Före/efterbild

Flera som frågat mig om före/efterbilder. Inte direkt som det syns så mycket skillnad så jag har lust att ta massa kort på mig och sen har jag heller inga förebilder då jag tyckte jag var för ful och fet då också så.. Ja, det blir lite svårt helt enkelt.
Enda jag kan bjuda på för tillfället är denna dåligt tagna bilden.
.
.
Kan ju iaf säga att jag hade ju inte kommit i denna skjortklänningen (strl S) innan nyår :) Men låååååååångt ifrån nöjd. Tror tyvärr det krävs lite operationer för att jag ska komma till nöjd.
Blä.
Jaja, enda ni får se eftersom jag hatar att vara med på bild!!

Tränat

Efter lämningen på dagis idag drog jag till gymmet. Har blivit lite dåligt med det, men så svårt att hinna med jobb, barn, hus, träning.. ja, allting. Så träningen har hamnat lite på efterkälken. Men idag blev det iaf lite crosstrainer och magträning. Behövs!!! Känner mig pluffsig och jag hatar det. Får nog börja spara pengar till en full bukplastik också om jag ska kunna bli nöjd någon gång.. :/
-
Jaja, nu ska jag fixa mig iordning här och sen bege mig till jobbet!
-
Ha en bra dag!



Dagens Outfits

Tröja - Villervalla
Byxor - Villervalla
Strumpor - ?




Tröja - Nova Star
Byxor - KappAhl
Strumpor - Ikea




Dagens Outfits

T-shirt - Villervalla
Byxor - Villervalla
Strumpor - Po.p
Tillbehör - Piggelin




T-shirt - Lindex eller kappahl?
Byxor - Me&i
Tillbehör - Piggelin och fläskläpp




Morgonridning + dans

Imorse blev jag väckt av telefonen 07.40. Då var det Susanne som ringde och skulle ut i stallet och bara skritta runt lite på ridbanan en kort stund för att inte bli rädd för hästar liksom. Jag hängde på så vi tog en lugn skrittrunda där på ridbanan och det känns faktiskt bättre nu efter man gjort det! Bättre att ha det färskt i minnet än den vilda galoppturen som gick åt helvete :/ Iofs så minns man ju det ändå.. men ja.
-
Efter det var det dags att åka iväg med Devin på dans :) Han började på FunkyKids idag och det gick jättebra. Vi föräldrar fick ju inte vara med där inne, men jag kikade lite bakom gardinen vid ett fönster och till en början satt han mest på golvet och tittade på, men sen släppte det och han var med :) Han tyckte iaf det var kul och vill iväg flera gånger! Han var ensam kille och det är ju lite synd att inte fler föräldrar med pojkar vågar gå iväg på dans.. men men. Han är ju en tjejtjusare så det är ju inga problem!
-
Ha en bra dag!!

Sleeping Beauty


Jaha, då har man ramlat av

Någon gång ska väl vara den första och idag har jag ramlat av en häst i full galopp för första gången! Något jag helst aldrig mer vill göra igen då jag har så ont nu så jag typ inte kan röra mig :/
Inte riktigt meningen att galoppera överhuvudtaget, men när vi nästan var hemma så kunde inte Glaesir som Susanne red på hålla sig längre så han triggade igång Aska som Ida satt på så hon satte igång i full galopp. Då tyckte Rimi som Mi satt på att det verkade skoj och drog iväg han också och Jaffe var ju inte sen att hänga på (som jag satt på). Jaffe ville ju gärna komma före de andra och det var ju snabbaste möjliga så jag släppte ju tillslut tyglarna när jag insåg att det går inte få stopp på honom så jag tog rejält tag i manen för att hålla mig kvar istället. Då kommer det ju såklart en traktor högst uppe i backen så Rimi tvärvänder ju så Mi flyger av och bryter handleden, då tvärstannar ju Jaffe också i någon slags stegring så jag flyger av och slår i höften och sen huvudet med världens fart. Blir typ stjärnor framför ansiktet och jag har ju ingen som helst möjlighet att flytta mig innan Glaesir kommer bakom och jag bara tänker nu kommer han trampa ihjäl mig... Som tur var så tvärstannade han innan mig så Susanne flög ju också av. Ida och Maria (red Hrappur) ramlade inte av, men kaos var det ju. Fy fan!
Nej usch alltså.. inte roligt! Hoppas bara det går bra för Mi's handled nu och min höft då. Susanne överlevde utan större men.
Blir nog ingen ridning för mig imorn inte!

Mys hos Tony

Vilde och Neo gosar i knät på Tony :)

Dagens Outfits

Tröja - Nova Star (strl 104/110)
Byxor - Nova Star (strl 98)



T-shirt - Nova Star (strl 92/98)
Byxor - Nova Star (strl 92)
Strumpor - Coop



Äntligen

Äntligen har jag börjat spara till mina tuttar som jag ska skaffa mig. Så är det bara!! Jag har tänkt på det i flera år nu och äntligen har jag kunnat börja spara till det. :) Jag skiter i vad alla andra har för åsikter i den frågan faktiskt, ni är inte jag och vet inte hur mina tuttar ser ut nu. Kan ju säga som så att det kan ju knappast bli värre iaf ;)
Känns iaf otroligt bra att kunna börja lägga undan pengar till det för jag är verkligen fast besluten om att göra det! Yaaay, en liten bit på väg!

Shoppat - Nova Star

Tog mig en sväng till liten och stor idag innan jobbet och införskaffade mig dessa två tröjor till barnen för presentkortet som Vilde fick i julklapp av min mormor :)
Jag hann inte kolla närmare på tröjorna förrän nu och de är nästan lika stora fast att Vildes är en storlek mindre. Vildes är till och med någon cm längre på längden än den jag köpte till Devin. Så ska det väl inte vara?? Nej, får nog gå tillbaka med dem imorgon istället för att sätta på barnen dem till dagis som jag hade tänkt -suck- Vilde kommer ju drunkna i en som är lika stor som 104/110 och Devin kommer ju bli förstoppad typ i en som skulle vara mindre än den storleken. Kan de inte bara vara i den storleken som man köper eller?? Ska det vara så svårt.. >_<

Vilde

Vilde har blivit så duktig att gå på toaletten nu :) Han säger till ibland, och annars när vi sätter honom så kissar han. Känns så himla skönt att han börjar tycka det är skoj nu. Man ser verkligen hur stolt han själv blir när han sitter där och klämmer fram lite kiss :) Mammas stora lilla pojke! Snart dags att försöka ta bort blöjorna helt - iaf här hemma. Någonstans får man ju börja!
Jag är stolt



Unnat mig



Nu när jag nått mitt första delmål så får jag faktiskt unna mig något :)
Denna blev det nu då den var på halva priset!
Hoppas den passar sen bara!

Inte ofta som jag unnar mig något direkt, blir mest till barnen.


Fina blommor

 

Blommorna jag fått av Hardin är så fina nu och luktar såå gott :)

 

 


Första stora delmålet!!

Herregud!! Ställde mig på vågen idag enbart för att se hur mycket jag gått upp då jag anser mig ha slarvat en hel del senaste tiden och inte kommit iväg till träningen på ett bra tag. Känner mig svullen och dallrig. Tänkte att det skulle ge mig lite motivation att ta tag i allting när jag fick se siffrorna jag gått upp. Till min stora förvåning hade jag gått ner och nu passerat mitt första stora delmål!! :) Var tvungen att väga mig flera gånger om för att se om vågen verkligen gick rätt och det blev samma vikt varje gång så jag får väl tro på det då -chockad- Känns som någon ställt om vågen för mig och att jag egentligen inte gått ner något alls, för man ser ingen skillnad! Nu har jag bara 4,9kg kvar tills jag är på målet. Men som jag ser ut nu i kroppen känns det verkligen inte som jag kommer bli nöjd då heller!! :/

Jaja, 6,3kg är borta. Mer ska bort!!


Spännande



Dagens händelse:

När sopbilen kommer!


Badpojkar



Morgonbad idag för mina små bustroll!





Love you guys :)


PAKET

Nyss kom mediamarkt-lastbilen hit med paket till oss :D



På tiden med en ny tv nu faktiskt då jag haft min tjocktv sen jag var 18 ungefär ;)
Nu vart det en Samsung 46tum LCD full HD 3D-tv :)

Blir nog kalas det!! Ska bli skönt att få upp den på väggen!


Lilla stora killen

Vilde kom precis till mig här och sa mamma bajsa och pekade på blöjan. Jag trodde ju såklart då att han redan hade bajsat men det hade han inte så jag frågade om han ville gå på toaletten och det ville han :) Väl på toaletten så kom det inget bajs, men han kissade iaf och det är inte bara det inte. Han blev jättestolt och jag med!! Kul att han tog eget initiativ att gå på toaletten också och inte bara blev ditsatt som tidigare.

Mamma lilla stora kille!!


Adjö Prussiluskan adjö

Barnen har tittat på Pippi här hemma för ett tag sen och en replik ifrån den filmen som går ofta på repeat här är adjöö adjöö Prussiluskan adjö! Idag fick vi på film när Vilde försöker säga detta och det låter så roligt när han säger Prussiluskan ;) haha! I slutet av filmen får ni även se en väldigt trött Devin som sover på mig -mys-

 

Gullungar!

 

 


Lördagsmys



Mina små älsklingar sitter nu i soffan och avnjuter lite lördagsmys efter maten till filmen Cars som fortfarande är en klar favorit. Jag har verkligen tappat räkningen på hur många gånger vi sett den nu, men bra många är det iaf! Sen ikväll ska jag och David också ha lite lördagsmys i soffan till filmen Love and other drugs :)

Ha en bra lördagskväll nu!


Middag + Bio

Igår åkte vi med barnen till farmor och Kenth och lämnade dem där för att de skulle få sova över så jag och David kunde ägna varandra lite tid :) Behövs ju faktiskt ibland!

När vi lämnat dem, som gick jättebra så åkte vi till thairestaurangen och åt middag -gott- David åt mongolisk buffé och jag åt wokade grönsaker med ris. Var så mätta efter det så vi knappt kunde röra oss och nästan tänkte lägga oss på en gång och skippa bion, men det gjorde vi inte.

Tog oss till Karlstad där vi skulle se Sanctum i 3D. Aldrig sett 3D förut så bara det var ju en upplevelse i sig. Filmen var sådär, jag tyckte den var alldeles för hemsk för att jag skulle vilja se den igen. Usch och fy och sen var nog inte denna filmen den bästa att se i 3D heller, men trevligt var det iaf! Unnade oss lite popcorn till detta :)

Idag låg vi och slappade i sängen ganska länge, vilket var riktigt skönt. Inte ofta man kan göra det! Sen hämtade vi barnen som hade haft det tipptopp hos farmor och Kenth och skött sig exemplariskt som vanligt.


Ha en bra dag!


Promenad

Barnen mina har fäst sig väldigt vid min kollega Andreas som åker med i bilen. Han har varit med och hämtat barnen en del dagar då vi är lite sena från jobbet och idag bestämde Devin att han minsann skulle leka med Andreas! Det var ord och inga visor, så Andreas fick hämta sin hund och sen gick vi ut på en promenad! :)



Devin skulle självklart "styra" hunden :)



Wiggo som hunden hette ville mest leka han :)



Devin och Wiggo klättrade i stor snöhög och Vilde satt och skrattade och kolla på :)



Som sagt.. väldigt fäst vid honom :)


Blommogram

Tänk vad glad man kan bli för en bukett med blommor och en nalle :)




Tusen, tusen tack till världens bästa Hardin som skickade detta till mig :)
Satt finfint idag det!



Filmer från kojan

 

Var ganska mörkt i kojan, men men..

 

 

Här provade jag en nattinställning på mobilen och då blev det ju helt laggigt men ljust. Jaja.. söt är han min lilla prins! :)

 

Han är bra mycket senare i talet än vad Devin var, men nu försöker han åtminstone säga allting och kommer lite meningar då och då!

 

 


Bus i koja



När jag kom hem från stall och jobb idag så byggde jag en koja åt barnen :)



Kojan blev väldigt uppskattad av barnen och av mig med för jag skrattade som tusan åt Vildes frisyr :)



Barnen drog in typ ALLA sina bilar i kojan!

Vilde har förresten snyggaste klädmatchningen idag, men så blir det när pappa klär!!




Rött blev det

Köpte med mig en röd hårfärg när jag handlade idag :) Trivs bäst i rött även om det är den jobbigaste färgen att underhålla. Tänkte att det var onödigt att ändra nu när jag ändå är rödhårig att färga till något annat och senare byta tillbaka igen. Så ja, rött får det bli ett tag till iaf.. senare vet man ju aldrig vad som händer. Brunt är iaf tråkigast, känner mig supertrist som har min naturliga - den är inte speciellt fin heller!

Nu har jag handduken om håret så får se sen hur det ser ut när det torkat lite. Hoppas det blev någorlunda iaf :)


Hårfärger

Fick en fråga om jag inte kunde lägga upp bilder på mig i olika hårfärger och jag tänkte försöka hitta några som jag kan visa.



Rödhårig



Brunhårig (min naturliga)



Blond




Blond med dreads



Svart med dreads


Hittade ingen vanlig bild på mig i svart hår konstigt nog eftersom det är det jag haft mest. Men detta får duga! Vad ska jag ha nu då? :)



Finaste kortet

Fick finaste kortet idag när jag kom och skulle hämta Devin på dagis :)



När Devin hade suttit och gjort det på dagis hade han tydligen sagt till fröknarna; min mamma kommer bli SÅ glad när hon får det här av mig!

Han hade så rätt, så rätt :)




Hårfärg?

Mitt röda börjar bli vääääldigt dassigt i färgen nu och jag funderar på hur jag ska göra? Ska jag ha kvar rött, eller ska jag ha svart, brunt, grönt? Ja, jag vettefan. Nej, grönt ska jag inte ha.. men vet inte riktigt vad jag ska göra med håret..? Skulle vilja rakpermanenta det igen då det ser ut som en lejonman när jag kliver ur duschen och det är inte så roligt!!

Vilken färg tycker ni?


Utmaning

Hittade en rolig utmaning som cirkulerar just nu, ni som vill kan ju anta den ni med =)
Berätta 6 fakta om er själva, som börjar med dessa fraser:

Har alltid...
Påbörjade...
Fick aldrig...
Gillar inte...
Har läst...
Barndomsminne...

Mitt blir då detta:

Har alltid... tyckt illa om mig själv.
Påbörjade... en förskolelärarutbildning som jag inte avslutat och vet inte alls om jag vill bli det längre.
Fick aldrig... den kroppen jag drömt om!
Gillar inte... att se på film ensam.
Har läst... upp mitt betyg i samhäll på komvux eftersom jag hade IG i det från gymnasiet.
Barndomsminne... jag minns är när jag och brorsan lekte ute hos mormor och morfar på sommaren och kastade ner kulor i stuprännan så de flög över hela gräsmattan :)



Tre saker som alltid kommer finnas i min/mitt

Kylskåp: Mjölk, smör, creme fraiche
Frys: Sojakorv, broccoli, stuvad spenat
Skafferi: Knäckebröd, makaroner, burkmajs
Handväska: Har ingen handväska
Sminkväska: Primer, foundation, kajal
Förråd: Flyttkartonger, bebiskläder, skor
Hjärna: Mina barn, mat, träning
Jackficka: Mobil, nycklar, träningskort
Kryddskåp: Salt, cayennepeppar, vitlökssalt
Barskåp: Kahlua, vodka, jägermeister
Köksbänk: Tomma mjölkkartonger, diskborstar, glas



Korvstroganoff: Ej barnvänlig!



1 st lök
1 msk smör
1 st röd paprika
1 st röd chilifrukt
1 brk creme fraiche paprika/chili
2 dl matlagningsgrädde
0,5 dl chilisås
Korv
Salt och peppar

  • Skala och finhacka löken
  • Skär korven i tärningar
  • Stek tillsammans i stor stekpanna tills det börjar få färg
  • Rensa ur kärnhusen ur frukterna och skär paprikan i lika stora bitar som korven och chilifrukten i mindre bitar
  • Häll grädden över korven och låt det koka upp
  • Tillsätt sen resten av ingredienserna, rör om ordentligt
  • Låt stå och puttra i minst 5 min!

Jättegott, men riktigt starkt blev det!! David råkade dessutom få habanero i näsan och det är ingenting att rekommendera haha ;)


Vildebus 22 månader!

 

Min lilla bebis är idag 22 månader.. snart är det dags att planera kalas :)

 

 


Lång ridtur i underbart, men kallt väder

I förmiddags åkte jag ut till stallet till klockan elva. 20 minus ute, men solen sken som bara den så det vara bara till att klä på sig det! Där mötte jag upp Charlotte, Susanne och Ida för att rida ut på en liten ridtur. Eftersom Susanne skulle rida Glaesir och tog sadeln så red jag barbacka, men det var helt okej för mig :) Ganska skönt att inte ha sadel ändå.

Den "lilla" ridturen vart lite drygt 2 timmar lång, men det var jättetrevligt och mysigt faktiskt! Sista biten fick jag dock hoppa av och gå då jag trodde jag skulle förfrysa mina stackars fingrar och tår. Men men.. Blir nog fin träningsvärk imorn detta!



Tack för en trevlig ridtur!


Skakis!!

Usch jag är rätt skakis nu. Fick hjärtat i halsgropen på vägen hem från jobbet idag då bilen framför helt utan någon som helst anledning bara far över vägen och rätt in i räcket, studsar tillbaka, snurrar runt och fortsätter köra.. Hade den inte snurrat runt och hamnat rätt igen hade jag och Andreas smällt rakt in i sidan på den :( Fy fan!! Hela hans bakände lossnade och blinkers började blinka och sådär. Tänkte stanna och fråga hur det gick men han vinkade liksom fram oss så vi kunde köra vidare. Barn och grejer i baksätet också. Fy fan!! Kunde gått så jävla illa det där..

Nej usch, är helt skakis som sagt var nu.. men tur det gick så bra som det gick iaf!


Dagens Outfits



Tröja - Villervalla (strl 92)
Tights - Villervalla (strl 92)
Strumpor - Villervalla (strl 22-24)



T-shirt - Villervalla (strl 104)
Byxor - Nova Star (strl 98)
Strumpor - Lindex (strl 19-21)

Devin klädde sig helt själv idag, jag fick inte ens vara med i rummet och hjälpa honom. Men han matchade riktigt bra ändå :) Lite små strumpor bara, men men. T-shirten och byxorna är ju precis på gränsen de också.. men han växer ju så förbannat så man hinner ju inte med att rensa ur ;)


Badbus



"Tar du kort på mig i badet slår jag dig med kastrullen mamma"



Stora buspojken som sprutar vatten :)



Fina, vackra du! ♥



Och fina, vackra lillprinsen ♥


I love you till the moon and back!



Kört fast

Herregud så det har snöat idag!!!

Kan säga att denna snön har medfört att jag precis klivit innanför dörren! "Bara" en timme försenad typ. Började med att vi fick knuffa på en kompis från parkeringen på transcom då han inte kunde köra iväg pga snön. Sen körde man i 60km/h hela vägen till kristinehamn och allt gick bra tills jag skulle köra in på våran gata.. Körde fast på en gång! Ringde Andreas och hans kompisar som kom och hjälpte mig men jag kom inte många meter innan jag var fast igen och fick ringa på dem igen.. Tur att de fanns nära till hands och var villiga att ställa upp annars vet jag inte vad jag hade gjort.

Nej, nu är det ju bara att gå och lägga sig och vänta på en ny dag imorgon. Får se om jag ens kan ta mig till dagis med barnen då. Går nog inte om det inte blivit plogat.

Godnatt!


Sötungen



Vilde tycker om att rita på morgonen :)
Ena bilden är från den åttonde och den andra är från nyss.
Den vanliga kameran är på laddning nu så har inte kunnat ta med den.

Hoppas alla får en bra dag idag!


Trött

Känner att bloggen blir lite lidande och inte så rolig som jag skulle vilja nu när jag har fullt upp med jobbet och inte är hemma förrän 21 på kvällen. Är helt slut nu faktiskt och varit alla andra dagar också.. huvudvärken är ett faktum!

Förmiddagarna hinner man inte sitta så mycket heller då man har två busungar att härja med :) Men det blir nog bättre nästa vecka då jag jobbar förmiddag!

Hoppas alla haft en bra dag iaf!


Underbart väder

Guuud vilken underbart väder det är ute idag, men inte hinner jag njuta av det inte eftersom man snart ska bege sig till jobbet och vara där tills det är kolsvart ute :/

Lämningen på dagis gick jättebra idag med. Skönt att det vänt nu igen till så som det var i början :) Slipper jag lämna dem med gråten i halsen varje dag, för det är riktigt hemskt! Känns inte bra alls.. men nu sprang de in så snällt så och Vilde hämtade sin favoritleksak, en rosa dockvagn med prinsesskrona på ;) Gulle!

Jag gick till gymmet efter lämningen och sprang 2 km sen stretchade jag och gick därifrån. Tyckte det fick räcka idag lat som jag är!

Nej, nu börjar jag få lite bråttom här att göra mig iordning. Sitter med handduken på huvudet och ser ut som ett ruckel!



Ha en bra dag!!


Veckans blogg

Blivit en av 10 finalister inne hos Malin

Så in och rösta på mig nu om ni tycker jag ska bli veckans blogg :)



Tränat/dagislämning

Sådär, denna vecka började ju bra med träning iaf, får se hur det fortsätter haha ;) Blev 30 min på crosstrainern och sen lite stretching på det! 250kcal gjorde jag av med iaf. Bättre än ingenting.

Idag gick det förresten bra att lämna barnen på dagis. Vilde grät ingenting som alla andra dagar förra veckan :) Så himla skönt. Han sa bara "poss" och skulle ha puss sen sprang han in. Känns mycket bättre att lämna honom då!!

Nu sitter jag och äter äggsallad och sen ska jag iväg och hämta upp Andreas innan det är dags för kvällspass på jobbet. Jag är inte speciellt taggad!


Nej nu måste jag fixa mig, ha en bra dag!


Dåligt Sandrah!!

Blev ingen träning i helgen heller >_< Imorn är det en vecka sen jag var där. Shame on me! Ska/måste iväg imorgon annars kommer jag dö i en ångestattack eller ngt. Jobbar ju kväll hela veckan och lämnar barnen på dagis 11.15 så ska iaf hinna med 30 min crosstrainer istort sett varje dag. Har ingenting att komma undan med där, bara att släpa mig dit det!!

Känner mig pluffsig nu när jag inte tränat på så länge och tröttare blir man ju också. Får sån energi av att gå iväg till gymmet, bara det att det är så jobbigt att ta sig dit ;) Det är ju den värsta delen av hela träningen haha!

Nej skärpning nu!!!


Snowboardpremiär!!

 

Blir kanske små snowboardproffs av mina små killar :) Så duktiga så!!

 

 

 


Vinterlek på gården



Så fint väder ute idag så vi passade på att leka ute på förmiddagen när pappa är på jobbet och sliter :)


 

Även fast vår "backe" på gården inte är så stor fick man upp himla bra fart ändå :)

 

 


Dagens Outfits



T-shirt - Me&i (strl 110/116)
Byxor - Nova Star (strl 104)
Strumpor - Me&i (strl 22/24)



T-shirt - Me&i
(strl 86/92)
Byxor - Me&i (strl 86/92)
Strumpor - Me&i (strl 22/24)



Vägning

Lördag ännu en gång då och dags för vägning och mätning för min del. Sen förra lördagen bara har jag gått ner 1 kg och det måste ju bero på att jag tränat så dåligt sista tiden eftersom muskler väger mer än fett. Men men, ska verkligen försöka komma iväg sen idag :) Nu har jag bara 1,2 kg kvar till mitt första stora delmål och sen ytterligare 5 kg till slutmålet. Jag bara ska klara det den här gången!!

Gått ner 5 kg sen första vägningen på nyårsdagen och det är ju inte fy skam alltså! Cirka 1 kg i veckan på att bara sluta med skräpmat, dricka, chips, godis och ta bort pasta, ris och potatis. Heja mig!

28,5 cm har försvunnit sammanlagt ifrån kroppen också men mer ska det blir för jag ser inte ett dugg skillnad någonstans - inte än iaf. Hoppas jag börjar se något resultat snart!


Dagens Outfits



Tröja - Maxi (strl 86/92)
Byxor - Nova Star (strl 86)
Strumpor - Marknad (strl 22-24)



T-shirt - Me&i
(strl 98/104)
Byxor - KappAhl (strl 110)
Strumpor - Granngården (strl 22-24)

Devin klädde sig själv och Vilde klädde jag, men ser att de där byxorna är det nog sista gången han använder!


Godnatt

Har i stort sett bara hunnit hem och nu måste man lägga sig för att orka med en ny dag imorgon.. Först bus med barnen på förmiddagen och sen jobb igen till 20.15.. -puh-

Kommer aldrig vänja mig.


Dagens Outfits



T-shirt - KappAhl (strl 98/104)
Väst - KappAhl (strl 98/104)
Byxor - Coop (strl 92)
Strumpor - Granngården (strl 22-24)




T-shirt - Me&i
(strl 98/104)
Byxor - Coop (strl 110)
Strumpor - Granngården (strl 22-24)


Devin ville bara vara med på kortet om han fick visa att han var nu snäppet över 105cm lång :)


Kvällspass

Bytt schema igår (igen) då de skulle vara underbemannade idag och på fredag på kvällspasset så nu sitter jag här och ungarna busar runt. Vi har precis badat :) Dagis börjar klockan 11.15 och sen ska jag hämta Andreas som åker med mig klockan 13 så det blir lugnt en liten stund däremellan iaf ;)

Idag fuskvägde jag mig och till min enorma förvåning hade jag gått ner 0,7kg sen lördags!? Jag som inte ens tränat något och äter massor (känns det som iaf). Jaja, det är ju positivt iaf.. 0,3kg kvar så har jag gått ner 5kg sen!! =)

Heja mig!



Kvällsmat



Lyxade till det idag och åt kvällsmaten framför barnprogrammen :)


Ridit

Precis varit en tur till stallet med mamma och Erika :) Var jättekul att Erika var med idag faktiskt och att hon ska fortsätta rida på Glaesir också.

Jag red barbacka idag och det gick väl ganska bra tycker jag! Var ju ett tag sen nu, men det funkade.. var nästan skönt att rida utan sadel faktiskt.

Provade även på att rida lite på Glaesir på slutet men då kändes det bara skitkonstigt att sitta i sadel och sådär, men annars funkade det ju bra det också. De är väääldigt olika att rida de där två herrarna ;) Men det var kul!

Nu ska jag väl snart göra mig iordning för sängen för klockan ringer ju 6.10 på morgonen nu mera. -gäääsp-


hits