Det där var jobbigt!!!

Fy fan vad hemskt det var att lämna Vilde på dagis idag :( Värsta lämningen någonsin faktiskt. Han började gråta hysteriskt så fort vi svängde in på vägen mot dagis och sen sparkade han och skrek som en besatt där inne :( Tårarna bara sprutade på honom! Fy fan så hemskt det var..

Kan säga att jag grinade som en dåre i bilen sen påväg till gymmet och direkt jag kom dit ringde jag dagiset igen för att se så han inte var ledsen fortfarande och det var han inte. Han satt och läste bok med fröken som tur var!

Usch.. vill inte lämna ledsna barn ju.
Gjorde sjukt ont i hjärtat det där, men måste ju till jobbet :(


Börjar sent

Idag ska jag jobba kväll på jobbet och det känns ganska konstigt faktiskt.. Känns just nu som jag missat att gå till jobbet. Helskumt, men man vänjer sig väl tillslut att det är så det ska vara! Börjar alltså 13.45 och går till 20.15 idag.

Barnen är hemma med mig nu och ska lämnas på dagis klockan 11.15 så de hinner med att äta och vila där :) Då ska jag passa på att dra till gymmet när jag lämnat dem. Inte varit där sen i tisdags, skäms på mig!! Ska springa hade jag tänkt, men märks vad jag får lust till när jag väl hamnar där.

Nu ska jag leka lite här innan de ska iväg.

Ha en bra dag!


Dagens Outfits



Devin klädde sig själv idag i förliten tröja och försmå byxor (tog ur Vildes låda), men så kan det gå när man väljer själv ;)

Tröja - Småfolk (strl 3-4y)
Byxor - Villervalla (strl 98)
Strumpor - Granngården (strl 22-24)
Studentmössa - Davids (strl 56)



Tröja - Villervalla (strl 92)
Byxdress - Villervalla (strl 92)
Strumpor - Villervalla (strl 12-18 mån)



Me&i-beställning

Hade me&i-party idag och det blev ju lite beställt även fast jag när jag kollat på hemsidan inte tyckte det var något värst att ha.. men så är det ju alltid ;)



Detta blev det till Devin iaf :)



Detta till Vilde :)



Strumporna får de båda att dela på då de typ har samma storlek ;)

600 av kronorna jag handlade för fick jag av min kära mormor -tack och bock- 300 var till barnen alltså :) Sen resten av 300 fick jag i värdinnegåva :) Så det kostade mig 10 kronor idag!



Den gröna beställde mamma/mormor till Devin och den andra till Vilde :)



Sen dessa byxor till Vilde också från mamma/mormor :)

Men det skulle de få när Vilde fyller år så det får vi tacka för då!!


Badtime






Mina fina älsklingar!


Lördagsgott



Igårkväll lyxade vi till det med lite grönsaker och dipp och sen en film :)
Riktigt gott!


Spenatpaj



Pajdeg

2 dl vetemjöl
0,5 dl grahamsmjöl
125 g kesella
50 g flytande margarin
2 msk vatten
1 krm salt

  • Blanda samman alla ingredienser till en smidig deg.
  • Låt vila i kylen minst 30 min
  • Klä en pajform med degen och färgrädda pajskalet i ca 7 min i 200 grader

Spenatpaj

200 g champinjoner
2 msk smör
1 paket fryst spenat
1 gul lök
3 dl riven ost
1 vitlöksklyfta
3 ägg
2,5 dl grädde
1 nypa salt och peppar

  • Dela champinjonerna i bitar och fräs i lite smör
  • Krydda med salt och peppar
  • Tina spenaten och krama ur vattnet
  • Skala och finhacka löken och fräs den mjuk i restenav smöret utan att den får färg
  • Blanda spenaten med löken och pressa i vitlöken
  • Salta och peppra
  • Strö nästan hälften av osten i pajskalet
  • Bre över spenaten och lägg på svampen
  • Vispa samman grädden, äggen och resten av osten
  • Häll i pajskalet
  • Grädda ca 40 min i 200 grader

Mekar lite

Devin var på mekarhumör igår:






Vill/måste ha!!!



Hängselbyxor från Villervalla i storlek 98 till Vilde :)



Grön baströja från Villervalla i storlek 98 till Vilde :)



Violet baströja från Villervalla i storlek 110/116 till Devin :)



Grön solhatt från Villervalla i strl 48/50 till Vilde :)



Jeans från Villervalla i storlek 110 till Devin :)



Gul tröja från Villervalla i storlek 98 till Vilde :)



Violet tröja i storlek 110/116 till Devin :)



Grön tröja i storlek 98 till Vilde :)



Blått linne från Villervalla i storlek 110 till Devin :)


Får nog ta en genomrensning i deras lådor och se vad jag kan sälja iväg för något för att sen köpa nytt!! Sen kommer ju Nova Star också och imorn ska jag ha me&i-party men tyckte inte jag hittade något speciellt när jag kollade deras sida iaf.


ÄLSKAR Villervallas fina, färgglada kläder!!



Filmen

 

Vilde gräver i snö i poolen och Devin gräver ur snön ;)

 

 


Projekt: gräva fram pool

David jobbar idag så jag och barnen passade på att gå ut och busa lite i snön :) Där började Devin gräva och hittade ju poolen sen sommaren och tvingade mig att gräva upp nästan hela -puh- Devin sa hela tiden du är mycket bästa starkare än mig så du får gräva! När jag nästan grävt upp hela överlät jag arbetet åt barnen för finliret liksom! ;)



Devin sliter och tar i



Vilde joinar :)



Barnen leker och har kul och jag tittar på ;)


Filmade dem också men det kommer i ett separat inlägg!


4 kg!!

Vägde mig idag som vanligt på lördagar och nu har jag gått ner exakt 4 kg sen nyår!! :) Inte illa pinkat för att vara mig faktiskt, känns bra. Denna vecka har jag dock bara hunnit med att träna en gång, men ska försöka komma iväg idag sen om det inte blir något annat!

Nu är det "bara" 7,2 kg kvar sen hoppas jag att jag kan bli nöjd.. Om det ens går.


Bus i snön

 

Vart lite utebus i snön efter att jag hämtat barnen på dagis :)

 

 


Första dagen med samtal

Fy tusan så nervös jag var idag innan första samtalet på jobbet, men tillslut så tryckte jag mig på available och sen var det bara att vänta.. Kändes som att vara högst upp på en berg-och-dalbana och bara vänta innan den skulle åka iväg. Blev en ganska lång väntan också innan första samtalet kom - men tillslut kom det. Det var inte det roligaste samtalet man kunde få direkt, en jääääättearg kund så Merima fick tillslut ta över samtalet efter att han skrikit på mig i ca 25 min eftersom han vägrade att lyssna!

Tänkte iaf att efter ett sånt samtal så kan det bara bli bättre! Och det blev det :) Har iaf sålt idag så jag fått provis på 147,5 och det är inte illa pinkat för att vara första dagen :)

Hoppas på bättre dag på måndag dock, men blir väl bättre ju mer van man blir och kan hantera systemen och så. Idag har det blivit en hel del hold och förfrågningar till min traineeledare.

Hoppas ni andra haft en bra dag!


Vårdcentralen

Efter dagis idag så ringde jag och bokade en tid på vårdcentralen här i stan för att kolla upp Devin. Senaste veckan har han nämligan kissat ner sig minst en gång om dagen och det har ju faktiskt aldrig hänt förut, så både de på dagis och jag har ju börjat fundera på vad som hänt. För att utesluta urinvägsinfektion så åkte vi iväg dit förut eftersom vi fick en tid så himla snabbt!

Devin var jätteduktig där och kissade i en mugg utan några problem alls. Sen när de skulle kolla på snoppen var han dock väldigt tveksam till en början, men när han fick lysa mig i halsen med någon grej där och fick veta att han skulle få klistermärke om han var duktig så gick det bra! Det var lite irriterat så de skulle skicka iväg på odling så får jag svar i början av nästa vecka.

Det skulle ju förklara en hel del om det är urinvägsinfektion han åkt på eftersom detta är mycket ovanligt för att vara honom. Man blir ju lite orolig faktiskt :/


15 tänder

Kände idag att Vilde fått en tand till :)
Min lilla plutt har nu alltså 15 tänder.
De har tagit tid på sig, men nu är det inte många kvar tills alla ploppat fram!














Dåligt med kommentarer

Skittråkigt när man loggar in och ser att knappt någon kommenterat fast att man har en del besökare :/ Man tappar lite motivation till att skriva då även fast att jag mest skriver för min egen skull såklart. Jag kommenterar ju ganska flitigt hos andra liksom!

Jaja, ha en bra dag!!

Överlycklig kille!!!



Kan säga att här hemma hade jag en överlycklig kille idag som fick sin allra första snowboard :) Han ville ut och åka direkt, men tyvärr är det ju som så att vi inte har några så små snowboardskor till honom än för de måste man beställa från USA och de skickar inte till Sverige eftersom det är Burton, så då måste jag först beställa dem till en kompis som bor i USA som sen postar dem hit till mig. Värsta omständigt, men men.. Devin berättade för mig när han fick brädan att man minsann måste ha hjälm på sig om man ska åka och att vi måste hjälpa honom i början och hålla i honom :) Så himla söt. Han sa att han inte skulle börja med att hoppa på den heller utan ta det lite lugnt i början. Mitt charmtroll det!



Dessa skor är det iaf som han ska få! Skitsnygga och i bra storlekar. Han ska få dem i storlek 29 så kan han ha dem ett tag och nu kan han ha dem med extra sockar i bara :)



Vilde tyckte också det var kul med en bräda, så kanske är dags att leta upp en åt honom också. Bra att börja åka så tidigt som möjligt ju sa de när jag frågade uppe i säfsen ;) Men som sagt.. sjuukt svårt att hitta så små brädor och skor!




Deprimerande

Usch jag var nyss iväg på en gratis kroppsanalys som det så fint hette. Man skulle ställa sig barfota på en våg så mätte den ut allt fett, vatten, muskler och sånt där i kroppen. Den räknade även ut en metabolisk ålder, som kroppen är. Kan ju säga som så att jag var gråtfärdig när jag fick reda på resultaten. Här hemma nu känner jag smått början på panikångest...

Jag hade iaf mer muskelmassa än David och det känns ju bra ;) haha! Jag är dock mer än dubbelt så gammal som honom i metabolisk ålder, för han var 14!!! Känner mig peddo haha.

Nej usch nu måste jag ta i ännu mer med träningen och bli ännu striktare med maten. -puh-





Slutprov

Idag hade vi slutprov på jobbet och jag var ju inte direkt nervös över det eller så, men att det skulle gå så bra som det gjorde det trodde jag ju aldrig :) Jag var den enda i gruppen som fick 100% på båda delarna, inte illa pinkat faktiskt! Dessutom gjorde jag klart snabbast också, men så är det alltid.. jag har inte tålamod att sitta och gå igenom mina svar flera gånger utan när jag gjort klart är jag klar liksom.

Känns skönt. Så imorgon är det samtalsteknik sen går vi ut i drift/trainee.


Magsjukan?

Nej då, bara dåliga champinjoner i soppan för jävlar vad ont i magen jag fick på jobbet idag. USCH! David fick likadant hemma han också, så det måste ju varit champinjonerna.. Illa! Annars var soppan god faktiskt :)

Har varit iväg och tränat nu på kvällen, blev bara crossen en halvtimme för ville ju inte missa all tid med barnen heller.. Men är ju bättre än ingenting iaf :)


Champinjonsoppa



Champinjonsoppa (4 port)

5 dl mjölk
500 g champinjoner
1,5 tsk salt
2 klyftor vitlök
1 krm malen vitpeppar
2 dl kokbar creme fraiche

  • Häll upp mjölken i en kastrull
  • Skiva svampen i skivor eller mindre bitar
  • Lägg svampen i mjölken
  • Låt koka upp, sänk sedan värmen
  • Tillsätt salt, vitlök, vitpeppar och creme fraiche och låt puttra i några minuter

Smakade riktigt gott faktiskt när jag tjuvsmakade, blir nog god matlåda för imorgon! :)


Hjärtskärande



Min lilla älskling kom springandes förut och snubblade på min fot och hann inte ta emot sig :( Kom massor med blod på golvet när jag tog upp honom och hela munnen var full med blod + att det rann massor ur näsan. Jag fick nästan panik så det var tur att David var hemma. Usch alltså!! Hatar verkligen när de slår sig, gör ont i hela mig.



Han ser helt annorlunda ut nu med värsta fläskläppen, men han verkar pigg och glad iaf och det är ju huvudsaken. Älskade lilla barn, sluta slå dig :(


:)



Mamma ta kort på mig när jag äter då!!



Mmmm gott, säger Vilde!! :)



Katten sussar sött på elementet!


I min matlåda

I min matlåda till imorgon finns det:



Korvstroganoff

600 gr sojakorv
1 st gul lök
1 brk champinjoner (jag tog färska)
smör att steka i
1 brk krossade tomater (400gr)
4 dl creme fraiche
senap (efter smak)
salt
peppar
maizena ljus såsredning

  • Skär korven i strimlor
  • Bryn lök och champinjoner i smör
  • Tillsätt den strimlade korven och bryn även den
  • Häll sedan i de krossade tomaterna, creme fraiche och senapen
  • Rör ihop och låt puttra
  • Krydda efter tycke och smak
  • Tycker du den är för lös kan du reda med maizena redning till önskad konsistens, funkar även med vetemjöl och vatten ihopblandat


Blomkålsmos

Blomkål
Smör
Grädde
Salt
Peppar

  • Koka blomkålen tills bitarna är mjuka
  • Häll av vattnet
  • Lägg i en klick smör och mixa
  • Krydda efter smak och blanda i grädde till önskad konsistens
Vi hade knappt i någon grädde alls, tyckte inte det behövdes



Behöver jag ens skriva att jag redan nu längtar till lunchen imorgon??


Måla måla



På eftermiddagen idag så åkte tuschpennorna fram så barnen fick måla lite :)

 

Äntligen fick jag på film när Devin babblar på om en massa hittepå, men i vanliga fall kan det bli aslånga meningar där han drar in massor med saker som inte har med varandra att göra och pratar på om det. Skitkul är det att lyssna på iaf och efteråt brukar han säga; så är det ju såklart!

 

 


Vinnarna av Cliniderm presentask

Vinnarna av cliniderm presentask är...

 

 

Marie

Svaret på frågan är penetrations- och fuktbarriären. Vore super nu när det är vinter och kallt att ha nått som skyddar huden då jag blir så lätt torr och rödflammig.


Carro

Hudens två viktigaste skyddsbarriärer är penetrations- och fuktbarriären.

Jag ska vinna för att jag har så sjukt dålig hy och för att jag tycker att det hade varit kul att vinna något till mig själv, sen man fick barn köper man/unnar man sällan sig själv något (iaf inte jag).


Aurora

Hej!
Jag vill gärna vara med och tävla!
Hudens viktigaste skyddsbarriärer är penetrations- och fuktbarriären-
Varför ska just jag vinna?
Jo, jag har precis blivit 4 barns mamma.
Älskar livet som mamma, dock så tar det mycket tid från en, vakna nätter och aktiva dagar och det gör att huden inte mår allt för bra, den kalla vintern vi har gör det inte heller bättre.
Jag skulle gärna vilja få unna mig lite lyxig hudvård och få känna mig som en kvinna och inte bara som en mamma.
HÅller mina tummar!
Ha det så bra!
/Aurora


Debbie

Två av hudens viktigaste skyddsbarriärer är penetrations- och fuktbarriären.

Kan väl säga att min hy inte är den bästa under vinterhalvåret och som fattig student och mamma har man inte råd med något riktigt som är bra. :)

 

 

Grattis till er!

Maila mig ([email protected]) era adresser så kommer snart presentaskarna på posten!

 

 


500kcal

Idag när David och barnen skulle åka till Davids mamma så släppte de av mig på gymmet så jag fick roa mig där tills de skulle åka tillbaka :)

Började med att jag sprang 2 km, sen tränade jag mage, sen crossen i 30 min, sen gick jag fort i uppförsbacke i ca 25 min och allt det blev 500kcal :) Eller ja, inte magträningen inräknad då! Känns bra!!

Styrka struntade jag i idag eftersom jag körde det igår och hade sån träningsvärk idag.

Heja mig!


Mina skatter

Har för mig jag lovat er lite bilder i bloggen, men haft fullt upp innan.. men nu kommer det lite iaf :)



Vildebus mår bättre idag men är ganska hostig och snorig :/ Han har iaf varit väldigt pigg och sprungit runt här hemma med lastbilen, precis som vanligt och det känns ju bra! Gillar inte att se dem må dåligt.

 

Han är även väldigt intresserad av böcker.. iaf om det är bilar i dem :) Han pekar och säger buss, traktor, bil, skopa eller vad det nu är på bilderna. Duktig kille!

 

 

Devin har busat runt en massa hemma, tror han redan längtar till dagis för att få busa! :)

 

 




Vägning och mätning

Ser verkligen inte fram emot dessa dagar då jag ska vägas och mätas för det känns som det inte händer ett skit. Speciellt inte nu när jag börjat jobba och inte kan träna/äta när jag vill/ska.

Iaf så ställde jag mig motvilligt på vågen idag och till min stora glädje hade jag gått ner 0,5kg sen förra lördagen!!! Det trodde jag verkligen inte, så det kändes skönt. 3 cm hade även försvunnit på mig :)

Så sen nyår har jag iaf gått ner 3,7 kg :) Hoppas på mer, men en bra början iaf.


Curryfilé

Ny maträtt idag igen :)



Curryfilé (4 port)

3 vegfiléer/ kycklingbitar
smör
3-4 vitlöksklyftor
2-3 tsk curry
1½ tsk salt
1-2 tsk sambal oelek
8-10 stora färska champinjoner
1 liten purjolök
3-4 dl grädde
1 brk creme fraiche

  • Skiva champinjonerna och strimla purjolöken. Stek i smör och lägg över i en bunke
  • Dela filéerna i mindre bitar
  • Smält smör i en stekgryta och lägg i curry, sambal oelek, vitlök och salt och fräs till
  • Lägg i filéerna och bryn runt om
  • Tillsätt grädden, champinjonerna och purjolöken och låt det sen småputtra under lock i 25-30 min
  • Tillsätt sist creme fraiche och låt koka upp


Server sen med kokta grönsaker och njut!

Var riktigt gott, men David råkade ha i lite väl mycket sambal oelek så det blev ganska starkt, men ändå gott :)

Trainee

Schemat jag la ut igår är bara för tiden då vi går trainee, sen efter det är det lite huller om buller med tiderna tydligen. Ingen struktur what so ever vad jag hörde! Men det kanske blir bra ändå.. vad vet jag?

Idag har David VABat med Vilde och Devin eftersom Vilde inte mådde bra igår och krånglat som tusan under natten. Var lite konstigt att jag åkte och jobbade imorse och David stannade hemma. Kommer kanske bli mer vanligt nu, vem vet?

Gick bra på jobbet iaf, tur att jag är i sån bra grupp och med sån trevlig utbildare annars hade det varit riktigt jobbigt. Min utbildare som jag har nu jobbade jag tillsammans med förut på winback när jag var där, så det är ju skoj :)



Feber

Usch idag kom jag hem till en febrig liten kille :( 38,7 i temp. De på dagis hade upptäckt det så sent så de hann inte ens ringa om det. Stackars lillplutt! Nu har han lagt sig med lite alvedon i kroppen så jag hoppas han bättrar på sig tills imorgon. Han såg inte alls kry ut på ögonen idag :(

Devin mådde iaf prima men var ganska trött han med efter allt bus på dagis och de långa dagarna där!

Jag kom hem 18 idag för jag var tvungen att åka och handla direkt efter jobbet så jag såg dem typ en halv timme när jag kom hem innan de la sig och en halvtimme imorse innan jag lämnade dem :/ Känns riktigt tungt faktiskt!

Från och med 31 jan och den veckan går jag 13.45-20.15 så då ser jag dem iaf på förmiddagen och kan busa med dem. Sen är det den tiden varannan vecka och varannan vecka är det 7.45-14-15

Imorn ska jag försöka hinna ta någon bild på dem iaf, känns lite tomt i bloggen nu men jag har ju fullt upp!


Glöm inte



Glöm inte
tävlingen där ni kan vinna presentask från cliniderm :)
4 vinnare dras på lördag!



Trääänat och jobb

Klämde in träningen direkt efter jobbet idag iaf - för träna det måste jag!! Blev 40 min på crosstrainern idag, personbästa alltså och brände 330kcal. Sen struntade jag i styrkan eftersom jag ville hem till barnen :)

På jobbet idag gick det väl "bra". Typ alla system krånglade hela dagen så vi har ju inte lärt oss sådär väldigt mycket inte, men det kommer väl det med. Sen ringde de från vikariepoolen och frågade om jag kunde jobba på fritids idag, jag önskade såå att jag kunde sagt ja, men fick ju säga nej :( Haft ångest resten av dagen för det faktiskt.

Träffade Jenny på gymmet som frågade hur det gick med jobbet och jag kunde knappt prata om det för då hade jag nog börjat gråta och det hade jag ingen större lust med just där. Så ingen får fråga mig för jag kommer bryta ihop då >_<

Det känns lite tufft nu med allting, men hoppas det ordnar sig när utbildningen är över och vi går ner på 75%.

Hoppas alla haft en bra dag.


Första jobbdagen

Sådärja, nu var första jobbdagen avklarad! Idag var det rundvandring, brandundervisning hur vi ska göra om det börjar brinna, sen lite jobb med programmen vi ska arbeta med. Kan ju säga som så att jag har världens huvudvärk nu :/ Alla mina rutiner med träning och mat har blivit helt rubbade och det känns piss rent utsagt.

Barnen hade det roligt på dagis iaf och Devin har redan frågat om det är dagis snart igen ;) Är ju positivt även om det inte känns så bra för mig att ha dem där så länge. Träna vill jag göra med men att åka nu när de lagt sig känns på tok för sent för mig, jag är en person som gillar att träna på förmiddagen helst. Imorn funderar jag på att dra direkt från jobbet till träningen men då missar jag tid med barnen :/ Värsta dilemmat detta men om jag inte hinner med min träning kommer jag må skit.. speciellt nu när mina bestämda mattider rubbas hit och dit. Suck!

Aja, jag överlevde iaf och hamnade i en jättetrevlig utbildningsgrupp!


Kålpudding

Testade en ny maträtt idag igen och den gick hem hos alla här hemma utom Devin som vägrade smaka ens ;) Vissa dagar är han allt bra envis..



Kålpudding (4-5 port)

½ vitkålshuvud
1 gul lök
800 g köttfärs (vegfärs i mitt fall)
50 g smör, minst
2 dl grädde
salt
peppar

  • Bryn vitkålen och löken i rejält med smör
  • Bryn köttfärsen/vegfärsen, krydda med salt och peppar
  • Blanda ner allt i en ugnsform och pressa ihop det lite
  • Häll över 2 dl grädde
  • In i ugnen på 225 grader tills grädden kokat in
Detta kommer göras igen här hemma :)

Tränat!

Idag är det ju min sista dag hemma för imorgon börjar jobblivet med allt vad det innebär, så idag passade jag på att ta ett långt pass på gymmet! Styrka och crosstrainern blev det och det var så härligt :) 270kcal brände jag på crossen. Ingen träningsvärk i benen längre sen snowboarden men i axlarna, ryggen och armarna däremot! Det är nog mer träning att åka bräda än man tror.

Nu ska jag bara njuta av min sista dag hemma för imorn blir det låååång dag för mig. En jobbig dag då barnen ska vara på dagis i 9 timmar :( Känns inte bra någonstans det, men det är bara nu i någon vecka det kommer vara så tills jag får mitt skift-schema.


Träningsvärk

Som jag trodde så har jag träningsvärk idag, men inte bara i benen inte. Nej - i hela kroppen!! Igår när jag la mig hade jag så ont i benen så jag fick ta alvedon för att ens kunna somna, de var helt slut. Värkte verkligen för musklerna var så trötta. Sista åket när jag klev av liften kunde jag knappt stå upp för benen tyckte de hade gjort sitt haha ;) Jaja, det ska kännas att man vart en dag i backen, så är det bara och kul var det!

Nu ska vi slänga oss i soffan och kolla film :)


Snowboardmamman

Wiiieee vilken rolig dag jag haft tillsammans med Peter i backarna!! Så sjukt kul att åka så det finns inte, synd man inte kan göra det oftare faktiskt. Skulle ju vilja åka varje helg som det är snö!! :) Mina ben just nu gör ganska ont för det är fan ansträngande att åka lift, svänga, hoppa fram mellan backe och lift och allt man nu gör. Kommer nog bli fin träningsvärk till imorgon det, men det gillar vi!

Tänkte bjuda på en del klipp som filmades idag:

Peter kommer fram där i skogen :) Roligast att åka där ju!

 

Jag vurpar i svarta backen haha. Min första vurpa och den blev filmad, så det bjuder jag på :) Ser inte ut som det är brant alls, men det var ganska brant där.. annars hade nog inte backen varit svart.

 

Jag kommer åkandes och det ser verkligen ut som snigelfart på filmen haha, men gick snabbare än det ser ut :)

 

Tråkigt i liften? Svar: Ja!

 

Försöker förfölja Peter här, men går ju inte så bra när hans bräda är sprillans ny och min är gammal och inte nyvallad!

 

Summan av dagen är iaf att det var sjukt kul!!! Vill åka mer!! :D

 

 


Domedagen

Idag innan jag stack iväg till backarna var det ju dags för vägning och mätning. Trodde verkligen jag skulle gått upp i vikt så som jag ätit utöver shakesen, men det hade jag inte :) 0,4 kg mindre än förra vägningen och sammanlagt i cm har jag förlorat 13,5 cm sen 1 jan. Jag känner mig dock tjock, så känns nästan som jag mäter fel..

Vet att nu när jag tränar ganska mycket så kommer jag inte gå ner så mycket i vikt, men hoppas ju på att bli smalare i cm iaf.

Jaja, that's it för denna vecka. Nu är det som tur är en hel vecka till domedag igen.


Nyårsrevy/snowboard

Erika ringde förut och frågade om jag ville med på nyårsrevyn ikväll och det kunde jag ju absolut inte tacka nej till. Ska bli roligt faktiskt även om jag inte riktigt har tid eftersom jag ska iväg med Peter imorn och åka snowboard och borde packa samt sova tidigt. Men det ordnar sig! :)

Snowboarden och skorna är redan i bilen och jag stekte nyss äggmackor till att ha med imorn för att äta. Kläder och sånt får jag fixa imornbitti eller sen ikväll när jag kommer hem! Ska bli sååå kul :)

Ha det bra!!


Jobb!!

Jag har fått jobb :) Idag ringde de till mig och frågade om jag kunde börja på tisdag - och det kan jag ju! Blir heltid under tiden som utbildningen är, men sen är det 75%, lite mer lagomt. I början nu kommer barnen vara på dagis 9 timmar om dagen och det känns inte alls bra. Tror iofs inte de kommer ha tråkigt eller tycka det är ens hälften så jobbigt som mig, men det känns ändå.. Jag tycker det är jobbigt!! Får lite ångest av tanken faktiskt.. men jag ska försöka ta mig igenom detta -puh-

Sen efter utbildningen är så är det ju som sagt var 75% och dessutom skift så då blir det ju inte så långa dagar för barnen hoppas jag :) Det blir nog bra hoppas jag!

Nu har jag ett jobb iaf, det var inte igår..


Och jag tyckte jag var stor...

Såg precis på OMG Sextuplets på Tv4+ som handlade om ett par som fick sexlingar. När jag såg hennes mage så kändes det som jag var en fluglort i jämförelse även fast jag tyckte jag var enorm när jag var gravid! Iofs hade jag bara en, men ändå!



Hennes mage precis innan hon skulle föda i vecka 30+4.



Jag i v.39+0 med Vilde

Herregud att få sex stycken på samma gång



Rita/måla



Barnen ville rita hemma idag så då tog vi fram målarbok, block och tuschpennor och satte igång!! Här på bilden säger Vilde helt nöjd titta, mamma, titta!! Så håller han på tills man tittar ;) Devin är dock inne i vad han gör!



Vilde började rita i Devins bok, men ajabaja det fick han inte för brorsan ;)



Devin säger att jag inte får ta kort på honom och Vilde målar helt nöjd i sitt block :)



Devin gjorde en jättefin bild på oss alla i familjen med tillhörande texter om vad vi gör på bilden :)



Cliniderm

Nu har jag hunnit testa produkterna som jag frick ifrån Cliniderm ett tag och jag tycker de är riktigt bra! Blev verkligen förvånad för jag hade ju massor av finnar innan, iofs kanske en del var kopplade till att jag faktiskt var gravid, men nu har jag knappt några och blivit så mjuk i hyn. Fortsätter det såhär bra så kommer de ha mig som kund framöver iaf kan jag lova :)

Glöm nu inte att vara med och tävla om en presentask ifrån Cliniderm här i bloggen! Den innehåller Active Protection Day Cream, Barrier Repair, Optimal Strength Night Cream, Ideal Balance Skin Tonic, Ultra Soft Cleansing Milk och sist men inte minst Age Delay Serum.

4 vinnare dras den 23 januari!









Omelett med champinjonstuvning



Omelett i ugn (4 port)

4 ägg
4 dl lättmjölk
½ tsk salt
½ tsk peppar

Blanda allt, häll i formen och in i ugnen på 175-200 grader i ca 25-30 min!



Champinjonstuvning (4 port)

ca 400 g färska champinjoner
2 msk smör
1 msk vetemjöl
1 dl grönsaksbuljong
2 dl grädde (jag tog matlagningsgrädde)
ca 1 dl riven ost (det strunta jag i)
salt
peppar

Skiva champinjonerna och fräs i smöret
Pudra över mjölet, rör om och späd sen med buljongen och grädden
Tillsätt salt och peppar efter smak
Låt småkoka i 15 min
Tillsätt osten när stuvningen nästan är klar (detta skippa jag)


I min mun smakade detta underbart!


21 mån

Förresten.. min lilla prins blev ju 21 månader igår :) Snart 2 år, fattar verkligen inte hur fort tiden går ibland! Nu pratar han iaf 2 ordsmeningar, går fort med språket nu och det är ju roligt! Han säger ofta typ min blöja, min mamma, mammas skor, pappas tröja osv. Kul när de utvecklas och han och Devin leker för det mesta jättebra nu när Vilde kan prata lite mer och konversera med brorsan.


Bajskaos och ridning

Imorse när jag öppnade dörren till Vildes rum så sitter han där glatt i sängen och säger bajs med världens leende ;) Jag går trött fram till honom och kollar och det är tamejfan bajs överallt!!!!! Första gången detta händer för mig så bar ju in honom med pyjamas och allt och ställde i badkaret. Då blev han ju ännu gladare och ville bada -haha- För honom var det en lyckomorgon, men inte för mig!

Efter jag lämnat dem på dagis tog jag mig en ridtur med Jaffe :) Han verkade inte så sugen, så blev inte så lång tur och det var iofs tur det för jag höll på att frysa ihjäl fast att jag tyckte jag var välklädd! Aja, trevligt var det den stunden det varade!

Är en som frågat om någon av hästarna är mina, men nej. Hästarna är min mammas :)

Ha en bra dag!


Tränat

Drog till gymmet efter att David kom hem förut :) Körde crosstrainer i 30 min och sen lite mage på det, det var skönt faktiskt! Nu känner jag dock att jag börjar få lite ont i halsen.. hoppas verkligen inte det blir något av det för jag har inte tid eller lust till att vara sjuk nu när jag kommit in i träningen igen!!!

Nej ska nog ta en kopp té och sätta mig i soffan :)


Pållarna



Glaesir och Gjafar :)


Film: Busbarn

 

Busbarnen förut idag :)

Vilde trycker som en tok på nallen för att få fram rätt låt haha!

 

 


Jobbintervju

Imorn får alla hålla tummarna för mig för då ska jag på jobbintervju :) Så ungarna får börja dagis redan klockan 8 eftersom jag ska vara i Karlskoga klockan 9. Men det går nog bra, då får de ju god frukost där också!

Håll tummarna nu för jag behöver ett jobb tills jag vet vad jag vill göra med livet!


Nytt recept

Testade ett nytt recept idag :)



Broccoligratäng (4-6 port)

4 ägg
200 g fetaost
100 g mozzarella
1 dl creme fraiche
400 g kokt broccoli
salt
peppar

Sätt ugnen på 225 grader
Koka broccolin och dela i mindre bitar (jag delade inte så mycket för jag gillar bitar)
Blanda ägg, fetaost, mozzarella, creme fraiche i mixer tillsammans med salt och peppar. (jag hittade inte mozzarellan och jag tog creme fraiche vitlök ist + att jag kryddar efter)
Smörj en form och häll sen i allt tillsammans med broccolin.

ca 20 min i ugnen


Vart riktigt gott faktiskt!!

Nästa gång ska jag dock ha i mozzarellan och kanske även lite morötter.


Provsvaren

Imorse ringde de från Karlstad och berättade om svaren på blodprovet. De kollade ju mitt gravidhormon i blodet om det gick ner eller så och det hade det gjort. Sist var det 2000 och nu typ 150 eller något, minns inte riktigt. Men jag har ju fortfarande inte blött eller något så skulle ge det en vecka till och sen ringa och kolla igen med ultraljud för att se hur det såg ut. -suck- Vill ju bara få allt överstökat liksom :/

Var någon som frågade varför vi tar bort "barnet", men det är inte jag som valde att ta bort det.. det tog bort sig själv. Iofs valde jag inte att bli gravid heller, men hade allt gått bra hade jag inte tagit bort det för abort gör jag inte. Men just nu var det nästan bäst att det blev som det blev ändå tror jag, för inte riktigt planerat att ha såå tätt ;) Vill jobba lite innan nästa unge anländer!

Ha en bra dag!



Ett steg närmare..

Nu är vi ett litet steg närmare blöjfrihet här hemma, för idag har Vilde gått på toaletten och gjort nr 2!! :) Min duktiga prins det ♥ Han har ju velat sitta på toaletten och pottan ganska länge, men han har bara sagt ksss ksss och sen tyckt det vart bra med den saken ;) Men idag kom det och han blev så stolt när han fick massor med beröm och såg att han verkligen kunde.

Jag är stolt!


Dagis!!!!

ÄNTLIGEN är det dagis igen och både ungarna och jag har längtat efter det som tusan!!! Devin har frågat i stort sett varje dag om det är dagis den dagen, men icke.. Nu äntligen började det iaf! Vilde sprang in utan att ens hinna säga hejdå, men Devin fick man iaf kram och puss av innan han skuttade in :)

Så himla skönt. Mina barn är verkligen dagisbarn och behöver det och allt de hittar på där för att inte bli allt för rastlösa :)

Jag var iväg och tog blodprov imorse igen och sen stack jag till gymmet. Imorn kommer de ringa från Karlstads sjukhus så får vi se om jag blir inlagd och skrapad eller hur det blir eftersom de där tabletterna inte funkade alls på mig och ingenting hänt efter det heller så.

Jaja, ha en bra dag!!



Sånt man egentligen inte får

Sånt man egentligen inte får, men som är så himla kul!!





Barnen igårkväll innan läggdags :)


Sovmorgon

Min älskling gav mig sovmorgon imorse för jag har haft så ont i magen sen igårkväll. Nu är han ute med barnen och leker :) Devin ville verkligen ut, så då blev det så. Är plusgrader här nu så det är blött och jävligt.. Vill ju att vintern ska stanna ett bra tag till iaf. Kan ju inte smälta bort nu heller. Men blir väl minus snart igen och snorhalt istället :/
Ha en bra dag!

Lchf

Ska försöka börja gå över till LCHF så smått och se om det kan ge någonting. Jag vet ju att kroppen behöver för att kunna gå ner på ett bra sätt, speciellt när man tränar. Bra för mig också att man kan äta gott och samtidigt kanske gå ner i vikt.. vore ju underbart!!!


Tur att ni finns

Det är tur att ni finns när dagarna känns lite jobbiga..







Jag älskar er!


Fint i rad



Devin visar stolt hur fint han parkerat alla bilarna :)


Tävlar



”Jag är med och tävlar hos Snöstjärna om ett hjärta med prismor från Magasin Krantz.
Var med och tävla HÄR du med!”

Matlista

Hittade denna listan hos Katharina, så snodde den ;)



Nu till listan.

Varm dryck:



Kall dryck:

Vatten eller mjölk

Alkoholhaltig dryck:

Baccardi Breezer

Drink:

Kahlua/cola

Pålägg:

Mjukost

Grönsak:

Gurka

Frukt:

Kiwi

Bär:

Jordgubbar

Krydda:

Salt

Godis:

Lösgodis

Snacks:

Fredadsmix

Choklad:

Marabou

Ost:

Mjukost

Sallad:

Med mycket majs

Tårta:

Gillar inte tårta

Bakverk:

Chokladbollar

Sås:

Vitlökssås

Glass:

Lakrits

Snabbmat:

MAX!

Flingor:

Havrefras

Pizza:

Kebabpizza super utan kebab med stark vitlökssås ;)

Naturgodis/Nötter:

Cashewnötter/Pistagenötter

Soppa:

Tomatsoppan från kelda -mums-

Utländskt kök:

Kinamat

Halstablett/Tuggummi:

Sockerfritt

Äter inte:

Kött/Fisk


Dag 8

Idag var det ju dags för vägning och mätning och det var inget jag såg fram emot direkt. Låg kvar i sängen så länge jag kunde för att försöka undvika, men det blev iaf -2,8 kg och -5 cm totalt. En fis i rymden, men jag hoppas ju kunna lägga till mer allt eftersom sen :)

Idag åt jag äggröra till frukost, det var riktigt gott! Vilde tyckte också det var mumma och åt mycket mer än mig! Efter det begav jag mig till gymmet och kämpade på crosstrainern, idag gick det inte alls lika lätt som sist. Jag gjorde iaf mina 30 min på den och sen körde jag även ett pass styrka efter. Får se vad min kropp säger om saken imorn ;)

Nu sitter jag med min goda jordgubbsshake och barnen har precis lagt sig :)


Chokladpudding



Sitter här och äter chokladpudding, men inte vilken chokladpudding som helst utan
modifast chokladpudding som är precis som en shake men man ställer in den kallt 3 minuter och vipps så är det pudding :) Finns som vanilj med så det får jag testa imorn!

Smakar nästan exakt som vanlig chokladpudding, smaskens!


Dag 7

Herregud en vecka redan! Eller ja, känns iofs inte som redan. Men ja!

Idag har jag ringt några gånger till posten och tillslut så hittade mitt paket rätt så nu har jag precis avnjutit en jordgubbsshake. Smakade exakt som jordgubbsmilkshaken som finns på mcdonalds. Helt sjukt god!! Fattar inte hur alla andra sånna här shakekurer kan vara så jävla äckliga när denna smakar så sjukt gott!? Skulle aldrig kunna plåga i mig drycker jag tycker smakar hemskt bara för att gå ner i vikt.. nej tack! Då njuter jag hellre av det lilla jag får i mig!

Har varit ute på promenad med Gjafar också. Det var sjukt jobbigt, för det var oplogat en bit + att han inte alls hade någon större lust att vara ute och gå med mig. Så fick typ släpa med mig honom -puh- Blev väl iaf 45 min för sen orkade jag inte mer!

Uppdatering:

Skitdag med några snedsteg och jag känner mig sämre än sämst. Imorn är det vägning och mätning och jag känner mig som ett hus :( Kan nog inte detta jag. Kan inte bli smal igen. Måste ha jobb så jag kan operera mig!!!!



Snölek



Devin går på nyskottade vägen in till huset :)



Vilde var efter med en balja i händerna som han drog runt hur många varv som helst ;)



Här håller vi på med något snögrotteliknande bygge!



Tadaa! ;)


Plastikkirugerna

Har kollat på alla 10 avsnitt av plastikkirurgerna nu och är helt såld. Åhh jag vill också operera mig nu ;) Helt fantastiskt vad de kan göra egentligen och för dem verkar det inte svårare än typ att cykla eller diska eller något. Sjukt duktiga!

Jag skulle vilja fettsuga mig, göra en bukplastik, en bröstförstoring och säkert en massa mer men måste nog vinna på lotto först då eller något. Synd att det ska vara så dyrt annars hade jag vart där på en gång!

Nu vill jag ha jobb så jag kan börja spara!!! :D


Tävling i samarbete med cliniderm/buzzador



Jag är med och tävlar hos Sandrah om en presentask från cliniderm.
Tävla HÄR du också!


Tävlingsregler:

Ni ska svara på vilka 2 som är hudens viktigaste skyddsbarriärer (svaret finns på cliniderms hemsida) och sedan lämna en motivering till varför just du ska vinna?
Svaret skriver ni här under men jag publicerar inga svar förrän tävlingen gått ut så ingen kan tjuvkika :)

Länka gärna och skicka länken till mig så får du en extra lott i omröstningen! Glöm då inte skriva en kommentar till med länken!

Har du ingen blogg kan du tipsa 5 vänner via mail och bifoga kopia till mig: [email protected]

4 vinnare kommer att dras den 23 jan.



Dag 6

Jag fick shakes igår utav Mia så mina dagar utan shakes som jag skrev om igår blir som tur är inte av :)

Iaf, nyss var jag jävligt taggad att gå till gymmet så jag begav mig ut i snöstormen och borstade av bilen och skrapade rutor. Körde dit på oplogad väg i typ 30 km/h för man såg ju typ ingenting pga all snö som vräker ner.. gick till gymmet från parkeringen som var oplogad på flera dagar såg det ut som och när jag kommer fram är det STÄNGT. Hur fan kan det vara stängt idag?? Jag vet att det är röd dag, men det står ju att gymmet ska vara öppet ALLA DAGAR utom julafton och idag är det minsann inte julafton!!

Sabbade ju hela min dag detta och tror det öppnar igen nu klockan tio men nu är jag inte alls taggad längre utan känner mig mest bara irriterad, hungrig och skulle kunna dra täcket över huvudet och lägga mig.

Blä!

Uppdatering:

Jag tog mig till gymmet när det öppnade fast att jag var sur och grinig, men blev iaf crosstrainer i 30 min (264kcal) och sen lite magträning :) Känns bra!

Uppdatering:

Unnade mig precis ett stekt ägg istället för sista shaken och det var så gott så det finns inte, men det känns inte så bra att jag åt det.. men men. Gjort är gjort! Imorgon kommer förmodligen min beställning till rätta igen annars vet jag inte vad jag gör.

Kockarna



Vi tog in spisen som Devin fick när han fyllde ett (om jag inte minns fel) och den blev genast poppis här hemma :) Vilde brukar leka att han lagar mat och kommer med grytor till oss så vi får smaka, så nu blev han ju överlycklig när han fick en spis också :)


Bloggtips

Tänkte tipsa er läsare om Emmas blogg. Hon har precis bytt till denna nu efter årsskiftet efter att ha bloggat på TV3 innan, hon var ju en av deltagarna i ensam mamma söker som jag följde som en slav :) Emma är en trevlig tjej med en trevlig blogg, så in och kika vetja!!

Min son Vilde är dessutom döpt efter hennes söta son Vilde!


"Lite" snö



Såhär lite snö har vi på bordet utanför just nu ;) Är väl ca 6 dm ungefär.



Barnvagnen som Vilde parkerade snyggt på gården i somras (utan insats som tur är) har drunknat i snön ;)


Dag 5

Dagen har gått hyffsat bra, varit dödshungrig - så att jag trodde att dagarna skulle bli lättare har ju hittills inte riktigt stämt. Har dock gjort ett litet snedsteg idag.. Det jag gjorde var att jag smakade på barnens ärtor som jag gjorde till dem till middag. De såg så goda ut, och det var dem ju också ;) Men men..

Har dessutom varit på jakt efter min nya beställning av shakes. På avin stod det att jag skulle hämta paketet på Maxi och på maxi sa de att jag skulle till posten och på posten hade de inte paketet. SUCK!

Uppdatering:

Jävla helvete!!!! Paketet är ute på villovägar och om det kommer rätt så kommer det inte komma rätt förrän på fredag vilket betyder att jag kommer få leva hela dagen imorn på 1 shake eller att jag kommer bli tvungen att äta istället för de shakes som jag skulle ha tagit eftersom jag inte har råd att köpa mer än de som jag hade beställt som skulle ha kommit senast idag. Känns redan nu som en jävla fail om jag måste äta innan min shakeskur är över, men jag kan ju verkligen inte överleva på 1 shake imorn och det är det enda jag har kvar efter att jag tagit min sista idag.. Hmm..

Kanske ska ta typ ett ägg istället för sista shaken idag då så behöver jag iaf "bara" äta två mål imorn och möjligtvis frukostmålet på fredag då innan jag får mitt paket igen och kan fortsätta. Blööö..



Paket: Cliniderm

Fick en avi på posten idag om att jag skulle hämta ett paket. Hade ju helt glömt bort att jag kommit med i buzzadors kampanj för cliniderm så jag undrade ju vad det var för något. Men allt klarnade ju när jag såg detta:



Så ska börja använda produkterna redan ikväll :)

Kommer komma upp tävling på bloggen så småningom också!!


Sagt av Devin

För ett tag sen skulle jag skära morötter och tog då fram en kniv och precis då kom Devin.

-Men mamma, du får ju inte använda kniv!

-Får jag inte?

-Nej, det är bara vuxna som får ha det. Pappa får använda kniven!

Han ser inte mig som vuxen alltså ;)

Sen på nyår när vi skulla dricka lite vuxendricka till maten:

-Mamma, du får ju inte dricka man måste vara vuxen!


Jag tar det som komplimanger ;)


Skrik och gap

Dagen kunde ju börjat bättre, men jag tror faktiskt att båda mina små längtar massor efter dagis just nu och är trötta på att vara hemma med mamma! De går varandra och mig på nerverna just nu. Ingenting duger och allt är bara fel, fel och fel.

Vi gick iaf ut i snöovädret i förmiddags och skottade lite. De behövde rastas och få frisk luft och jag med! Var ju bara 6 minus så det var riktigt skönt om det inte hade snöat så förbannat mycket.. Men men!

De sov iaf en lååång middagsvila och nu kollar de lite på Playhouse Disney och sen ska jag nog kasta dem i badet :) Det brukar de gilla!


Hoppas på en gladare dag imorgon


Dag 4


Fredagsmix sen nyår

Nu är jag inne på dag 4 då och än så länge går det bara bra, jag har inte tagit ett enda litet snedsteg! Men jag skulle ju lätt kunna mumsa i mig det där som finns på bilden eftersom det ligger i skåpet här och är mina favoritchips. Tror jag ska slänga ut det till fåglarna sen faktiskt så har jag den frestelsen ur världen :)

Idag har jag hittills inte känt mig lika hungrig som jag kände mig precis hela dagen igår så det går förhoppningsvis åt rätt håll detta!!

Uppdatering:

Gaaah jag är hungrig som en björn just nu och är så jävla sugen på allt onyttigt som finns. Skulle seriöst kunna äta upp en hel burk med creme fraiche nu.. det skulle kännas gott. Sjukt!



Nehepp

Kan ju säga som så att de där tabletterna jag tog igår inte gjort ett skit! Inte haft ont, inte känt något och inte blött någonting alls. Var orolig helt i onödan, men nu undrar man ju varför det inte hänt någonting alls? Jag ringde till kvinnomottagningen nyss och de tyckte också det lät märkligt att ingenting alls hade hänt på över 16 timmar, men jag ska ju ta blodprov på måndag igen och har telefontid på tisdag så skulle avvakta tills dess. Hade ingenting hänt då så blir det skrapning som förra gången jag fick missed abortion. :( Skulle dock höra av mig direkt om jag fick ont eller så.

Blir så trött på allting!


Inväntar smärtan..

I torsdags var jag på sjukhuset pga magsmärta och blödningar. De kollade lite och tog blodprover och idag var jag tillbaka igen för mer prover och ultraljud. Jag var gravid i ca v.9 ungefär men inte på något normalt sett, de visste inte riktigt vad för det såg som sagt var inte normalt ut. Såg inte ut som ett normalt missfall heller så med mig hem fick jag massor med tabletter som jag nu tagit för att stöta ut det som är där inne som min kropp uppenbarligen inte stöter ut själv.. Nu inväntar jag alltså smärtan som tydligen kommer kännas ungefär som en förlossning :/ Bläää. Ser inte fram emot denna natten direkt.


Nu vill jag bara att allt ska vara över så man kan återgå till det vanliga.. Pissig start på detta året!!

Hoppas ni har det mycket bättre än mig.


Dag 3

Fy fan vad sugen jag är på allt jag inte "får" äta!! Precis allt!!! Men neej, jag ska bannemej klara detta en gång för alla och gå ner de där äckliga 10 kilon som sitter på mig och dallrar i varje steg jag tar.
Hoppas det känns lättare imorn för idag har varit en kamp mot mig själv ungefär!
Snart sista shaken och sen är det en ny dag.

Dag 2

Dagen igår gick ju bra utan något snedsteg iaf!

Dagen idag har också gått bra :) Varit i Karlskoga med pappa och letat geocaches så det har ju blivit en del timmar ute i friska luften också! En av dagens shakes intogs därmed i bilen, men det funkade ju prima det också!

Nu är det bara en shake kvar och den ska jag väl ta runt halv åtta, sen har jag klarat dag 2 utan problem också.. eller ja, sugen på allt annat har jag ju varit förstås - men jag har stått emot! Det sägs ju att de tre första dagarna är de svåraste.

Uppdatering:

Blev nyss en runda på 4,6 km tillsammans med Sofie, Specs och Vilde i vagnen :) Var riktigt härligt även fast det är 14 minus ute! När vi kom hem och jag skulle ge Vilde en macka med mjukost på fick jag sånt sug att typ suga i mig hela mjukosttuben själv ;) Haha! Vilka idéer man kan få när man är hungrig som en björn. Men nej, mindre än en timme kvar till sista shaken. Ska ta mig en kopp té (utan honung/socker) nu ist för att stilla den värsta hungern!

Heja mig!



Året som gått i bilder

Januari:



Devin vart napp- och blöjfri!! :)

Februari:



Jag, Izabelle och Marie var till Göteborg och mötte upp Amy för fotografering på The Studio.



Vi var till buslandet och träffade Elin, Albin och Simon.
Vilde gick även mer och mer!!



Liam föddes och jag åkte upp till Andrea och åkte snowboard :)

Mars:



Var till buslandet igen och Devin blev korthårig (igen).



Var till barnmässan med Marie :)

April:



Vildebus fyllde 1 år och det firades med tårta!



Devin var på cirkus för första gången i livet :) Clownerna var ingen hit tyckte han!

Maj:



Peter tog med Devin på monstertrucks och det var det enda han pratade om läääänge efter det :)



Devin åkte lite karusell på fastingen också!

Juni:



Vi fick nycklarna till huset!!!



David och jag fyllde 25 och jag blev även redhead ;)

Juli:



Renovering av hela huset!!



Augusti:



Grabbarna grus rakades i sommarhettan!



Lite bad blev det också!



Jag och Devin tog med oss Henrik och Mira till Mariebergsskogen

September:



Inflyttningsfest i huset :)



Devin var iväg och tittade på monstertrucks med morfar!



Barnen red på mormors häst :)

Oktober:



Buslandet igen :)

November:



Devin fyllde 3 år och önskade sig mat på MAX och ett besök på busfabriken :)



Devin ritade sina första huvudfotingar, så himla söta!



Jag och Devin begav oss till Falun och hälsade på Andrea, Magnus och Chi!

December:



Tittade på världens finaste luciatåg på dagis :)



Var med mamma och pappa ner till skåne och kollade på en häst!



Vilde fick ögoninflammationen från helvetet! :(



Sen var det ju underbar julafton såklart!



SKÅL och GOTT NYTT ÅR!



Lördagsgodis

Lyckliga barn här hemma idag som får äta upp det sista av godiset som vi hade sen igår, det de inte kunde äta slängde jag rakt ner i soporna där det hör hemma ;) Sen blir det ett godisfritt år även för dem.. iaf så länge som vi kan hålla oss ifrån skiten!



Vilde har inte dreglat, han spillde ett glas vatten på sig ;) De var iaf nöjda över "resterna"!


Dag 1

Dagen började okej med en shake på morgonen och sen en promenad på 5,3 km tillsammans med familjen i det underbara vädret som varit idag :) Hade med mig min gps som jag fick i julklapp som mätte streckan vi gick, så man slapp krångla med att mäta på eniro efteråt, skitsmart!

Shake nummer 2 för dagen gick också ner utan problem och jag ska snart ta min tredje men fy vad sugen jag varit på godis och chips idag!!! Tror dock att det är för att vi har en massa här hemma sen igår som vi inte riktigt vet vad vi ska göra med? Någon som vill ha? Iaf så blir man ju extra sugen när man vet att det ligger där i skåpet och bara väntar på att bli uppätet.. iaf är jag sån!

Jag är iaf motiverad - speciellt efter att jag vägde mig och mätte mig, fy i helvete säger jag bara!! Men jag ska ju inte sticka under stolen med att jag är sjukt hungrig och skulle kunnat rensa hela skåpet just nu.. men det ska jag inte!

Nej, nu ska jag ge Vilde lite mat (Devin och David är iväg en sväng till Karlskoga) och jag ska ta mig en shake till :)

Välkommen nya liv hoppas du stannar!


Nyårslöftet

Nu har jag lagt till en ny kategori här på bloggen som heter nyårslöftet 2011 och det är där jag kommer skriva om hur jag nu ska försöka kämpa mig fram mot min målvikt! Tänkte att om jag skriver om det varje dag här så kanske det inte är lika lätt att fuska eftersom jag ju inte vill svika mig själv eller verka ha dålig självdisciplin! Nej, skriver jag om det kanske det känns lättare helt enkelt!

Kommer döpa inläggen efter vilken dag i ordningen det är som jag är på.. så inlägget för idag som kommer senare och som jag kanske uppdaterar under dagen beroende på hur jag känner mig kommer alltså heta dag 1.

Jag vill verkligen klara detta nu!


Min nya fina almanacka



Året börjar ju iaf bra med en ny och fin almanacka :) Var supernöjd med denna från förra året, men detta året var det ju lite roligare när man kuna välja egen bild till framsidan! Jag har finaste almanackan som går att få nu ju :)

Beställde
HÄR om ni också är sugna på en sån fin till nya året.




Nyår i bilder



Min nyvakna lilla nyårsprins!



Min stora nyårsprins i mammas "polismössa" som han säger att det är ;)



Dukat för middag!



Här äts det lite förrätt och väntas på huvudrätt :)



Vilde tyckte efterrätten var mums :)



David försöker öppna flaskan inför tolvslaget!



SKÅL!!



David ute och kollar raketer :)



Brorsan kollar raketer :)



Lise kollar raketer :)



Suddig jag också får jag väl bjuda på..

GOTT NYTT ÅR!!
Hoppas 2011 blir betydligt mycket bättre än 2010.


hits