22:18:21
URL: http://niconic.blogg.se/
Postat av: Marie-Från en prematurmammas hjärta-

Ja låter verkligen som en lyckas fest:D


Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits